fredag 13. desember 2013

Før- Etter :)

God fredag alle sammen:) 

Jammen fyker dagene avgårde her! Siden sist har det ikke sjedd så mye i her i furehaugen. Me har vert til bergen på julehandel og handlet stort sett dei fleste gaver, resten skal eg lage:) 
Fått ryddet litt i huset, etter 5 uker borte så er det litt å ta tak i. 

Men som dere sikkert har fått med dere er eg en sikkelig skrotnisse, til min kjæres store fortvilelse. 
Eg surfet gjennom den lokale finn Gisbort,til salgs siden på facebook og dei postet bilde av en falleferdig kommode. Det stod "Kom og hent, Gratis" 
"Eg Kommer"  

Den har stått en stund eg har liksom ikke funnet tiden til å begynne på den, men i går da heiv eg meg i det og blei ferdig, så og si. Eg skulle bort på mekk og kjøpe handtak til den som er like tv benken min, men tror du jammen ikke dei var utsolgt da? Fader... jaja da får me finne på noe annet i mellomtiden:) 

Nå i jula trengte eg enda en plass og sette litt julepynt, er ikke så mye plass her hjemme hos meg siden stuen stort sett består av vinduer. 

Men her er resultatet 


Slik såg den ut da eg hentet den, Haha Andre ville vel bare skrollet fint forbi den, men ikke eg:) 

For se så fin den blei da?:)


Som sagt så skal eg IKKE ha dei handtaka her, venter på at mekk skal få inn flere:)
Og list skal på med gulvet


Dei fine nye nissene mine:) Eg har ikke nisser som fjeset viser på, det kjøper eg bevist fordi eg liker ikke at dei står å ser på meg, syns det er ekkelt! hehe


Holder på å lager speil som skal over denne lille "sjenken" men tror jammen det blir for stort.. hmm finner vel på noe lurt:)


 Obs! mist a spot..  

Den fine JUL lysestaken kjøpte eg faktisk på Biltema til 49,90 :) Har alltid ønsket meg en slik:)


Så slik blei resultatet, Ikke helt ferdig, men ferdig nok til å vises:) 

Hva syns du? 

Nå får eg sette vaskebøtta på vent og få pizzadeigen på heveig, i dag blir det pizzakos og film på oss, godt med litt kvalitetstid sammen:) 
Ønsker dere alle som titter innom en flott fredagskveld:) 

<3 <3 <3

61 kommentarer:

 1. Hei! Kikker stadig innom bloggen din for litt inspirasjon, spesielt nå førjulstiden :-)
  Må bare få si det; Du er så utrolig dyktig når det gjelder å se skatter der andre ser skrot! Sånn som denne kommoden.. Ble helt satt ut av resultatet!
  Kan jeg spør hvilken maling/beis(?) du har brukt på toppen, og hvor mange lag? Kunne så gjerne tenkt meg å fått frem den fargen på et lite bord jeg har ståendes :)
  Ønsker deg en god jul, og ser frem til å følge bloggen din videre!

  Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hege:) Tusen takk for dine fine ord :) utrulig kjekt å få slike kommentarer som dette:) så nok en gang tusen takk <3 Eg har brukt lady supreme fargen bomull på selve kommoden og på toppen har eg beset med lady interiør beis i fargen drivved.:) Når du beiser må du ta et strøk om gangen, for se hvordan fargen blir, tror eg endte opp med 3 på denne.:) Husk og puss godt der du skal beise slik at den trekker seg fint inn i tre verket og ikke legger seg som et lag over lakken:) Lykke til med oppsussing:)
   Ønsker deg og en riktig god jul:)

   Slett
 2. Du er utrolig flink.
  Denne ble kjempestilig.

  SvarSlett
 3. Fantastisk elska å lesa bloggen din♥
  Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snille du <3 så hyggelig at du syns det :)

   Slett
 4. Nydelig som alt annet du lager 😄 og så flott og se at sånn "skrot" kan bli så fint 😀 flink er du👏

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) hehe ja noen ganger lønner det seg å være skrotnisse:)

   Slett
 5. Ååå så fin den blé! du er så krativ altså :) lekkert!!

  Nyt adventshelga,
  Klemmer fra Jatte♥

  PS. bli gjerne med på min give away - du kan vinne en personlig almanakk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det jatte<3
   en fin adventdhelg til deg og:)

   Slett
  2. Så flink du er! Jeg blir virkelig imponert! :) Pusser du ned møblene der du maler hvitt og, eller bare overflaten som skal beises?
   Har et par prosjekter her.. ;)

   Slett
 6. Heisan. Kjempeflott!!! - som vanlig. Superflink!! GOD HELG mvhKarjis

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :D God helg til deg og:)

   Slett
 7. Du er super flink :-) Å dette ble jo kjempe flott. Koser meg med bloggen din og får masse ideer :-)

  SvarSlett
 8. Kjempeflott Silje!
  Hva heter beisen du har brukt på topplata, og fra hvilken leverandør?
  -Stine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) eg har brukt lady sin interiørbeis i fargen drivved:) når du beiser så tar du 1 strøk om gangen for å se hvordan du selv ønsker resultatet, tror eg har hatt 3 strøk på her:)

   Slett
  2. Takk for svar, du er en knupp.:)
   -Stine

   Slett
 9. Bøyer mg i støvet 👏 utrulig flott som alt aent du legge handa di på 😄 kjempeflink 👍

  SvarSlett
 10. Heia Silje:-) så koselig å se deg igjen her:-) du er bare kjempe flink, elsker virkelig bloggen din:-) min store lidenskap er interiør å bruker alt for mye penger på det:-) men vi har så samme smak på stil:-) ble veldig koselig med litt rødt i julehuset ditt, har mere rødt i år jeg også, va litt nervøs med det røde men vart så lunt å koselig:-) ha en fin adventstid silje★★★klem fra monica:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei monica:):) så hyggelig kommentar fra deg da, tusen takk <3 hehe ja det går alltid litt penger på interiør, noen ganger for mye, men det er jo bare så gøy:) Du får lage deg en slik regel at skal en ting inn så får en ut:) det gjør eg:) Jaaa eg angrer ikke et sekund på at eg prøvde meg på litt rødt i år, for makan for en stemmning det lager:) Og så blir det så gøy å pakke det vekk å få tilbake interiøret slik det pleier å være:)

   Slett
  2. Helt enig med deg der ja:-) må ha ut litt når man fyller opp med nytt:-) godt å ha bod å stable bort så man kan ta det fram siden igjen:-) Hilsen monica★★

   Slett
 11. Hei flinke silje. Jeg er helt imponert av deg. Du er jo rene møbelsnekkern. Jeg hadde aldri klart å se hvor fin noe slikt kunne blitt .helt utrolig. Så kjekt å lese på bloggen din. Kunne du forresten vist noen bilder av gangen din nå.jeg holder på å pusse opp i min gang.trenger inspirasjon der.skulle hatt den fine kommoden i gangen min.hihi. ha en fin helg.klem veronika

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Tusen takk for dine fine ord<3 så hyggelig at du trives her på min blogg:) Eg kan vise bilder av gangen, må bare få den litt julepyntet først:):)

   Slett
 12. Hei, ny leser her :) Jeg er så imponert over deg - du snekrer møbler, syr og pusser opp gamle ting, og du har en utrolig sikker stilsans. Skjønner ikke helt hvordan du får tid til alt, jeg :) Skikkelig inspirerende blogg, du er et godt eksempel på hvordan man kan få en personlig stil hjemme med litt egeninnsats!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann og velkommen til min blogg:) Tusen takk for det, så hyggelig sagt av deg <3 ja her liker eg å gjøre ting selv og finne billigere løsninger enn det butikkene kan tilby meg:) Det er hovud målet med min blogg er at det trenger ikke koste for å få det fint hjemme:)

   Slett
 13. Er imponert over hva du får til, ren trylling!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk så hyggelig av deg :)

   Slett
 14. Herregud, du er så sinnsykt flink:):)! hvor er lys-husene på disse bildene fra? Ønsker meg sånne. keep up the good work!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :D lys husene er zink hus fra walter og co :) finnes i mangen ulike størrelser:)

   Slett
 15. Du er fantastisk flink :)) Du må gjerne komme hjem til meg med tips og ideer;)) Men lurte på hvor du har kjøpt julestjernene du har i vinduene dine? Er de i papir? Håper du blir bedre og får en fin jul. Gleder meg masse til å se nye bilder du ligger ut:))

  SvarSlett
 16. Må bare si at det er så bra at du tar deg tid til å svare folk.det setter jeg stor pris på vertfall.veldig koselig.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk:) eg prøver så godt eg kan og svare alle:) eg selv liker ikke å lese blogger som ikke svarer leserene sine:)

   Slett
 17. Du är verkligen en inspiration!!!
  Kanske du kan hjälpa en novis i detta ämne?
  Jag fick en sekretär av en kompis när jag flyttade in i ny lght. Den är lackad och så där gul som möblerna skulle vara ett tag.... Mitt hem är lite dunkelt. Egentligen tänkte jag måla sektretären vit, men ahr oxå fått förslag på at måla den svart, eller grå. Några idéer om hur jag skulle kunan förvandla denna möbel till något riktigt användbart och snyggt? =o)
  Tack på förhand!

  SvarSlett
 18. Dette var kjempeflott....har et spm. hvordan festet du listen???

  SvarSlett
 19. Så fin :) får veldig masse inspirasjon fra deg, Silje... :) blir nok litt herming då! Men har noen spm og eg håper du svare :) åssen fester du lista nede og ka sparkle du hulla etter skuffa med? eg har lagd ein slik tvbenk du har og eg syns det var så "bale" å sparkle.... og eg har ennå ikkje fått på noe list på den :/
  Stine

  SvarSlett
 20. Hej.

  Den liste du har sat under den sidste skuffe, hvordan har du sat den på? Og hvor har du fundet den?
  Håber du forstår dansk,

  På forhånd tak.

  SvarSlett
 21. Så flott, jeg har hatt den samme ideen leeenge selv så nå venter jeg bare på at vinteren er over så jeg kan starte. eller kanskje jeg ikke skal vente, ble inspirert nå :) så takk!

  SvarSlett
 22. Før du malte kommoden eller det du lager. Bruker du heftgrunn først eller bare maler du du hvit maling rett på? Brukte du divved beis pp denne også? Mvh ann-Kristin

  SvarSlett
 23. north face outlet store
  ray ban sunglasses
  nike free
  chicago bears jerseys
  air jordan shoes
  michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
  warriors jerseys
  steelers jerseys
  vans shoes
  christian louboutin shoes
  vans sneakers
  louis vuitton outlet
  new orleans saints jerseys
  nike free,nike free run,free running,free run,nike running
  christian louboutin
  north face jackets,north face,the north face,northface,north face outlet,north face jackets clearance,the north face
  patrick kerney jersey,bobby wagner jersey,russell okung jersey,max unger jersey,paul richardson jersey,terrelle pryor jersey,richard sherman jersey,byron maxwell jersey,derrick coleman jersey,eric winston seahawks jersey
  coach outlet online
  carmelo anthony jersey
  monster beats
  michael kors,michael kors canada,michael kors handbags,michael kors outlet,michael kors outlet canada
  giants jersey
  the north face jackets
  ugg uk
  juicy couture outlet online
  blackhawks jersey
  michael kors outlet store,michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors,kors outlet,michael kors handbags,michael kors outlet online sale,michael kors handbags clearance,michael kors purses,michaelkors.com,michael kors bags,michael kors shoes,michaelkors,cheap michael kors
  oakley
  robert griffin jersey,joe theismann jersey,andre roberts jersey,sonny jurgensen jersey,art monk jersey,bashaud breeland jersey,barry cofield jersey,perry riley jersey,e.j. biggers jersey,duke ihenacho jersey,josh morgan jersey
  michael kors outlet
  yongri0815

  SvarSlett
 24. Its such as you scan my mind! You appear to understand such a lot concerning this, such as you wrote the book in it or one thing. i believe that you simply may do with some pics to drive the message home to a small degree, however apart from that, this is often nice web log. an excellent scan. sbobetdefault.net

  SvarSlett