mandag 18. november 2013

en stille stund...

 Heisann alle sammen:)  

Det er uendelig stille her inne på bloggen, mer stille enn eg har lyst til akkuratt nå, men det må bare bli slik med min jobb! det er ikke lett å komme med interiørinnlegg til dere når eg er her eg er, noen ganger har me så dårlig nett, noen ganger bra og andre ganger ikke i det hele tatt. hverken mobil,tv eller nett. 


Så derfor vil det bli en stillestund på bloggen min en tid fremover. Eg håper dere alle fortsatt vil lese bloggen min og er her når eg er tilbake igjenn<3 
Noen respekterer det mens andre "trakasere" meg og min blogg for det, Da får dere heller bare gjøre. men er evig takknemlig for dere som vil vente:) 

Men me er da endlig komt på plass på sildefelte her i tromsø og det er blitt sett mye sild.:) 
Uheldigvis så er ikke været med på vår side, men i måren tidlig er det klart for første kast.:) Dette kan gå fort og det kan gå treigt, men så lenge værgudene er med oss så kan det bli gjort på en uke:) 
Eg gler meg til å sette i gang, for dyrelivet her er så stort. Det vil bli sett så mye spekkhoggere og hvaler  mens me jobber så eg har kamera klart. Bare få meter og cm i fra oss..Eg elsker dei dyra der og blir som en liten unge når dei kommer hoppende i havet. Dettte er rett og slett en opplevelse som eg ikke ville opplevd utenom denne jobben! får eg det på film skal eg dele med dere:) 


Men bloggen har nådd nye høyder det er sikkert og vist. Nå på 1,5 år har eg endelig nådd ENMILLION sidevisninger, og det er stort for meg. :) Eg er uendelig stolt og rørt og hadde aldri komt så langt uten dere som leser. <3


 Eg hater at eg er her nå, for eg vil så gjerne ha en  ENMILLION fest på bloggen nå. Men eg får jobbe med gode give awayer til dere så blir det fest når eg er hjemme igjenn:) 
Gleder meg:) 


Så glad eg er nå:) 
Nok en gang Tusen takk alle sammen <3


Når det er sagt så blogger eg ikke alltid like flittig som eg skulle ønske, men det har nå sine begrensninger, eg blogger for gøy og tener ikke en enestekrone på bloggen. Så da kan eg jo ikke gå ut å blakke meg selv for å lage innelgg for dere:P hehe her er det blogging i rykk og napp akkuratt når eg føler for det og når :) 

Eg håper dere alle er her når eg er tilbake<3 
Ha det fint enn så lenge da dere 

<3 <3 <3

35 kommentarer:

 1. Bare giv dig god tid.
  Jeg venter gerne på dine kreative idéer og andre sprell
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 2. Det er slik det skal være, blogge når en har tid og noko å blogge om! Og vi kan kose oss med å sjå bakover i bloggen din, iallefall eg som er ny på besøk hos deg. Kjempeflott arbeid du gjer i huset ditt og takk for alle gode tips du deler! Lykke til på fisket, og velkommen sørover att når båten er full!

  SvarSlett
 3. De gangene du ikke har mulighet til å blogge, blar jeg bare bakover i akrivet. Du har den desidert beste og fineste interiørbloggen, så det er absolutt verdt å vente! ;-)

  SvarSlett
 4. Blit å følge din blogg videre, beste interiørbloggen som finnes :)

  SvarSlett
 5. I totally love your blog. Your very clever and are a beautiful interior designer. Just keep doing what you do when you can. Its worth the wait xx.
  From Perth, Tasmania, Australia

  SvarSlett
 6. Hei du.
  Venter bare på neste blogginlegg,jeg.
  Du blogger,når du blogger!
  Skjit feske. ;-)
  Klæm

  SvarSlett
 7. Ingen problem og har full forståelse. Jobb er jobb først og fremst. " Den som venter venter på noe godt". Lykke til med Fiske.

  SvarSlett
 8. Hei flinke du,
  Helt utrolig at noen trakasserer deg fordi du er på jobb! Folk er gale...
  Gleder meg til flere i innlegg når du er hjemme, har tid og lyst til å blogge!

  SvarSlett
 9. Hei.
  Jeg synes du har det helt nydelig. Er det mulig å spørre om hjelp til sin egen stue.
  Skal bytte ut Gamle furuskap og aner ikke hva som blir penest hos meg.
  Kan jeg sende deg bilder å få eksperthjelp fra deg.

  SvarSlett
 10. Da jeg har bodd sammen med en fisker har jeg full forståelse for at bloggen blir stille da du er på jobb :) titter innom med jevne mellomrom og kommer så absolutt til å følge deg for som sagt før du gir meg masse inspirasjon og jeg elsker stilen din :)

  SvarSlett
 11. Synes bloggen din er fantastisk inspirerende og vell verdt å vente på nytt innlegg :-)

  SvarSlett
 12. Har full forståelse for at det ikke blir så mye blogg-innlegg når du har den jobben du har.
  Kommer også til å fortsette å følge bloggen din, spennende hver gang du legger ut nye diy-prosjekt.

  SvarSlett
 13. Folk vil gjøre det de vil.
  Dette er din blogg og du blogger når du har tid og noe å komme med :)

  Shit fiske og så venter vi som vet hva godt vi har i vente :)

  SvarSlett
 14. Hei! Vil si at jeg elsker bloggen din, og titter innom den i ny og ne for tips og inspo :-) Syns absolutt ikke at du skal bry deg om hva disse som trakasserer deg sier, for det er mest sannsynlig folk som ikke har noe annet å finne på dagen lang enn å sitte på nettet og slenge dritt! Bedre med innlegg av og til, som er kanonbra, istedenfor halvbra innlegg 1-2 ganger om dagen :-) Lykke til med fiskingen, gleder meg til et innlegg som er kjempegøy å lese når du vil, og har tid! :-)

  SvarSlett
 15. Masse fint her inne!!
  Må bare spørre om du er fisker?!

  Klem Anna

  SvarSlett
 16. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet! Europe Holiday Singapore Travel Australia Travel

  SvarSlett
 17. The best place to search for auto advances for poor credit is on the web. This is on the grounds that there are a substantial number of banks who manage these sorts of advances that work on the web, and subsequently you will have the capacity to get to more moneylenders and locate the best rates on auto advances for poor credit when you look for these on the web. cash advance

  SvarSlett