onsdag 31. juli 2013

Soverommet


God kveld alle sammen:) 

Hatt en fin dag?  

Her i furehaugen har det egentlig bare gått i husarbeid og dilling. Godt å få alle klær og slikt på plass! 
Blei ingen diy og garage på meg i dag, har et prosjekt stående og vente på meg, men huset trengte litt egen pleie så eg begynner på det i måren:) 

Men eg tenkte å vise dere en liten titt på soverommet i dag! Det er langt i fra ferdig så dere får ta det med i betraktningen:) Mangen prosjekt som står på vent der og, men da må en liten bytur til for å for å handle inn det eg trenger. Litt ulemper med å bu på "landet" hehe 
Men eg spør dere, Hvor får eg tak i fint lin stoff i beige/sand farget?:)  


Viser dere bilder fra prospektet som før bilde.:) 


Ja hva skal man si? Lys og kjedelig og grusomt skap! Grøsser meg over furu. 
Her var det bare å brette opp armene og begynne. 
Eg var lenge usikker på hvilken farge eg skulle velge her inne, som dere sikkert har sjønt så er eg VELDIG glad i jordfarger og liker å skape lune og gode stemninger. 
Men eg klarte aldrig å rive meg fra fargen marrakech, den står mitt hjerte nært! Så valget blei rett og slett den:) Har jo ikke hatt den på soverom før så blir liksom en "ny" farge:) 


Litt maling til så blei det seende slik ut: 


Se så lekkert skapet blei da dere? 

Eg var luren på hvilken farge eg skulle male skapet i. Den første tanken var å male det hvitt, men når eg skulle male veggene med marrakech så ville kontrasten mellom vegg og skap bli så stor at det hadde vert skapet som fikk all oppmerksomhet. Det ville og hatt tatt så "mye" av rommet visuelt. 
Så da malte eg det rett og slett med samme farge som veggene. Men for å bryte av en kontrat her så valgte eg å male veggene matte og skapet i lady supreme finish superblank

Og dere, eg angrer ikke et sekund på det! For resultatet blei riktig så lekkert.

Taket og listene blei jo bare så fine med litt farge på veggene:)  Ikke så super begeistret på gulvet men det får være en stund til:)Planen er å lage en fin sengegavel i linstoff:) Gler meg til å begynne på det prosjektet for det kommer til å bli sååå fint! 
Bildene henger her bare midlertidlig.Eg hadde et mini DIY prosjekt i går! hehe Eg laget seng til katten. 
Siden eg savner himmelsenga mi son og ikke kan ha det nå, så tenkte eg at da må jo katten få det! hehe 
Alle bare ler av meg, men eg e så glad i pusen min og vil han skal ha det godt:) er jo babyen min dette:)


Skilte har eg skrevet med fresen min, ikke så veldig fint, ser nesten ut som en 6 åring som har skreve, men det kommer seg en gang det og:P  
Pusen er hvertfall strålende fornøyd.! Grunnen for at eg lagde den er for pusen den SKAL bare såve sammen med oss om natten, lukker me døren så står han bare utforbi og mjauer og klorer på døren:P hehe 

Så da må han og få en plass å såve.  Blei den ikke bare super søt da?:)Når dere ser på hvordan eg har redd opp senga, så "later" eg som eg har dobbel dyne. Eg syns det er så mye finere når en skal re opp senga med det enn to enkle.  
Men eg har klart å lure dere til å to det på et enkelt grep:)


Legg dynene på tvers over senga slik som dette, Ta og legg senge teppe over og la det være en resterende kant igjenn som du kan legge over sengeteppe igjenn:) 

Vips, plutselig blei senga mye mer innbydende og lettere å dandere fint:)


Så slik ser vårt soveromm ut akkuratt nå! 
Gler meg til det blir helt ferdig, ønsker meg nye gardiner og har sett meg ut akuratt hva eg skal ha:) 

Så langt så bra eller?:) 

Vil takke for alle flotte kommentarer på forje innlegg, dere er så snille med meg <3 

Eg får gjøre meg kler til vinkos hos naboene i kveld,:) 

Blogges da dere:)

pssst! Følg meg gjerne på instagram lindevegen heter eg der:)

<3 <3 <3

60 kommentarer:

 1. Så lekkert det er blitt!
  Kunne bare lyttet rett inn til deg jeg, må si jeg noen ganger prøver å "stjele" stilen din, rett og slett fordi du har det så fint :)
  Delikat og lekkert, en fryd å lese bloggen din!

  Ha en kjekke kveld. Klemmer :)

  SvarSlett
 2. Nydelig!!! Er veldig glad i jordfarger selv! Gleder emg til vi skal kjøpe enebolig og får ha litt mer farge på veggene, gidder ikkje gjere so mykje her siden vi skal flytte innen 1 år.. (huset er bare 2 1/2 år gammelt, so lyst å fint) Glad det kommer mer farge på veggene, er så lei alt det hvite

  SvarSlett
 3. Hvor er det altså blevet flot! :)

  http://pernillefriis.blogg.se/

  SvarSlett
 4. Skikkelig nydelig! Soverommet ble et helt annet rom med de fargene, skikkelig lunt og koselig. Falt for hele rommet. :)
  Skulle gjerne hatt teken på fargekominasjon og interiør slik som deg.

  SvarSlett
 5. Så flott soverom! Digger den fargen jeg også, har den som listfarge :) tørr ikke gå for mørkere farger på veggene her jeg.. Men har mørke møbler da :)

  Såå søt seng til pusen :)

  SvarSlett
 6. Du er utruleg dyktig . På Stoff og Stil i Bergen har dei eit kjempe utvalg av stoff er sikker på du finn noko der.

  Renate

  SvarSlett
 7. Takk for titten! Alltid inspirerende å titte innom!

  SvarSlett
 8. VELDIG fint!! Angåande linstoff, sjekk www.stoffogstil.no. Det stoffet som heiter "Lin/viskose kraftig struktur" er både fint og veldig godt å sy med.

  SvarSlett
 9. Jeg synes soverommet så ferdig ut :) veldig lekkert og behagelig :)

  SvarSlett
 10. For et fantastisk soverom! Helt herlig! Jeg synes det var kjempeartig med den sengen til pus, hvordan laget du den -om jeg kan spørre? :)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 11. ååh Silje! Du er bare SÅÅ flink!! jeg elsker det!! nydelig <3

  SvarSlett
 12. Så utrolig flott!! Kan jeg spørre hvor sengeteppet er fra? ;)

  SvarSlett
 13. Kjempe flott,er imponert :)

  SvarSlett
 14. Jeg bare ELSKER trikset med dynen.
  Har alltid hatt lyst på dobbeldyne, da det ser riktig så innbydende ut når man kommer inn på soverommet, samtidig så vil jeg ikke ha det av praktiske/egoistiske grunner.
  Jeg er glad i kjæresten min altså, men når jeg skal sove er jeg mer glad i dyna mi.
  Men NÅ får jeg både i pose og sekk.
  Takker og bukker.
  -Stine Johansen

  SvarSlett
 15. Hei håper du kan svare meg på denne kommentaren, har postet den før:) ( nå vet jeg at du gikk på NKF da, men skrive bare det samme som jeg postet for litt siden)
  Hei. Vis jeg husker rett, så studerte du på Norges kreative fagskole. Jeg hadde selv tenkt å studere interiør der, men så leste jeg på forum at det var mange studenter som va minsfornøyde. De satt igjen med lån på minst 200 000, vanskelig å få jobb, lærerene var ikke flinke, fikk alt for lite igjen for pengene osv..Så jeg lurer på om du var fornøyd? :)
  Er Bergen jeg vil studere i hvis det blir :)

  SvarSlett
 16. Virkelig en fryd å lese bloggen din, så inspirerende:-)
  Lurer også på hvor sengeteppet er fra.

  SvarSlett
 17. Sååå lekkert du har fått det på soverommet :D Å DEEN skjønne himmelsenga til pus *smelt* herlig.. elsker slike crazy dog/cat ladys :P

  Ønsker deg en fin ny uke imorgen,
  Nyt kvelden - Klem Jatte♥

  SvarSlett
 18. Fy fader, så lekkert!!!!

  SvarSlett
 19. Det ble rålekkert, elsker fargen!
  Takk for fin kommentar inne hos meg,
  oliventreet kjøpte jeg på flust.no men jeg tror de er utsolgt.
  Klem Heidi

  SvarSlett
 20. WOW ble virkelig et helt "NYTT" rom :)Utrolig hva maling og riktig farge gjør ;) Kjempelekkert <3

  Hilsen Liv Unni

  SvarSlett
 21. utrolig flott jo,du er kjempeflink! Du er heldig som har en mann som lar deg holde på sånn. Min HATER interiør og endringer så her er hver ting eller møbel en liten krig haha
  Eg har sagt at neste gang er det ny sofa eller ting eg trenger og sier han nei er det HAN som må ut og ikkje møblene hahaha

  SvarSlett
 22. Hei, hva heter det "lakenet" du har under overmadrassen? Er det noe du har laget selv, eller vet du hvor man kan få kjøpt en lignende en?

  SvarSlett
 23. Kom over bloggen din via en annen blogg, og fy søren, her var det utrolig mye nydelig! Veldig inspirerende! Digger at du gjør så mye selv også :) Viser at om man virkelig vil, så kan man gjøre det helt selv også. Kommer til å titte innom her ofte, ettersom flytting til et eldre hus nærmer seg med stormskritt for meg snart.

  SvarSlett
 24. Kor e sengeteppet ditt frå?
  Kjempelekkert!
  :-)

  SvarSlett
 25. north face outlet store
  ray ban sunglasses
  nike free
  chicago bears jerseys
  air jordan shoes
  michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
  warriors jerseys
  steelers jerseys
  vans shoes
  christian louboutin shoes
  vans sneakers
  louis vuitton outlet
  new orleans saints jerseys
  nike free,nike free run,free running,free run,nike running
  christian louboutin
  north face jackets,north face,the north face,northface,north face outlet,north face jackets clearance,the north face
  patrick kerney jersey,bobby wagner jersey,russell okung jersey,max unger jersey,paul richardson jersey,terrelle pryor jersey,richard sherman jersey,byron maxwell jersey,derrick coleman jersey,eric winston seahawks jersey
  coach outlet online
  carmelo anthony jersey
  monster beats
  michael kors,michael kors canada,michael kors handbags,michael kors outlet,michael kors outlet canada
  giants jersey
  the north face jackets
  ugg uk
  juicy couture outlet online
  blackhawks jersey
  michael kors outlet store,michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors,kors outlet,michael kors handbags,michael kors outlet online sale,michael kors handbags clearance,michael kors purses,michaelkors.com,michael kors bags,michael kors shoes,michaelkors,cheap michael kors
  oakley
  robert griffin jersey,joe theismann jersey,andre roberts jersey,sonny jurgensen jersey,art monk jersey,bashaud breeland jersey,barry cofield jersey,perry riley jersey,e.j. biggers jersey,duke ihenacho jersey,josh morgan jersey
  michael kors outlet
  yongri0815

  SvarSlett

 26. - بق الفراش
  يحتاج الى مكافحة متخصصة لانها حشرة عنيدة وتختبأ في اماكن يصعب الوصول اليها ويحتاج الى رش المنزل واحيانا المنازل المجاورة لضمان عدم تواجدها في محيط المنزل ومعادة الاصابة بها الاول تستخدم افضل مبيدات مكافحة بق الفراش وتضمن لك القضاء النهائي عليه فالاول تعرف بانها اشهر شركة مكافحة البق بالرياض واشهر شركة مكافحة البق بجدة واشهر شركة مكافحة حشرات بمكة

  - الفئران
  تعد من اكثر القوارض خطورة على الانسان لانها ناقلة لامراض خطيرة كالسل والطاعون ولابد من مكافحتها على يد متخصص فهى تجيد الاختباء وتتكاثر بسرعة عاليةوتنتشر في شبكات الصرف الصحى ويتم مكافحتها بعدة طرق بافضل مبيدات وطرق مكافحة الفئران فالاول تعرف بانها افضل شركة مكافحة الفئران بالرياض وافضل شركة مكافحة الفئران بجدة وافضل شركة مكافحة الفئران بمكة وافضل شركة مكافحة الفئران بالخبر وافضل شركة مكافحة الفئران بالقصيم وافضل شركة مكافحة الفئران بالمدينة المنورة

  - مكافحة الثعابين
  تنتشر الثعابين في المملكة فهى اكثر من 55 نوعا وهى اغلبها سام ويؤدى الى الوفاة في الحال يمكنك الاستعانة بافضل شركة مكافحة الثعابين بالرياض و بجدة وبمكة والخبر وغيرها من المناطق

  SvarSlett
 27. شركة تنظيف مساجد بالرياض

  شركة تخزين عفش بالرياض

  تقوم كذلك بتقديم كافة التسهيلات وسيارات النقل لتحصل على افضل خدمة شراء اثاث مستعمل بالرياض
  علما بان الشركة تستخدم افضل المنظفات والمطهرات والمعقمات التى تحقق اعلى نتائج التنظيف المطلوبة فى تنظيف منازل بالرياض
  وتنظيف الفلل والشقق وكافة المؤسسات الاخرى
  لتصبح شركة الاخلاص افضل شركة غسيل خزانات بالرياض بجانب خدمات التعقيم والتطهير المميزه التى تتم باستخدام افضل المواد المنظفه والمحاليل المطهره والتى تحقق اعلى نتائج خاصة بتنظيف خزانات المياه بالرياض

  وتقوم ايضا بتنظيف كنب بالرياض فهى افضل شركة تنظيف كنب بالرياض وبالمملكة فابتصالك بنا تحصل على افضل شركة تنظيف
  مع العلم ان شركة نقل عفش بالرياض تقدم خدمات نقل الاثاث الدولى خارج الممكلة بكل سهولة بالاعتماد على احدث سيارات الشحن الدولى والتى تتميز بالسرعه والامان عند نقل الاثاث

  فشركة الاخلاص شركة كشف تسربات المياه بالرياض تسعى بكل جهدها للوصل لحل لهذه التسريبات والتقليل من فاتورة المياه الخاصه بك بعد حل مشكلة التسربات بالاعتماد على اقوى وافضل عماله متخصصه وخبرة فى استخدام هذه الاجهزة باحتراف
  شركة رش مبيدات بالدمام

  شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض

  شركة مكافحة صراصير بالرياض
  ونقدم افضل خدمة جلى بلاط بالرياض فشركة البيت الافضل تشتهر بانها افضل شركة جلى بلاط بالرياض
  تعمل على جلى جميع انواع البلاط والرخام

  SvarSlett


 28. الاول سيو افضل اشهار المواقع فى محركات البحث تعمل على تسويق المواقع وارشفتها باحدث وسائل السيو فهى تقوم بتهيئة المواقع لمحركات البحث لجلب الزوار والعملاء
  ومن اقسام الاول سيو قسم الخدمات المنزليه مثل افضل شركة تنظيف شرق الرياض
  وافضل شركة تنظيف شرق الرياض بالاضافة الى افضل شركة مكافحة حشرات شرق الرياض وتغطى خدماتها شرق وشمال الرياض فالاول افضل شركة مكافحة حشرات شرق الرياض تستخدم اقوى المبيدات الحشرية
  واسعارها في متناول الجميع ومن الهام التاكد دائما من خلو منزلك من تسربات المياه حتى لا تتعرض لمشاكل مثل انهيار وتصدع المبانى الاول افضل شركة كشف تسربات المياه بشرق الرياض تستخدم اجهزه الكترونية اكشف التسرب بالذبذبات وتغطى كافة مناطق الرياض فهى افضل شركة كشف تسربات المياه شرق الرياض


  شركة تنظيف خزانات بجدة
  شركة تنظيف منازل بالدمام

  SvarSlett
 29. head soccer unblocked is a web page on the topic of our sport. Here we have many games like head soccer and head soccer 2 or Big Head Soccer . soccer heads And Big Head Football or big head basketball there is your great experience about football . Good luck

  SvarSlett
 30. تعتمد شركة الحرمين
  شركة كشف تسربات المياه بالاحساء شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
  على احدث الاجهزة وافضل الخدمات الاساسية التى تساعد فى تمتلك افضل الادوات المثالية والتى تنافس اقوى الشركات فى مجال
  التسليك ومنها شركة طيوب التى لا تقل شركتنا اهمية عنها من حيث العمالة الفنية
  شركة كشف تسربات المياه براس تنورة
  المدربه على اعلى مستوى من الخبرة والمهارة التعرف على مكان التسرب والتعرف على الاسباب التى ادتت الى حدوثها فلا تتردد فى التعاون معنا

  شركة كشف تسربات المياه بالخبر


  شركة كشف تسربات المياه بالجبيل

  SvarSlett
 31. فرصة لسكان واهل المدينة المنورة الان بالمدينة المنورة شركة شراء اثاث مستعمل بالمدينة المنورة
  متخصصون فى شراء جميع انواع اثاث وعفش المنازل المستعمل بالمدينة المنورة نشترى غرف النوم المستعملة
  نشترى اطقم الكنب المستعملة والبطرمة والسجاد وشراء الاجهزة الكهربائية المستعملة شراء المطابخ
  بافضل اسعار السوق شراء الاثاث الميتعمل بالمدينة المنورة اتصل بنا يصلك مندوبنا نقوم بتحميل الاثاث
  المستعمل بايدى عمالنا وندفع لك ثمن اثاثك فى يدك بمجردالاتصال بنا


  شركة شراء اثاث مستعمل بالمدينه المنوره


  https://www.facebook.com/mostamalco

  الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة

  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة


  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة


  شراء الاثاث المستعمل بالمدينة المنورة
  شركة شراء اثاث مستعمل بالمدينه المنوره  شركة شراء اثاث مستعمل بالطائف

  شراء الاثاث المستعمل بالطائف  شركة شراء اثاث مستعمل بتبوك
  شراء الاثاث المستعمل بتبوك
  شركة شراء اثاث مستعمل بالمنطقة الشرقية بالدمام والخبر
  شراء الاثاث المستعمل بالدمام  شراء الاثاث المستعمل باالخبر


  شراء الاثاث المستعمل بالدمام


  SvarSlett