mandag 30. september 2013

DIY- tv benk:)

  
Hei og hopp alle sammen:) 
Hatt en fin dag? 
I dag har eg så og si tilbring hele dagen i garagen for å få ferdig tv benken min:) Var mye små plukk igjenn i dag, som å liste den,lage dører og hylle i midten:) den blei ferdig og nå har eg nett grunnet den to ganger for å så male 1 strøk:) 

Eg tenkte eg skulle vente til å måren og vise den på plass, men eg blei litt ivrig og ville vise dere nå:) 
Den står og tørker og er klar for siste størk noe som sier at den kan komme på plass i måren.. JIPPI 
Da begynner neste prosjekt som er salongbord, gleder meg:) 

Her kommer bilde av den: 


underveis.
Som dere ser når eg bygger møbler, så bygger eg alltid en ramme og deretter kler den igjenn:)


Ferdig og klar for maling:) 
Eg var lenge luren på hvilken farge eg skulle ta, eg prøvde først med sort, men det blei ikke så fint. så eg malte over:) 


 Så den blei hvit med drivved dører og topp:) Eg elsker å bruke denn komboen her, syns møblene blir så utrulig fine da. 
Tenker å finne noen kule knotter/hantak som er sorte


Det har tatt seg sin tid å bygge denne her! Mye kapp,måling,feiling ja lista er lang:) 
Men eg er utrulig stolt over meg selv at eg klarte dette. Eg føler eg overgår meg selv hele tiden nå, og for hver gang eg bygger blir eg flinkere og flinkere:) 


Fine tv benken min <3 Den består av en del detaljer som har tatt lengre tid og virkelig vert med på å få et mer ekslusivt preg på den:)


Her kan dere se topp plata.! Her blei det mye vinkelskjæring og feiling gitt. For dette er utrulig vanskeli å gjøre, en må rett og slett bare prøve seg frem. og for hver gang så blir en flinkere:) 

Tenkte det var spennende å dele opp topp plata på denne måten her:)
Den er jo så fin at eg vil ha den oppi stuen, haha 


For hver dag som går nå! så tenker eg på hvor gøy det hadde vert å kunne få noen til å bygge "mine møbler" og få solgt, mitt eget merke og mitt eget preg.. som Lindevegen   

Det hadde virkelig vert en drømm..


Hehe, ikke så fine omgivelser å vise den frem i da, men dere kan få se den inne i kjellerstuen i måren:)


Den eg er så utrulig fornøyd med resultatet:) 

Eg vil ønske dere alle som titter innom en nydelig kveld videre:) 

blogges da dere 

<3 <3 <3

69 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Rått, utrolig fin tv benk. Jeg vil ha en sånn selv. Skjønner godt at du er stolt av den, det har jo jammen god grunn til. Morro å se så flink mennesker lage møbler. Lykke til videre med de andre prosjektene dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjerlig takk for det helene:):) så snill du er med meg<3

   Slett
 3. Wow, dette ble bra! Jeg blir sannelig helt stum når jeg ser hva du får til! Stå på videre, dette er så morsomt å følge med på! Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) så morro du synes det:) Er så gøy å ha mine fantastiske lesere med på lasset:):) så nok en gang tusen takk nina:)

   Slett
 4. Så utrolig flott den ble, har ventet spent hver deg, på ferdig resultat :-) Tar av meg hatten og bøyer meg i støvet, du er bare helt RÅ som møbelsnekker :-)
  Hilsen Anniken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk for dine fine ord<3 så hyggelig å lese slike kommentarer.:) så snill du er da:)

   Slett
 5. fyyyyy søren du er flink.gleder meg å se bilder når den er på plass

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D ja det blir spennende å se, gleder meg til å begynne på salongbordet eg nå:)

   Slett
 6. WOW!! Du er superflink, og en kjempe fin TV-benk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det snille du:):)

   Slett
 7. Å SKJØNNE SILJE
  DU ER HELT RÅ
  SÅ FLINK DU ER
  RÅTØFF
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk det det snilleste eli <3
   klemmer tilbake:)

   Slett
 8. Herregud så kult, hatten av, eg er heilt mållaus over kor flink og kreativ du er. Den benken blir knalltøff hos deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertlig takk for det:):) så hyggelig kommentar fra deg<3
   Ja eg tror det blir bra til slutt:)

   Slett
 9. Oi!!! Du er jo helt fantastisk flink!!! Litt riviera Manson inspirert, skikkelig nydelig!! Tror jeg må få gubben til å snekre en slik hhehehe
  Du er et råskinn!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) ja den er vel kansje det, men er slik eg liker stilen akkuratt nå:) hehe
   Hehe ja du får spørre om han ikke gidder:)

   Slett
 10. Lekker lekker :-D hvilken beis har du brukt og hvilken maling ? Den va kanontøff :-):-):-):-):-):-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) eg har brukt jotun lady sin interiørbeis i fargen drivved. Her har eg hatt to størk men en bør ta 1 og 1 støk om gangen, for noen ganger holder det med 1 :) Malingen eg har brukt er shipolin maling i fargen bomull.. Tok det eg hadde i garagen:)

   Slett
 11. Du burde absolutt begynne å selge !!!
  Kjempelekker tv-benk <3

  Klem,Kari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det kari:):) <3

   Slett
 12. Hei,har nylig oppdaget den nydelige bloggen din:) Du har et hjem helt etter min smak. Tv-benken er helt rå!!! Du kan virkelig være stolt av deg selv:) Blir spennende å se den ferdig og plassert.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) Får vel ønske deg velkommen hit eg da, så hyggelig:)
   Tusen takk for dine fine ord<3

   Slett
 13. Utrolig fin! Hva bruker du for å få til den "drivved-looken"? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) jo du eg har bare pusset plankene godt, slik at all lakk er vekke:) Så har eg beiset to størk med drivved beis, jotun lady sin interiør beis:) Men husk at når du beiser så ta et og et strøk om gangen, for noen ganger holder det med 1 strøk:)

   Slett
 14. Hei hei... Kom over bloggen din i sommer og har siden fulgt deg i "skjul". Er inne flere ganger i uka og venter spent på nye innlegg. Du er utrolig flink og kreativ. Er stum og målløs over denne tv-benken. Skulle gjerne bestilt både denne og drivved speil hos deg, så start opp og selg du ;-)
  Mvh Åshild

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Så hyggelig at du fant veien hit da:) velkommen skal du være:)
   Tusen takk, så snilt sagt av deg:) Ja eg må nesten bare begynne nå, dere lesere motiverer meg veldig:)

   Slett
 15. Hei=)
  Helt utrolig hva du får til=) Virkelig imponerende og inspirerende=)
  Jeg lurer på om du kan lage et "steg for steg" innlegg når du skal lage bordet? Jeg finner ingen bord som jeg liker så kanskje jeg kan få litt hjelp gjennom blogge din=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) Tusen takk for dine fine ord<3 ja kansje eg skal det:):)

   Slett
 16. Wow, du er jo bare helt rå... :)

  SvarSlett
 17. Helt fantastisk! Tror absolutt på drømmen din om å selge møblene du lager! Kjør på :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) så hyggelig at du hat troen på meg<3

   Slett
 18. Du burde virkelig satset på en egen kolleksjon! Fantastisk! Du er så flink.

  Renathe

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) det var virkelig snilt sagt av deg<3

   Slett
 19. Fantastisk flott, har du virkelig laget denne helt på egen hånd. Skulle nesten tro du var møbel-snekker. Hilsen en stor beundrer :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) ja eg har faktisk det, har ikke fått hjelp til noe, ikke en skru en gang:)
   Så snill du er<3

   Slett
 20. Du har jo et kjempe talent jente ❤ Super flink og aldeles nydelig ble den også. Skulle gjerne kjøpt møbler av deg jeg 😍 Du er mitt store forbilde, jeg klarer det ikke er helt håpløs 😞 Klem Beathe

  SvarSlett
 21. Så utrolig flott den ble!! Skulle ønske jeg hadde sett denne før jeg kjøpte min benk. Jeg så nemlig etter "DIY-tutorials" på tv-benk før jeg kjøpte, men fant ingen.
  Kanskje jeg må bytte ut min etterhvert :-p Vil du forresten dele ca hvor mye den kom på i materialer?

  SvarSlett
 22. Finnes det flere farger på drivved beisen du bruker? Hva heter den du bruker?

  SvarSlett
 23. Hei! Har begynt å følge bloggen din den siste tiden, veldig moro å følge med, du har virkelig sans for nydelig interiør! Denne benken var jo finere enn mye av det man kan kjøpe i butikken! Utrolig flink😃

  SvarSlett
 24. Det er så koselig å komme inn på bloggen din og titte! Må si jeg har prøvd meg på å lage litt av det du har laget også :P Blant annet nattbordet til gjesterommet deres - men hvordan fester du egentlig de vinklede planketoppene sammen? De må jo passe godt sammen,.. setter pris på svar, og gleder meg til nye innlegg på bloggen :D Kjempe fin TV benk også! Du er til stor inspirasjon! :)

  SvarSlett
 25. Må bare si at denne TV-benken var helt nydelig! Hadde passet perfekt stuen min her. Har lenge vært på jakt etter den perfekte tv-benken faktisk, men ikke funnet den rette. Nå blir det enda vanskeligere siden alt kommer til å bli sammenlignet med denne ;). Jeg hadde hvertfall handlet hos deg, du lager så mye fint og inspirerende..!

  SvarSlett
 26. woow så flink du er:) sku gjerne hatt material listen for å lage noe slikt:)

  SvarSlett
 27. Du er jo bare helt rå!! Stum av beundring!!! Den ble bare rålekker!!!!

  SvarSlett
 28. Så syyykt fin! Blir like imponert hver gang. Og hvis møblene dine kommer for salg en gang i fremtiden, skal jeg bli fast kunde hos deg ;) selvgjort er velgjort - er ikke det man sier? :D Herlig inspirasjon! Nå ble jeg forøvrig veldig spent på hvordan vitrineskapet ble :)

  SvarSlett
 29. Imonerande og inspirerande! Den blei utrulig flott! Kommer du til å legge ut fremgangsmåte? Hadde vært utrolig kjekt! Hvor mye ca. Brukte du på å lage tv-benken? Venter spent på ditt neste prosjekt:-D

  SvarSlett
 30. Hei! Kom tilfeldigvis over bloggen din i dag. Så utrolig dyktig og insiprerennde du er. Liker at dette ikke er en typisk jenteblogg og at du lager så mye selv! Kommer til å lese bloggen din hver dag fremover for mye god insiprasjon:) Hilsen Helene

  SvarSlett
 31. Er det mulig!? Så utrolig flink å inspirerende du er, virkelig imponerende! Du burde absolutt vurdere å lage dine egne møbler for å selge.

  SvarSlett
 32. Eg er imponert! Så flink og kreativ du er:) Eg lurer på å lage stuebord selv, men klarer ikke finne ut hvor eg skal få tak i drivved. Har du noen tips så blir eg kjempe gla:)

  SvarSlett
 33. Hei:) denne benken var skikkelig fin! Kan jeg spørre hvilken dimensjon du brukte på materialet til rammen? Tenkte og prøve meg på noe ala denne bare med lukkede vegger og lokk man kan åpne, men er redd det enten blir himla tungt og brutalt eller for spinkelt... Den du har brukt såg helt perfekt ut!
  Håper på svar og sier tuusen takk for en himla inspirerende blogg ;)

  SvarSlett
 34. Hei
  så utrolig fin tv benk :)
  har du flere bilder for hvordan du starter?
  mvh
  Line

  SvarSlett


 35. الاول سيو افضل شركة تسويق الكترونى تعمل على تسويق المواقع وارشفتها باحدث وسائل السيو فهى تقوم بتهيئة المواقع لمحركات البحث لجلب الزوار والعملاء
  ومن اقسام الاول سيو قسم الخدمات المنزليه مثل افضل شركة تنظيف بالرياض
  وافضل شركة تنظيف شرق الرياض بالاضافة الى افضل شركة مكافحة الحشرات بالرياض وتغطى خدماتها شرق وشمال الرياض فالاول افضل شركة مكافحة حشرات شرق الرياض تستخدم اقوى المبيدات الحشرية
  واسعارها في متناول الجميع ومن الهام التاكد دائما من خلو منزلك من تسربات المياه حتى لا تتعرض لمشاكل مثل انهيار وتصدع المبانى الاول افضل شركة كشف تسربات المياه بالرياض تستخدم اجهزه الكترونية اكشف التسرب بالذبذبات وتغطى كافة مناطق الرياض فهى افضل شركة كشف تسربات المياه شرق الرياض


  شركة تنظيف كنب بالرياض

  الاول شركة تخزين اثاث بالرياض
  توفر افضل المستودعات لتخزين الاثاث والعفش التى تتوفر بها كل عوامل الامن للحفاظ على الاثاث وتقوم بتغليف الاثاث قبل تخزينه للمحافظة عليها فالاول افضل شركات تخزين العفش بالرياض ونوفر سيارات لنقل الاثاث من اى مكان داخل المملكة .
  شركة تنظيف خزانات بينبع

  SvarSlett
 36. ركتناشركة تنظيف بتبوك
  افضل شركة نظافه عامه بتبوك وذلك لمميزاتها المتعددة ومن أهم مميزاتها تحافظ على المنازل وعلى صلاحيتها وجمالها وعدم حدوث اى أضرار له وهذا ما تفعله شركتنا للحفاظ على أشياء العملاء لانهم يهتمون بكل شىء يخص عملائهم كما أن شركتنا تمتلك عمال ذات خبره عاليه فى مجال شركة تنظيف منازل بتبوك التنظيف الشامل من تنظيف منازل وقصور وفلل وبيوت كما لديهم عمال مدربين يقدمون لحضراتكم أفضل تنظيف وكل هذا واكثر سوف تجدونه فى شركة نظافة عامة بتبوك فهذة الشركة لديها متخصصين أصحاب خبره كبيرة ولديهم عمال محترفين ومدربين على هذا المجال وأيضا نقوم بعمل تنظيف للانتريهات والآثاث والرخام والزجاج والمراتب والستائر والحمامات التى يجب تنظيفها بشكل دائم شركة تنظيف خزانات بتبوك وغسيل الأرضيات مهما كانت صعوبة الأرضيات وبمختلف انواعها من السيراميك او الرخام وغيرها والأسقف والحوائط وأن الكثير من أعمال النظافة تقولم بها وخدمات شاملة كما أن شركتنا تستخدم أحدث المعدات والأدوات الخاصه بالنظافة أدوات فعاله ومن أفضل الأدوات الحديثة والمتطورة المتواجدة فى الاسواق وايضا تمتلك شركتنا قسم لتنظيف الزجاج والأرضيات والرخام ومن اجل كل هذه الخدمات فاننا نعتبر شركة مكافحة حشرات بتبوك من احسن الشركات التى تعمل فى مجال التنظيف واننا نعمل من اجل ارضاء عملائنا الكرام فشركتنا الاولى بالمملكة وانتظروا المزيد عندما تتعاملون معنا شركة تنظيف بتبوك شركة نظافة عامة بالخبر نظافة فلل وشقق وقصور توضح لنا ان شركة تنظيف منازل بتبوك الشعور بالتميز والانفراد أمرا بالغ الأهمية هل فكرت يوما أن تتعامل مع أفضل شركة نظافة فلل وقصور تقوم باحداث عملية تغيير شامل للمكان الذى تعيش فيه مع اضفاء شركة تنظيف خزانات بتبوك جمال يختلف عن أى مكان أخر مع شركة نظافه فلل لدينا كافة الامكانيات والأدوات شركة تنظيف مسابح بالرياض
  التى تستخدمها لجعلك أنت الأفضل والأرقى فمع الانشغال بالحياة اليومية يمكنك أن تترك نظافه الفيلا الخاصة بك لدى شركتنا التى سوف تشعرك بالسعادة والراحة الداخلية نظرا لاضفاء شركة مكافحة حشرات بتبوك اللمسة الجمالية على المكان الذى تعيش فيه قسم خاص للنظافه العامه نظافة فلل شقق قصور ونظافة خزانات بيوت الشعر مجالس موكيت وجهات زجاجية او رخام جلى بلاط رخام تلميع سيراميك كشف تسربات المياه عمل جميع العوازل خزانات اسطح نظافة مطابخ حمامات دريش نظافة خزان وشكراا

  SvarSlett
 37. تعد
  شركة الصفرات للتنظيف بالرياض متخصصة فى تقدم خدمات التنظيف الشامله لدينا عماله مميزة ومؤهله للتعامل مع كافه الأمور المتعلقه بعالم التنظيف فالمعدات والأدوات الحديثة التى تعتمد عليها شركة تنظيف ببالرياض شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياض
  تجعلنا من أفضل الشركات فى ساحة المنافسة فالشركة تقدم خدمات لكل من أصحاب الشقق , الفلل , المؤسسات التجارية , الفنادق لكي توفر لهم الراحه التامه من اجل اماكن نظيفه وان من المشاكل التى تواجه الفرد فى مجتمعنا الحالى وخاصتا اصحاب الشقق القصور الفلل هى مشكلة تنظيف الشقق لاننا كما نعلم انا الكثير شركة الصفرات لنقل العفش بالرياض من اصحاب هؤلاء الاماكن يملئون اماكنهم بأدوات النظافه من اجل اعطاء مظهر رائع للسجاد ومن اجل الحصول على اناقة في التعبير عن ذوقهم الفنى فان المنازل هو شىء رائع يقوم بتزين بيتك وجعله قطعه فنية ولكن يصعب تنظيفه بسبب حجمه الكبير ومساحته فلذلك يحتاج الى مجموعه من العمال الكثيرين والمحترفين شركة الصفرات لكشف التسربات بالرياضفى هذا المجال ولقد تعددت أشكال وألوان المنازل كما تعددت الخامات المصنوعة منها الشقق ومن المؤكد أته لايخلو أى شقة من الشقق ولكن مع إختلاف الخامات المصنوعة منها ولكن تأتى المشكلة عندما يتسخ هذا المنازل اذاً فلابد لنا أن ننظفها ولكن لابد أن تكون الشركة التى ستقوم بتنظيف الشقق شركة متخصصة ومتميزة وذلك لتنظيف الشقق بطريقة سليمة وذلك لمميزاتها المتعددة ومن أهم مميزاتها تحافظ على الشقق وعلى صلاحيتها وعدم حدوث اى أضرار
  شركة الصفرات للتنظيف بالرياض له وهذا ما تفعله شركتنا للحفاظ على أشياء العملاء لانهم يهتمون بكل شىء يخص عملائهم كما أنهم لديهم عمال ذات خبره عاليه فى مجال التنظيف الشامل من تنظيف شقق وقصور وفلل وبيوت كما لدينا عمال مدربين يقدمون لحضراتكم أفضل تنظيف وكل هذا واكثر سوف
  شركة تنظيف بالخرج تجدونه فى شركتنا بالخبر فهذة الشركة لديها متخصصين أصحاب خبره كبيرة ولديهم عمال محترفين ومدربين على هذا المجال وأيضا نقوم بعمل النظافة للانتريهات والآثاث والرخام والزجاج والمراتب والستائر والحمامات التى يجب تنظيفها بشكل دائم

  شركة نقل اثاث بالخرجوغسيل الأرضيات مهما كانت صعوبة الأرضيات والأسقف والحوائط وأن الكثير من أعمال النظافة تقوم بها وخدمات شاملة كما أنها تستخدم أحدث المعدات والأدوات الخاصه بالنظافة أدوات فعاله ومن أفضل الأدوات التى
  شركة مكافحة حشرات بالخرج نزلت وأيضا لديهم قسم لتنظيف الزجاج والأرضيات والرخام ومن اجل كل هذه الخدمات واننا نعمل على خدمة العميل فشركتنا الاولى بالمملكة وانتظروا المزيد عندما تتعاملون مع نظافة فلل وشقق وقصور توضح لنا ان الشعور بالتميز والانفراد أمرا بالغ الأهمية هل فكرت يوما أن تتعامل مع أفضل شركة نظافة شقق تقوم باحداث

  SvarSlett