torsdag 26. september 2013

Nye gardiner på plass:)

Hei og god tordagskveld:)    

Ja denne dagen har bare flydd av sted slik som alle andre dager, er jo snart helg igjenn jo! 
I dag fikk me prosjektoren på døren så dagen har gått i det, begynner å ligne noe der nede og nå:) 

Ja denne uken har det vert 50 prosent på nesten hele KID, og da slo jammen eg til med noen godbiter:) 
Eg elsker salg, og elsker å kunne haldle fine ting til rimlig peng, eg er vel ikke alene om det? eller?:)  

Nå når høsten er kommet så er det virkelig tid for innekos og gjøre stuen lun og god! 
Eg har alltid vert en gardin jente, syns det gjør så mye med et rom. Så eg betemte meg for å prøve det ut her hjemme. 

Eg fant ikke akkuratt drømmegardninene mine, men eg fant noen helt enkle hvite. Noen som skaper en lunere stemmning men som samtidig ikke tar for mye. 

Eg syns det blei så mye finere her nå med gardiner. 

Hva syns du?:)


Det blei litt son full fart bilder til dere, så ikke helt fornøyd med di. Men måtte ta bilder før min kjære anntok sofaen:P Eg elsker virkelig dei flotte lyktene eg kjøpte på kreta:) Dei er bare så nydelige nå i høst mørket:)


Den fine DIY kassen min:)


Blei bare så mye luftigere her nå uten liftene:)Denne døra er bare elskbar, digger den rett og slett, Luren på om eg skal sette speil i den eller bare la den være som den er:) hmmm...Jakten på det perfekte teppe går fortsatt, aner ikke hvilket eg skal velge. Litt luren på å rett og slett kjøpe et på ikea som er svart og hvitt stripete, skal eg virkelig vøre så VÅGAL??:P  

Liker godt å bryte litt med sorte detaljer, men om det blir for mye med det teppe er det ingen som veit før en prøver?:P 


Dei fine lysestakene som står på bordet er fra KID kjøpt på halvpris. 279 for begge:)
Dere har spørt meg mangen ganger om stakene som står i vinduet, dei får du nå på KID på 50 prosent:)Eg tror eg beholder desse gardinene her enn så lenge:) 
Om noen skulle lure så heter di TRISTAN og kostet 74,50 pr lengde:) 

                                 

Hva syns du?:) 

Eg får komme meg ut i garagen og fortsette, vitrineskapet nermer seg ferdig:) 
Fotball på tv`n her i kveld så da rømmer eg huset:P hehe 

Ha en nydelig kveld til dere alle som titter innom. 
Blogges snart da dere. 

<3 <3 <3

29 kommentarer:

 1. Ble kjempefint!!:)

  Ha en finfin kveld,
  Klem Jatte♥

  PS: Bli gjerne med på give away hos meg, trekkes imorgen!!

  SvarSlett
 2. blir spennende å se om du velger det teppet ;) genialt med 50% på kid ja,da fikk jeg endelig kjøpt det fletteteppet ;)

  SvarSlett
 3. HEI;O) nydelige gardiner og nydelig stue...Klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 4. Jeg skal også snart kjøpe gardiner, men i de vinduene trenger jeg mer lystette.... mon tro om man skal ta seg en tur på kid i morgen og sjekke? Takk for tips!

  SvarSlett
 5. Nydelige gardiner!!:-) Synd eg har shoppestopp :-( Dei var virkelig fine!

  SvarSlett
 6. Så utrolig fint dere har det! Veldig kreativ du, så må si jeg liker denne bloggen ved at jeg får ideer;) *Byggehandelen neste* Kan du legge ut oppskrift på nattbordet og kontroll bordet? :) Veldig fin blogg!

  SvarSlett
 7. Så utrolig mye fint du lager, blir helt målløs =), du er virkelig flink. Jeg lurer på hvordan du har lager og festet dørene på DIY bordet ditt, som du har i stuen ? Vil så gjerne lage noe lignede, men sliter litt med hvordan jeg skal få til dørene :)
  Virkelig en inspirerende blogg du har :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine ord:):) det er veldig enkelt.:) eg har tatt lengden og delt på to for å lage to dører, først lager du en ramme og så kler du ramma på innsiden med planker. Når du har laget to slike så tar du å kjøper hengsler som du skrur frast i døra og så i veggen på kassen:)
   Du ser det veldig godt hva eg mener når du studerer kassen:):) om ikke spør meg igjenn:)

   Slett
 8. Hei. Når du har beiset toppen på enkelte av møblene dine, har du da grunnet dem hvite først eller bare pusset treverket? Har akkuratt kjøpt en kjøpmannsdisk selv jeg vil pusse opp :-) Elsker det du lager!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) nei du må ikke grunne, bare pusse godt slik at det ikke er noe lakk igjenn der du skal ha beisen,:) grunner du først klarer ikke beisen og trekke seg inn i treverket, så bare puss godt først du:):)

   Slett
  2. Ok. Da blir det ut og leite etter beis imorgen :-) Tusen takk for hjelpen :-)

   Slett
 9. Heisann!!! Nydelig blogg,innom flere ganger pr dag for å se om du har blogget. Hvor har du kjøpt den fine sølvputa å stjerneputa? Er på utkikk etter en sølvpute,men finner ikke. Tips? :-)

  SvarSlett
 10. Hei :) Kom over bloggen din i dag, og takk for det sier jeg bare. SÅ mye inspirasjon, flink du er. Skal til å innrede et heilt tilbygg, så her er det bare å lete i kriker og kroker etter gode ideer på nettet generelt. Jeg falt jo pladask for den døra du har på stua? Har du kjøpt den ferdig sånn, eller kjøpt ei ubehandlet furudør og beiset???

  Mvh interiørglad frøken- uten blogg ;)

  SvarSlett