fredag 6. september 2013

Høst drakten er på:)

 
God fredags kveld dere:) 

Først må eg få takke dere alle for dei flotte kommentarene dere la igjenn på nattbordene mine:) 
Eg blir helt rørt av å lese alle dei fine orda dere har lagt igjenn til meg <3 har eg en dårlig dag eller trenger litt pågangsmot så veit eg kor eg skal gå inn å lese for å finne motivasjon:):) 

Ja eg maler og Maler og blir aldrig ferdig:P hehe eg kan snart si meg halveis, men det gjennstår mye. 
Det er så uendelig høyt under taket her så eg må inn med stige og bygge et lite stilas:P men ferdig skal det bli, eg skal prøve å få det ferdig i løpet av helga:)  

Men i dag tok eg med en liten pause og stuen fikk høst drakten på seg! Den ene delen hvertfall:) Den ander står alt på hode:P hehe  

Eg har gjort det slik når eg maler at eg tar en og en vegg 2 strøk før eg begynner på neste, slik at da slipper alt å stå på hode:)

Men eg har meldt meg på NIB sin utfordring.

NIB´s utfordring for september er :
Mykje lys og mykje pledd

Dette er mitt bidrag:)


Det fine fine reinsdyskinnet mitt som eg kjøpte på coop i fjord til 499,- 


Ser dere at veggene er blitt hvitere?:) herregud kor fint det blei, der ser helt nytt og fint ut her nå:)


Eg var redd at det skulle bli så kaldt her når eg malte, men det syns eg absolutt ikke at det gjorde, eg syns det blei så mye finere og alle tinga kom mer på sin plass:) 

Eg elsker høsten eg, den tiden er så koselig. Eg har kjøpt maling til fondvegg i dag:) Det blir fargen sand og den blir helt nydelig sammen med mitt interiør:) Må ha en vegg for å varme hele stuen opp litt:)

Eg skulle gjerne hatt malt hele stuen i den, men stuen er rett og slett for stor for å male med farge, det ville blitt for mye av det gode:)


 ååå Det begynner å bli så kodelig her hjemme nå<3   Eg bobbler over av kreativitet for tiden, eg har så mangen ideer og prosjekt surrende rundt i hode mitt:) I dag så drømte eg om hvordan den nye tv benken for kjellerstuen blir.:) måtte stå opp med en gang og rabble det ned i boka mi, slik at eg husekt det:) Det vil bli i samme serie som nattbord og konsollbord siden det er blitt mitt merke, lindevegen:)  
Nei nå må eg bare få stuen ferdig malt slik at eg kan få begynt på alle tinga og vise dere:) 


Eg vil ønske dere alle en flott kveld videre:) Så blogges me snart. Skal prøve å få ut oppskrift på nattbord til helgen. ha det fint enn så lenge da 

<3 <3 <3
57 kommentarer:

 1. Elsker stilen din, e så kosligt å fint satt sammen, kopiere litt av deg når eg e ute å handler interiør :)) hilsen veldig fan av bloggen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) så hyggelig sagt av deg:))) hehe ja men der er jo derfor eg deler:)

   Slett
 2. så pent det ble :) selv skal vi flytte å male et gjesterom i huset vi skal flytte til enten i sand eller marrakesh.gleder meg til å se veggen din i fargen sand! flott stue,koselig! ønsker deg en god helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) ja eg skal se om eg får malet den i måren:) i dag tar eg meg malefri dag:)

   Slett
 3. flott pyntet og lykke til i utfordringen..
  Jeg har fargen sand i hele stua og er svært fornøyd med det...

  SvarSlett
 4. Du er rein motivasjon! :)
  Blir virkelig inspirert og kjenner bare iveren etter å lage noe etter eg har lest bloggen.
  Du har det virkelig flott!!
  Stå på med malinga, blir nok kjempebra ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine ord til meg :):) så hyggelig med slike kommentarer som dette:):)
   uff ja det blir bra, det som holder mote mitt oppe her:)

   Slett
 5. Hvor er det flot! Sådan et rensdyrskind skal jeg helt klart have anskaffet mit, til når jeg om et par år får mit eget :)

  http://pernillefriis.blogg.se/

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det::):) ja et slikt skinn må nesten alle anndkaffe seg:)

   Slett
 6. "Made by Lindevegen", det skal det stå på et møbel i stua mi en gang!! :):) Bare sett igang jente, du er bare nødt til å designe og selge møbler asså.. Du er så flink !!! :)
  Ha en super kveld videre og håpe du klarer å slappe av litt innimellom maleøktene :D
  Klem fra Marte :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ååå så hyggelig da:):) godt du har troen på meg marte:) dette gir meg motivasjon og få lese slike flotte kommentarer som dette:):) Tusen takk:)
   Ja du eg har malefri i dag:):)

   Slett
 7. Hei Silje! Masse lykke til i utfordringen :-) Har ikke vært innom din blogg før, og må si at det er sjelden jeg ser en blogg som er så innbydende, lettlest, spennende og kreativt laget som din! Du fortjener virkelig et stort klapp på skulderen :-)
  Mvh Trine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei trine:):) For en hyggelig kommentar du har lagt igjenn til meg:)#smiler# :) så rørende å lese:) Så tusen tusen takk fro det:):)
   Eg får ønske deg velkommen til lindevegen eg da:):)

   Slett
 8. kjempeflott, er stolene fra ikea?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) stolen,puffen og sjeselongen den er fra IKEA ja:)

   Slett
 9. Hei :) så flink og inspirerende du er!! er innom bloggen din daglig for å se etter flere oppdateringer fra ditt nydelige hjem :0) jeg lurer på, hva heter veggfargen du har malt med i stua?

  :) ha en riktig god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)

   Tusen tusen hjertlig takk for det:):) så hyggelig da, eg klarre ikke blogge hver da, nå er huset ikke bloggbar heller så:P hehe Eg maler med fargen bomull, for da slipper eg å maskrer rundt lister:) må ta det litt lettvindt når det er så mye og male:P hehe

   Slett
 10. Huset ditt er nydelig! Du er fra nå av min største inspirasjon når det kommer til interiør! Jeg lurer bare på én ting; hvor får du tak i slike gamle planker som du har brukt i bla speilet du har laget og bordet som står i stuen? Har vært på utkikk utrolig lenge!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) så utrulig hyggelig å høre <3 #smiler#
   Du, dei plankene der plukket eg fra et gammel naust som skulle rives, eller så har eg plukket mye drivved i standkanten:) Du får rett og slett høre deg rundt om det ikke er noen som river gamle naust:) Bordet som står i stuen det kommer fra living:):)

   Slett
 11. Fint hjem og kult at du lager så mye selv! Men synes det blir mye kopi av de store møbelkjedene og andre helt like blogger... Nattbordene kan jeg få kjøpt like på Skeidar for eksempel. Gleder meg til du lager noe eget liksom! Lykke til!! Hilsen Inger.

  SvarSlett
  Svar
  1. hmmm, du skal få synes det du vil, men eg har ikke sett slike nattbord noen plass. Eg har tatt innspirasjon fra konsollborde som eg laget..

   uansett hva du syns så er eg stolt over nattborda mine:)

   Slett
 12. Du har et nydelig hjem. Her er det ikke noe kopi fra de store møbelkjedene, og du Inger over her? Vis meg den skeidar butikken som har disse nattbordene, for da skal jeg jammen meg kjøre rett dit på mandag!!! :D
  Stå på Silje, fortsett med å skape flere møbler til det fine hjemmet ditt. Elsker stilen din. Og jammen meg skal man lete lenge etter en slik blogg som din, for jeg har ikke funnet det enda :D :D
  Klem fra Stine Elisabeth :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det stine:):) hun får synes det hun vil rett og slett, eg har inne og kikket på nattborda hun mente var like, det eneste som er likt er kryssa som er laget på sidene.. men men eg har tatt innspirasjon fra konsollborde mitt eg:)

   Tusen hjertlig takk for det stine<3 du er så snill:)

   Slett
 13. http://www.skeidar.no/produkter/soverom/nattbord/nattbord/nora-nattbord-602 :) bare å bytte ut toppen :) god handel :)

  SvarSlett
  Svar
  1. nå syns eg faktisk du er ganske upassende her.. eg vil ikke ha slikt her på min blogg og det virker inn sårende på meg som har stått timesvis og laget nattbord..!

   Slett
  2. Silje, syns du rett og slett skal SLETTE slike usmakelige, latterlige, nedlatende kommentarer.. Hun er bare ute etter å lage kvalme.. Superflinke Silje, alle ser at tingene du lager er fra hjerterota di! Det finns ingen maken som deg. Du er skapt til dette her :-)
   Heier på deg - hver dag!! :-)
   Mvh Tine

   Slett
  3. Ja kansje det, men det kan bare få stå så kan folk få se kor usmaklige folk kan være:):) ja det er alltid noen som må gjøre det, heldigvis er det ikke så mangen på min blogg som gjør det:):) eg er så heldig at eg har en hel haug med herlige blogg lesere som legger igjenn så mangen flotte og rørende ord til meg:):)<3 så det veier veldig opp, men uansett så klarer slike "stygge" kommentarer å gå inn på en:P

   Tusen takk for støttende ord:):)
   En fin kveld til deg tine<3

   Slett
 14. Kjære Silje! Jeg støtter deg der! Prøv å ikke ta det for mye innover deg at noen kan være så uforskammet i kommentaren. Slike tanker kunne Inger holdt for seg selv! Jeg forstår at det sårer! Jeg syns du er knallflink, Silje! Jeg har fulgt bloggen din i et halvt år nå, gleder meg alltid til nytt innlegg fra deg, og du slutter aldri å imponere meg! Konsollbord og nattbord skal du virkelig være stolt over av å ha fått til så bra!

  Samtidig vil jeg spørre deg om noe jeg har lurt på lenge: Den gamle kassen med tau i sidene, som du laget dører i drivved til, -hvordan gikk du frem da du laget dørene? Har så lyst til å prøve noe slikt selv. Du har inspirert stort! Brukte du tynn kryssfinerplate innerst for hengslefeste? Hadde blitt stålende happy hvis du kunne åpnet skapet og vist et bilde av innsiden av døren!

  Snart flytter jeg og familien inn i nytt hus, der kommer det til å bli en super miks av lindevegen- og hegemor-inspirert interiør, (mine to bloggfavoritter). Følger bare dere to. Trenger ikke mer! Takk for super blogg og drøssevis av inspirasjon, Silje! Klapp deg selv på skulderen, du er super! Hilsen Tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine og støttende ord tone:):)<3 hehe ja eg lar det ikke gå innover meg, ikke i det hele tatt.:) men så følsom person som eg er, så er det ikke noe gøy og lese:) men det er vel son når en legger ut alt på nette så er det vel alltid noen som skal være tøff bak skjermen:) heldigvis har eg en hel haug med flotte,kjekke og gode lesere som alltid legger igjenn så flotte og motiverende ord til meg:)

   Eg tok og skjærte til plankene slik at dei passet inn i kassen, så laget eg to rammer som eg festet med hjørner i alle hjørnene:) Når eg hadde laget to rammer som tilsvaret lengden invendig på kassen, tok eg å skjærte til planker for å legge inni rammene, da skrudde eg på baksiden slik at en får skjulte skruer.:) Så festet eg hengler på dørene og skrudde dei fast i kassen:) ikke noe mer hokkus pokkus en det:) hehe pip meg gjerne igjenn så skal eg forklare deg mer utfyllende om du ikkje sjønte hva eg mente:)

   Å så spennende da:) er en kjekk tid du har i vente:) Tusen hjertlig takk for dine fantastiske ord til meg tone, virkelig så kjekt å lese:):)
   Ønsker deg masse lykke til i det nye huset:)

   klemmer fra silje

   Slett
  2. Supert! -Veldig grei og forståelig forklaring. Takk skal du ha!
   Takk for det, gleder meg veldig til innredning i vårt nye hjem! :)
   Toneklem!

   Slett
  3. Et lite spørsmål til... ;) Er litt nysgjerrig på dimensjonene på selve kassen også, jeg. Hvor lang, bred og dyp er den?
   Tone

   Slett
 15. Kari Anne Furulund8. september 2013 kl. 03:49

  Åh for en fin blogg du har <3 Så flink du er, masse inspirasjon å hente her :D Så glad for at jeg fant frem til deg, her skal jeg ta med meg mange tips. Du er kjempekreativ og veldig dyktig, skikkelig imponerende :):):)
  Ha en flott dag Lindevegen.
  Klemmer fra Kari :)

  SvarSlett
 16. Det som er så fint å lage møblene selv, er at en slipper å betale 795 kroner pr stk for dem, slik Skeidar vil ha. Man kan faktisk lage møbler selv, og de som er flinke klarer dette. Ville også laget møblene selv og spart mange penger. Kanskje butikkene faktisk får konkurrenter i at mange er så flinke og snekrer møblene selv. Stå på du, jeg beundrer deg og dine flotte møbler. Kunne ønske jeg var så flink, for da hadde det vært mye lettere å bytte ut møbler når en går lei. Gleder meg til å se stua di ferdig malt, den er bare helt lekker :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Slippe å betale 795 kr ja, for de stygge nattbordene på skeidar holder jeg med deg i! Jeg hadde betalt 1795 kr for 1 stk hvis de så ut som Silje sine for å si det slik :):) Men en ting, må ikke glemme alle timene i garasjen, planlegging, kjøring etter materialer etc.. Silje lager de ikke gratis for å si det slik, hun har sine timer med slit.. Og DET er imponerende:)
   Silje, du er rååååååååååååå :):):):) Gleder meg til flere møbler kommer til liv i Lindevegen <3
   Tine :)

   Slett
 17. Fantastisk bidrag!!
  Der så det godt ut og ta høstkosen ja ♥

  SvarSlett
 18. Var ikke meningen å være uforskammet. Er ikke det minste tvil om at du brukte timer på bordet, og det ble kjempe fint!! Poenget var bare at det er ikke så genuient i mine øyne. Fiskekassen har man jo også sett før på Elinsdraumesider. Gleder meg virkelig til du lager en helt egen stil, for er ikke i det minste i tvil om at det klarer du!!! Hilsen Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Du Inger!! Hvis det ikke var meningen å ikke være uforskammet, kunne du vel latt være å putte fingra dine på tastaturet og å latt være å skrive kommentar i utgangspunktet.. Det er ingen andre hensikter du er ute etter.. Stakkars Silje, tenk hvor sårende det er å faktisk få slike usmakelige kommentarer fra deg! Huff a meg.. La vær å kommenter heretter du!
   Vi er heldigvis tusenvis av Lindevegen følgere som støtter Silje 101 %i ryggen. Hun er tvers igjennom RÅ på interiør, har en utsøkt smak og har beina godt planta på jorda! Lær litt, du Inger!!!!
   Mvh
   Stine Elisabeth

   Slett
  2. Vet du Inger, det jeg syns er så fint med andre blogger, er at de inspirerer meg!! jeg ser en ide som noen andre har, og så dukker det opp en ide i hodet mitt. basert på det jeg har sett, men med en liten vri, som gjør det til MIN stil/ting. Det er vel strengt talt de færreste av oss som har kun genuine ting i huset sitt, om vi er aldri så glad i interiør...

   Hadde jeg klart å lage slike flotte ting som Silje gjør, hadde jeg vært overlykkelig! For gleden over å ha noe man faktisk har gjort sjøl, den er mye større enn en ferdig kjøpt ting.

   Stå på Silje, du er inspirerdene og utrolig dyktig! Du er av de som gir meg troa på at jeg kan klare ting sjøl, som inspirerer meg, og som får meg til å bli utrolig oppgitt på at jeg har malt veggen på soverommet hvitt, selv om jeg egentlig er fornøyd med det rommet ;)

   Ønsker deg en flott dag, og lykke til med dette fine bidraget :)

   Slett
  3. Helt enig med deg Gårdsjenta!!
   Tine :)

   Slett
  4. Tusen hjertlig takk til dere alle for deres støttene og gode ord:):)<3 eg er overlykkelig for at eg har så flotte lesere som skriver støttende og fine ord til meg hver dag:) dere er gullegode:):) Tusen takk<3

   Slett
 19. kjempefint bidrag! :) er detta bak sofaen så du viste i går?? kjempe fint... :) ser du har malt m bomull, e du fornøyd med den?? me har an i ståvo og i nya bygget.... sku ønska eg malte m chi egentlig.... :/ men då måtte eg tatt listene og taket og.... heeeell no! :) hekkandes jobb!

  Ha ei fin veka! ser koselig ut i d nya huset ditt.

  Klems Diana.

  SvarSlett
 20. Heia:-)
  Venter spent på nye bilder;)) Du har det berre såå koselig. Har allerede brukt mange av ideene dine. Er så glad eg kom over bloggen din! :))
  Mvh Sofie

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) så hyggelig da:) kjekt du finner innspirasjon her hos meg:)

   Ha en nydelig dag:)

   Slett
 21. Kjempelekkert! Du har de tonene jeg også stadig kommer tilbake til. Liker så godt grått, hvitt, beige, naturmaterialer, sølv- og et og annet fargetilbehør her og der. Utrolig beliggenhet også, med de herlige vinduene og utsikten. Dette ble et av favorittene hos meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) ja eg elsker desse tonene her, syns interiøret blir så behagelig å omgås i:)
   Tusen takk :)

   Slett
 22. Hei :-) Ville bere legge igjen en kommuntar på kor fantastisk fint du har gjort det i heimen din :-) …Eg sjølv elskar intriør og diller veldig mykje fram å tilbake at han samboaren min går gal :-) hehehe :-) Men eg har alltid følt at det er noko so manglar å følt at det har vårte litt for sterilt i heimen min, so kom eg bere plutselig inn på bloggen din, å der traff du stilen midt i blinken for mej å he endeli funne inspirasjon igjen til å gå videre med heimen min med alle dei hærlige fargene du har kombinert i heimen din :-) Blir nok å herme litt etter deg ja :-D Å du er utrolig kreativ å lager ting sjølv ! Syns de var so godt å virkelig finne ein intriør blogg som e midt i blinken for meg å eg har leita lenge etter å finne det som mangler i heimen å de klarte du ! :-D Gleda meg til å sjå ka du finne på neste ! :D

  SvarSlett
 23. Takk for at du bidro i NIB-konkurransen vi sponset. Fine bilder og for en utsikt!

  PS: Beklager at vi er så sene med å takke.

  SvarSlett