onsdag 18. desember 2013

Da var juletreet kommet opp:)

Heisann alle sammen:) 

Hatt det fint siden sist?:) 
Det har nemlig ikke eg. Har fått skikkelig forkjølelse og egentlig blitt liggende på sofaen. Eg prøvde en dag og gjøre litt men da fikk eg "betalt" for senere på kvelden. En dundrende hodepine og telle bihuler. 
Men endelig begynner det å løsne etter noen liter nesespray:) 

Siden eg allerede reiser på jobb 2 januar. Så har eg valgt å ta opp treet litt tidlig i år. Eg får da ikke nyte synet av det så lenge som eg pleier. kjedelig, men slik er det bare... 

Men det har tatt tid å bli enig med meg selv, Treet har tatt noen runder her og der for å finne sin plass, det er ikke alltid en kan ha det der en vil pga strøm, men eg må si meg fornøyd med plasseringen nå:) 
Eg prøvde å ha det der som den gamle døra står men det forsvant med takhøyden, nesteår blir det å selge dette og kjøpe et som er 3 meter høyt:) hihi  

Men eg deler noen bilder med dere eg:)


åååå, du grønne glittrende <3


Eg har ikke kjøpt noe ny pynt til treet i år. Litt vanskelig å pynte det til rød jul da eg har handlet inn til hvit:P Men da var det bare å lete i stoff restene og lage fine røde sløyfer selv:) Fant ingen fine røde julekuler på butikken:) Men syns dette blei så fint eg


Det er faktisk andre gang eg pynter det! Eg kjøpte meg noen nye lys for eg syns dei som eg hadde var for "svake" tok på lysa og pyntet treet, men da fikk eg nesten sveiseglimt av å se på det, Det var så skarpe og kalde lys at det var ikke noe fint. Da var det bare å plukke ned og få opp dei gamle lysa igjenn. Som egentlig er ganske fine fordi dei har varmt lys som passer til resten av lysa i huset. Det syns eg er viktig:)


Lysa vises ikke så godt på bilda, men det er veldig fint!
Se på rosene mine da? Dei er like fine enda og er fra eg kom hjem fra jobb, ikke en antydning til at dei visner med det første.:) Kjøpt på spar...


Stjerna i toppen den kjøpte eg i 2012 på europris, den er faktisk knall fin:)Eg var så ivvrig til å pynte at eg glemte helt å sette den oppi kurven sin.. Haha ikke så lett å få til nå alene, så eg får bare vente til min kjære kommer hjem:) Nå la eg bare noen pakker under for å skjule den grusomme foten:) 

Så hva syns du?:) 

Minner dere på at i måren da trekker eg vinneren av give awayen eg har gående. For å melde deg på har du frist frem til kl 19 00 i måren. 

Trykk HER for å være med 

blogges da dere, nå er det handball og sofakos:) 

<3 <3 <3

47 kommentarer:

 1. Åååå..nå fikk jeg lyst til å pynte treet ja.Kjempekoselig ble det iallefall ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) ja det blir litt av en stemmnign når det kommer opp <3

   Slett
 2. Kjempefint tre. Stemningsfulle og fine bilder. :)

  SvarSlett
 3. Nydelig tre og fantastisk fin stue :) Vi kjøpte nytt kunstig juletre for 2 år siden, og syns det var altfor sterkt lys på det, skrekk og gru....kjøpte en dimmebryter og satte i kontakten, så nå er lysene akkurat passe dimmet, etter min smak :)

  Hilde

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig =)
  Du er litt som meg, blir så iverig at man glemmer det nest viktigste =P
  Ha en nydelig jul.

  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 5. Nydelig silje:-) har pynta treet her å, å det ble så koselig:-) håper du blir frisk å har muligheten til å nyte jula i år sia du va så uheldig å var dårlig sist jul å:-( god jul silje, å god bedring:-) juleklem fra Monica:-)

  SvarSlett
 6. Nydelig tre :-) var veldig fint m sløyfene på! Æg kjøpte og nye lys på Europris og du fant d retta ordet: sveiseblink ;-) passe nok best ute....

  SvarSlett
 7. Treet ditt er helt nydelig! Og kurv for å skjule juletrefoten er jo helt genialt - hvorfor har jeg ikke tenkt på det før :)

  SvarSlett
 8. Du har et nydelig hjem:) kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt julesjernene i vinduet? God jul til deg:)

  SvarSlett
 9. Utrolig fint, og akkurat passe julepyntet stue !!
  Du har jammen sansen for fint interiør :)

  Klem Heidi

  SvarSlett
 10. hei,kjempe flott du har det :) lurer på hvor du har fått tak i det flotte stue bordet ditt?
  Hilsen A.G
  God jul :)

  SvarSlett
 11. Så fine billeder som altid :-)
  Ønsker dig en skøn og glædelig jul.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 12. Ville innom for å ønske deg og dine en god jul.masse varme klemmer fra egersund.

  SvarSlett
 13. Hei. Så utrolig krativ du er!!! Kjempegøy å lese gamle DIY innlegg. Jeg har ikke vært her inne før, men skal jammen begynne å følge med videre. Tror muligens jeg må stjele noen ideer fra deg også ;)

  SvarSlett
 14. Large number of people visit Madeira especially to take a look at the Sei and Fin whales.
  Useful Tips for Tourists The tide has a 12-hour cycle,
  which means a high tide at six in the morning will be repeated twelve hours later
  at six p. Battle of Iwo Jima- The battle in Japan in the Second World War in which the Marines succeeded against all
  the odds.

  my weblog seamen tickets

  SvarSlett
 15. I used to be able to find good advice from your content.

  Feel free to surf to my site ... cleaning headlight lenses

  SvarSlett
 16. I don't even know how I ended up here, but I thought this
  publish was great. I don't recognise who you
  are but definitely you're going to a famous blogger if you happen to aren't already.
  Cheers!

  Also visit my blog :: cv wzory

  SvarSlett
 17. I do trust all the concepts you've presented on your post.
  They are really convincing and will certainly work.
  Still, the posts are very brief for starters. Could you please prolong them a bit
  from next time? Thank you for the post.

  Here is my web-site :: after effects transitions free

  SvarSlett
 18. Keep this going please, great job!

  Feel free to surf to my page - Sky Abo

  SvarSlett
 19. Good day! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay.

  I'm definitely enjoying your blog and look forward
  to new updates.

  Look at my webpage ... Best wireless router 2014 (http://Bestwirelessroutersreviews2013.com/)

  SvarSlett
 20. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!
  Visual-paradigm.com
  Inmethod.com
  Qubeshub.org

  SvarSlett
 21. There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article, thanks and we want more! Added to FeedBurner as well Baseball Betting Tips Football Betting NHL Betting Tips

  SvarSlett
 22. Beautiful design for room furniture.. I like your website... very excellent :)

  from easybook today
  don't forget visit my site easybook.today

  SvarSlett