mandag 21. oktober 2013

Gjesterommet:)
God mandags kveld alle sammen! 
Hatt ein fin dag? 
I dag har eg vert på halsnøy og jobbet på kaien. Me har begynt å klargjøre båten for neste fiskeri. Da går turen fra lille halsnøy i kvinnherad kommune og oppover nesten til tromsø. Herregud eg kvir meg mye til denne turen, den er EVIG lang. Om me kan gå 24/7 tar turen 6-7 dager, og det er lenge det. På denne tiden av året er ikke alltid været det beste heller så det blir spennden å se hvor lang tid me bruker opp. Det er jakten på havets sølv som står på tapete nå,håper bare me kan få tak i det fort slik at eg kan ta juleferie:) Heldigvis skal me ta fly hjem:)  
Men eg gler meg jo litt og da, er en spennde jobb og et fantastisk dyreliv å se. Så store mengder med fisk og spekkhoggere, Eg er en ivrrig fotograf på jobb så eg håper eg få med meg noen blinkskudd. 

Men over til overskriten. 
I går fikk eg hjelp av min snille svigerfar til å få opp tapeten på gjesterommet og det blei så fint:) 
Nå begynner endelig det rommet å bli ferdig selv om det er mye som gjennstår der nede. 
Eg trenger litt på veggene, sengegavel, sengteppe og noen DIY prosjekter skal og inn 

Men så langt så bra:) 

Slik såg det ut før 
(bilde fra prospektet)


ETTER: 


Begynner å ligne noe dette vel?:)


Blei litt full fart bilder til dere i dag
Det er et grusomt rom å ta bilde av, da eg ikke har vid nok vinkel på mitt kamra, kansje eg må ha ny linse?


Eg elsker virkelig denne tapeten her. Rålekker:) Den passer jo bare så bra til veggfargen som er  malt i fargen HVIT LIN 
Tapeten kommer fra BORGE


Der som speilet står i dag der skal den flotte døra stå som eg har vist dere før. Først må eg bare smøre den inn med kaustisksoda og beise den:) 
Håper å få gjøre det nå i uken.


En deilig putehimmel:)
Her er ingenting kjøpt inn nytt, eg har rett og slett bare rotet i boden, så en IKEA tur står høyt på ønskelisten nå.:)Eg blir ikke helt enig med meg selv om hvliken type sengegavel eg skal lage. 
Skal eg lage en som står i stil til nattborda? 
Eller en litt klassisk fin med stoff og knapper?  
Hmm, den der må eg gruble litt på:)


Dei fine DIY nattborda mine <3


Så slik ser gjesterommet ut i dag:) 
Gler meg til å få dillet litt mer der nede, få opp ny taklampe og nye DIY prosjekter, men en må ta litt og litt om gangen:) 
Så hva syns du?:) 

Ps. Eg ser det er utrulig mangen som har blitt innspirert av mine DIY møbler og syns det er utrulig kjekt at eg kan innspirere. Men når eg er så snill og deler oppskrift med dere så syns eg at dere kan linke til meg når dere tar ideen min og ikke ta æra for mine ideer, da blir det mye kjekker for meg å dele med dere og..:) for dere som er så flink å linke, tusen takk <3 

Nei nå får eg komme i gang med neste prosjekt, som er med min kjekke dremel, nå skal eg prøve meg på gravering i glass, kjempegøy:) 

Ha en flott kveld videre da dere, eg skal ta meg i nakkeskinne eg svare dere på kommentarer på tidligere innlegg, så ta en titt innom i måren kveld for svar:) 

<3 <3 <3

66 kommentarer:

 1. Kanon flott ! Du er råflink :):)

  SvarSlett
 2. Lekkert <3 du er utrolig flink.
  Jeg syns du burde ha en gavel som står i stil til natt bordene, likte den døren du hadde som gavel på gjesterommet i forje hus:) så volle jeg heller tatt en klassisk gavel på ditt soverom :D

  SvarSlett
 3. For en forskjell :) det ble kjempefint, nydelig tapet :)

  SvarSlett
 4. Hei, så flott gjesterommet ble :-) Driver og skal pusse opp soverommet, så fikk noen ideer nå :-)

  SvarSlett
 5. Moro se alt du får til. Kjempeflott. Du inspirerer ja ingen tvil. De som ikke har en sort ting feks har nå "plutselig fått sansen for sorte detaljer" hehehehehe

  SvarSlett
 6. Ååååååh :-)
  Du er så jæ... flink altså!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg blir helt SYK av å lese dette ;-)
  Har en trommel på "tørk" i garasjen som jeg gleder meg til å begynne med! Skal herme etter deg vettu ;-)
  Ha en fin fin kveld du flinke, flotte menneske!!!

  SvarSlett
 7. Fint :) Nå er det mange kreative mennesker her ute som lager ting/møbler selv. Dem trenger ikke være inspirert av deg selv om møblene ligner. Dem du mener ikke linker tilbake til deg, er du sikker på det er deg dem er inspirert av? Må huske at det er flere i bloggverden som lager ting/møbler selv som har vært før ute enn deg, med feks konsollbordet.

  SvarSlett
  Svar
  1. takk.. ja det er sant,men eg ser det kommer fra meg når alle andre bruker lister, akkuratt samme som meg, og bygger den opp på samme måte som oppskifta som eg la ut,
   og når det kommer ut rett etter eg la ut, så er ikke tilfeldigheten så stor..
   eg veit det er mangen flinke folk der ute som lager ting selv

   Slett
  2. Kn du ikke bare la vær å dele da hvis det plager deg så mye? Enn å skrive dette i hvert eneste innlegg, det blir så dårlig lesing...

   Slett
  3. Nå må du jaggu meg gi deg med kvalme bemerkninger her inne. Dette er en flott blogg som jeg å mange henter inspirasjon fra. Skal være en positiv side å gå inn å se på uten at noen må være utidig. Hold deg heller unna.

   Slett
  4. Hold dæ fer god te å kommentere dritt.... tydelig at du ønske å irritere.......

   Slett
 8. Du er så flink Silje, hadde eg våre deg så ville eg kje delt oppskrift med det du lager :) Ha det for deg sjøl :) Kjempe fint gjesterom du har laga til :)
  Klem fra Sandra

  SvarSlett
 9. Jeg er veldig takknemlig for at du la ut oppskrift..har lett etter tvbenk jeg likte i månedsvis, men fant ingen - til jeg så din :) begynte på min i går - ikke lik, men fortsatt inspirert av deg :) så tusen takk for inspirasjon til å lage selv :) har også lagt merke til at etter du la ut så har veldig mange fått like møblene du lager ;) dårlig å ta æren for det syns jeg...blir min bra nok til å deles skal jeg selvfølgelig fortelle hvor inspirasjonen min kom fra :)

  SvarSlett
 10. Jeg kommenterer her ikke often nok men følger flittig med deg og har gjort det leeeenge :)
  Du er fantastisk flink og slutter ikke å overraske. Jeg håper at andre linker til deg så du får den anerkjennelsen du fortjener :) Gjesterommet blir fantastisk nydelig. Akkurat som resten av Lindevegen :)

  Hillsen Henriette

  SvarSlett
 11. Jeg bøyer meg i støvet og er stum av beundring. Har mest lyst til å kidnappe deg slik at du kan gjøre en total makeover hjemme hos meg ;-) litt enig med vedkommende over her som sier hold på ideene dine :-)

  Hilsen Åshild

  SvarSlett
 12. Herregud så lekkert ! <3 Jeg tror det hadde blitt veldig fint med en klassisk gavl med knapper:) Legg GJERNE ut oppskrift på hvordan du gjør det :-) hihi. Stå på videre, du er utrolig flink!!

  Er det hvit lin på veggen? :)
  Hilsen Christine

  SvarSlett
 13. Jeg har nettopp kommet over bloggen din, jeg driver og leser meg tilbake i tid nå, og jeg er helt frelst! Jeg elsker interiøret ditt, og kunne gjerne flyttet inn i huset ditt og trivdes som plommen i egget!! Jeg har hentet mye inspirasjon fra deg, og tankene har begynt å svirre i hodet om endiringer hos oss også. Takk for mange gode tips. Du har det helt nydelig, akkurat som min smak og stil er også. Og så imponerende at du lager møbler selv! Er det mulig for en nybegynner som ikke har så mye "snekkerutstyr" å få til? Og hvor har du kjøpt de fine trestjernene som du bl.a har i vinduet på bildenen over? Takk for at du deler tips og inpirasjon videre til oss lesere.

  SvarSlett
 14. Liker liker liker!!! :) Utrolig lekkert!! :) Den "kista" som står ved enden av sengen, hvor har du fått tak i den, har du gjort noe med den? jeg har en ganske lik,som jeg fikk da jeg var liten. Men den spraya jeg med spraylakk for noen år siden. Angrer litt nå, hadde nok vært myyye finere å beiset med "rekved" :) Ønsker deg god tur når du skal på jobb igjen :) takk for at du deler dine tips og ideer med oss, veldig gøy å følge med å bli inspirert :) :)

  SvarSlett
 15. Kjempefint! Har et gjesterom som skal innredes så her fikk jeg mange ideer:) Syns du skal lage en med stoff og knapper. Det skal jeg prøve meg på, så ville gjerne sett hvordan en ekspert som du fikk det til. Elsker stilen din!

  SvarSlett
 16. Så utrulig lekkert:-). Nydelig tapet, og knallfint at du tar igjen stripene i putene. Som eg alltid seier, du er superflink og til stor inspirasjon:-). Eg var i Bergen i helgo og snopa meg litt dill og dall, blei så inspirert av deg som har tatt inn litt svart i interiøret, superfint, så eg kjøpte meg nokon marineblå puter, blei så fint:-). Sjølv om eg kvekker kvar gong eg kjem inn i stova og ser fargeklattane.....hahaha:-D.
  Ha ein fin kveld:-)
  Klems Evelyn:-)

  SvarSlett
 17. Jeg lurte på hvor mange puter du har i sengen og hvilke størrelser putene er? Jeg er virkelig på putejakt for tiden :)
  Renathe

  SvarSlett
 18. Er helt fasinert av alt du får til og det er jo bare så gjennomført alt sammen. Takk for at du deler med oss andre som trenger litt hjelp:) Synes det er flott at du skriver litt om hvor du kjøper tingene og prisene på de. Har prøvemalt fargen sand etter at jeg så den hos deg, men her ble det skikkelig rødskjær i den. Er det Jotun sin sand-kode du bruker? Takk for en flott og inspirerende blogg!

  SvarSlett
 19. Kjempe nydelig alt du lager:-) du har en fantastisk smak å stil å elsker å se inn her:-) vi har så utrolig samme smak på alt:-) ps.. elsker spisestolene dine men forstår du ønsker å bytte om du er lei:-)

  SvarSlett
 20. Kjempe stilig. Sengegavel i stoff med mange knapper hadde passet inn fint her. Blir litt lunere enn noe i tre. Du er fantastisk flink til å snekre. Helt enig. Ikke ta all æren selv men link til denne fantastiske flinke damen.

  SvarSlett
 21. Hei Silje. Eg er heilt imponert over all kreativiteten din, auge du har for detaljer og den lune varme stilen din. Men mest av alt er eg imponert over at du så raust deler ideer og oppskrifter med oss.
  Takk for en nydelig blogg :-)

  SvarSlett
 22. God tur på fiske. Jeg blir sjøsyk bare av å lese om det. Men leser at du liker det og det er kjempe flott. Hadde ikke overlevd en dag på havet.

  SvarSlett
 23. Jeg ser, se og lese bloggen din - jeg er imponert :-) . Gratulerer fantastisk blogg. Jeg takker for mange ideer. Snart etter jobb vil vise mannen min hvordan du gjør en ny TV-benk . Oh er spemt :-) Hilsen Anna fra VillaRingberg

  SvarSlett
 24. Gjesterommet ble nydelig! Lunt og innbydende! Du er så kreativ og flink at jeg skjønner at man blir inspirert? Jeg forstår også at du ønsker å bli linket når andre bruker dine oppskrifter. Det handler om gjensidig respekt.

  SvarSlett
 25. Utrolig flott rom! og du har gjort mye!

  At folk henter inspirasjon her syns eg ikkje er rart, at folk ikkje kan gi kred til den som er opphavet er ganske utrolig.

  Frekt og lite respektfullt.
  jada fler kan ha samme smak og fler kan være flinke å lage møbler,men identisk oppskrift,,,,,,,,,,ehhhh vel

  Stå på :)
  Eg ønsker meg hodegavl av stoff med knapper,MEN eg har hodegavl i dag med stoff på som er ubrukelig å støvsuge eller få rent. Så neste gang blir det nok noe man kan tørke av og vaske

  SvarSlett
 26. Nydelig gjesterom!

  SvarSlett
 27. Eldbjørg Bøe Søyseth24. oktober 2013 kl. 16:51

  Kjæmpefint,du får d sååå koselig me alt du gjør!!!Bra du deler d med oss,blir så inspirert.har fått mange ideer av deg! Tusen takk!

  SvarSlett
 28. Wow:) vakkert:) hva heter/nummer den tapeten?

  SvarSlett
 29. Hei! Så utrolig fint! Jeg har bare ikke ord! Jeg lurer på hva tapetet heter?

  SvarSlett
 30. For en drøm av et gjesterom! Gjestene dine kommer til å sove rundt tenker jeg :-) Du er fantastisk flink og kan ikke få sagt det ofte nok! Ja, jeg ville også gjerne hatt deg på besøk som interiørkonsulent- OG snekker! Lykke til med alt du gjør framover!

  Hvorfor er du ikke med i " Norges vakreste hjem" forresten? Eller andre slike konkurranser? Kan jeg nominere deg?

  Klem fra Vigdis

  SvarSlett
 31. Ute etter å lage meg nattbord og likte godt de her, du har ikke tilfeldigvis oppskriften på det liggende ute her?

  SvarSlett
 32. Wow, dette ble så fint! Virkelig elsker tapeten. Husker du hva den heter?

  SvarSlett
 33. I think additional updates and can be returning. I actually have filtered for qualified enlightening substance of this calibre in the course of the past varied hours. agenibcbet.us

  SvarSlett
 34. I am really enjoying reading your well written articles. It looks like you spend a lot of effort and time on your blog. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles.
  Mamipoker.com
  www.mamipoker.com
  Poker Indonesia
  Mamipoker.com

  SvarSlett