søndag 8. desember 2013

Jul i stuen:)


Hei igjenn alle sammen:) 
Ja da var det jammen lenge siden sist. 
Ingen trodde me skulle være vekke så lenge som me var, hele 5 uker.Me var rett og slett så uheldig med været som en kunne bli. Men 850 tonn sild er fisket. Det har og vert en opplevelse og være i nord for å se det fantastiske dyrelivet som bor i havet, Herremin så mye knølhval og spekkhoggere eg har sett. Fantastisk. det har veiet opp mye av turen men gleden av å komme hjem, den har virkelig aldrig vert større. <3 

Eg var så vidt kommet inn døren før eg drog ned loftluken for å hente frem jule pynten, hehe 
Alt blei dradd ned i en fei og det såg virkelig ikke ut her. 
Eg skal si at det og pynte til jul når eg nesten ikke har julepynt var jammen ikke lett. 
Eg har gått noen runder med meg selv her og har landet på slik som det er nå, om eg er helt fornøyd det veit eg ikke enda:P men slik er det vel med dei fleste?  

Men eg deler bilder med dere i dag av ene delen av stua:) Den andre er ikke ferdig enda:P hehe 

Håper du finner litt innspirasjon her 

Så her har dere lindevegen (furehaugen) med juledrakt


ELSKER virkelig julestjernene i vinduene mine <3 dei er rett og slett magiske, Får ikke frem det vakre lyset dei går på bilde, men dei skaper virkelig stemmning:) 


Eg har meldt meg ut i fra "bloggjula" og heller gått mot det røde. Eg hadde hvit jul i fjor men det fikk aldrig frem den rette stemmninga hos meg. Eg er oppvokst med et JULE hus med 100 vis av nisser og Rødt over alt!  Dessuten syns eg det er litt kjedelig å ha alt hvitt og sølv, slik som en har ellers i året. 

Eg er ikke glad i den typiske "Røde" jula, Den rød fargen som du finner på lys og slikt. Den blir for skarp og falsk for meg. Eg liker bedre den mer duse vinrøde fargen sammen med beige. Det blir mye roligere og ekslusivt:)Som sagt så bestilte eg med på metervis med stoff fra stoff og stil og sydde meg rett og slett 11 juleputer.:) Det var gårsdagens kreasjon:) Veldig fornøyd med resultatet


Se hvor vakre dei er i sofaen da, veldig behagelig og super koselig syns eg:)


Når en ikke har så mye julepynt så kan en bare ta det man har og lage jul av det:) 
Slik som denne kransen fra KID. Tok og klippet remse med stoff og surret rundt og festet et hjerte med bjeller (KID) på, skal ikke så mye mer til enn det:)


Min advendtstake i år:)
Eg må gå til innkjøp på noen fine røde nisser:) Trenger litt mer jul her:)


Så mitt hjem begynner virkelig å få på juledraken sin nå, og eg elsker det:) Makan for en stemmning det lager med en gang du får opp litt pynt:) 

Eg vil og bare takke dere alle som er innom bloggen min og legger ved så fine ord til meg, dere er så snille <3 I måren da begynner 1 premie til millionfesten min og da har eg fått super fin premie til dere som kan stå fremme hele året, jul eller ei:) 

Nå er det ned i kjellerstuen og ha walking dead maraton på prosjektoren. Min kjære kom hjem fra jobb i dag så nå er det bare å ta igjenn tapt tid, han ferer igjenn allerede på onsdag!  

Men eg vil ønske dere alle en flott kveld videre <3 

<3 <3 <3

24 kommentarer:

 1. Velkommen hjem :)Så koselig du har fått det :) er røde innslag her også, er liksom ikke helt jul uten for meg, så litt må det vær :)
  Likte kransen din så fin og enkel og ikke minst putene du er knallflink :)
  Anita

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig!! har selv en dæsj rødt i jula, må liksom det for og få den rette stemningen!

  Nyt kvelden,
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Så fantastisk fint da:) Kjempeflink er du!:)

  SvarSlett
 4. Ååå så koselig å ha dæ tbake igjæn:-)★vart så koselig te dæ som vanlig:-) e helt enig med deg at rød jul bli lunere å bedre:-) ser veldig fort trist å kjedelig ut når man kaster ut jula, men den tid den sorg, får nyte det no:-) ha en fortsatt fin adventstid, gleder meg til mere fra deg:-) advents hilsen fra monica i trondheim:-)★☆★

  SvarSlett
 5. Veldig koselig ble det... Liker stilen din veldig godt.:)

  SvarSlett
 6. så koselig :) herlige puter! Må få i gang igjen symaskina her tror jeg... må sys mer :)

  her er jula også rød, men satser på mer hvitt og sølv på treet i år :) så får vi se.. glememr jo alltid hva jeg har av julepynt fra år til år, så syns det er vanskelig å planlegge det :P men er i alle fall godt i gang, snart er halvparten av kassene tatt opp.

  spennende naturopplevelser du har hatt da! :D men jeg er glad du er tilbake :)

  SvarSlett
 7. Vi har også valgt å ha mere rødt i år:) endelig kom julestemningen litt nå som snøen endelig kom her på østlandet:)

  SvarSlett
 8. Velkommen hjem igjen du supertøffe pie;) Har fulgt deg 1 år allerede,men ikke som følger før nå. Ting tar tid ;) Beundrer deg og ditt pågangsmot masse. Du er utrolig kreativ og flink. Må innrømme at jeg har "stjålet" ditt gamle soverom, hærlige rommet ;) Har nok fått flere ideer av å se på bildene dine også. Gleder meg hver gang det er nytt innlegg fra deg. Ønsker dere en suuuper jul :)

  SvarSlett
 9. Hei. Jeg tror det var ifjor du lagde sånne fine stjerner som du satte lys i, hvite med glitter. Jeg vil prøve meg på en sånn en i julegave i år, men skjønner ikke helt hvordan du har fått til med lysene bak. Har du borret hull helt gjennom stjerna for å sette dem inn? :)

  SvarSlett
 10. Så kjekt at du er tilbake! Fint julehus!
  Jeg har fått tak i en gammel furuskjenk og skal begynne oppussing ala Lindevegen:) Spørs om resultatet blir like flott som ditt, men skal gjøre et forsøk:) Hvilken drivved maling/ beis anbefaler du?

  Karina

  SvarSlett
 11. Veldig fint det ble pyntet til jul :) Vi har ikke mye julepynt vi heller, men i år blir første året med juletre! Tror jeg begynner forsiktig med hvitt og sølv, men er også fra ett rødt julehus, så spørs om noe rødt finner veien hjem alikevel ;)

  SvarSlett
 12. Velkommen tilbake! Har savnet deg. Dette er den mest inspirerende bloggen. Du er saa kreativ og viser at det er mye en kan gjoere selv. Og ting trenger ikke koste all verden. Foelger spent med videre. Riktig god jul og nyt dagene hjemme i det vakre hjemmet ditt.

  SvarSlett
 13. Endelig tilbake :) kjempefint adventshus du har laget :)

  SvarSlett
 14. Hei.
  Takk for en veldig fin og inspirerende blogg. Kan du si hvor du har kjøpt det fine juletre som du har på brettet sammen med adventslysene og de store kransene. Gleder oss til å følge deg videre.

  SvarSlett
 15. Kjempekoselig, fikk lyst til å pynte tel jul nå :-)

  SvarSlett
 16. Så fint julehus;) Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt de lekre stjernene du har i vinduet?

  SvarSlett
 17. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info. Volleyball Training Horse Betting Tips Hockey Camp

  SvarSlett