onsdag 17. juli 2013

Stuen-Del 2 :)


God kveld alle sammen! 

En sliten sjel som blogger i dag, kjenner på kroppen nå at nå er det nett nok!Den siste tiden har vert all for stressende og ikke tid for avslappning, men det vil ikke stoppe der! Et hus som står på hode og en jente som ikke klarer å sitte i ro er ingen god kombinasjon:P Att på til er eg midt oppi en forsikringsak angående garagen, den er viss så skjev noe som ikke var opplyst med kjøp. Heldigvis kjøpte me forsikring sammen med huskjøp!boligkjøpforsikring,? tror eg:P  Det paste meg veldig dårlig at min kjære måtte på jobb nå for å si det slik.  

Men eg har ikke logget på latsiden siden sist::P soverommet er malt ferdig,ganske utfordrende med sin takhøyde, Graderobeskapet er tatt ned, pusset,grunnet og pusset, klar for støk nr 1 med maling noe eg skal gjøre nå:)Her har eg måttet være så nøyen, for eg skal male med høyglans, så da synes alle skavanker gjennom:P Alle vinduene er vasket utvendig,spikerhull er tettet igjenn, ikke alle, da det sikkert er på tusenvis igjenn, JIPPI   

Men eg fikk knipset noen bilder til dere i kveld av stuen:) 
Er ikke alt som er kommet på plass enda, og det som er kommet på plass er eg ikke sikker på om skal stå enda:P men son er det, dere får hvertfall en liten smakebit:) 

Men først vil eg visere dere noen før bilder:) 


Slik såg det ut i prospektet

Men den samme kroken er blitt slik i dag: Den andre "delen" av stuen såg slik ut: Her har eg det slik i dag:  Var det ikke koselig da?:)


Ny tv benk står på tapetet, og det ganske snart. Denne var absolutt ikke fin her i det hele tatt. Eg har et oppussingsprosjekt gående, og håper det vil bli like fint som i hode mitt:) Satser på å få begynt med det prosjektet så fort helga er over:) Gleder meg! 
Elsker forresten den nye fine sofaen min! En er jo bare så gøy å kunne flytte og dille med, Kan jo bli mangen meter lang om du setter alle på lang lang rekke:) Er avtagbare trekk på den så alt kan vaskes. Den kommer fra living og heter mono mondulsofa. Den kostet egentlig 16 000, men me fikk den for 10 000. Dei hadde prosenter på den og i tillegg fikk du et gavekort på 3800 ved kjøp av sofaen, det kunne du velge om du ville bruke eller bare trekke av summen:)  Me kjøpte denne ganske spontat og såg den aldri "live" hehe en risk og ta, men angrer ikke et sekund!  Om den er god å sitte i? Det aner eg ikke, for eg har faktisk ikkje prøvd den ut enda:) men det såg ut på min kjære at den falt i smak:)


Den fine peisen vår! Kleberstein som skal holde på varmen:) Gler meg til å teste den ut.:) Kan jo bunn i grunn gjøre det nå, for det er jo så kaldt ute! For en "sommer" skal heldigvis komme litt fint vær nå til helga, 20 grader og full sol <3  

Som dere ser så er ikke ting hengt opp enda. da eg ikke har bestemt meg helt hvordan ting skal være:)


Er mye vinduer her i huset, noe som er veldig kjekt, men samtidig så byr det på utfordringer når det kommer til møblering.

Kommer ikke til å få så mye gardiner opp her, men på dei to vinduene med sofaen kommer det fine lifter.:) Det er ganske luftig her, med sin fine takhøyde:)Sett fra kjøkken og inn i stuen:)

Så langt så bra får eg vel si:)  

Hva syns dere da?:) 

Nå har eg endelig fått internett oppe å går i huset, i går da streiket det gamle, så eg kjente panikken kom. Å være uten internett er jo grusomt, hehe  

Eg vil takke dere alle sammen for fantastisk fine kommentarer her inne. Eg blir så glad og så rørt av å lese <3 tusen takk:)  

Til slutt vil eg ønske dere alle en flott kveld videre, Nå tar eg frem et glas vin, skrur opp musikken og finner frem malingsspannet. Blogges da dere:) 

<3 <3 <3

48 kommentarer:

 1. whaat!? trehvite møbler på kjøkkenet!? tenkte jeg.. men så leste jeg jo at det var før bilder ;))
  Du får det så fint og koselig! Og sofaen ser helt smashing ut! Kan tenke meg vinduene gjør det til en utfordring ja! Men jeg tviler ikke på deg et øyeblikk. Nyt vinen du, ikke drikk den på høykant med malekosten i hånda, du trenger hvile å vet du! ;)
  Klem :)

  SvarSlett
 2. DÆVEN så flott.. Du er så flink! Sofaen så veldig herlig ut, men tror ikke jeg hadde turt å sitte i den, så fin var den.. hehe..
  HUsk og pust, slappe av og ta det med ro!

  SvarSlett
  Svar
  1. TUSEN takk for det snille du:) hehe den kan sittes i vettu:) hehe ja i helga skal eg ta helt fri og kose meg i solen og årlig fiskefestival på halsnøy, det blir gøy:):)

   Slett
 3. Så utrooolig flink du er og fint dere får det! Kjempe heldige :-D

  SvarSlett
 4. Heisann;) Hver gang det kommer et innlegg på bloggen din, så er det 17. mai og julaften på en gang, det er så utrolig gøy og følge deg i nye huset:)Lekker sofa, men hvordan kan man sitte i den uten å sloss med alle putene da:) Gleder meg såå til flere innlegg men prøv å puste mellom slaga, det er alt jeg kan si, for å si at jobben ikke løper fra deg, det hjelper ikke (på seg selv kjenner man andre)en vil jo så gjerne når alt er nytt:) Ha en fantastisk fin dag, jeg skal ta med kaffekoppen og nyte solen, det er FANTASTISK vær her i Telemark om dagen:-) Hilsen Anniken:)

  SvarSlett
 5. Jammen he du gjort en stor jobb med maling og fiksing :-)
  Kjempefint.
  Gle me te å sjå fleire bilde ;-) :-D

  SvarSlett
 6. Du kan å få det fint rundt deg! :D

  SvarSlett
 7. Kjempestilig... å så så gøy med nytt hus da :)
  Superfin blogg du har, legger deg i bloggelista mi jeg ;)

  -Fie

  SvarSlett
 8. wow wow wow :-D Kjempelekkert!!!
  Du er superdyktig!
  Gratulerer med hus forresten:)
  Venter i spenning på når du skal ha et innlegg om hvordan du laget speilet ditt:-D

  God helg!

  SvarSlett
 9. Hei :) Dere har fått d utrolig fint i det nye huset :) Hvilken farge er det i stua nå? Tenker du å beholde den fargen eller har du planer om å male den også? Har fulgt bloggen din en stund, å fått med meg at du er glad i litt "farge" på veggene :) Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 10. Hei. Vis jeg husker rett, så studerte du på Norges kreative fagskole. Jeg hadde selv tenkt å studere interiør der, men så leste jeg på forum at det var mange studenter som va minsfornøyde. De satt igjen med lån på minst 200 000, vanskelig å få jobb, lærerene var ikke flinke, fikk alt for lite igjen for pengene osv..Så jeg lurer på om du var fornøyd? :)
  Er Bergen jeg vil studere i hvis det blir :)

  SvarSlett
 11. Utrolig flott hus du har :) Glad jeg fant denne bloggen,den skal jeg følge :)

  SvarSlett
 12. Hej!
  Har nyligen hittat din blogg & tycker du har så fint. Du hade så fint i ditt "gamla" hus & ditt nya verkar ännu finare så ser fram emot fler fina bilder från ert nya hus. Ha det gott. Klem Helene

  SvarSlett
 13. Jeg startet med å se på bildene før jeg leste og jeg kunne ikke forstå hvorfor du ville ødelegge den fine stilen din med de fæle brune stolene...haha! Godt det bare var et før bilde, haha :) Kjempefint har dere fått det! Gleder meg mye til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 14. Veldig fint :) Kan du vise kjøkkenet og ? :)

  www.amalieshus.blogg.no

  SvarSlett
 15. Bloggen din er bare helt fantastisk ;) ellsker å føge med på alt du lager ;) å nattbordet du laga ble jo bare helt rått ! Du er go ;)))

  Mvh merete

  SvarSlett
 16. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 17. Nydelig forvandling! Får jeg spørre hvor det flotte sofa bordet er kjøpt? Det er akkurat et slikt jeg har lett leeenge etter! Blir veldig glad for svar:))

  SvarSlett
 18. hei :-) nydelig hjem du har! fantastisk kreativ og flink! hvor har du fått tak i hjerte over ovnen din i stua?

  SvarSlett
 19. Hvor har du kjøpr den nydelige lykten du ha på bordet?? Du er såå kreativ og ikke minst flink!!

  SvarSlett
 20. You may post on the skilled credentials for the web log owner. you'll categorical it's outstanding. Your web log expertise will springboard your click through. judi-bola.biz

  SvarSlett
 21. Great post, Thanks for sharing!

  Có thể bạn chưa biết! Nơi tổng hợp những điều thú vị từ cuộc sống hằng ngày như: khám phá ma có thật không qua các bằng chứng khoa học hay khoai tây mọc mầm có ăn được không có độc cho người ăn không hay chia sẻ kinh nghiệm bỏ tật cắn móng tay và bí quyết giúp tạm biệt nó hay kinh nghiệm đi giày cao gót đúng cách với cách đi giày cao gót không đau chân hay chia sẻ các mẹ bầu biết bà bầu nên ăn gì trong 3 tháng đầu thai kỳ để mang lại sức khỏe tốt cho mẹ và bé hay từ viết tắt CMNR là gì và bắt nguồn của nó hay uống nước đúng cách và khoa học để có lợi cho sức khỏe hay cách làm món salad khoai tây thịt gà cực đơn giản, thơm ngon hay chia sẻ về cây chùm ngây và tác dụng chữa bệnh thần kỳ của cây chùm ngây hay khám phá thú vị vùng tam giác quỷ Bermuda có thật hay không hay thói quen để tóc ướt đi ngủ có sao không hay ảnh hưởng gì đến sức khỏe hay không!

  SvarSlett
 22. There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well
  Ccoc.cmes.tn.edu.tw
  My.sitemark.com
  Photozou.jp

  SvarSlett