fredag 18. oktober 2013

Stuen- sorte detaljer

  
God fredagskveld:) 

Ja har dere hatt en fin dag?:) 
I dag har eg egentlig ikke gjort stort mye,men har fått malt ferdig et prosjekt så nå gjennstår det bare å finne en plass til den:) Ellers har eg spylt litt på huset og tatt helgevasken:) 

Nå er det virkelig rent og pent her:) 

Men som sagt den siste tiden har begynt å ta inn litt mer sorte detaljer, rett og slett for å sprite opp innteriøret og bryte av me dei beige tonene som blir litt for "trygge" 

Eg er super fornøyd med hvordan det tar seg ut, og syns det har blitt litt mer spennende. Har noen småting til eg vil ha inn, men en kan ikke ta alt med en gang:)

Så her kommer mangen bilder til dere:)Sett fra kjøkken til stue:) Den koselige kroken i stuen, begynner virkelig å bli fint her nå syns eg:)


Nå må eg snart begynne å lage nytt spisebord, gleder meg til det:)  


Dei fine sorte knaggene, kjøpte eg på brukt forum til 100,- sprayet dei sorte og hang fine kopper fra nille til 19,-  sammen med litt lykter:)


Er så utrulig lei desse stolene her, lurer rett og slett på om eg skal kjøpe meg 3 stoler på bruktforum og male sorte, å lage en benk på ande siden av borde:)  
En løsning til eg finner drømmestolene:) 
Eg har innvistert i nye putetrekk og angrer ikke et sekund, sofakroken blei mye mer spennede nå syns eg:) Et kupp har eg og gjort, eg kjøpte 3 putetrekk og 2 puter til kr 380 inkludert frakt. Det er da ikke mye?:)  Dei 2 andre putene skal komme på plass på gjesterommet:) 

Eg er fortsatt usikker på om eg skal innvistere i gulvteppe fra ikea som er sort og hvitt, herre så vanskelig det skal være da, redd det blir for mye og redd for eg skal bli fort lei det, om det er noen som har det, hva syns dere om det?:) 


 Den stripete puta kommer i 2 pakning til 149,- og den andre kostet ikke mer enn 49,-  


Har fyrt i peisen for første gang i dag <3 
Den gjor jobben sin, for nå er det så varmt her at eg må lufte ut:P 


 Favoritt møbel i stuen må være denne tv benken her. Er syns den er rålekker og blit bare mer og mer glad i den:)  tenk at en gammel sliten furusjenk kan bli noe så fint?:) 

Det er ikke bare eg som har lagt min elsk på tv benken:)

Haha
Så nå kan eg si meg fornøyd med hvordan stuen beynner å ta form:)  
Hva syns du?:) 

Eg vil ønske dere alle som titter innom en riktig flott fredags kveld:) 
Og tusen takk for deres flotte ord, det betyr uendelig mye for meg:) 

me blogges da dere 

<3 <3 <3

48 kommentarer:

 1. Nydelig :) kjempeflott stue og fint med det svarte som piffer opp :)
  Jeg ville ikke kjøpt teppe med svart i for syns du har fått det så veldig fint til med det svarte nå, det er ikke mye, men veldig blikkfang :) men godt mulig jeg tar veldig feil :)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:)
   hehe ja du sier noe det, er akkuratt slik eg selv tenker, men har veldig lyst g prøve:) teppe må eg ha på gulvet, men herre så vanskelig det skal være da, en skulle fått lånt med hjem før en kjøpte:)

   Slett
 2. Hei. Jeg lurer på den speilen du har laget, hvor bred er den. Og hvor har du kjøpt selve speilen? Har så lyst til å lage meg sånn hvis jeg klarer:) Å det er bare rå flott hos deg, stor inspirasjon :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) det har ikke så mye og si hvor brei den er, speilet fikk eg gratis på bruktforum, men trr du kan finne speil på ikea som ikke har ramme. :) Da lager du ramma 1 cm mindre enn speilet sin bredde, skjærer 45 grades vinkler i alle hjørner, lim med tek 7 og skru på vinkler på baksiden bare for å være sikker:) før du skrur og limer må du skjære et spor i på baksiden på langsidene som er innerst mot der speilet skal ligge. slik at du kan felle inn speilet (slik som i bilderammer) da får du finest resultat når det skal på veggen fordi det går i ett på baksiden.:) du kan og kjøpe en 4 mm finerplate å feste på baksiden av speilet:) dette er kjempe lett og er sikker på at du klarer det:) Tusen takk for fine ord:)

   Slett
 3. SÅ koselig ei stue du har! Likte sofabordet ditt også veldig godt! God helg fra Marianne:)

  SvarSlett
 4. Kjempefint du har det;)har sjøl da svart/kvitt stripete teppe fra ikea og er kjempefornøgd;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) så bra, har veldig lyst på det men er redd for at eg ikke liker det når eg har kjøpt det:)

   Slett
 5. Hei :) utrolig fin stue du har :) liker veldig godt kosekroken din!! Forresten så kan du nå kjøpe det svart hvite teppet på ikea og prøve det hjemme i 30 dager for så å levere tilbake. Du kan se om det samme gjelder varehuset der du bor. Ha en fin fredagskveld :)

  SvarSlett
 6. Hei

  Du har så god smak, og ikke minst så er du kjempeflink til å lage dine egne møbler. Jeg er virkelig imponert, skulle ønske jeg var like flink, kreativ og driftig som deg. Dere har virkelig fått dere et drømmehus :o)

  Hvor har du kjøpt de fine putene dine?? Har lyst på sånne jeg også :o)

  Mvh Kirsti

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) så hyggelig sagt av deg :):) <3 #smiler# alle kan bli kreative og flinke, er bare til å begynne å sette i gang så kommer det en dag for deg og:) ja me begynner å trives her nå:)

   Dei sorte putene har eg kjøpt på ellos.no Den med møster kostet 49,- og dei stirpete kommer i 2 pakning og koster 250 tror eg, men eg hadde 40 prosent kupong eg fikk i posten så fikk dei 2 for 149 :)

   Slett
 7. Du har en nydelig stue. Da jeg så bildene tenkte jeg, wow, for noen lekre spisestuestoler!:) Du sier du er lei dem, men de er jo nydelige! En blir selvfølgelig lei av det en har, sånn har jeg det også. Men,var jeg deg hadde jeg tenkt meg om to ganger før jeg skiftet de ut. Men de er jo bare mitt syn, fint blir det selvfølgelig uansett, du med din stilsans. :) Ha en finhelg.

  SvarSlett
 8. Du har det utroligt koselig....over til sprsml ditt ang teppe....jeg tror jeg ville hatt et Shaggy teppe i kremhvitt/offwhite, tar du ett med mønster i vil du gå lei fort + at det vil virke veldig forstyrrende.. Lykke til med teppekjøp og ha en fin lørdagskveld.

  SvarSlett
 9. Du er så flink! Elsker at du er mere handy enn gubben min😂👍 koselig hjem altså❤

  SvarSlett
 10. Hei :-)
  Elsker hjemmet ditt, det er fantastisk vakkert!
  Jeg er inspirert og lurer på hvilken beis du bruker på møblene dine og hvilke to farger du har på veggene ?
  mvh Cicilie

  SvarSlett
 11. Bare en ting å si, kjempeflott :):):)

  SvarSlett
 12. Attractive component of content. I just stumbled
  upon your website and in accession capital to say that I get actually enjoyed account
  your weblog posts. Any way I will be subscribing on your augment and even
  I success you get right of entry to constantly quickly.  Here is my weblog blocked drain survey - extremaduradigital.org -

  SvarSlett
 13. Du er RÅÅÅÅÅÅÅ på interiør!!! Begynn å selg møber, jeg vil KJØPE DEM :D :D :D :D

  SvarSlett
 14. Hei.
  Kan jeg spørre hvilke material du bruker for å lage møbler,f.eks nattbordene? Tenker på beina og det du bruker til topplate.
  Hege

  SvarSlett
 15. Sort teppe tror jeg vil ta mye av rommet og du vil nok oppleve det blir mye tyngre. Tror du vil gå fort lei.

  SvarSlett
 16. Hei. Skrev et innlegg her om dagen, men husker sjølvsagt ikkje under hvilken innlegg eg la det ;-) men dt eg lurte på var fargene du har i stua. Navn og kode? Likte dei veldig godt. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) eg har malt i fargen bomull i nesten hele stuen og kontrastvegg i fargen sand:) eg har kjøpt maling hos fargerike og brukt lady sine farger:)

   Slett
 17. Hei igjen. Må bare spørre jeg. Har du noen tips til kule/fine stå lamper? På forhånd takk👍

  SvarSlett
 18. Heia :-) jeg jobber på Ikea så du kan kjøpe teppe hjem og prøve det og returnere det visst ikke det passer :-)

  SvarSlett
 19. Nydelig Silje. Jeg sliter om dagen med min egen spisestue del. Vil du ha en liten forslagsoppgave? ønsker å ha det lunt og fint og ELSKER stilen din, Nå har jeg fått jernteppe og klarer ikke finne ut av hvordan jeg skal gjøre det etter å ha innredet et nytt hus 207kvm fra en mindre leilighet på 98.
  Vil du hjelpe meg? Jeg tar i mot tips MED TAKK og linker til deg på bloggen min, jeg har også lånt en idè til tv-sjenk, legger ut på bloggen og linker og takker deg for idèen når den legges ut.
  Jeg kan sende deg bilde på mail, hvis du vil?
  Smil fra Christine

  SvarSlett
 20. J'adore. Cette décoration est superbe. Les couleurs douces et chaudes donnent envies de se lover dans les coussins de la banquette. Les photos sont très bien prises. Dommage que je ne soit pas bilingue !

  SvarSlett
  Svar
  1. Bonjour, ton blog est très agréable à visiter. Merci pour ces beaux clichés et cette ambiance chaleureuse. J'ai trouvé ton blog par hasard en feuilletant les pages du site 'pinterest' que j'aime beaucoup. Angy

   Slett
 21. hei:) lurte på hvor du har kjøpt det svarte bordet mellom stolene i den koselige kroken din?:) er på leit etter noe samme selv i samme størrelse og høyde, men finner ingen steder:( har du noe tips til hvor en kan få tak i noe lignende?

  SvarSlett
 22. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx Sports Betting Hockey Game Horse Betting Game

  SvarSlett