fredag 16. august 2013

God Helg:)

   God fredag alle sammen:) 

Eg er egentlig bare inne for å ønske dere alle en riktig så god helg:) 

Nattbord prosjektet begynte eg med i dag, men hadde ikkje sjangs til å gjøre ferdig da det var totalt umulig å skru det opp uten hjelp! men eg håper å få det ferdig i løpet av helgen:) Eg får veldig mangen spørsmål om hvordan eg laget konsollbordet mitt og om eg ikke kan dele oppskrift.:) Eg kommer til å forklare dette til dere med bilder når eg lager nattborda, for kommer til å kjøre litt den samme stilen der:) 

Idag var eg oppe på SIM og leitet etter skattter! Eg gikk forbi et gammelt ektepar som heiv en hel del med dører og vinduer, Eg måtte se to ganger og fikk blikket på en vakker stor gammel dør som dei akkuratt skulle skubbe utenfor... UNNSKYLD, og dei tittet så fint bort på meg! Ehhh, eg lurer på om eg kan få den døren der eg??? Gamlemannen: ja viss du betaler godt:P hehe nei klart du kan få den. Dei lurte fælt hva eg skulle med denne døren! tanken er å ha den på gjesterommet og sette speil i den:) kommer til å bli lekkert, eg fikk og tapeten min som eg har ventet på i dag! Gleder meg til å få den opp på veggen for det kommer til å bli et riktig så flott gjesterom:) 

Men ha en god fredagskveld dere så blogges me plutselig:)


Litt bilder av stuen i dagslys:)


Kosekorken <3

 

Ha det fint enn så lenge da dere! 

<3 <3 <3

56 kommentarer:

 1. Gud så lekkert!
  Har jo sagt det MANGE ganger før da :P
  Men.. hihi :)

  Får ønske deg også en riktig god helg♥
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Ja, her kan man bare drømme seg bort!! Du er råflink!

  Ha en fin helg♥
  Klem Tina

  SvarSlett
 3. Utrolig inspirerende blogg:) hvor har du kjøpt stoltrekkene til spisestuestolene dine?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) stolene mine dei kommer fra bohus og navnet er modena spisestuestoler:):)

   Slett
 4. LEKKERT LEKKER LEKKERT SILJE
  Å SÅ HELDIG DU VAR PÅ SIM
  BLIR GØY Å SE DØRA
  GOE HELG TIL DEG SILJE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen tusen takk elimor:):)
   Ja eg vil si eg var veldig heldig:):) må bare finne ut hva eg skal gjøre med den nå, pusse den ned og beise eller bare male hvit? hmmm

   God helg til deg og eli:)

   Slett
 5. Lekkert du har fått det, du er så flink!

  Moro med gamle dører, tenk så mange skatter folk kaster .. iiiiiiiik!

  Ønsker deg en super helg søta!
  Klemmer fra Jatte♥

  PS: Har en konkurranse inne hos meg, du er ♥lig velkommen til og delta!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det jatte:) <3
   Ja det er det, er så glad eg var der i det sekundet der:) hehe
   En super held til deg og:)
   klemmer tilbake <3

   Slett
 6. Jeg er helt betatt av pynteputene du har!
  Kan du avsløre hvor du har kjøpt dem? :))
  Klem fra Malin!

  SvarSlett
 7. Så heldig du er som har så store vindu som slipper inn masse herlig lys!:) Blir spennende å se dør prosjektet ditt:)

  SvarSlett
 8. Så fint du har det- flott og inspirerende blogg :))

  Klem Kristin

  SvarSlett
 9. Trodde du var ferdig med nattbord??:O hva gjør du for noe spennende nå???:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, nei eg må jo ha nattbord nede på gjesterommet og:):) eg skal snart blogge om verdens fineste pute:):)<3 åå som eg elsker den:)

   Slett
 10. kor har du kjøpt speilet på førsta bilde :)???

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) speilet har eg laga sjøl:) verbitte planker fra et naust:)

   Slett
 11. Virkelig lekkert! : )

  SvarSlett
 12. Utrolig fint du har det. Hvordan farge har du i gangen? Og på veggen der kattesengen står :-)?

  SvarSlett
 13. You should comment on the competition comparison of the blog. You can highlight it's mind boggling. Your blog exploration/tour will broaden your conversions.

  SvarSlett
 14. You may post on the skilled credentials for the web log owner. you'll categorical it's outstanding. Your web log expertise will springboard your click through. jivagolounge.com

  SvarSlett
 15. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.
  Cordis.europa.eu
  Urgames.com
  Yellowbot.com

  SvarSlett
 16. Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon. Information Information Information

  SvarSlett
 17. Some of the time you begin to look all starry eyed at a home and you need to buy this home at any cost. By then of time, you have no cash to buy the home and somebody may buy your fantasy home. In this circumstance, you can search for secured home credit. This credit is particularly made to meet budgetary necessity attributable to buy of a home. check cashing

  SvarSlett
 18. Our Broncos Super Bowl 50 House Flag measures 28x40 inches, is constructed of 2-ply 100% polyester, and provides a top sleeve for hanging vertically from a wood flagpole or banner pole. The Broncos Super Bowl 50 House Flag is high quality screen printed with the logo as shown.dallas cowboys american flag
  cowboys stars and stripes flagsTampa Bay Buccaneers house divided flags
  Tennessee Titans house divided flags

  SvarSlett