tirsdag 3. september 2013

Mitt neste prosjekt.!

  
God tirdag alle sammen:) 

I dag har eg brukt noen timer i garagen, da var maling og pussing av nattborda som stod på tapete i dag:) Eg må si at dei blei fantastisk fine og gleder meg til å sette dei på plass:) Ført må eg bare få gjesterommet oppe å gå. hehe  

Planen min var å vise nattborda til dere i dag men malingen tørker jo så SENT! så eg må rett og slett utsette det til en annen dag:) Eg har fått tatt alle bilder av fremgangsmåten og oppskriften vil bli delt med dere. Jobber med innlegget men tar litt tid siden det er en del forklaring:)  

Men siden eg ikke kan vise dere nattborda i dag så tenkte eg å vise frem et av mine prosjekter som eg snart skal starte med:) 
Eg nevnte for en stund siden den gamle døren eg fikk kapret på SIM?:)  
Den skal få en runde med en blanding av tapetlim og kaustisksoda. Malingen var UMULIG å pusse bort så da får eg ty til heftigere saker. Er skumle greier å holde på med, så eg må gå til inkjøp av hansker og vernebriller. Får du dette på huden så kan huden etse bort og eneste som hjelper er eddik, Eg får føye det og til handlelisten:)  

Eg får se kortid eg får begynt på dette prosjektet fordi den må bæres ut av garagen og ned på nedisen av huset under terassen i en stenrøys. Hvordan eg skal få dette til alene det aner eg ikke, men eg klarar det sikkert på et vis. Av og til får eg en slik vilje styrke at eg får til alt eg vil:) 

Men se på denne lekkerbisken her da dere


Tenk å hive noe så fint.. "risterpåhode" men ikke alle er like stor skrotnisse som meg da:P 


Planen med denne døren er at den skal få en runde med kaustisksoda så skal den beises på den ene siden og den andre skal den bli hvit eller sort. Det gjør eg rett og slett fordi om eg skulle bli lei den siden som er beiset kan eg bare snu den og vips da var døra hvit/sort:) 


Dei små rutene skal eg knuse, så skal dei bli erstattet med speil:) Har kjøpt meg verktøy til å kunne skjære i glass/speil. Tror det blir sååå fint:)  


Den skal stå nede på gjesterommet, og for at den skal få en funksjon skal eg skru på 2 knagger slik att gjestene kan henge fra seg klærna når dei kryper til seng:)   

Tror du ikke dette blir bra da?:) 

<3 <3 <3

16 kommentarer:

 1. oi det var en fin dør.. Er nok ikke alle som klarer å se potensialet i ting som ikke er opptatt av interiør. Men godt noen har øye for gamle ting på skrothaugene rundt om kring :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja den er kjempe fin:) det var snakk om sekunder for at eg klarte og redde den:):) nei det er ikke alle som gjør det, men enda kjekkere for meg, for da vil eg alltid finne slike skatter:):)

   Slett
 2. Fantastisk! Alt du kommer på.. :) Så lurt å montere knagger i døren, veldig kreativt! Er en stor glede å følge bloggen din! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja ikke sant:) Er så kjekt å kunne finne gamle brukt funn og pusse opp:) plutselig har du noe nytt i huset som nesten ikke kostet deg noe:) Ja det syns eg og, fikk det plutselig for meg:) så hyggelig at du syns det:) Er en glede for meg å ha deg som leser:)

   En fin dag til deg:)

   Slett
 3. God ide! Gleder meg til å se resultatet:) Fint at noen kaster, så vi andre kan lage fine ting av dem syns nå jeg da ;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:D ja eg gleder meg selv til å se hvordan det blir:) hehe ja eg er helt enig med deg, utrulig gøy for oss skrotnisser:)

   En fin kveld til deg og:)

   Slett
 4. Hvor tar du det ifra Silje? :)) Du er født til dette her <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, nei du det lurer eg og på! hjernen min knaker heler tiden på nye prosjekter og den fungere slik at når eg ser noe som denne døren så kommer ideene strømmende på:)

   Tusen takk for fine ord<3<3

   Slett
 5. uuuh, gleder meg masse til å se resultatet kjenner jeg. Åh, du er så kreativ !

  SvarSlett
 6. Du inspirerer! Gleder meg til å se steg for steg, gjør at vi andre også kan prøve oss frem :) Har en palle tv benk, og har enda en palle og en trekasse i boden som jeg lurer fælt på hva jeg skal bruke de til :P

  Er du fornøyd med sofaen din? Er den god å sitte i ? Hvor var den fra igjen? :)
  Er på leting etter sofa, og din var jo nydelig!

  SvarSlett
 7. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift. Information Information Information

  SvarSlett