søndag 25. august 2013

Litt av mine DIY


Heisann alle sammen! 

Ja då var sommerferien min over og jobben kaller! 
Me heiv fra land i går og satte kursen mot sognefjorden for brislingfiske. Kan ikke akkuratt si at eg var klar for denne turen her, begynner å bli litt lei hele fiskingen og er mer og mer klar for å jobbe med interiør. 

Eg har mangen prosjekter som står halvferdig hjemme og det klør i fingrene til å komme hjem og fortsette med det. Ikke så lett å få alt fullført like fort som eg skulle ønske men slik er det når en er alene, da er det ikke så lett! Men eg gleder meg stort til å vise dere:) 

Men eg tenkte å vise litt bilder av noen av mine DIY prosjekter oppgjennom tidene:) 


Det var en periode eg fikk skikkelig sansen for symaskin, og da var det en del som blei produsert til mine søte tantebarn:)


Fine forklekjoler i alle mulige farger:)


Dette blei eg så fornøyd med at det var nesten som eg ville ha det selv:P hehe 
Sydde det som et vognteppeTil jul fikk mine to søte tantejenter hver sitt hjemmelagde sett:) 
Var di ikke fine da?:)


Eg var flittig i sjøkanten og plukket med meg drivved, det blei laget om til knagger:)Jule sneik seg på og eg ville lage advendtstake. Gammel bjelke fra sjøhuset blei beiset hvit og boret hull til lysa:)


Eg fikk helt stjernedilla så da gikk eg å kjøpte med stikksag,hobbyplater,lys,maling og glitter. 
Masse produserte til et marknad som holder til her som eg bor:)Dette var min advendtstake i fjord, med Flott DIY stjerne på:)


Fine strjerner til å henge i vinduet:) 

For å lage stjernene tok eg å laget meg en mal. ! liten og en stor. 
Tegnet den på hobbyplata og skjærte ut med stikksag. Deretter var det pussing og maling 
Så brukte eg glitter over der igjenn:) 
For å få lys i tok eg rett og slett å bårte hull i baksiden av stjerna, kjøpte lyslenke på europris og stappet inn i hulla:)


 NATTBORD:  

Eg trengte nye nattbord oppe på gjesterommet, og tenkte da at dette skulle eg prøve meg på. 
Jammen fikk eg det til å nattborda blei nok så riktig lekre.:)
LAMPE: 

Eg ville prøve å lage meg en lampe til gangen min. Så da tok eg rett og slett å fant meg en gammel bjelke, skjærte den i passende høyde.Tok å bårte et hull til å trekke ledningen i. 
Eg gikk å kjøpte alt eg måtte ha til lampen på mekk og satt med ned på bordet hjemme for å leke eletriker. Så vankelig kunne det nå ikke vøre tenkte eg. 
Men jammen fikk eg det og til:) 


SPEIL: 

Eg hadde sååå lyst på et stort flott drivved speil, men nektet å betale flere tusen for det. Dette skulle eg jammen prøve å lage selv det og. 
Eg fikk et speil på bruktforum og plankene plukket eg fra et gammelt verbit naust som blei revet. 
Her må du ha en gjæresag for å kunne skjære vinkler, noe eg kjøpte meg for 1 år tilbake:) 

Vips så fikk eg meg et lekkert speil til en slikk og ingenting:)


Dette er fra den gamle gangen min.! 
Nå i dag henger speilet mellom stue og kjøkken. Fortsatt like fint og eg er fortsatt like glad i det:)


KOMMODE: 

Eg fikk en gammel kasse fra pappa, en gammle fiskekasse. 
Den hadde eg stående lenge før eg gjorde noe med den. 
Det var så irriterende når den var åpen og eg trengte mere plass til å gjemme vekk ting. 

Når me var på fiske i hardangerfjorden så gikk eg hver dag åå plukket drivved. 
Tok dei med meg hjem og tørket. 
Av disse flotte plankene snikkret eg meg dører på denne kassen og den blei bare så lekker:) Så enkelt kan det gjøres:)


I dag har en den stående med kosekroken i stuen:)NATTBORD: 

Fikk kjøpt meg to simple nattbord på brukt marked og ville gi dei et nytt liv. 
Litt maling,lister og ekte lindevegen kjærlighet så blei dei riktig så lekkre:)KATTESENG: 

Haha, dette prosjektet her ler alle av meg for. 
Katten vår elsker å sove inne med oss på soverommet, og da måtte eg gjøre noe med det. 
Eg savner jo himmelsenga mi i det gamle huset så siden ikke eg kunne ha det lengre bestemte eg meg for at katten skulle få:) 
Glad i pusen min eg:)


TV- BENK

En ny tv benk stå høyt på ønske listen, den som eg hadde var for lav og kjedelig. Eg ville lage noe selv:) 
Så en gammel furusjenk blei ribbet ned, dører og skuffer blei fjernet og erstattet med hobbyplater. Gulvlister blei satt på og den blei malt hvitt med drivved topp  

Resultatet blei slående bra og eg er stor fornøyd, kunne ikke funnet en finere i butikken en gang:)KONSOLLBORD:

Det var ganske så tomt i gangen i nye huset og eg trengte et konsollbord. 
Eg viste akkuratt hvordan det ville se ut, men ingen butikker kunne tilby med det. Da var det bare til å finne frem skisseblokka og tegne ned, gå på byggeren og handle matrialer. Rett og slett bare lage det selv!


Eg elsker det!


NATTBORD: 

Prosjektet eg har gående nå er jo nattbord til gjesterommet. Eg er ikke ferdig der enda siden det er s utrulig vanskelig å skru sammen selv, men det er oppe og står å gjenstår en del detaljer igjenn:) 

Men dere skal få se et lite glimt: 


Slik ser det ut i denne stund, og eg er sikker på at dette kommer til å bli flott. 
Eg har og hatt med meg kamera inn i garagen for å dokumentere for dere, steg for steg:) 
Så da vil dere få steg for steg på 
Nattbord og konsollbord:) kansje et steg for steg på speil og?:) 

64 kommentarer:

 1. Åhh.. eg drøymer meg heilt vekk :)Du lagar so mykje fint!!
  Vil gjerne ha steg for steg på speilet også - for eit slikt hadde passa perfekt her i huset :)

  Karen Inger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det karen:):) ja du eg har et speilprosjekt på gang så det kommer om ikke så lenge:) må tørke fine planker først:)

   Slett
 2. Herreguud kor flink du e!:)

  SvarSlett
 3. Jøsses du burde jo ha arrangert Diy- kurs og lært oss nokre snikre triks. Kjempe kos å lesa bloggen din.
  Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Hhehe, ja det var ikke så dumt, kansje eg skal det:) begynne å filme mens eg snikkrer:P hehe
   Så hyggelig at du syns det:D

   Slett
 4. Steike, er det mulig?! Du er så dyktig og kreativ :-) mine favoritter må være lampen, speilet, konsollbordet og tvbordet. Hadde vært kjempefint med en liten guide til speil også :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det snille du:):) ja det er nok mine og du:) det kommer ganske snart, har et speilprosjekt på gang:)

   Slett
 5. Kjempemye fint du har laget.
  Så kreativ du er . Her var det masse inspirasjon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) så hyggelig at du trives her inne:)

   Slett
 6. så utrolig flink og kreativ du er! Gleder meg til å se hva du får til i fremtiden!
  Jeg vil gjerne ha steg for steg på speil altså :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D ja det blir spennende å se, kansje eg skal bli møbeldesigner?:P lage min egen kolleksjon:P hehe uansett så blir det spennende:):)

   Steg for steg på speil det kommer:):)

   Slett
 7. Ja, -steg for steg på speil også!!! Wow, så vanvittig flink du er! Rått!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, ja det kommer:):)

   Slett
 8. Eg er bare så imponert, du er så dyktige. Eg digge stilen din :D

  SvarSlett
 9. så masse fint! du er kjempeflink!!! hvor har du kjøpt de stjernen som henger med vinduet?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det.:-) nei dei har eg laget selv.:-):-)

   Slett
  2. wooow!! kjempeflink :)

   Slett
 10. Wow!! Du er utrolig dyktig og ikke minst kreativ. Så genialt når man bare kan lage det selv:) Sparer jo en haug av penger, også får du noe helt eget som ikke resten av Norges befolkning har. Kjempe lekkert:)) Fantastisk blogg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk fro det rebekka:):) Ja det syns eg og, så er det jo så mye gøyere enn å bare dra korte på butikken:)
   Nok en gang tusen tak:)

   Slett
 11. Du er kjempe dyktig, utrolig fint! Vil gjerne se steg-for-steg på speilet og nattbordene! :) Hvor er forresten håndtakene på tvbenken kjøpt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) stg for stg kommer om noen dager:):) Hantakene på tv benker kjøpte eg på MKK til 40 kr pr stk:)

   Slett
 12. Eg blir såååå imponert! Du er virkelig ein inspirasjon :) Kan du legge ut steg-for-steg på konsollbordet óg? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det sara:):) Ja det kommer, nattborda er bygget på samme måte så da kommer steg for steg på begge tingene:):)

   Slett
 13. Kom over siden din i går, og satt og satt og bladde i bloggen din. herremin så inspirerende, jeg løp rett ut i skogen for å se etter både kubber og slitte planker...hehe..Utrolig morsomt å se de tingene du lager, håper på maaange flere slik innlegg også. Nydelig hjem har du også:) Ja håper du legger ut trinn for trinn på konsollbordet:) Hilsen Camilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig da:) velkommen til lindevegen får eg si da:):)
   Tusen takk for det, ja fant du noe fint da?:)
   Ja du her kommer det mye DIY for det er noe som står hjerte mitt nært:)

   Slett
 14. så fantastisk fint du har det :)
  kan jeg spørre hvor du har kjøpt benken som er på bildet av den gamle gangen din? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):)
   Den benken kjøpte eg på living.. Men den har eg pusset ned og beiset. Den var opprinlig hvit og slitt.
   Så har eg sagt av den litt slik at den skulle passe der:)

   Slett
 15. Herregud !!!! Jeg blir like imponert hver gang jeg går inn på bloggen din, og ett innlegg med såååå masse fine, flotte hjemmelaga ting er såklart ikke noe unntak. Du er så vannvittig flink og kreativ. Det er ikke ofte jeg ønsker å bli smitta av noe, men den kreativiteten er det synd ikke er smittefarlig :) Har nå endelig skjønt hvordan jeg følger blogger på bloglovin', så veldig praktisk å ha deg der :))))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) så utrulig hyggelig kommentar og så rørende å lese slikt:) #smiler#
   hehe ja me kan jo prøve å smitte deg da?:) hehe

   Så kjekt du vil følge bloggen min:)

   Slett
 16. Hei!
  For en fantastisk inspirerende blogg, for et nydelig hjem og for et talent du har! Etter å ha bladd meg gjennom de fleste innleggene dine ser jeg tilbake på nattbordet og tv-benken. WOW! Jeg synes du burde ha med et "før-bilde" også i denne blogposten for at man med en gang skal kunne se hvor utrolig flotte møbler du har tryllet frem fra gamle, kjedelige furumøbler. ;)
  Takk for inspirasjon, skal definitivt følge bloggen din videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk:):) herre av og til aner eg ikke hva eg skal si til så flotte kommentarer som dette:) Det er jo ikke mer å si en tusen takk egentlig:) Eg må ha verdens snilleste lesere som propper meg full i gode og motiverende ord:):) fantastisk:)

   Så hyggelig at du finner innspirasjon her hos meg:) å kjekt å ha deg med på lasse:)

   Slett
 17. Utrolig fin blogg. Du er jammen kreativ :-) hvordan farge har du i gangen? ;-)

  SvarSlett
 18. Kunne ikke unngå å legge merke til stuebordet. Er det og selvprodusert, eller har du kjøpt det? Veldig kult, liker stilen, og den passer veldig fint sammen med resten av stua. :)

  SvarSlett
 19. Du er så utrolig flink! Kikker stadig innom bloggen din - og du har blitt en inspirasjonskilde :) Jeg lurte på en ting; når du (eksempelvis tv-benken) maler med drivved - hvordan forbehandler du da møbelet? Slike møbler er jo ofte lakket eller lutet. Hilsen fra Beate

  SvarSlett
 20. north face outlet store
  ray ban sunglasses
  nike free
  chicago bears jerseys
  air jordan shoes
  michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
  warriors jerseys
  steelers jerseys
  vans shoes
  christian louboutin shoes
  vans sneakers
  louis vuitton outlet
  new orleans saints jerseys
  nike free,nike free run,free running,free run,nike running
  christian louboutin
  north face jackets,north face,the north face,northface,north face outlet,north face jackets clearance,the north face
  patrick kerney jersey,bobby wagner jersey,russell okung jersey,max unger jersey,paul richardson jersey,terrelle pryor jersey,richard sherman jersey,byron maxwell jersey,derrick coleman jersey,eric winston seahawks jersey
  coach outlet online
  carmelo anthony jersey
  monster beats
  michael kors,michael kors canada,michael kors handbags,michael kors outlet,michael kors outlet canada 
  giants jersey
  the north face jackets
  ugg uk
  juicy couture outlet online
  blackhawks jersey
  michael kors outlet store,michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors,kors outlet,michael kors handbags,michael kors outlet online sale,michael kors handbags clearance,michael kors purses,michaelkors.com,michael kors bags,michael kors shoes,michaelkors,cheap michael kors
  oakley
  robert griffin jersey,joe theismann jersey,andre roberts jersey,sonny jurgensen jersey,art monk jersey,bashaud breeland jersey,barry cofield jersey,perry riley jersey,e.j. biggers jersey,duke ihenacho jersey,josh morgan jersey
  michael kors outlet
  yongri0815

  SvarSlett
 21. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.
  Visual-paradigm.com
  Inmethod.com
  Qubeshub.org

  SvarSlett
 22. Thanks for the helpful information. Because, I just found out there is a very extraordinary article like this, thanks

  Obat Terbaik Untuk Penyakit GERD
  Cara Terbaik Untuk Mengatasi Sakit Pinggang
  Obat Kolik Abdomen
  Obat Herbal Untuk Darah Tinggi

  SvarSlett