torsdag 8. august 2013

DIY- Konsollbord


God dag alle:) 

Først vil eg takke dere alle for dei flotte kommentarene dere legger igjenn her hos meg! Eg blir helt målaus og glad av å lese, så nok en gang tuusen takk <3 

Eg skulle blogge for dere i går, men tiden rant ut, Fikk besøk av familie og deretter på veninne kveld:) 
Min kjære såg fotball kamp da eg skulle laste opp bildene, og da måtte eg vike for fotballen:P hehe 

Men tenkte å vise dere en titt i gangen, den er langt i fra ferdig men begynner å ligne noe.:) 
Eg har malt gangen men det grusomme garderobeskapet venter sårt på litt hvitmaling, alt er hadlet inn til å begynne, må bare finne motivasjoenen for å begynne:) Men eg kjenner det siger på for eg veit det kommer til å bli såååå fint!  

For en liten uke siden satte eg i gang med et DIY prosjekt. Denne gangen var det et konsollbord som skulle lages:) Eg laget meg en rask skisse og stakk bort på byggeren. Snart er det slik der borte att når eg kommer inn dørene så stikker alle til lunsj, haha alltid noko spesielt med meg og ting eg skal ha! Går ikke der ifra før eg har fått det som eg vil og sett for meg. hehe   

Men resultatet blei veldig bra og eg er kjempe fornøyd. litt skavanker og ikke 100 % bein, men den er hjemmelaget og laget av meg:)

Viser dere et FØR bilde av gangen eg:) 


Slik såg det ut før eg malte. Måtte gjøre noe siden det var sikkert 20 hull i veggene:)


Fargen blei slik! Akkuratt slik eg liker det. Lunt,godt og kontrast til lisert og møbler:) 


Her er mitt DIY konsollbord:)  Blei det ikke fint da?:)


Har beiset toppen med Drivved og malt resten med lady supreme i fargen bomull glansgrad 40:)

 


 Kurvene kommer fra KID 
Lysestaker fra IKEA 
Kjøler fra KID 
Lampen er eg usikker på men skjermen har eg sydd selv, Tine k innspirert:)


Har sotte på list her og for å skape en fin liten detalj
Mangler noe og å over sjenken, men har ikke funnet på noe der enda, Tenker det blir en fin ramme med et bilde, så kansje eg må lage den og selv?


Vil og skifte ut toppen her med skikkelig drivved:)


Er egentlig ikke så glad i denne blomsten lengre, Den dør jo ALDRIG! hehe 
Den bare vokser og vokser og eg finner ingen plass til den, men den blir vel stående hert tenker eg:)

Veggfargen eg har brukt er ncs s 2005-Y50R 

          


Her skal da garderobeskap og lister på gulv males, da kommer det til å bli fint dere:) Nå ser det ikke ut, grøss!


Litt tomt her ute enda, men det er på god vei til å bli noe fint! Er dere ikke enige?:) 

Vil ønske dere alle en flott dag videre, Håper den blir fin! 

Blogges i måren da dere:) 

<3 <3 <3

56 kommentarer:

 1. Herrefred så flink du er! Elsker kombinasjonen drivved og hvitt :) Er SÅÅ glad jeg har funnet bloggen din, stå på :)

  SvarSlett
 2. Det så ikke ut som et DIY prosjekt, og det lover bra.. hehe... Du står på fælt, moro å kunne fikse litt hjemme. Synes du er så fryktelig kjapp med alt du har gjort. Tok ganske mye lengre tid med oss, men vi brukte bare helgene også da... :P

  SvarSlett
 3. Hei! Synes du ikke det er vanskelig å dekorere når veggen er grå? Jeg pusset opp min stue i fjor og valgte ferdigmalte panelplater i grå. Angrer litt på det tror jeg for jeg finner liksom ikke farger som passer inntil. Det eneste som foreløbig har vært greit er lilla gardiner, gjenstander i sølv og sink og litt lysebrunt. Har du noen tips?

  Mvh. Anette P.

  SvarSlett
 4. Er det kalkgrå du har på veggen?

  SvarSlett
 5. Steike, så kreativ og flink du er! Finner mye inspirasjon i bloggen din og blir spennende å følge opppussinga di videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det og så kjekt at du kan finne innspirasjon her:)

   Slett
 6. Du er sååå flink! Digger bloggen din. Men hvor får du kjøpt billige lister?

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe Tusen takk:) hmm nei billige lister, det aner eg ikke:) her på landet har me noen byggforhadlere men og mangen lokale. I byer har du jo coop obs og byggmax som kansje kan tilby noe billigere.:) Men kjøp ferdigmalte da koster det mindre for pr meter:)

   Slett
 7. Vilken skillnad...blev väldigt fint:)

  SvarSlett
 8. Så flink du er, konsollbordet ble jo helt supert.
  Og så behagelige farger.

  Fin kveld til deg.
  Klem fra Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):)

   Ha en flott dag:)
   klem tilbake:)

   Slett
 9. Hei Silje!
  Har fulgt bloggen din noen mnd. og er kjempe imponert over innredningen din. Huset ditt er akkurat slik jeg liker det og vi har samme stil. Det er masse inspirasjon å hente og jeg gleder meg for hver gang du legger ut nye bilder av oppussingsprosjektene dine. Gratulerer med nytt hus og til alt du snekrer og lager for å gi ditt preg over hjemmet ditt. Klem fra Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du vil følge nettopp min blogg:) Tuusen takk for dine fine ord:D #SMILER#
   Så kjekt at folk kan finne innspirasjon på min lille blogg:)

   Slett
 10. Så fint det ble! :) ønsker meg litt fremgangsmåte også, for slike som meg som ikke er så handy, men gjerne vil klare sjøl.. Nydelig bord! Og gangen ble kjempeflott :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) ja du eg skal begynne å ta med kamera ut i garagen når eg holder på, men eg blir så ivrig at eg glemmer det helt ut:) hehe

   Slett
  2. Hehe, skjønner den :) men helt supert å få litt fremgangsmåte, så jeg skjønner hva jeg skal gjøre :p

   Slett
 11. Virkelig flott,er imponert :)

  SvarSlett
 12. Må bare slenge meg på her, har ikke fulgt bloggen din mere enn ett døgn ca, men er allerede mektig imponert over DIY-prosjektene dine... Du er skikkelig flink!!
  Den Tv-benken du lagde av en gammel kommode er min favoritt:)

  Det du skreiv om byggern var artig... hehe, de får bare løpe til lunsj da, man skal ikke gi seg før en får det slik en vil vettu ;)

  Lykke til videre, er moro å følge bloggen din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen til lindevegen får vel eg si da:) Tusen takk for dine fine ord, så gøy å lese:)
   haha ja det er nesten son, ser dei meg tar snur dei fort og spring til ein anna kunde:P hehe neida ikke enda, men blir vel snart:P

   Slett
 13. Så flott det konsollbordet ble da :-) Du e kjempeflink. Lika stilen din kjempegodt. Gle me te å sjå enda fleire bilde framover.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det unni:D så snilt av deg, ja det blir gøy å vise dere flere og:)

   Slett
 14. Herlighet så flink du er! Blir rett og slett glad av å lese bloggen din! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D hehe så hyggelig da:)

   Slett
 15. Så fint! :) Du har vel ikke veldig lyst til og dele oppskrift? :) Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, må bare si at du har det veldig fint hos deg :) ha en fin helg. mvh mailinn

  SvarSlett
 16. Så utrolig flink og kreativ du er :D
  Råflott hus! :))

  Ønsker den strålende helg! :))

  SvarSlett
 17. Å sånn vil eg og ha i gangen min !!!! Har lett og lett og finner likssom ikkje noe heeeeeeeeeeeeeelt meg,men denne var jo LEKKER!!!

  SvarSlett
 18. Å, så fint du har fått det i gangen din! Du er så flink! Gøy å se at du har malt med veggfargen jeg foreslo da du etterlyste fargetips. Fargen heter Trespass. Har selv kombinert den med Varm Lin! Herlig kombinasjon! FOR et flott konsollbord, da! Stiller meg i rekken både av imponerte og de som gjerne skulle hatt en steg for steg-beskrivelse. :) God helg!

  SvarSlett
 19. Wow:) det konsollbordet falt så i smak, at ett sånt vil jeg også lage:) hva er målene på det? (Høyde,bredde,lengde)
  Må også si at jeg elsker bloggen din og er stadig innom for å sjekke om det er kommet inn ett nytt DIY-innlegg eller bilder av det fantastiske huset deres:)
  Ha en super helg, Silje:)

  SvarSlett
 20. Så utrolig kjekt!!!! Dette må jeg virkelig prøve :) Det samme gjelder nattbordene dine. De ble utrolig fine =) Nå kan du stolt vise frem fine egenproduserte møbler når du får besøkt :) Ser for meg gjestene sier "hvor har du kjøpt denne da??"
  :) Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 21. Så utrolig flink du er da! Konsollbordet ble lekkert, det samme ble den nye tv benken din!!! Hilsen Silje ;=)

  SvarSlett
 22. Lekkert, som alt det andre du får til å lage:) og gratulerer med innflytting i nytt hus. Jeg må rett og slett innrømme at jeg blir litt copycat nå.... Skal snekre konsolbord eller min mann skal;) og lurte på målene på din så har jeg litt å gå ut i fra. Nyt helgen:)

  Hilsen Elin

  SvarSlett
 23. Utrolig fin!! :) Du er virkelig flink :) Finner mange gode tips og inspirasjon på bloggen din :)
  Hvordan har du festet plankene oppå? Har du skrudd gjennom plankene?
  Elsker bloggen din :)

  Charlotte

  SvarSlett
 24. Så flott det ble! Det gjorde seg virkelig med en touch of "lindevegen.no" :))

  Har selv malt gangen i kalkgrå mens resten er hvit. Elsker litt mørkere og varmere toner i inngangspartiet :)

  SvarSlett
 25. Du er så flink! Blir helt paff jeg.. Både dette konsollbordet og tv benken. Hadde vært gøy om du tok litt bilder og viste underveis også, for oss andre som ikke er like flinke, men som gjerne ønsker å prøve seg ;) Kunne tenke meg å sette list under vitrineskapet mitt etter å ha sett det her, men hvordan har du festet den her og på tvbordet? Tenkte faktisk å male stua i en ganske så lik farge som den du har her, men er ikke så lett å bestemme seg! Vanskelig å vite hvordan det blir før man er i gang :)

  SvarSlett
 26. Hei!
  Kan du ikkje legge ut steg-for-steg bilde (eller beskrivelse) på korleis du lagde bordet? Og kva materiale du brukte, kva pris det låg på (og måla på det)? Det hadde vært heilt supert :D Har kjempelyst å lage noke lignande sjølv etter å ha sett dette ;-)

  SvarSlett
 27. Som alt anna du har laga var dette her og heeeilt nydelig!! :D Blir så imponert og inspirert av deg! Kan eg spør kva veggfargen heite? Ser noken har skrive trespass eller kalkgrå? Den var kjempefin :) Og kan eg få navnet på den fine hjerteblomsten din? Hehe, her dør alle blomstane eg har i hus! Utenom julestjerna som har stått sidan desember.. Litt lei av den ja.. Elska bloggen din! Ha ein strålande dag flinke du! :)

  SvarSlett
 28. Venter også på materialbeskrivelse. Har du boret og skrudd sammen? Fuga hullene og pusset da?:)

  SvarSlett
 29. Fineste interiørbloggen som finnes!! Du er utrolig flink, og sååååå inspirerende!! Takk for at du deler alle de fantastiske ideène dine =)) Hva heter fargen på veggen i gangen din? tror du den hadde passet på en vegg i en stue.... resten av veggene er lyse, har en kontrastvegg som nå er malt i fargen betong...d ble litt bom.. altfor kald farge =(

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) så utrulig fint sagt av deg:):) veggfargen i gangen tror eg heter trespass men eg har fargekoden til deg:) Den er 2005-y50r. Ja det tror eg absolutt den hadde gjort for er en nydelig fin og lun farge:):)

   Slett
  2. tusen takk for fargekoden =)))) hvilken glans anbefaler du? (det er ikke trevegg)

   Slett
 30. Utrolig fint hjem du har, jeg blir veldig inspirert!

  Jeg lurer på, har du noen fargekode på drivvedbeisen? Og hvor mange strøk må til med beis?

  Henriette:)

  SvarSlett
 31. Hei :-)
  Utrolig flott blogg du har !!!
  Jeg er imponert over din kreativitet og tålmodighet :-)
  Kan jeg spørre hvor du har fått tak i håndtakene i den 'nye' TV benken din ?

  Toril :-)

  SvarSlett
 32. Tusen takk for det toril:):) så hyggelig sagt av deg:) handtaka kjøpte eg på mekk til 40 kr stk:):)

  SvarSlett
 33. Hei Silje:-)

  Jeg lurer på hvor mange timer du har i døgnet, er utrolig imponert over hva du rekker!!

  Når du benytter deg av drivved-beis, lakker du da over eller bruker du bare beis?

  Dagens høydepunk når du kommer med nye innlegg, antar at samboeren din føler han kommer til nytt hjem hver gang han er hjemme? ;-)

  Kjempeglad for at du deler hjemmet ditt med oss

  Hilsen Line:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):)

   Nei noen ganger har eg 24 timer:P hehe eg har en litt annerledes jobb som sjør at eg er mye hjemme, og da har eg tid til å gjøre som eg vil.. Eg har ingen barn og min kjære er ofte på jobb:) så da har eg ikke annet å ta meg til, bedre å gjøre slikt enn å sitte i sofaen og glo, der er ikke helt meg:):) eg elsker å kunne være kreativ, helst 24 timer i døgnet:):)

   Eg skal ta et lag med lakk over, men har ikke fått kjøpt det enda, veit eg har en plass stående i kaoset i garagen:) lur å gjøre det slik at en slipper å få ringer i plankene:)

   Tusen takk så hyggelig:):) eg tror rett og slett han bare er glad for at han en jente som tar saken i egne hender, skal noe gjøres så gjør eg det selv, eg er ikke den som spør etter hjelp hele tiden, ganske selvstendig der:):)

   Tusen takk så hyggelig, kjempe kjekt for at du vil lese bloggen min:):)

   klem til deg:)

   Slett
 34. Så vakkert møbel du har laget! :) Kunne du kort si hva målene er på konsollbordet? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) Hmm eg husker ikke helt, men eg har laget det på mål slik at det passet i gangen, så tror mitt er 110 cm langt, 40 dybde og høyde rundt 80 tror eg:) her må du nesten laget det slik du vil både høyde dybde og lengde, for å få det til å passe akkuratt der du skal ha det:)

   Slett
 35. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 36. mooi design die :) je bent hell slim
  regrads,
  Berita Bola

  SvarSlett
 37. There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article, thanks and we want more! Added to FeedBurner as well Play Poker Online Poker Hands Game Poker School Online

  SvarSlett
 38. Tiny Tanks puts you in the fray with your own miniature tank in a drawing board field. Players are allowed to customize and upgrade their tanks after earning. Tiny Tanks is a popular game that all of you would like. In which you can play Tiny Planes Run 3 Unblocked or Run 4 Unblocked .. Tiny Planes Tiny Planes Beta are terrifyingly fun. When you're on one, you know you're going someplace epic. Play now.

  SvarSlett