mandag 12. august 2013

På trappa


Heisann alle sammen:) 

Hatt en flott helg? Det har eg! Den har bestått av familie besøk, bursdag og hyggelig lag med venner, da kan ikke en helg bli bedre.:) Men det er mandag og nye prosjekt står på agendaen!Helst kunne eg tenke meg å gjøre alt på en gang, men hallo, det koster jo penger og.Så en får bare ta tiden til hjelp og spare, men da er det jo ekstra gøy å gå å kjøpe den en vil ha:)  

Nå sparer eg til spisestuesofa! Har fått solgt unna en del ting eg ikke vil ha lengre så nå har eg faktisk allerede klart å nå halve prisen, bare litt igjenn nå, så ringer eg og bestiller:) 
Eg har tenkt på spisestuesofaen fra living newbury, noen som har den?:)   

Men over til overskriften. 

Eg måtte gjøre noe på trappa i dag, det såg jo ikke ut der! Er jo gøy å ha et litt innbydende inngangsparti:) Skal ikke så mye til for å få det

Kjøpte meg noen nye puter på nille i dag og en ny blomst og vips så var inngangspartiet mye mer innbydende:)


Følte eg måtte ta igjenn fargen på ytterdøren for å få den til å gå litt i "ett" med huset, og det syns eg absolutt hjalp på bare med to små puter fra nille:) Nydleig farge på di syns eg:)


Sette kjøpte eg på living for noen år tilbake. Dei fine husa gjorde eg et kupp på KID, tror eg betalte 60 kr for di to fine her:) 
Salg er GØY GØY GØY, det gjør godt i kroppen når du kan få gjøre slike gode kupp:) hehe 


Eg hadde jo di her bokstavene på det gamle huset som da var hvite. Noe som var veldig fint når husveggene var grå, men nå ville dei bare forsvunnet sammen med veggen. !Eg spraya dei rett og slett marineblå, og har enda ikke bestemt meg for om eg liker det! "livreddforfarger"


Har enda ikke skrudd dei opp, vil ikke lage 20 hull i veggen for noe eg ikke er sikker på! Da blir heller ikke min kjære fornøyd med meg:P hehe  
Så hva kan ikke magayvertape fikse, Han klarer jo å lage bombe bare av denne tapen så da duger den vel til å henge litt på veggen til eg har bestemt meg?:) 


Eg tenker at det vil bli finere når utelampen fjernes! Den skal vegg og erstattes med 3 spotter oppi taket, kommer til å bli sååå fint:) 
Og spotter skal komme i trappe trinnene:) 
Neste år vil terasse fargen bli noe annet, den er litt før rød for min smak!


Men eg syns det gjor seg med litt farger så det kan få være slik enn så lenge:)
Blei det ikke fint da dere?:) 
Nå får eg gå ut å bone døra, den er litt falmet i fargen så eg får ta og shine det opp litt:)   

Eg vil og takke dere alle for at dere vil besøke min blogg. Eg blogger ikke hver eneste dag,men syns det er så vanskelig når eg bare blogger om interiør. Men tusen takk for at dere leser og for dei flotte kommentarene dere legger igjenn:) <3  

Ha en nydelig kveld 

<3 <3 <3

33 kommentarer:

 1. Kjempeflott var det! Likte bokstavene veldig godt, synes de passet fint inn til resten av inngangspartiet :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D ja når eg har sitt litt på det så tror eg at eg lurer meg ut og skrur dei fast:) det samlt nett her nå så magayver tapen holdt jammen ikke så godt:P hehe

   En fin kveld til deg:D

   Slett
 2. Herlig inngangsparti, jeg likte de blå bokstavene og kunne tenkt meg noe sånt selv faktisk. :)
  Salg er moro, og man kan få mye flott selvom man ikke bruker mye penger :D Loppis er genialt det også. Huset mitt er veldig eggeskallfarget, blir gult sammen med hvitt så gleder meg til huset må males slik at man kan bruke litt farger uten at huset ser møkkete ut.

  SvarSlett
 3. Super koselig inngangsparti!! Og du kan trygt ha HOME i blått, rett og slett lekkert synes nå jeg :)

  Ha en fin kveld!
  Nina.

  SvarSlett
 4. Det vart kjempefint utanfor hos dåke! Var det dei kvite putene du kjøpte på Nille?? Tvilar vel egentlig på det, men kanskje!?

  Helsing frå Solveig HH

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D nei dei blå kjøpte eg der, men dei hvite har eg kjøpt på www.helenesinterior.no Dei koster ikke mer enn 159,- pr stk:):) super fine:)

   Slett
 5. Nydelig med de blå bokstavene:)

  Vet ikkje kor du bor,men er 3 stk i Bergen som selger sin Newbury sofa for 4500,- på finn.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) ååå er det?:) hvor finner eg di?:) eg bor ikke så veldig langt unna, 2,5 time:)

   Slett
  2. sendte deg mail ,gi en lyd om du trenger mer hjelp ;)

   Lykke til ;)

   Slett
 6. Kjempe fint :) kan jeg spørre hvor du har kjøpt home bokstavene? Digger den varme lune stilen din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) dei har eg kjøpt her lokalt, er noen som driver og lager slike.:)

   Slett
 7. Jeg bare elsker bloggen din!! Inspirasjon til 1000 :-) Du er sååå flink med interiør, og bare slike småting som kan gjøre det så fint! Jeg har snappet opp tips både her og der, tuuusen takk :D :D
  Men du, du sier noe om fargen på verandaen.. Jeg har også denne fargen og hater den. Har ikke fått kommet meg til å finne ut hvordan jeg fjerner fargen? Må den pusses ned?
  Ha en super duper dag!
  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. åå Tusen takk for en så flott kommentar:):) så gøy at du finner innspirasjon her hos meg:) uff nei det er ikke lett å få fjernet den fargen, eg satser på at det regner mye slik at alt forsvinner:P hehe men det er vist noe du kan smøre på det og vaske med, eg var innom fargerike og hørte, der har dei tips til deg:) Men eg venter å ser hvor slitt det er blitt til nesteår eg:):)

   Super dag til deg og:)

   klemmer tilbake:)

   Slett
  2. Prøv med Jotun terasserens, men dekk til nederst på veggene, for den tar fargen av huset også. Da får du tilbake den opprinnelige trefargen, og står fritt til å velge annen farge selv. Vet det funker, for jeg har prøvd det :)
   Nok en gang; Veldig fin blogg og flott hjem. Koser meg med hvert nye innlegg som kommer :)

   Slett
 8. Nydelig inngangsparti!! Veldig hyggelig stemning du har skapt. :)

  Ha en strålende tirsdag!

  *
  Anette Willemine

  SvarSlett
 9. For all del...behold bokstavene på veggen!! Jeg har aldri settnoen som har noe slikt før....jeg syntes det du har gjort der var knallfint :D

  SvarSlett
 10. Kjempefint inngangsparti :)

  Ser du har bestemt deg for spisestusofa, blir spennende å se :)
  Lurer på om du fikk Pm på FB ifra meg ?
  De bokstavene ville jeg ha beholdt, utrolig stilig.
  Ha en fin kveld
  klem sissel

  SvarSlett
 11. Kjempeflott uteplass :)

  SvarSlett
 12. Oj, Sååå vakkert alt er her hos deg og så artig å titte rundt i slike eventyrlige omgivelser. Veldig flink er du :) La meg til som følger her hos deg jeg ja :)) God helg når den kommer og nyt dagen i dag :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 13. Haha, bare lurer på hvor MANGE ganger jeg er innom bloggen din pr dag for å se etter om det er nye innlegg :D :D
  Can´t wait altså :D Du kommer til å bli super kjent for denne bloggen, det er jeg overbevist om!! Jeg har mange blogger jeg følger og maaange blir kjedelige å følge, men din - ALDRI I VERDEN!! Elsker stilen din!! :D :D :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig da:):) eg tenker hver dag, hmm hva skal eg blogge om?? så orker eg ikke:P hehe eg har vert så trøtt dei siste dagene, hehe uff treng et spark bak kjenner eg:) men holder på å pusse opp gjesterommet her i huset og i måren skal eg snikkre nattbord:):)

   tusen takk for så hyggelige ord:):) <3<3 min er vel litt kjedelig med at eg ikke poster så mangen innlegg,men ekstra kjekt når det forst kommer?:P hehe

   Slett
 14. Det er fullt forståelig at du ikke orker det hver dag asså.:):) Lov til å være trøtt når man akkurat har kjøpt nytt hus, masse jobb og styr før man kan puste ut å slappe av ;) Og det er vel ikke gjort på 10 min å lage et blogginnlegg heller, så skjønner deg veldig godt :)
  Nei, bloggen din får aldri blitt kjedelig, blir som du sier, ekstra ekstra stas når du endelig får postet et nytt superinnlegg :D :D

  SvarSlett
 15. Kjempelekkert!! enig i at den rødfargen på terrassen ikke var så pen, men du styler så pent at man ikke legger så merke til det :D

  Likte de blå bokstavene, kom godt frem på veggen!
  Har noen hvite jeg tenkte å henge her på min egen vegg ute, da vi har grått hus :D

  Ha en super helg,
  Klem fra Jatte♥

  SvarSlett