mandag 19. august 2013

Som en "ny"sofa:)


God mandag alle sammen! 

Ja i dag har eg jammen ikke gjort så mye, har rett og slett vert så trøtt,håper energien kommer tilbake i måren:) 
Men eg holder på å pusse opp gjesterommet. Det er ferdig malt men eg har lyst på tapet på den ene veggen der, så med panelplater i hele huset er ikke det så lett. Så i dag har eg sparklet hele veggen og sitter nå å moter meg opp til å gå ned å pusse ned hele veggen! godt det bare er en vegg! 
Men dere det blir riktig så lekert, det kan eg si:) Gler meg til å vise dere:) 

I gårkveld lekte eg meg litt med sofaen min! Den er fantastisk og eg elsker den. 
Eg kan gjøre så mye ulike oppsett med den og det passer meg perfekt. Det er nesten som du får en "ny"sofa:) 

Her er har dere litt bilder om hvordan eg har det nå:)
    


Så koselig med dette oppsette:) 
Sofaen min kommer fra living og heter mono mondulsofa. 
Den består av 4 deler: 3seter,2seter,sjeselong og pall 
Sjeselongen er nesten som en "daybed" den er stor nok til at to kan ligge på den:)

     Døra står der enda, aner ikke hva eg skal gjøre med den, tanker er å sette inn speil i den, men eg får se, er jo litt tøff slik den er nå og:)


Salongbordet kommer fra living 


Gler meg til me skal male her. For det er for GULT for min del, uff uff men helsikken for en male jobb, det er jammen med mye. :P 


Eg er på jakt etter et STORT gulv teppe, vil ikke ha vanlig shaggy teppe men et litt grovere! 
noen som har tips hvor eg kan finne?:)


Det begynner virkelig å ligne et hjem her nå <3 
Det er litt rart for eg føler ikke meg helt hjemme enda, men det kommer vel med tiden:)


Nei eg vil ønske dere alle en flott kveld videre. Nå får eg gå ned og pusse! Tenker å ha en garagedag i måren og få ferdig nattbord til gjesterommet, da vil eg legge ut steg for steg som og forklarer hvordan eg laget sjenken:)  

Ha en flott kveld  

<3 <3 <3

32 kommentarer:

 1. Sååååååååå fint, da! :) I morgen får vi ny sofa i hus, gleder meg STORT til det :)

  ♥ Lizbethosnes.com

  SvarSlett
 2. Utrolig lekker sofa! en slik kunne jeg virkelig tenke meg :D

  Ønsker deg en fin uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 3. Sirdal ullteppene fra Living er grove, veldig fine og rimelige. Fins i fargene skifer og gråbeige, perfekt for dine jordfargar. Du bør se dei i butikken, bildene på internett viser ikkje strukturen i teppe. Eg har eit slikt avlangt teppe i gangen min og er veldig fornøyd :) Hilsen fra Kine.

  SvarSlett
 4. Åh vad fint...ser så mysigt och fint ut:)

  SvarSlett
 5. Stilig! Hvor kjøper du putene dine? Håper på svar:)

  SvarSlett
 6. De har faktisk noen kjempe kule grove tepper på europris! Jeg kjøpte just et stort, grovt teppe der, i farge mørke-beige, hvis det er noe som heter det ;)

  SvarSlett
 7. Hei! Utrolig fin blogg, henter masse inspirasjon fra deg! Har tenkt å male stua mi og lurer på den farga du malte med i ditt forrige hus, var det delikat? Har du tenkt å male stua i ditt nye hus med denne? Jeg har brunt gulv, og er redd den blir for mørk? Har du eventuelt forslag til en annen farge som er litt lysere enn denne og som ikke heller mot det gule..? Vil ha noe som er en blanding av beige og grått. Det må ikke være for grått.
  Håper på svar:)

  Mvh Ina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tudor er også fin. Den har eg i stova:)

   Slett
 8. Gleder meg til å se hvilken farge du velger på stua :)

  SvarSlett
 9. Sjekk ut Sisal tepper ;)

  SvarSlett
 10. hvilken farge har du tenkt å male på stua?? ;) Skal male sjølv og kunne tenkte meg noke som passar til både beige og grått. Flott sofa forresten ;)

  SvarSlett
 11. Denne bloggen var helt ny for meg og jeg er bergtatt! Såå flink du er til å innrede! Så gjennomført og hjemmekoselig stil du har. Denne bloggen legger jeg til i lista mi etterhvert:) Gleder meg til å se julestemning i ditt hus:) Også må jeg si jeg ble imponert over hvilken jobb du har! Synes du er tøff jeg. Ønsker deg en fin høst utover. Høsthilsen Lillan:)

  SvarSlett
 12. Så fint det ble :) Herlig med så stor daybed da!! Det må jo være en drøm :)

  SvarSlett
 13. Hei! NYDELIG blogg :) Jeg elsker den! Her prøver jeg å pusse opp ei stue, og har et kjempevanskelig valg med å finne "den perfekte" sofaen... Har vært bestemt på Ektorp fra IKEA i lang tid, men har begynt å tvile, fordi jeg ikke liker kappen i bunnen... Hvilken sofa har du?! Den var jo fantastisk kjekk!

  Silje

  SvarSlett
 14. Hei. Har letet i alle butikker etter et slikt 7 armet fat, men jeg finner det ikke. Kan jeg få lov til å spørre hvor du har kjøpt ditt?

  SvarSlett
 15. An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers Information Information Information

  SvarSlett