mandag 2. september 2013

Hva tror du?

  God kveld i stuen:)  

dagen i dag har bare flydd av sted. Måtte over til halsnøy (der båten ligger) for å jobbe litt. Da eg kom hjem var det rett på butikken og hjem å lage mat! Kjenner eg er dritt lei av å lage mat til meg selv nå:P har vert gressenke i 14 dager og enda er det 10 dager til min kjære kommer hjem. Noe eg gleder meg veldig til<3 

Etter middag var det rett ut i garagen og pusse nattborda, deretter for å sparkle igjenn hull:) Så nå må eg bare VENTE ( hater det ) til det har tørket så eg kan pusse for å så male:) Tenker eg viser dere i måren hvordan dei blei, gleder meg til å se selv:) Gjesterommet kommer til å bli så lekkert, kanskje eg faktisk må bytte rom for det blir mye finere en vårt soverom:P hehe  

Stg for steg bilder er tatt så dere vil få forklaring på nattbord og konsollbord:)

Men eg trenger hjelp fra dere, eg klarer ikke å bestemme meg! 
Stuen her skal en gang males hvit, eg tørr ikke bruke så mye farge her for det er så uendelig stort og mye og male. Det er åpent til kjøkken,gang og ned trappa til en hall.  
Men eg kunne tenke meg å bryte av en vegg her i stuen for å varme opp litt:) Som dere veit så elsker eg lune farger:)  


Eg er luren på å male veggen med tv`n i fargen sand: 


Hva tror dere?
Blir det en naturlig måte å bryte av eller vil det bli rart? hmmm eg blir ikke enig med meg selv eg! 
Så Hjelp meg:) 

Ønsker dere alle en fin kveld videre:) 

<3 <3 <3

32 kommentarer:

 1. Jeg tror det vil bli knall :)
  Men da tenker du å male hele veggen? Altså forbi gelenderet og?? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja eg tenkte det, for det vil ikke bli en fin avslutning å kutte med gelenderet:)

   Slett
 2. Eg hadde ville malt heile stova i ein lun farge eg! :) Uansett kva du bestemmer deg for, vert det nok like koseleg som alltid! Eg har følgt bloggen din ei stund og eg berre elskar stilen din! Vi held på å bygge hus og du har vore til stor inspirasjon for korleis eg vil ha det interiørmessig i det nye huset! Eg gler meg til kvar post du kjem med! :) Håper du fortsetter å inspirere i lang tid! Ha ein fin kveld! :) Helsing Mona!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja eg kunne igrunn tenke meg det selv, men herrefred eg tror rett og slett det ville blitt for mye av det gode, for det er så mye å male her.. Tror den lune og luftige atmosfæren som er her ville blitt litt "drept" så holder meg til hvitt og kontrastvegg i lune farger:):)

   Slett
 3. Jaa, gjør det!!
  Gleder meg til å se bilde :)

  SvarSlett
 4. Jeg har alltid vært fan av en vegg malt, så synes selvfølgelig det er en kjempeidè. hehe.

  Av og til, kan det blir for mye hvitt. Det merker jeg på mitt eget hjem nå. Så har begynt å bringe inn litt naturtoner og teksturer alla lin, strikk og skinn

  Og ja, gjesterommet ditt er bare heaven. Liker det grove treverket og skinn og teppe på senga. Nydelig rett og slett.

  o/

  SvarSlett
  Svar
  1. ja eg og syns det er fint:):) så tror eg må rett og slett gå for den:) hehe men hvilken farge er jo det vansklige,:P hehe grått eller beige, hmmmm:P

   Eg har nytt gjesterom nå:) og det blir mye finere enn det eg hadde før:):) gleder meg son til å vise dere:)

   Slett
  2. De har jo nå fargen greige!

   En blanding av grått og beige/sand. Sjekk ut det! på google dukker det opp masse fine fargenyanser.

   Gleder meg til å se.

   Slett
 5. Eg ville tatt hele stuen med den fargen du hadde i da andra huse ditt , da passa så fint med dei nydelige tingo din !! :) Elske bloggen din Silje , du er så flinke !! Klem fra Sandra :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det hadde blitt fint, men her tror eg det hadde blitt for mye rett og slett, så det tørr eg ikke:P Å få fargen til å passe med kjøkkenet er og en ting, hadde det vert hvitt så hadde eg ikke tvilt, men det er grått og da tror eg ikke det vil passe:P det er så utrulig mye, mye mer enn dere ser på bloggen, så tror den luftige atmosfæren her hadde blitt "drept" av for mye farge,,. hjelp dette er vanskelig:P hehe Tusen takk for det sandra:):)

   Slett
 6. du som er så dyktig,, skal stole på seg selv.men det kan bli flott. alt du har gjort er bare supert flott. hva mener din halvdel??

  mvh
  irene

  SvarSlett
 7. Sand er jo kjempefin :) Eg har "kritthvit" i tvstova som e litt avskjerma til resten av stova som er heilt kvit.
  Eg ville gått for sand!

  SvarSlett
 8. Jeg tror det blir kjempefint!! Gud, som jeg elsker huset ditt altså...

  SvarSlett
 9. Da er ein farge som heiger muskatnøtt. Den er også veldig lun og fin, litt mørkare enn marraches.
  R.S

  SvarSlett
 10. Du er så kreativ, kjempe flink!!! Hvor har du kjøpt den fine lykten som henger ved siden av TV'en din? Hilsen Silje ;=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) Den kjøpte eg på KID når det var 50 prosent:) hihi eg klarer alltid å sikkre meg ting når dei kommer på tilbud, mye gøyere å kjøpe det da:)

   Veggfeste er kjøpt på living til 150,- men der klarte eg jammen meg å finne en på halv pris og, hehe det eneste som var at pakken var åpnet:)

   Slett
 11. Uansett hva du bestemmer deg for så blir det fint, du er helt rå. Kan jeg spørre hvor du kjøper pynteputene dine? Hilsen din evig trofaste blogg leser:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, takk for det:) pynte putene min kjøper eg litt rundt om kring, er det noe eg hater så er det å bruke mye penger på en pute:P hehe mangen av mine puter er faktisk fra IKEA fine enkle putetrekk i hvitt,beige og grått.
   Eller er det mangen fra KID og living. Men den fineste puta eg har no er den lekkre paljettputen som eg har fått spinset av aflekthome.. Den må du bare skaffe deg. koster bra 399,- og er en paljettpute som virkelig setter prikken over i`n i sofaen din:):)

   Slett
 12. Hele stua lun! Men stue er på 70 kvm og den er hvit og uten sjel. Elsker stilen din. Mal den lun. Jeg skal male den til sanddyne nå. Hvor kjøper du alle pynteputene dine og hvor har du kjøpt utemøblene?

  SvarSlett
 13. Der var jeg faktisk litt usikker mtp hvordan det vil bli ved trappa, Hehe :) men nydelig farge!

  SvarSlett
 14. Sand er en kjempe fon farge!!! Skal just til stua mi i den fargen selv :)

  SvarSlett
 15. Vi flytta til splitter nytt hus i sommer, med Cafe Latte-fargede panelplater i hele stua og kjøkkenet. Jeg synes det ble for kjedelig og kaldt og malte alle veggene i Macchiato. Synes det ble kjempefint! Veeldig mye jobb da men.. Om du skal male de andre veggene hvite/nesten hvite så tenk på fargen på listene dine, at de passer til og ikke blir skittenhvite. Men det tipset visste sikkert du om fra før :-) Uansett, om du maler én vegg i sand finner du jo fort ut om du kunne tenke deg å male flere vegger, har ikke så mye å tape på det :-) Uansett, huset ser kjempefint ut!

  SvarSlett
 16. Hvorfor ikke male veggen i skagengrå? den er lys men samtidig lun farge :) vi har den i en smal soveromsgang og det ble så fint :)
  så utrolig fint dere har fått det i huset, elsker den stilen din :)
  Klem fra Katrine

  SvarSlett
 17. jeg synes du skal bryte av med en sandfarge:) en lun farge blir mye mye mer koslig synes jeg.

  SvarSlett
 18. Very nice post, i certainly love this website, keep on it Information Information Information

  SvarSlett