tirsdag 15. oktober 2013

Før og Etter...


God tirsdag alle sammen:) 

Hatt en fin dag så langt? 

I dag har eg ikke gjort stort mye, tatt en etterlengtet husvask og vert hos min søster på middag og kos:) 
For en uke siden så kjøpte eg en fin liten sak. En liten ja, hva skal me kalle det, en liten kommode?:) 
Den er da i furu, noe som ikke er særlig fint, men utrulig kjekt å pusse opp:) 
Eg var lenge luren på hvilken farge denne skulle få, hvit,sort,hvit,sort 
og endte da opp med å male den sort.! I den siste tiden har eg begynt å ta inn litt sorte detaljer for å "sprite" opp min ellers så fargeløse interiør, syns det blir litt mer spennende med det sorte.
Fikk i går 4 nye putetrekk i posten fra ellos, som da er sorte og hvite, blei riktig fint i sofaen, men har ikke bestemt meg om eg liker det, viser dere i måren eg:) Men resultatet på furu kommoden blei veldig flott:) 
Slik såg den ut før, 
Eg fikk speil og kommode for 250,- 


Ikke særlig fin, men med litt oppsussingskjærlighet, blei den riktig så fin:)Syns du ikke? 
Her har eg malt den med fargen dempet sort (som er lekker) satt på list nede med gulvet. Det pynter fint opp og ikke minst veldig praktisk, da hybelkaninene ikke kommer under:) 
Eg skal ha nye knotter på, kommer til å ta di samme som på tv benken for å få en helhet. 
Men nå måtte eg bare ta det eg hadde:)


Syns det blei veldig fint i denne kroken her nå:) Skal vise dere et helhetsbilde av stuen i måren i dagslys med alle dei nye sorte detaljene:)


Litt mørke bilder men.


Er så gøy å kunne kjøpe stygge furumøbler billig for å så pusse opp. Resultatet blir så bare så flott:) 
Ingenting er kjekkere å få fint interiør til slikk og ingenting:)  Eg har kjøpt meg en furu bokhylle som eg og pusser opp, og den blir lekker altså, tenker å ha den på bade, men eg får se hvor den havner:):) 


toppen har eg beiset med drivved:)


Dette må eg si eg liker meget godt:) 
Nå gjennstår det bare å få et nytt pledd i denne kroken. Sort og hvitt fra ikea:)  
Dette må være favoritt kroken i stuen:)


 Hva syns du?:) 

Ønsker dere alle som titter innom en riktig flott kveld videre:) 
Nå går turen ut i garagen for å male siste strøk på bokhylla mi før farmen begynner:) 

Høster er virkelig en herlig tid! deilig vær ute,innkos og mye gøy på tv:) 

ha det fint enn så lenge da dere!

Eg ser det er mangen der ute som blir innspirert av mine DIY prosjekter. Fint om dere linker til meg når dere "stjeler" idene min, takk for forhand:)


<3 <3 <3


47 kommentarer:

 1. Kjempefint:) pusset du ned hele kommoden først??

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) ja eg pusst den ned helt til lakken var borte:) men det var ikke mye jobb, gikk veldig fort:):)

   Slett
 2. Wooow, du har det så utrolig pent hjemme! Og kommoden ble dødsfin :-D

  SvarSlett
 3. ok,) da er det bare å finne seg en slik kommode:) takk for inspirasjon

  SvarSlett
 4. herregud, så smart ! der ga du meg en ide ! :) kjempefint ble det.

  SvarSlett
 5. Ojojoj :-) D ble en kjempefin kommode! Hvilken type maling bruker du på prosjektene dine? Mvh Torunn

  SvarSlett
 6. Så fine den ble, Silje! :) Det er så kjekt å gi gamle møbler nytt liv - min favoritthobby ;)

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 7. Den ble lekker i sort. Det blir nok en del slike i noen hjem nu:-) Gleder meg til flere bilder fra ditt koselige hjem ♥

  SvarSlett
 8. Veldig lunt,stilrent og koselig.'
  kjempefint hos deg :)
  Ha en fortsatt fin kveld .

  SvarSlett
 9. Hei, Silje!
  Lurte på hvor de "lyskulene" som du har hengt på den døren er fra i dette innlegget http://www.lindevegen.no/2013/09/ny-malt-stue.html#comment-form, lett etter sånne overalt!

  SvarSlett
  Svar
  1. De har på interiørbutikkene Feel i alle fall. Var nettopp inne å spurte i Stavanger, men der var de utsolgt. Skulle ta dem inn igjen :-)

   Hilsen Vigdis

   Slett
  2. sjekk Ebay, søk på handmade cotton balls :) Jeg har bestilt mine derfra, billig og ;)

   Slett
 10. Hei :) vet du jeg er så imponert over hvor utrolig flink du er til å snekre og male og stæsje huset deres , fantastisk av ei ung dame :) liker bloggen din.Ha en fin kveld ,hilsen Trønderfrua:)

  SvarSlett
 11. Superfint! Gleder meg til hvert innlegg fra deg:)

  SvarSlett
 12. Kjære vene deg unge dame! Er så utrolig imponert over ferdighetene dine! Det er ikke en ting du ikke får til selv om utgangspunktet av og til kan se temmelig triste ut. Har skrevet til deg før og jeg gleder meg over alt du starter på for så å se de fantastiske resultatene til slutt! For en dyktig ung dame du er med masse ideer i hodet ditt (ja, de flommer vel snart over), selvstendigheten, kreativiteten, ukuelig pågangsmot og arbeidslyst samt at du er en skikkelig arbeidskar- unnskyld kvinne! Så er du attpåtil så god i deg som viser fram steg for steg for å hjelpe andre til å bli mer selvstendige slik at de/vi kan selv få tro på at dette skal vi klare! Tror ingen møbler kan gi slik glede og stolthet som dem man selv lager til på veien:-) Du kommer langt, ja så langt du vil selv for guts og alt annet har du i deg, det er helt sikkert! Jeg ønsker deg masse lykke til i alt du gjør nå og i alt du kommer til å gjøre framover! Det er en sann glede å følge deg på veien! Mange gratulasjoner med enda et nydelig og stort hus! Ser bare helt lekkert ut og ikke minst interiøret som du har stått for og fremdeles gjør! Ble nydelig med litt sort i alt det lekre lyse! Gleder meg til fortsettelsen! Jeg er en mormor, men digger stilen din veldig. Får det bare ikke helt til selv (men prøver litt utfra gamle furumøbler jeg og) Knallfint med topplater i drivved til både hvitt og sort! Du har det bare så nydelig, men det har jeg visst sagt.. Klem fra Vigdis i Stavanger

  SvarSlett
 13. Så fiiiint du har det!! Heilt utrulig flinke er du! Får så masse inspirasjon til prosjekt og korleis eg vil ha det her heime.. Har dessverre ikkje plass til å holde på med slikt i leilighet midt i byn men når eg er heime hos mor og far har eg god plass tenke eg skulle prøve med på driv ved speilet har ønskt meg sånn lenge! Og det beste er at samboer og vart heilt gira e eg viste tinga du har laga og at eg ville holde på med sånn og så ser ut til at dette blir noke vindkast gjere ilag:) veldig koselig:) så tusen takk for alle ideer og inspirasjon:)

  SvarSlett
 14. Så kjempeflink du er til alt :) imponert jeg over alt du får til :)
  Og det er bare sååå fint hos deg. Jeg bare elsker fargene stilen og fargene du bruker :)
  Har vært redd for å bare bruke de fargene i hovedsak da jeg har vært redd for at det skulle bli kjedelig, men ser jo at det så absolutt ikke er det hos deg, men så er jo du veldig gjennomført:)
  Har kost meg kjempemye med å lese bloggen din og jeg gleder meg til å følge deg videre:) kommoden var kjempefin og jeg er spent på å se hvordan det blir med nytt teppe :)
  Bare et spørsmål :) ser reinsdyret ditt har fått seg en venn :) hvor har du kjøpt de? Jeg bare syns de er så herlige og smiler hver gang jeg ser de :)

  SvarSlett
 15. du er jo bare heilt utrulig flinke..bare elske alt du lage å stilen din..:)men kure på en ting..den blomsten du har i korgen å likevel..er de ekte?vil og ha slike..kjempe tøffe..kor kjøpe me slike?

  SvarSlett
 16. Hei! Elsker bloggen din, henter utelukkende min inspirasjon til å møblere min nye leilighet hos deg. Har også pusset opp 2 nattbord, og begynt å bygge en TV-benk. Sistnevnte går ikke så bra, men jeg har et spørsmål som kanskje kan hjelpe på hvis jeg får svar :) Når du lister møbler nederst, er listen "foten" på møbelet, eller er det noe under som støtter opp? Hvis noe under støtter opp, hvordan får du listen til å passe akkurat? Hadde satt pris på svar om dette :)

  SvarSlett
 17. Etter å ha lest bloggen din lenge og blitt mektig imponert av dine DIY sååå tok jeg meg friheten til å nominere deg som "Årets interiørblogg" på Vixen blog awards

  SvarSlett
 18. Så fint det ble med innslag av svart! Du er modig som tør å mikse så mørke møbler med hvitt - men resultatet ble jo superbra!!! Blir veldig imponert og inspirert av deg!!! :):)

  SvarSlett
 19. Du er så flink! Helt utrolig hva du får til:-)

  SvarSlett
 20. Hei. Knallfin stova :) Hvilken farge har du på kontrastveggen, og resten av stua?

  SvarSlett
 21. hvor har du kjøpt lyslyktene dine som du har i vinduene henn? knallfine:)

  SvarSlett
 22. Kjempeflott resultat med den svarte kommoden! Lurer på om du har fargenr på Dempet sort? Eg har brukt en som heiter Sot grå, sikkert litt lysere enn denne.

  SvarSlett