torsdag 12. september 2013

Lurer du på noe?

 

Heisann alle sammen:) 

Ja dagene bare flyr av sted, og eg har ikke fått gjort en dritt dei siste dagene, hehe eg har vert så trøtt! 
Eg laget til bursdag her hjemme hos meg på tirsdag da me hadde overraskelsesbursdag for min søster:) Det var kjempe koselig og godt å samle en hel jente gjeng og bare skravle:) 

Eg holder på  med oppskriften til nattborda til dere, så det kommer ut i løpet av helgen (håper eg) 

Men eg tenkte eg kansje skulle ha en slags "spørrerunde" Er opptatt i garagen i kveld så tenkte kansje det er noe dere lurer på? 
Det kan være alt i fra meg, jobb,interiør, ja det du måtte lure på:):)   


Så spør i vei og eg svarer:)  

Ha en nydelig kveld da dere:) 

<3 <3 <3

38 kommentarer:

 1. Siri Johanne Smedstad12. september 2013 kl. 12:29

  Jeg lurer på jeg, hvordan man blir så kreativ og flink som deg ;-) Syns jeg prøver og tester forskjellige stiler- og/eller interiør. Men får liksom ikke til ;)
  Men det er vel derfor det er noen solstråler som deg da, som kan lage en slik smashing blogg så nettopp jeg kan få mer inspirasjon! Du er knall:)
  Ha en fortsatt fin kveld i Lindevegen. Klem fra Siri :-)

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg prøvde å spørre på forrige innlegg, hva du tror om fargen hvit lin på stua? Kjenner du til den fargen? Tror du det vil bli fint..?:) håper på svar!:-) ha en nydelig kveld! Mvh Marianne.

  SvarSlett
 3. hei:) lurer på om det kommer oppskrift på det fine konsollbordet du har laget? :)

  SvarSlett
 4. Du er SYKT flink med interiør, og skulle ønske stua mi så ut som din :) Elsker alle prosjektene dine, så kanskje du kan legge ut et innlegg med trinn-for-trinn, der du viser f.eks. hvordan du går frem når du skal ommøblere stua, fargesammensetning, snekre sammen et møbel, vedlikehold av uteplassen og andre møbler etc? Og ja, du hadde en nydelig hvit stige på badet i ett av dine forrige innlegg for kjempe lenge siden. Husker du hvor du fikk tak i den ifra? Eller kanskje lagde du den selv? :)Hva er dine andre hobbyer/interesser ved siden av interiør? Jobber du som interiørkonsulent?

  Lykke til videre i det flotte huset deres :)

  SvarSlett
 5. Lekkert hus du har, jeg følger bloggen din:-D Elsker stilen din!!
  Håper det kommer et innlegg på hvordan du gikk frem for å lage ramma på det store speilet ditt:-)
  Har spurt deg tidligere og du sa det skulle komme et innlegg, så jeg håper det kommer:-) Jeg har fått en del driv-ved, så jeg tenkte på en slik ramme med speil i stua mi:-D
  Lurer bare på om/hva du smører på treverket:-)

  Ha en super dag og lykke til med d nye flotte huset deres:-D

  SvarSlett
 6. Jeg lurer på hvor du får inspirasjon fra?
  Og hva er det beste verktøyet du har når du holder på å lage ting?
  Åssen maling bruker du når du maler møblene du har laget?

  Må til slutt bare si at jeg elsker bloggen din:)

  SvarSlett
 7. vil du anbefale fargen sand eller marrakesh på soverom?

  skal male veggen fra gul til en av disse,må jeg grunne rommet først?

  SvarSlett
 8. -Hvor gammel er du og kjæresten din?
  -Har dere lyst på barn, når?
  -Hvor lenge har dere vært sammen?
  - Når har du tenk til å begynne å jobbe med interiør?
  - tror du dere kommer til å bo i huset deres for alltid, eller bygge selv en gang?
  :)

  SvarSlett
 9. Synes det er så flott at du lager så mye selv. Alle kan ha flotte hus og interiør hvis man bare betaler for det, men du er så flink til å skape selv og vise oss hvordan vi slipper å bruke masse masse penger på det. :) Jeg har blitt kjempeinspirert og har pusse opp flere møbler med fargen bomull og drivved. Lekkert!!! Jeg lurer på om du kan i tillegg til fargenavnene også skrive fargekode

  SvarSlett
 10. Har planer om å male soverommet. Fargene i leiligeten går for tiden i grått, hvitt, sølv og lilla. Har fargen sans på veggene nå. Ønsker en mørkere, eller mer begahelig farge på soverommet. Forslag som du tror kan passe? Hva med Kalkgrå? (ser du har benyttet denne en del).

  SvarSlett
 11. Hei, hei!

  Kjempefin og inspirerende blogg du har! Liker stilen din, og at du er så selvhjulpen :-) Har du et råd til meg? jeg har malt stue, kjøkkenet og en gang (åpen løsning) i fargen skumring. Ser at bomull blir veldig gul mot skumringen, og har malt lister i klassisk hvit. Jeg er redd det skal bli for kaldt, har du noen forslag til hva jeg kan gjøre med interiøret, farger osv for å få litt varme (uten at skumringen blir blå)? Hilsen Marianne

  SvarSlett
 12. hei:) elsker stilen din, kjempe sjalu på huse ditt!:) i mitt hus har vi mye grått, men har lyst å få det litt varmere i stuen. kan jeg kombinere beige og grått? :) god helg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg har grå smartpanel-plater i hele stuen og har hatt kjempe trøbbel med å finne farger som passer inntil grå, men har faktisk landet på mye beige. Det passer veldig fint inntil grått. Og litt mørkere linfarge.

   Mvh. AnetteP.

   Slett
 13. Hei. Jeg lurer på hvor du har kjøpt knottene på tvbordet ditt? Jeg finner ikke slike noen plass.
  Fantastisk fint hjem du har og er utrolig imponert over hvor flink og kreativ du er!!!:-)
  God helg til deg.

  Mvh Cathrine

  SvarSlett
 14. de har sånne håndak/knotter på biltema :)

  SvarSlett
 15. clas ohlson og ikea og har knottene ;)

  SvarSlett
 16. Jeg lurer på åssen farge har du i taket? Hvis du feks har kritthvit i taket, vil ikke den bomull fargen du har på veggen se gul ut i forhold? Når man velger en hvitfarge på veggene burde den da være i samme hvit farge som taket? Hva mener du ? Jeg stoler på ditt ord da jeg er igang med oppussing og ikke har peil selv :O

  SvarSlett
 17. Gleder meg bare til sengegavlen kommer jeg :) og ser hvordan stoff det ble på den

  SvarSlett
 18. Hei igjen! Et spørsmål jeg stilte deg for noen innlegg siden, men som kanskje er oversett i vrimmelen av flotte kommentarer (som du virkelig fortjener). Kassen i stuen, som du laget drivveddører til, -er litt nysgjerrig på dimensjonene på selve kassen, jeg. Hvor lang, bred og dyp er den?

  Og lykta som henger på veggen mellom tv og vitrineskap, -hvor har du fått tak i den?

  SvarSlett
 19. Hei igjen Silje😀
  Først må jeg si at klokka og speilet du har laga blei knallfint!!du er så flink og kreativ,og jeg digger stilen din😀
  Jeg lurte på om di kunne gi meg noe tips.jeg har et loft som SKA males,det er furu tak,furu vegger,furu dører og furu gulv og jeg er SÅ lei av det nå!!!!har du noen tips til farger og hva jeg kan gjøre med gulvet?jeg har hamptau til listverk og det tenker jeg og beholde😀blir superglad for tips!!!på forhånd 1000 takk!!Mvh Kristina

  SvarSlett
 20. Hei! Jeg følger deg og er blitt så inspirert at jeg kjøpte et furumøbel idag. Hadde blitt utrolig lykkelig om du ville sett bildet av den og fortalt meg hva du hadde gjort med den! :-) Hilsen Yvonne

  SvarSlett
 21. Hei! Jeg følger deg og er blitt så inspirert at jeg kjøpte et furumøbel idag. Hadde blitt utrolig lykkelig om du ville sett bildet av den og fortalt meg hva du hadde gjort med den! :-) Hilsen Yvonne

  SvarSlett
 22. Hei!
  Du er bare helt fantastisk flink!! Jeg har, i likhet med flere her, blitt så inspirert at jeg har begynt å pusse opp tvskjenken min selv. Skal male den hvit og beise toppen med drivved. Ble rett og slett superinspirert av deg!
  Derfor lurer jeg på, angående drivved-beisen. Pleier du å ta ett eller to strøk med den? Hva har du eksempelvis gjort på tvskjenken din og konsollbordet? Og hvor bruker du å kjøpe lister når du skal ha det til møbler, eks. nattbordene dine?

  Hadde satt stooor pris på svar! Gleder meg til å følge deg videre! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) Tusen takk for dine fantastiske ord:) så utrulig gøy å lese slik fine kommentarer:):)
   Når eg beiser så tar eg ett og ett strøk om gangen slik at eg kan se hvor moørkt det blir. For fargen varierer veldig etter hvilke matrial som er brukt.:) Eg tror eg har 2 strøk på min, eg tar det alltid litt på gefylen, stopper når eg har fått ønsket farge:) listene kjøpte eg på byggvarehandler som byggeren. der kjøper eg umalte lister, siden eg skal male og styre på selv:) der kan du velge og vrake i hvilken lister du vil, husk å ta lister med flate kanter på, slik at du får presset det opp slik som eg har gjort på tv benken:):) husker ikke om det er gulvlister eller dørlister eg har brukt.:P men det spør du bare om:)

   Masse lykke til med oppussingen din:) spør igjenn om det er mer du lurer på:)

   klem til deg:)

   Slett
 23. Hei :)himla stilig! men lurer på hvor du har fått tak i sjabloner til romertallene? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) nei du dei har eg malt på selv:):)

   Slett
 24. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing. Information Information Information

  SvarSlett
 25. thank you very useful information admin, and pardon me permission to share articles here may help Cara mengatasi varises

  SvarSlett
 26. may be useful for all, helpful article once and pardon me permission to share also here Cara mengatasi tukak lambung

  SvarSlett