mandag 5. august 2013

DIY- Tv benk:)


God kveld kjære lesere:) 

Ja då er helgen over og hverdagen startet. For meg er det egentlig det samme siden eg fortsatt har fri <3 
I helgen har eg bare kost meg sammen med venner på festidalen, utrulig kjekt:)  

Siden helgen gikk til lott og løye stoppet prosjektet mitt litt opp. Formen var ikke den beste på søndagen så da holdt eg sofaen med selskap:) Godt det og innimellom. 

Men i dag for eg rett ut i garagen og gjor den ferdig, og eg er strålende fornøyd med resultatet:) 
Det blei akkuratt slik eg såg for meg:) 

Det var prosjekt ny tv benk som stod på tepete denne gangen. 
Eg har egentlig lyst til å kjøpe meg en men tenkte at dette skal eg klare og lage:) 


Denne er den eg virkelig ønsker meg, men prisen på den er jo langt over 10 000 og det gidder ikke eg å betale.:) hihi 


Eg var hjemme hos mamma og sneik litt og fant en kjøpsmansdisk stuet inn i et hjørne, spørte så fint om eg kunne få den og det fikk eg.! Eg ville prøve å få den slik som bilde over. 

Eg ribbet den nesten helt ned, sagde til nye hyller inni og bakplate. Har og lagt på en fin list som pynter opp og skuler stygge ting med skuffene. 


Tada! Slik blei min versjon,og den kostet meg nesten ingenting:) 
Den er ikke helt ferdig enda! planen er å skifte ut toppen med ekte drivved planker, men det må eg finne først. Helt nede med gulvet skal eg legge inn en fin gulv list som en fin detalj. Har faktisk funnet flotte lister hjemme hos mamma og pappa som er over 100 år gamle. Men eg får ikke gjort noe med det før eg får meg en sirkelsag! 

Men så langt så bra:)Det fine lille borodet her fikk eg hos mamma:) Det kostet egentlig 2000 kr men fikk kjøpt det for 200,-  lagersalg er gøy:)


Eg er så fornøyd med resultatet:)


Den eiger litt skavanker her og der, men eg syns eg har vert flink eg:) 


Så ikke la dei gamle stygge kjøpsmansdiskene bli glemt, dei kan jo bli så flotte med litt kjærlighet:) 

Skal ta litt bedre bilder for dere i måren eg, i dagslys:) kansje dere skal få en titt inn på kjøkkenet?:) Nei eg får hive meg rundt å få litt stell på huset her, helgens festligheter har satt sine spor:) 

Eg vil takke dere alle for super flotte kommentarer på soverommet vårt. Tusen takk dere er bare så snille <3 

Ha en nydelig kveld videre da dere:)

83 kommentarer:

 1. Wow...du er så flink og kreativ :) Tommelopp til deg! Gleder meg til å se enda mer av huset :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord:):)

   Slett
 2. Det vart kjempefint! Du er bra handy altså :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe tusen takk for det:D

   Slett
  2. Kjempe fin!!:) Lurte på om du pusset platen før du malte den med drivved-farge?

   Slett
 3. Den ble utrolig fin:) Falt også for samme tv benk som deg og vært inne på tanken som deg.

  Titter innom hos deg hver dag og gleder meg til å se mer av nyhuset. Må jo også Gratulere så mye med nytt hus:)

  Hilsen Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for det:):) ja benken er nydelig, men litt for stiv pris for min del:P hehe er en liten gnitalus eg:P

   Slett
  2. Enig med deg, litt vel stiv pris på den. Tv benken du lagde ble jo utrolig flott (også nattbordene) Mye mer gøy med noe man lager selv også, god følelse:)

   Slett
 4. Kjempe fint gjort det samme med en jeg hadde:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) åå har du? da må eg inn å snike:)

   Slett
 5. Kjempe lekker:) bruker du vanlig hvitmaling på?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) ja eg grunnet den 1 strøk å så brukte eg 2 strøk med lady supreme i bomull:)

   Slett
 6. SILJE!! jeg gir meg over! Hvordan er det mulig!? Kvinne og all tingen!! ;)) <3 RÅFLINK!
  For dere andre "unhandy" som meg får jeg inn noe lignende til 6500,-! :)) just a tips! ;D
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, nei si det du:) er vel fordi eg har en kjereste som ikke syns det er så gøy med interiør og slikt, og for å få ting gjort har eg vel bare lært meg det selv:) hehe men eg er jo veldig glad i det da, koser meg når eg kan få gjøre slike ting:):) Tuusen takk snille du <3 hehe åå gjør du?:) gler meg til å se, møblene dine er jo en drømm<3<3

   Slett
 7. FYYYY flate kor flink du er :D

  SvarSlett
 8. Wow.eg e så imponerde av deg alså.heilt utruli kå flinke du e t laga ting. Den disken va jo heilt lige den på bilde. Utruli kossen gamle møbla blir fine igjen me litt maling å stell.en komme liksom ikje heilt på at d går an.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk for da:):) hehe nei det er sant, men det er jo så mye gøyere å gjøre det slik enn å kjøpe:):)

   Slett
 9. Wow sier jeg bare!! Elsker stilen din og det du driver med! :)

  SvarSlett
 10. Du er bare så flink!! :D Neste gang du lager DIY kan du lage ei mer detaljert oppskrift da? :) AT du tar bilder under oppussing? Er og likrt å male møbler å sånn men tror aldri jeg hadde klart å lage det så fint som deg, . Men du er jo flink til å forklare hva du gjer da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for fine ord:):) ja det kan eg gjøre, men blir så ivrrig når eg holder på at eg glemmer det alltid ut,:P hehe men neste gang skal eg prøve og huske på det:)

   Slett
 11. Kjempefin ble den,du er flink :)

  SvarSlett
 12. Kjempefint!! :D

  Ha en finfin uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 13. du e jammen meg dyktig.. all ære til deg..kjekt med gjenbruk :)

  SvarSlett
 14. Wow, du er jammen flink! Måtte se to ganger på butikkbildet og din kommode, så like er dei :) Gleder meg til å se resten av huset og nye Siljeprosjekter!

  SvarSlett
 15. WOW!! Du har virkelig talent for dette. Sitter å måper her!
  Kjempegøy å se DIY-prosjektene dine! :D
  PS: Din var mye finere ! ;)

  SvarSlett
 16. Knall fint !!!! :) din var finast !! Kor har du kjøpt knottane

  SvarSlett
 17. SEr du har gjort make til meg! kjekt og kunne inspirere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Se der du, det har eg jammen meg:) det viste eg ikke:) Godt det er flere som tenker likt her da, gjennbruk er en fin ting:):) Fint du har det hjemme hos deg:)

   Slett
 18. Wow, eg har ikkje ord! Guu så fin den blei :-D Du er skikkelig kreativ! Har sett på akkuratt den samme tv-benken sjølv, men den er jo skam dyr. Eg skal virkelig gå til anskaffelse av ein kjøpmannsdisk med ein gong :-D Du har da så fint i heimen din!

  SvarSlett
 19. Hærlighet, du e so utrulig dyktig!! Eg vert heilt mållaus :)
  Veldig kjekt å få følge med på framgang i nyehuset - skikkelig motivasjon og inspirasjon for oss andre som driv å pussar opp!! :) Karen Inger

  SvarSlett
 20. Kanonfint ! ! Har sjøl att planer om å prøve ut det der lenge :) Å når eg ser resultatet,skal eg absolutt gjøre det !!

  SvarSlett
 21. Herlighet så vanvittig flink du er! Er så imponert! :) Tenk at et så traust og vanlig møbel kan bli så fint! Et lite spørsmål - hvor er den fine lykten du har på bordet fra? :)

  SvarSlett
 22. Nydelig !! Hvor har du kjøpt dei knall tøfe håndtakene til den knall fine tvebenken din? :D helsing sara

  SvarSlett
 23. FLINKE SILJEMOREN
  ALL DU FÅR TIL
  HEIL INNPONERT EG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 24. Du er bare så flink !!!
  Ditt hjem som du så fint viser på din blogg , er det fineste jeg har sett til nå på nett/blogger !
  Elsker stilen din , du er vanvittig flink til å gjenbruke gamle møbler :)
  Imponert !!
  Gleder meg til bilder av kjøkkenet :)

  SvarSlett
 25. Så flink du er! :D Har du beiset platen oppå med fargen drivved?

  SvarSlett
 26. Så utrolig fin. Hva har du malt den øverste platen med?

  SvarSlett
 27. Så kult! Du har en lun stil og det liker jeg.

  SvarSlett
 28. Så fin den vart :-)
  Imponert igjen.

  SvarSlett
 29. OMG skikkelig imponert OG motivert til å lage noe lignende
  Eg har nemlig forelsket meg i både denne på fra RM som du viser OG en av de andre med vinhylle i. Kanskje kunne eg tatt en gammel apotekerskjenk og satt vinhyller neders der du har tomme hyller? LURT takk for inspirasjon!!!!

  SvarSlett
 30. Ja,helt lik men har ikke den listen under,den ligger ikke på bloggen for den bruker jeg ikke lenger, har bilde på instargam da,om du vil se

  SvarSlett
 31. HERREGUD du er dyktig! For et nydelig hjem du har! Kunne du laget et innlegg hvor du beskriver fremgangsmåten på tv benken litt nøye? Jeg vil prøve! :D

  SvarSlett
 32. Hei! Bruker du noe blank beis over drivvedd-Beisen, eller lar du den være sånn "matt"?

  SvarSlett
 33. Så nydelig og lekkert det er hos deg! :)

  Bare lurere på hvor du har fått tak i liftgardinene dine ?
  og hvordan du har montert dei i karmen ...og hva du monterte dei med ?
  alltid synst det er så vanskelig å få det fint... vurderer å bytte ut mine brune lameller med slike liftgardiner :)

  SvarSlett
 34. Hei. Jeg lånte bilde ditt av den gamle kommoden for å vise til om noen har en lignende å gi til meg. Fikk så lyst til å prøve å lage en fin tv benk jeg også :-)

  SvarSlett
 35. Kor har du kjøpt håndtakene?;) ser det er flere som har spurt her uten å få svar!;)

  SvarSlett
 36. Har nett hatt meg en ral svar runde:) handtakene er kjøpt på MEKK til kr 40 pr stk:)

  SvarSlett
 37. Tusen takk for svar!:) Elsker bloggen din og blir veldig glad for nye innlegg!:)

  SvarSlett
 38. ønsker meg virkelig en slik tv benk :) men klarer absolutt ikke å lage den.. hva heter serien omden er fra living? mvh Tonje

  SvarSlett
 39. Du er så flink! :) Finner alltid mye inspirasjon her på bloggen din, og idag bestemte jeg meg for å starte på mitt første DIY-møbel :) Linket foresten til deg i innlegget på bloggen, følte det ble mest riktig siden det i hovedsak var din idè :)

  SvarSlett
 40. Du er knallflink!! :-) har du laget den kortere? Den "nye" disken ser mindre ut :)

  SvarSlett
 41. Hvor har moren din kjøpt det bordet til 2000 kr ? Er blitt helt hekta på bloggen din, syns du har det helt fantastisk fint :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kostet egentøig 2000 mn fikk det for 200:-) det er kjøpt lokalt og aner ikke hvor du kan få tak i slikt.:-) mn nestegang eg er der skal eg spørre hvilket merke det er:-):-) så artig da. Tusrn takk:-):-)

   Slett
 42. Vurderer å prøve meg på noe sånt jeg også. Men lurer på å beise platen i midten også. Tror du det blir fint eller ville du hatt den i hvit den også?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) Du kan godt beise platen i midten, blir nok knall det:) Er du ikke fornøyd med det er det bare til å male over etterpå så :)

   Slett
 43. Da er prosjektet i gang ;) Tips til hvilken farge jeg skal ha på den? Har hvit silkemaling, kan jeg bruke den eller ville du hatt en annen? Hvor kjøper du hobbyplatene? Og kurvene du har i?Mye mas. Hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Så spennende:) det kommer ann på hvordan interiøret ditt ellers er, men eg ville malt den hvit:) Du kan godt bruke det du har av maling så slipper du å kjøpe ny maling bare for å male den, grett og bruke opp det du har før en kjøper nytt:) Eg har mangen ganger brukt vanlig veggmaling for og bruke det opp:) Men om du vil kjøpe ny maling ville eg brukt lady supreme, der kand u selv velge vilken glansgrad du vil ha, tror du og kan få den nå i helt matt:) Eg pleier å bruke glansgrad 40, for da kan eg bruke malingen på andre ting og som flikking på listene i huset:) Hobbyplate kan du kjøpe mangen steder, byggforhandlere, biltema,coop obs osv:) Kurvene er har i er fra KID:) hehe det går fint:) Eg har tatt av beina på den ha, planen er å legge ved fin gulvlist rundt hele kanten slik at en slipper å få støv under og det skaper et veldig fint utrykk på møbelet ved bruk av lister:)

   Slett
 44. Har du forresten tatt av beina?

  SvarSlett
 45. Takk for svar :) Blir spennende å se resultatet :) Den blir hvit, kommer til å bruke d jeg har igjen av maling. Bare tenkte på om du har brukt kritt hvit, bomull eller eggehvit ;) Hvor mange strøk med beising har du brukt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig du :) Når eg maler så bruker eg alltid samme hvitfarge som er på lister i huset, eg liker at alle hvitfargene er den samme slik at det ikke blir slik at den ene gjør den andre gulere:) så her kjører eg på med bomull:) det må du nesten se litt ann hvordan den tar beisen, eg beiser til eg får ønsket resultat:)

   Slett
 46. Har du skiftet ryggen på den? Er det hobbyplate du har der også eller?

  SvarSlett
  Svar
  1. Der kjøpte eg en finerplate på 4mm :)

   Slett
 47. Ok :);Hvor går man kjøpt det? :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Der som dei selger byggvarer:P hehe

   Slett
 48. Nå er skjenken snart ferdig :) Er så usikker på hvilken farge jeg skal ha på håndtakene. Har veldig mye sølv i gangen. Ville du da hatt sølvhåndtak eller de som du har? Toppen blir beiset med drivved.

  SvarSlett
 49. Finner inspirasjon og ser muligheter i mye når jeg følger bloggen din :) Lurte på om og evt hvordan du behandlet topp platen på tv benken før du beiset den? Takk for at du deler din kreative side! :)

  SvarSlett
 50. Fantastisk blogg !!! Tv-benken ble helt utrolig, får masse inspirasjon av det du får til. Må si jeg elsket bloggen din med engang !

  SvarSlett
 51. du har en fantastisk stil :) blir så inspirert. føst ut lurer jeg på om blir med malekosten!

  du har så varme vegger, er det fargen sand? vi har caffe latte.. vet du om det er stor forskjell på disse fargene? jeg syns våre vegger ser mer gule ut enn dine, som ser mer lune ut...

  SvarSlett
 52. Jeg har lenge hatt lyst til å lage noe som dette, for din ser jo helt fantastisk ut!!
  men hva har du brukt til å feste hyllene, har du spikret, skrudd eller limt de fast?

  SvarSlett
 53. Hei Silje!
  Æ har fulgt bloggen din en stund nå og synes den e helt fantastisk! Du er bare helt utrolig kreativ og inspirerende. Æ har brukt oppskriften din på tv benken og lagd mæ en nesten lik som du, av en kjøpmannsdisk. Er veldig fornøyd med den og skulle gjerne ha lagt inn bilde til dæ hær men må ærlig innrømme at æ ikke har peiling på kordan man gjør det :D Helt fantastisk at du er villig til å dele oppskrifter på det du gjør. Det er veldig gavmildt av dæ! Veldig moro å få ideer til både gode løsninger og hvordan spare penger samtidig. Tusen takk for at du deler så mye av både interiør og baby glede, utrolig kjekt å se kordan du har det! Hilsen Eli Henriksen 

  SvarSlett
 54. Donkey Kong Unblocked. is a revival of the Game Boy Donkey Kong.The goal is to help Mario rescue the Princess. . In this flash game remake of the original Super Mario Unblocked.game, you can play as either Mario or Luigi. Speed around tight turns to cross the finish line in first place in the cool racing games from Car Racing Games
  . Play Run Unblocked or Run 3 Unblocked and Run 4 Unblocked Game. You enter in a prohibited zone which is full of dangerous holes.

  SvarSlett