tirsdag 8. oktober 2013

DIY


God tirsdag dere:) 

Hatt en fin dag så langt? 
Min dag har vert uendelig kjedelig, dagene går så sakte og har ikke så mye energi til å gjøre det eg vil. Min kjære er reist på jobb igjenn og eg tror rett og slett eg er så lat pga dette grusomme været som er ute.

Men eg tvinget meg selv ut i garagen i går for å gjøre et enkelt men fint DIY  

Nemlig et brett til å ha på stuebordet. 
Eg har noen i flere varianter, men di er for små og eg får ikke plass til så mye på det.

Eg må og med dette innlegget takke dere alle for dei flotte kommentarene dere la igjenn på sist innlegg<3 eg har lest alle kommentarene deres og aner ikke hva eg skal svare, eg føler at å si tusen takk ikke er nok. Takk for at dere støtter meg og har troen på meg. Dere motiverer meg mye og ikke min innspirerer meg til å fortsette med det eg gjør, så tusen takk<3


Får du ikke det du vil i butikken så lag det selv:) 
Veldig fornøyd med det nye brette.

Eg får mangen spørmål om hvor lykta på veggen er fra. 
Selve lykta kjøpte eg på 50 % på KID 
Og veggfeste er fra livng til 150,- 


Eg har litt ubevist og bevist dratt inn litt mer sort i interiøret. 
Eg er ikke den personen som er så veldig glad i farger, så da bruker eg rett og slett sorte detaljer til å bryte av litt.


Fine nye krus fra Nille til 19,90 pr stk:)


Syns det blei så fint med dette sorte brette her! Alle tinga mine kom til sin rett. 
Som dere sikkert har fått med dere med å lese min blogg, så er e litt opptatt av å vise dere at det trenger ikke koste flesk for å få det litt fint hjemme. Eg synes det er all for mangen bloggere som sprer et litt feil budskap til leserene sine. Publiserer flotte bilder av interiør men av ting som dei aller fleste ikke kan kjøpe og ikke vil ta seg råd til.

Men det eg vil frem til er at man kan finne like mye fint på billigbutikker som andre. 
Du trenger ikke blakke deg helt for å få det fint!


Som på dette brette her: 
Dei fine søte krukkene kjøpte eg på Nille til 79 pr stk 
Lysestakene kjøpte eg på KId på 50 % til 279 
Den fine lykta kjøpte eg og på KID på 50 % husker ikke hva den kostet da men 150 kansje? 
Og den store vasen er fra IKEA 

Eg ser alltid på billigbutikker om eg ikke kan finne noe som er fint. For ser du litt mellom hyllene så fnner du faktisk mye fint. 


Eg kan og som alle andre kjøpe dyre ting. men da må eg virkelig like det:) 
Men det er da mye gøyere å finne ting på billigbutikker og salg å få mye mer for pengene?:)Eg er stårlende fornøyd hvertfall og har bestilt meg noen sorte og hvote pynteputer fra ELLOS som eg håper snart kommer i posten:) Mitt neste planlagte kjøp er sort og hvitt gulvteppe fra IKEA, tror det kommer til å spirte opp stuen.:)  

Eg får komme meg tilbake til sofaen for i dag orker eg stort mye,
Men eg vil ønske dere alle som titter innom en flott kveld videre. 

<3 <3 <370 kommentarer:

 1. takk for titten inn hos deg. kjempe koslig.. * som e har sagt * du har det så flott! ;-) ha en flott kveld.
  mvh

  irene

  SvarSlett
 2. Her suser dagene av gårde og i dag har jeg meldt meg inn på treningstudio :D
  Er helt enig med deg at det er mye artige å lage ting selv enn å bruke masse penger på en "ting". Får fnatt av bloggere som det oser tusenkronersklassen av hver en ting man ser på bildene. Jeg kjøper meg aldri noe dyrt, noen tenker sikkert at jeg er gnien på pengene, men jeg velger heller å si at jeg bruker pengene litt lurer. Spare til å pusse opp badet skikkelig for eksempel.
  Ønsker deg en fin kveld i sofaen

  SvarSlett
 3. FINT OG TØFFT
  FLINKE SILJE
  KOS DEG PÅ SOFAEN DU
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Så mange fine detaljer.
  Enig med deg - ting trenger ikke koste all verden.

  Kjenner til sofasyndromet, men vi gjør så godt vi kan.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så enig med deg, alt trenger ikke koste "skjorta" man finner masse flott i de rimeligere butikken og som hos deg, tas sagen frem og tryller frem møbler og det man ønsker. Der er min mann litt sånn at det som er lagd av treverk kan en fikse selv:) og eg nyter godt av det og setter desto mer pris på det, som når man våkner en dag og det står nye bord til meg i stua som sto høyt på ønskelisten:) og hos deg hentes masse inspirasjon, du er utrolig dyktig, Silje og det må du ta til deg:)
  Lekkert brett du har lagd deg, som alt det andre du tryller frem-
  Ha en super uke

  Klem fra Meg til deg

  SvarSlett
 6. Heia:)
  Vel fortent hvil på sofaen! ;)) Takk for all inspirasjon. Nå har jeg nesten malt ferdig soverommet med fargen "delikat" Blir såå fint! Bare jeg har brukt fargen "Chi" til lister. (Hadde den fra før ;)) Er veldig fornøyd! Gleder meg til å se konsollbordet på plass i stuen din:)
  Vil også nevne at det hadde vore kjedelig om alle likte det samme;) Det at en kan få det fint for en rimelig penge er jeg absolutt for! Selv kan jeg ikke se forskjell på lysestaker som er kjøpt på Nille og de som er dobbelt så dyre..tenker det er bare de som kjøper dem som vet det, og det er jo opp til dem som kjøper...:)
  Du er en ung og fremad stormende jente som vil nå langt med det du elsker! :))
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 7. hei :) du har en super blogg ,og du er fantastisk flink som snekker :)jeg er helt enig med deg om at man finner utrolig mye fint på nille og andre billig butikker.Da har man råd til å bytte ut ting og tang når man har lyst på noe nytt .Klæm fra Trønderfrua :)

  SvarSlett
 8. Hei! Lurte på en ting. Av de eldre bildene dine (gamle bloggen), så har du sånt pjuskete teppe til sofaen din, tror det er beige. Hvor har du kjøpt det? Jeg vil ha et :) Er det noe lignende dette på bohus? http://www.bohus.no/tekstiler/tepper/tepper-og-lopere/super-shaggy-teppe19/ Takk for hjelpen! :9 <3

  SvarSlett
 9. veldig,veldig fint,ting trenger virkelig ikke å koste mye,jeg tror kanskje de fleste bloggerne bare låner disse tingene for å reklamere for disse butikkene.stemmer det?

  SvarSlett
 10. Du har det så utrolig fint, og du er rett , og slett bare kjempeflink :) Gleder meg allerede til neste innlegg :)

  SvarSlett
 11. Hei! Jeg har nylig begynt å lese bloggen din. For noen flotte bilder og gode tips! Blir kjempeinspirert! Liker veldig godt den lune stilen din og kommer til og følge deg videre:)

  SvarSlett
 12. HEI <3 jeg er en av disse som leser uten å kommentere for ofte ;)

  Jeg elsker pågangsmotet ditt! Du gjør utrolig mye bra. Ahh jeg blir så glad og inspirert av tingene du deler at jeg må skjekke jevnlig hva du skriver :)

  Tenkte å tipse deg om Ana White! http://ana-white.com/ hun er en diy´er fra alaska som legger ut tegningene og bilder av alle mulige møbler! Dritkul dame. du er blitt min norske "ana white" og det er et kompliment spør du meg :)

  appropo pris og interiør kunne jeg ikke vært mer enig! Mange blogger om helt ting sprøe priser.. hvertfall for en moderat økonomi. Selv er jeg fornøyd med brukt og loppis: http://ryddignok.blogspot.no/2013/10/o-loppelykke.html

  SvarSlett
 13. kjempefint brett :) og er så enig med filosofien din når det gjelder interiør. det behover jo ikke koste skjorta!! Jeg har ikke råd eller lyst til å slenge meg på alle trender, vil heller få ett hjem med en stil som passer oss :)

  SvarSlett
 14. Hei:-D
  Kjempeflott hus/hjem dere har:-)...jeg følger bloggen din daglig:-)
  Det er en ting jeg lurte på...har hentet meg drivved matr og skal lage meg et speil(eller mannen min skal), så da lurte jeg på om du har behandlet treverket i det speilet du har laget deg og hva behandlet du det med? Håper på svar...hadde tenkt å få gjort det i nærmeste framtid:-D
  Klem:-D Hilsen Tonje.

  SvarSlett
 15. Må bare få si, at jeg ble super imponert over alt du får til!!! har lagt deg til på blogglisten min i dag, Eg elsker det du står for ... hvorfor betale mye penger når du kan betale mindre... kjekt å se hos deg at man kan få ett flott hjem uten at alt må være Luxus <3 forresten noen fantastisk flotte møbler du snedkrer .. gleder meg allerede til neste innlegg fra deg . klem Nita

  SvarSlett
 16. Hei. Jeg driver å skal pusse opp hjemme nå. Men føler min drivved ser veldig brun ut, har skjønt det finnes flere koder og hvem har du? Og når du maler det hvite, hvilken glans har du og bruker du ren hvit eller bomull? Kjempe flott blogg, bare elsker den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)
   Eg bruker lady sin interiør beis. Menfargen varierer veldig etter hvilket matriale som er brukt. Du kan jo prøve å gå over drivved beisen med en annen farge for å få dempet den ned litt?:)
   Eg har gjort det på døra som står i stuen, den gikk eg over med litt utvannet gråmaling for å dempe den brune fargen:) det blei veldig fint:) Når eg maler så blir det litt slik at eg tar det eg har.. Men på t benken har eg brukt lady supreme i glansgrad 40 tror eg:) ellers har eg brukt veggamling som nesten er helt matt:) kommer ann på hva du selv ønsker, for glansgrad kan gjøre mye med stilen og utrykket det du pusser opp får:):)

   Slett
 17. Den "kommoden" du har TVen på er virkelig lekker, er det noe du har ordnet selv også eller er den ferdigkjøpt? Isåfall hvor?

  SvarSlett
 18. Kjempestilig å se at et så flott hus blir pyntet med ting fra Nille! Jeg driver en nillebutikk selv og det er så masse fint i butikkene! Mye av det som kommer inn er AkKuRAT det samme som kommer i fancy interiørbutikker bare til en brøkdel av prisen. Det er de samme leverandørene! Flott blogg! Elsker blandingen av gode kjøp og oppussing av gamle ting!

  SvarSlett
 19. Fineste interiørbloggen!! Du er utrolig flink og inspirerende!! Liker også veldig godt at du får frem at ting ikke trenger koste kjempemasse =)) finner selv skatter på Kid og i div "billigbutikker", er jo sååå gøy å slippe å blakke seg fullstendig.

  SvarSlett
 20. Hei :) får jeg spørre hva sølv lykten på veggen heter? Og når du kjøpte den? Likte den veldig godt! :)

  SvarSlett
 21. Hei!
  For ett nydelig hjem!!..-Å hvilken keativitet du har! Får mange fine ideer av å lese dette. gjesterommet ble nydelig:) Så nå får man bare manne seg opp å forsøke å lage egne møbler:)
  mvh ny trofast følger!:)

  SvarSlett
 22. This is especially handy if you can not fit simultaneously all of your exercise.
  One can slim down fast in a short period if he preserves.
  One of the major problems with the liquid diet is
  that this type of diet only allows your body to intake 800 to 1000 calories per day.


  My web page วิธีลดน้ำหนัก

  SvarSlett
 23. All things considered, these kinds of records are the ones that
  I really wish I could have been more aware of it when it was
  released to read the reviews, take in the initial feedback, and check
  the sales figures. Some of the more successful photography sites all feature a rotating image
  section on the main page to showcase their new or best content on the site however.
  That same year, grandfather's thoughts were already preparing him to follow the rugged
  route of the Pioneer Freighter.

  my page; monster legends hack

  SvarSlett
 24. Ӊi there, just wanted to mention, Ӏ loved this blog post.

  It wass ƿractical. Keеp on posting!

  Нere is my wеb-site - Stromvergleich

  SvarSlett
 25. north face outlet store
  ray ban sunglasses
  nike free
  chicago bears jerseys
  air jordan shoes
  michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
  warriors jerseys
  steelers jerseys
  vans shoes
  christian louboutin shoes
  vans sneakers
  louis vuitton outlet
  new orleans saints jerseys
  nike free,nike free run,free running,free run,nike running
  christian louboutin
  north face jackets,north face,the north face,northface,north face outlet,north face jackets clearance,the north face
  patrick kerney jersey,bobby wagner jersey,russell okung jersey,max unger jersey,paul richardson jersey,terrelle pryor jersey,richard sherman jersey,byron maxwell jersey,derrick coleman jersey,eric winston seahawks jersey
  coach outlet online
  carmelo anthony jersey
  monster beats
  michael kors,michael kors canada,michael kors handbags,michael kors outlet,michael kors outlet canada
  giants jersey
  the north face jackets
  ugg uk
  juicy couture outlet online
  blackhawks jersey
  michael kors outlet store,michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors,kors outlet,michael kors handbags,michael kors outlet online sale,michael kors handbags clearance,michael kors purses,michaelkors.com,michael kors bags,michael kors shoes,michaelkors,cheap michael kors
  oakley
  robert griffin jersey,joe theismann jersey,andre roberts jersey,sonny jurgensen jersey,art monk jersey,bashaud breeland jersey,barry cofield jersey,perry riley jersey,e.j. biggers jersey,duke ihenacho jersey,josh morgan jersey
  michael kors outlet
  yongri0815

  SvarSlett
 26. God dag Sir / Madam,

  Dette er Central Trust Micro Financial Service Internasjonal ... Vi er en anerkjent, legitim og registrert selskap. Godkjent av Det forente kongerike (UK) og Sør-Afrika regjeringen for å hjelpe folk med lån økonomisk bistand lokale og internasjonale på denne perioden av året 2015, Vi er også en del av finansieringsselskap og penger rende fast. Vi hjelper i å oppmuntre og fungere som tilrettelegger for å redusere dine økonomiske påkjenninger på en svært oppmuntrende pris Vi tilbyr også internasjonale arbeidsplasser muligheter for alle jobber seeker. Vi gir ut lån til enkeltpersoner og cor-operere kroppen har behov for økonomisk bistand ved de praktisk med en rimelig rente på 4,9% Har du en dårlig kreditt eller er du i behov av penger til å betale regninger? hvis du er desperat behov for vår hjelp så må du lese nøye selskapets lån søknadsskjema som er vedlagt denne meldingen og deretter fylle ut og komme tilbake til oss hvis du tilfredsstille med det, slik at vi kan fortsette på transaksjonen. Vi venter for rask respons.

  Utførte tjenester inkluderer:

  Refinansiere lån
  Oppussing lån
  Inventor lån
  Xmas Loan
  Lønn Advance Loan
  Asset Finance Loan
  Lånekasse for utdanning
  Child Support Loan
  Bilen lån
  Gjeld konsolidering
  Line of Credit
  Second Mortgage
  Virksomheten lån
  Personlige lån
  Internasjonale lån
  Best sikret lån
  Cash Loan
  Lave kostnader Loan
  Internett Loan
  Billig lån rente
  Livsstil Loan
  Joint Loan
  Equity Loan
  Små lån
  Direkte Loan
  Finance Loan Money
  Hjem Eier Loan
  Banklån

  Uansett økonomiske kravet er, vil et lån fra Central Trust Micro Financial Tjenesten alltid hjelpe. Ingen sosial sikkerhet og ingen kredittsjekk, 100% garantert. Vi ser frem til å tillate oss å stå til tjeneste for deg. Vennlig hilsen avvente Vi Hurtig Respond. Central Trust er en trading stil av Central Trust Micro Financial Limited. Central Trust Limited Adresse: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Registrert kontor: St Crispin hus, Duke Street, Adresse No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape, (Sør-Afrika) SA registrert Office: St Crispin hus, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Registrert i England: 07020381, organisasjonsnummer 765353512 autorisert og regulert av Financial Conduct Authority under nummer 631303, bør du vennligst ta kontakt med oss ​​via vår e-postadresse: Info.Centraltrust.co.uk.za@financier.com eller Centraltrustmicro-finance.uk .za@outlook.com, venter vi din påvirkes til å hjelpe deg med å løse dine økonomiske problemer ....

  SvarSlett
 27. God dag Sir / Madam,

  Dette er Central Trust Micro Financial Service Internasjonal ... Vi er en anerkjent, legitim og registrert selskap. Godkjent av Det forente kongerike (UK) og Sør-Afrika regjeringen for å hjelpe folk med lån økonomisk bistand lokale og internasjonale på denne perioden av året 2015, Vi er også en del av finansieringsselskap og penger rende fast. Vi hjelper i å oppmuntre og fungere som tilrettelegger for å redusere dine økonomiske påkjenninger på en svært oppmuntrende pris Vi tilbyr også internasjonale arbeidsplasser muligheter for alle jobber seeker. Vi gir ut lån til enkeltpersoner og cor-operere kroppen har behov for økonomisk bistand ved de praktisk med en rimelig rente på 4,9% Har du en dårlig kreditt eller er du i behov av penger til å betale regninger? hvis du er desperat behov for vår hjelp så må du lese nøye selskapets lån søknadsskjema som er vedlagt denne meldingen og deretter fylle ut og komme tilbake til oss hvis du tilfredsstille med det, slik at vi kan fortsette på transaksjonen. Vi venter for rask respons.

  Utførte tjenester inkluderer:

  Refinansiere lån
  Oppussing lån
  Inventor lån
  Xmas Loan
  Lønn Advance Loan
  Asset Finance Loan
  Lånekasse for utdanning
  Child Support Loan
  Bilen lån
  Gjeld konsolidering
  Line of Credit
  Second Mortgage
  Virksomheten lån
  Personlige lån
  Internasjonale lån
  Best sikret lån
  Cash Loan
  Lave kostnader Loan
  Internett Loan
  Billig lån rente
  Livsstil Loan
  Joint Loan
  Equity Loan
  Små lån
  Direkte Loan
  Finance Loan Money
  Hjem Eier Loan
  Banklån

  Uansett økonomiske kravet er, vil et lån fra Central Trust Micro Financial Tjenesten alltid hjelpe. Ingen sosial sikkerhet og ingen kredittsjekk, 100% garantert. Vi ser frem til å tillate oss å stå til tjeneste for deg. Vennlig hilsen avvente Vi Hurtig Respond. Central Trust er en trading stil av Central Trust Micro Financial Limited. Central Trust Limited Adresse: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Registrert kontor: St Crispin hus, Duke Street, Adresse No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape, (Sør-Afrika) SA registrert Office: St Crispin hus, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Registrert i England: 07020381, organisasjonsnummer 765353512 autorisert og regulert av Financial Conduct Authority under nummer 631303, bør du vennligst ta kontakt med oss ​​via vår e-postadresse: Info.Centraltrust.co.uk.za@financier.com eller Centraltrustmicro-finance.uk .za@outlook.com, venter vi din påvirkes til å hjelpe deg med å løse dine økonomiske problemer ....

  SvarSlett
 28. God dag Sir / Madam,

  Dette er Central Trust Micro Financial Service Internasjonal ... Vi er en anerkjent, legitim og registrert selskap. Godkjent av Det forente kongerike (UK) og Sør-Afrika regjeringen for å hjelpe folk med lån økonomisk bistand lokale og internasjonale på denne perioden av året 2015, Vi er også en del av finansieringsselskap og penger rende fast. Vi hjelper i å oppmuntre og fungere som tilrettelegger for å redusere dine økonomiske påkjenninger på en svært oppmuntrende pris Vi tilbyr også internasjonale arbeidsplasser muligheter for alle jobber seeker. Vi gir ut lån til enkeltpersoner og cor-operere kroppen har behov for økonomisk bistand ved de praktisk med en rimelig rente på 4,9% Har du en dårlig kreditt eller er du i behov av penger til å betale regninger? hvis du er desperat behov for vår hjelp så må du lese nøye selskapets lån søknadsskjema som er vedlagt denne meldingen og deretter fylle ut og komme tilbake til oss hvis du tilfredsstille med det, slik at vi kan fortsette på transaksjonen. Vi venter for rask respons.

  Utførte tjenester inkluderer:

  Refinansiere lån
  Oppussing lån
  Inventor lån
  Xmas Loan
  Lønn Advance Loan
  Asset Finance Loan
  Lånekasse for utdanning
  Child Support Loan
  Bilen lån
  Gjeld konsolidering
  Line of Credit
  Second Mortgage
  Virksomheten lån
  Personlige lån
  Internasjonale lån
  Best sikret lån
  Cash Loan
  Lave kostnader Loan
  Internett Loan
  Billig lån rente
  Livsstil Loan
  Joint Loan
  Equity Loan
  Små lån
  Direkte Loan
  Finance Loan Money
  Hjem Eier Loan
  Banklån

  Uansett økonomiske kravet er, vil et lån fra Central Trust Micro Financial Tjenesten alltid hjelpe. Ingen sosial sikkerhet og ingen kredittsjekk, 100% garantert. Vi ser frem til å tillate oss å stå til tjeneste for deg. Vennlig hilsen avvente Vi Hurtig Respond. Central Trust er en trading stil av Central Trust Micro Financial Limited. Central Trust Limited Adresse: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Registrert kontor: St Crispin hus, Duke Street, Adresse No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape, (Sør-Afrika) SA registrert Office: St Crispin hus, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Registrert i England: 07020381, organisasjonsnummer 765353512 autorisert og regulert av Financial Conduct Authority under nummer 631303, bør du vennligst ta kontakt med oss ​​via vår e-postadresse: Info.Centraltrust.co.uk.za@financier.com eller Centraltrustmicro-finance.uk .za@outlook.com, venter vi din påvirkes til å hjelpe deg med å løse dine økonomiske problemer ....

  SvarSlett
 29. God dag Sir / Madam,

  Dette er Central Trust Micro Financial Service Internasjonal ... Vi er en anerkjent, legitim og registrert selskap. Godkjent av Det forente kongerike (UK) og Sør-Afrika regjeringen for å hjelpe folk med lån økonomisk bistand lokale og internasjonale på denne perioden av året 2015, Vi er også en del av finansieringsselskap og penger rende fast. Vi hjelper i å oppmuntre og fungere som tilrettelegger for å redusere dine økonomiske påkjenninger på en svært oppmuntrende pris Vi tilbyr også internasjonale arbeidsplasser muligheter for alle jobber seeker. Vi gir ut lån til enkeltpersoner og cor-operere kroppen har behov for økonomisk bistand ved de praktisk med en rimelig rente på 4,9% Har du en dårlig kreditt eller er du i behov av penger til å betale regninger? hvis du er desperat behov for vår hjelp så må du lese nøye selskapets lån søknadsskjema som er vedlagt denne meldingen og deretter fylle ut og komme tilbake til oss hvis du tilfredsstille med det, slik at vi kan fortsette på transaksjonen. Vi venter for rask respons.

  Utførte tjenester inkluderer:

  Refinansiere lån
  Oppussing lån
  Inventor lån
  Xmas Loan
  Lønn Advance Loan
  Asset Finance Loan
  Lånekasse for utdanning
  Child Support Loan
  Bilen lån
  Gjeld konsolidering
  Line of Credit
  Second Mortgage
  Virksomheten lån
  Personlige lån
  Internasjonale lån
  Best sikret lån
  Cash Loan
  Lave kostnader Loan
  Internett Loan
  Billig lån rente
  Livsstil Loan
  Joint Loan
  Equity Loan
  Små lån
  Direkte Loan
  Finance Loan Money
  Hjem Eier Loan
  Banklån

  Uansett økonomiske kravet er, vil et lån fra Central Trust Micro Financial Tjenesten alltid hjelpe. Ingen sosial sikkerhet og ingen kredittsjekk, 100% garantert. Vi ser frem til å tillate oss å stå til tjeneste for deg. Vennlig hilsen avvente Vi Hurtig Respond. Central Trust er en trading stil av Central Trust Micro Financial Limited. Central Trust Limited Adresse: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Registrert kontor: St Crispin hus, Duke Street, Adresse No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape, (Sør-Afrika) SA registrert Office: St Crispin hus, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Registrert i England: 07020381, organisasjonsnummer 765353512 autorisert og regulert av Financial Conduct Authority under nummer 631303, bør du vennligst ta kontakt med oss ​​via vår e-postadresse: Info.Centraltrust.co.uk.za@financier.com eller Centraltrustmicro-finance.uk .za@outlook.com, venter vi din påvirkes til å hjelpe deg med å løse dine økonomiske problemer ....

  SvarSlett
 30. Trenger du raskest og lav rente lån? Har du noen gang tenkt på å få haster lån? vi tilbyr en langsiktig og kortsiktige lån til publikum og enkeltpersoner. Vi kan hjelpe deg å få lån med svært lav rente for så lite 2%. Lån prosessen tar mindre enn 24 timer KONTAKT OSS PÅ josefholes1984@gmail.com

  SvarSlett
 31. Velkommen til Thomas Credit Firm, jeg er en internasjonal forretningsmann og Långiver som har tilbudt lån til så ulike individ og bedrifter i Europa, Asia, Afrika og andre deler av verden. Vi gir ut vår lån for en rente på 2% per annullere i minimum 100,00 til maksimalt 100,000,000.00 rubler, dollar, pounds, euro, etc. Den maksimale lån sikt vi kan tilby er 30 år på fastrente.
       tilgjengelige lån
  * Personlig lån (Secure og usikret)
  * Virksomheten lån (Secure og usikret)
  * Kombinasjon Loan (Secure og usikret)
  * Konsolidering lån (Secure og usikret)
  * Boliglån (Secure og usikret)

  Interesserte kandidater bør ta kontakt med oss i dag for din online rask og enkel lån uten sikkerhet innskudd. E-post: thomascreditfirm@gmail.com

  Vennlig hilsen

  SvarSlett
 32. Har du behov for finansiering for din bedrift? Søk nå

  Din suksess er vårt mål Hei, jeg Lucas Harrison, et privat lån utlåner som gir lån til muligheten for livet. Du trenger å få et lån for å betale ned gjeld, eller du trenger et lån for din bedrift? Har du blitt avvist av banker og andre finansinstitusjoner? Du trenger en konsolidering lån eller et boliglån? Er du ute etter mer, fordi vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemene en ting fra fortiden. Vi har midler til mennesker med behov for økonomisk bistand som har dårlig kreditt eller trenger penger til å betale regninger, å investere i virksomheten i mengden på 3%. Jeg vil bruke dette mediet til å informere deg om at vi gir pålitelig støtte og mottaker, og vil være klar til å gi et lån. Så kontakt oss i dag via e-post på følgende adresse: mainsfinances@gmail.com

  SvarSlett
 33. Hello,

  We offer Loans to individuals, Firms and cooperate bodies at 3%
  interest rate per annual, The Minimum amount you can borrow is
  $2,000.00 US Dollars to Maximum of $10.Million.Please, provide the
  following:

  HERE IS THE INFORMATION NEEDED FROM YOU TO PROCESS A LOAN.

  1)YOUR NAME……………….
  2)YOUR COUNTRY…………….
  3)YOUR OCCUPATION………….
  4)YOUR MARITAL STATUS………
  5)PHONE NUMBER…………….
  6)MONTHLY INCOME…………..
  7)ADDRESS…………………
  8)PURPOSE OF LOAN………….
  9)LOAN REQUEST…………….
  10)TELEPHONE………………
  11)LOAN TERMS AND DURATION…

  Company Email:ahmadzuhdyfirm99@hotmail.com
  Mr Ahmad Zuhdy
  CUTFORTH LOAN FIRM.

  SvarSlett
 34. ý tưởng tô điểm cho phép thử nghiệm và đem lại cho vật dụng trong nhà nhà sự bất ngờ và nét riêng biệt. Đó là một thời điểm tốt để biến giấc mơ bạn đã ấp ủ bao lâu nay biến thành hiện thực. Hôm nay bạn có thể trang tri noi that căn nhà của bạn bằng cách thêm ghe sofa bố trí có một không hai, phản ánh ước mơ của bạn. sat my thuat bộ sưu tập của các sáng kiến tiên tiến cho bức tường trống sẽ giúp chọn bí quyết tốt nhất cho đồ đạc chung cư của bạn và phân phối cho nguồn thú vui lý tưởng cho những dự án trang trí. do go phong khach , do go nha bep , do go phong ngu , giúp diện tích sống cập nhật một cách nhanh chóng. Một lớp sơn mới sáng trên bức tường của bạn hoặc bông hoa đẹp trên nền phá cách là các ý tưởng trang trí tường hoàn hảo và phản ánh các xu thế mới nhất. Bức tường không phải chỉ là một màu đồng điệu. Ngoài ra còn có phần lớn các loại khoa học trang trí bạn có thể thử trên những bức tường trống rỗng của bạn như gia cong sat , gia cong inox , bang hieu , logo , poster , gian hang hoi cho , cong chao su kien , su kien quang cao

  SvarSlett
 35. Har du noen ubetalte regninger? Er du i gjeld? Du må sette opp en bedrift? Har du blitt avvist av banken din? Har du dårlig kreditt? Dette er for å informere deg om at Thomas Credit Firm gir 2% lån rente som tilbys uten sikkerhet eller noen vilkår, gjeld konsolidering lån, venture kapital, business lån, utdanning lån og hjem lån med betingelser til 25 år Avskrivnings ett poeng med mulighet, avhengig av kredittpakke . Vi tilbyr fra 10 000 til 900 millioner i annen valuta. Vi tilbyr også et finansielt instrument BG / SBLC (MT 103, MT 799, MT760) for å finansiere prosjektet, samt kreditt ekstrautstyr. Interesserte personer bør skrive direkte til min innboks for umiddelbar respons. E-post; markanthonysramos@gmail.com

  SvarSlett
 36. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives. Spain Travel Tennis Live Betting Baseball Betting Guide

  SvarSlett
 37. TRENGER en bedrift lån som er fleksibelt?

  Alexander Credit & Investments virksomheten lån kan du håndplukke løsninger som bidrar til å bygge opp virksomheten beste.
  Enten det er å finansiere vekst og investeringer, bygging og rehabilitering, maskiner kjøp, etc .. vårt utvalg av kortsiktige og langsiktige finansieringsløsninger kan støtte deg i å møte utfordringene ved å drive og utvikling av bedriften.
  Alexander lån er i stand til å gi deg riktig lån for å dekke dine behov.
  KONTAKT OSS FOR MER INFO: alexandergrantloanfirm@hotmail.com

  E-post: alexandergrantloanfirm@hotmail.com

  Mr Alexander Grant

  SvarSlett
 38. TRENGER en bedrift lån som er fleksibelt?

  Alexander Credit & Investments virksomheten lån kan du håndplukke løsninger som bidrar til å bygge opp virksomheten beste.
  Enten det er å finansiere vekst og investeringer, bygging og rehabilitering, maskiner kjøp, etc .. vårt utvalg av kortsiktige og langsiktige finansieringsløsninger kan støtte deg i å møte utfordringene ved å drive og utvikling av bedriften.
  Alexander lån er i stand til å gi deg riktig lån for å dekke dine behov.
  KONTAKT OSS FOR MER INFO: alexandergrantloanfirm@hotmail.com

  E-post: alexandergrantloanfirm@hotmail.com

  Mr Alexander Grant..

  SvarSlett
 39. Good Day,
  Are you in need of financial assistance? Have you thought of obtaining a loan? Probably you have been turned down by your local banks in quest of getting a loan. Search no further, we are currently offering long and short term loans to the public at large. We can help you with a loan at a very low interest rate.Email us Now zumaloans@mail.com or zumaloans@gmail.com

  SvarSlett
 40. od dag,
  Trenger du et presserende lån for å finansiere virksomheten din eller i en hvilken som helst
  hensikt? Vi er sertifisert og legitime og internasjonalt lisensiert
  lån utlåner Vi tilbyr lån til virksomheten bedrifter, selskaper og
  personer til en rimelig rente på 3%. Det kan være en kort
  eller langsiktig lån eller selv om du har dårlig kreditt, vi skal behandle
  lånet så snart vi mottar din søknad. vi er en
  uavhengig finansiell institusjon. Vi har bygget opp en utmerket
  omdømme i løpet av årene i å tilby ulike typer lån til
  tusenvis av våre kunder.

  Vi tilbyr garantert lån tjenester av et beløp til borgere og
  ikke-borgere vi tilbyr enkle personlige lån, kommersielle / business lån,
  bil lån, leasing / utstyr finans, gjeld konsolidering lån, hjem
  lån, for alle borgere og ikke-borgere med enten en god eller dårlig
  kreditt historie. Hvis du er interessert i våre ovenfor lånetilbud, ikke
  nøl med å komme tilbake til meg slik at vi kan fortsette. Kontakt: ivanteliyk@outlook.com eller du kan fremdeles ringe eller tekst: +1 (347) 474-0768
  Takk og beste hensyn

  SvarSlett
 41. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission
  from a genuine provider capable of taking up time bound transactions.

  FOR LEASING OF BG/SBLC
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
  LEASING FEE = 4%+1%

  FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
  PRICE = 32%+1%
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

  1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
  2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
  3. Issuing Bank: Barcley's Bank , HSBC Bank London, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
  4. Age: One Year, One Month
  5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
  6. Delivery: Bank to Bank swift.
  7. Payment: MT-103 or MT760
  8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking day.

  Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

  Contact Name: SILKE CHRISTA CERVENY

  Email: inquiry.dcifinancial@gmail.com

  skype : inquiry.dcifinancial

  SvarSlett
 42. We have provided over $1 Billion in business loans to over 15,000 business owners just like you. We use our own designated risk technology to provide you with the right business loan so you can grow your business. Our services are fast and reliable, loans are approved within 72 hours of successful application. We offer loans from a minimum range of $5000 to a maximum of $20 million.

  - Complete Name:
  - Loan amount needed:
  - Loan Duration:
  - Purpose of loan:
  - City / Country:
  - Telephone:
  - How Did You Hear About Us:
  Have You Applied Before?...
  With Best Regards.
  Mrs. Magaret Becklas
  Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
  Emaill: bdsfn.com@gmail.com

  SvarSlett
 43. We have a direct genuine provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of 4+2 of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

  Contact : Mr. Johnson Hatton
  Email:johnsonhatton@gmail.com
  Skype ID: johnson.hatton007

  Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

  All inquires to Mr. Johnson Hatton should include the following minimum information so I can quickly address your needs:

  Complete contact information:
  What exactly do you need?
  How long do you need it for?
  Are you a principal borrower or a broker?

  Contact me for more details.

  Johnson Hatton

  SvarSlett
 44. Do you need a Loan?
  Are you looking for Finance?
  Are you looking for a Loan to enlarge your business?
  I think you have come to the right place.
  We offer Loans atlow interest rate.
  Interested people should please contact us on
  For immediate response to your application, Kindly
  reply to this emails below only:
  honestloan10@gmail.com

  Please, do provide us with the Following information if interested.
  1) Full Name:.........
  2) Gender:.........
  3) Loan Amount Needed:.........
  4) Loan Duration:.........
  5) Country:.........
  6) Home Address:.........
  7) Mobile Number:.........
  8)Monthly Income:.....................
  9)Occupation:...........................
  )Which site did you here about us.....................
  honestloan10@gmail.com
  Website;http://honestloan.ulcraft.com/

  SvarSlett

 45. Do you need a quick long or short term loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business loan, personal loan, home loan, auto loan,student loan, debt consolidation loan e.t.c. no matter your credit score. We are guaranteed in giving out financial services to our numerous clients all over world. With our flexible lending packages, loans can be processed and transferred to the borrower within the shortest time possible, contact our specialist for advice and finance planning. If you need a quick loan contact us via Email:honestloan10@gmail.com

  Please, do provide us with the Following information if interested.
  1) Full Name:.........
  2) Gender:.........
  3) Loan Amount Needed:.........
  4) Loan Duration:.........
  5) Country:.........
  6) Home Address:.........
  7) Mobile Number:.........
  8)Monthly Income:.....................
  9)Occupation:...........................
  )Which site did you here about us.....................
  Thanks and Best Regards.
  honestloan10@gmail.com
  Website;http://honestloan.ulcraft.com/

  SvarSlett
 46. VITNESBYRD PÅ HVORDAN JEG FIKK MIN LÅN FRA EN EKTE LÅNET LÅNGIVEREN 2017

  Hei alle
  Dette er hvordan jeg fikk min lån fra en geni lånet långiveren
  utmerket opplevelse med dette lånet byrået online, men jeg føler at det
  godt å fortelle deg hvor og hvordan jeg fikk min økonomiske gjennombrudd

  Jeg fru Jennifer, tidligere i år, jeg var fasadeforkledning
  finanskrisen min virksomhet var ned at jeg måtte selge bilen min så jeg kunne
  betale min arbeidere og av sett regninger inntil en dag jeg var opptatt sjekke
  annonser på nettet og jeg fant et selskap og jeg bestemte meg å prøve, jeg besluttet å ta
  dristig og jeg ble fortalt av selskapet at jeg får min lånet i 24
  timer med 2% lav rente, det var som en drøm for meg i de neste 12-24 timene, fikk jeg
  mine lån fra Mr PATRICK i dag jeg er en lykkelig kvinne fordi min drøm endelig kom gjennom, jeg betalt min
  regninger, økt min gård og hodet ble holdt over vannet jeg er så glad og
  jeg råd alle dere som er økonomisk drukne for å kontakte Mr Patrick på denne email
  (PATRICKLOANS15@GMAIL.COM)
  fordi Mr. Patrick er en gode og pålitelige mann
  alle ute på jakt etter lån nå er en god mulighet til å bruke og lykkes.
  raskt søke med dem i dag og få dine lån uten alle miste
  Patrick lån Ltd, er en sertifisert og pålitelige lån selskapet og du vil vitne om ham
  All takk til Mr Patrick
  igjen kontakt gjennom denne email (patrickloans15@gmail.com)

  SvarSlett

 47. Hello, here comes another loan company that will change your life forever , I am Mr. Patrick a certified loan lender, I offer loans to individual and public sector that are in need of financial assistance in a low interest rate of 2%. Our services include: we offer amount between 2,000 dollars or euros to 100.000.000 dollars or euros
  WE ARE LOCATED IN UNITED STATE OF AMERICA
  PATRICKLOANS15@GMAIL.COM
  * Personal Loans * Debt Consolidation
  * Business Loans
  *Student Loan Investment Loans
  Your victory in doing business transaction with us
  is guaranteed and you will never regret any thing about doing any loan
  transaction with us , you will be glad of knowing a loan lender like Me because
  i will put a smile on your face at the end of this transaction. I want
  you to feel free you will never loose any thing in this transaction
  If interested please fill this form below and return to the email
  Name :
  Country:
  sex:
  Amount Of Loan Needed :
  Loan Duration
  fill the form and return to this company email : ( patrickloans15@gmail.com )
  God Bless
  Patrick loans Company

  SvarSlett
 48. 100% Lån for dine avtaler!

  LÅGE RENTER
  Priser så lave som 3%! 0% rente for de første 6 månedene

  UBEGRENSET / INGEN COLLATERAL
  Ikke trenger å utnytte noen eiendeler for å skaffe kapital

  INGEN RESTRIKSJONER
  Fondene kan brukes samme som kontanter.

  FINANSIERING SOM LITT AS 15 DAGER
  Rask godkjenningsprosess

  Vi tar ikke betalt for å sende inn en søknad, vi betales utelukkende på resultatene.

  Ingen inntektsverifisering
  Bare oppgitt inntekt

  Kontakt oss i dag via e-post. springleaf_finance@outlook.com


    Adrian Winson

  SvarSlett
 49. I got my already programmed and blanked ATM card to withdraw the maximum of $400,000 MONTHLY , $20,000 daily for a maximum of 4 MONTHS. I am so happy about this because i got mine last week and I have used it to get $140,000 already. CLIFFORD JACKSON Hackers is giving out the card just to help the poor and needy though it is illegal but it is something nice and he is not like other scam pretending to have the blank ATM cards. And no one gets caught when using the card. get yours from CLIFFORD JACKSON Hackers today! Just send an email to cliffordhackerspays@gmail.com.

  SvarSlett