søndag 17. mars 2013

God søndag!

 Heisann alle sammen:) 

Dei siste dagene har bare flakset av gårdet og eg har ikke fått tid til å blogge.:) Besøk til mine søte små tantebarn og hjelpt min søster med flytting:) 

Eg vil først bare takke dere alle for alle dei flotte kommentarene dere la i igjenn på DIY- speilet mitt:) 
Tusen takk, eg blir så rørt<3 

Eg sitter her i stuen og planlegger prosjekter videre fremmover! Hva som skal gjøres nå og hva som ikke skal gjøres.! Det er jo mye en ønsker å gjøre for å få det akkuratt slik som en vil, men noe går rett og slett over i galskap og bortkastet penger. Me har jo store planer om å bygge hus om noen år og vil ikke da sløse med pengene førr den tid. Skal bort å se på tomter nå i uken å se om eg ikke får kjøpt meg en, føler det er mye bedre å bruke pengene på å betale det ned enn å bruke dei på mye interiør eg ikke trenger:) Det skal virkelig bli en drøm å få bygget, velge alt av matrialer og interiør selv, det er noe eg alletid har drømt om:) 

Nesete prosjekt tror eg rett og slett blir å male trappa hvit. Den er så forferdelig stygg slik som den er nå. Godt den er litt hjemt bak i hjørnet slik at eg ikke ser den til en hver tid! Men tanken på å begynne å male denm uff den sitter lang lang inne skal eg si dere.! For en jobb det blir. men det er vel bare til å hvie seg i det for eg tenker det når eg blir ferdig så tenker eg nok. "hvorfor i all verden blei ikke dette gjort før?" Satser på det, hehe  

Det er en ting som eg har grubblet på en stund og det er sofaen min! Eg elsker den VIRKELIG, den er super fin og god, en sikkelig kose sofa:) MEN den tar virkelig hele stuen min! Eg kan ikke flytte på noe for den må stå akkuratt slik den gjør! Hadde eg hatt en vegg til her slik at sofaen kunne stått der Tv`n står i dag, skulle eg ikke vurdert å solgt den, men eg ville heller ikke lukket igjenn veggen til kjøkkenet slik som dei fleste av slike tomannsboliger er! Fine sofaen min<3

Så eg har blitt veldig luren på om eg ikke skal selge den og så kjøpe 3+2 seter:) 
Da kan eg flytte litt rundt på hvor det skal stå, og det viktigste for meg er at til hausten kan me endelig innvistere i en vedovn<3 det kan me ikke nå med denne sofaen. 

Eg leiter etter en fin 3+2 sofa som om noen har gode tips til meg så setter eg pris på det:) 
Har to stykke som eg har sett på men er noe for og i mot med begge modellene:P 

Den første er jo den som dei fleste har i hjemme sitt. den populære EKTORP sofaen fra IKEA,
Den syns eg er nydelig i sine former og utrykk, den er god og sitte i, og når en er lei kan en bare skifte stoff og en har da en "ny" sofa:) 

Liker best den grå og den hvite fargen, men er mest glad i beige sofa eg da:) tror ikke eg klarer å holde en hvit sofa hvit:P hehe  Den andre er en sofa fra living. Den heter carmel 
Eg likten den med en gang eg såg den i sin farge og form:)  

3 speter sofa til kr 3995 og 2 seter til 3495


Det som eg ikke er så glad i er dei store løs putene, men er ikke så mangen som i en vinkel sofa, så skal nok klare å dandere dei fint:)  

Er det noen som har denne sofaen her? Er du fornøyd med den og om noen vil sende/vise meg bilde av den i stuen sin så hadde eg blitt så glad:):) 

Det er ikke lenge til det braker laust med stor give away fest her på bloggen:) Eg har skaffet 2 "sponsorer" og har en premie selv, skal se om eg får skaffe noen til slik at det blir mye og vinne:) Høres ikke det bra ut?:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 
Skal få laget et innlegg om hvordan dere lett kan lage et fint speil slik som eg har gjort:) 

Blogges da dere:) 


tirsdag 12. mars 2013

DIY-speil Endelig på plass:)

God kveld alle sammen:)

Da har eg jammen meg vert vekke fra bloggen lengre enn planlagt. Eg har da vert en tur på jobb igjenn og som dei siste åra så har me vert nede i føresvik/kopervik for jakten på havets sølv (sild). Me fikk ikke fylt kvoten slik som året før og det blei mangen dager liggende til kai. Så turen går nord for svolvær i november/desember for å få tak i silda og fylle kvoten! Men slik er det bare 

Eg har ikke kunnet blogget fordi nette ombord i båten har vert helt nede. Eg fikk ikke til å laste opp bilder engang! Utrulig kjekt å få mangen meldinger både på mail og blogg om at dere har savnet "meg" og mine påfunn:) Tusen takk<3 

Hver gang eg er på jobb bobbler eg over av kreativitet og elsker å komme hjem å få kunne være kreativ og handy igjenn:) Elsker virkelig å kunne stå ute i fin vær og snikkre. 

Denne gangen var det speilet som skulle lages. 
Eg hørte rykte om et naust som skulle rives og alle som ville kunne komme å hente seg matrialer, eg var ikke sein med å hive meg i bilen for å plokke, det var jo en drøm av matrialer, men diverre så hadde eg ikke med meg sag og hammer så eg fikk ikke hentet så mye som eg ønsket.:) Så om det er noen lokale der ute som leser min blogg, gi meg en lyd om det er noen som har slik matriale som dette:) 

Dere skal få en titt i gangen etter at den blei pusset opp:) Den er enda ikke helt ferdig men eg tar litt etter litt slik at eg ikke angrer:) 

Slik såg den ut før: 

  
Ikke særlig pent.! Se på det gulvet da dere, FYSJ 

ETTER:


Nye fine fliser:)Se på det fine speilet da dere? 
Er det ikke bare lekkert:) Tenk at dette har eg laget helt selv, eg må si eg er stolt av meg selv:)


 DIY- lampe har eg fått plass her i gangen:)


Ååå, eg elsker det rett og slett:) Passer perfekt her hjemme hos meg:)
I mine øyner ser dette ut som det kommer rett i fra butikken:) 


Veggfargen er og super fin, det heter KALKGRÅ
Skokomoden kommer fra IKEA sammen med lysestakene  


:)


Litt skavanker eiger dette speilet og, men hva kan man forvente? Eg er glad det henger sammen eg:)


 Har ikke fått opp knagg til jakker enda, vil ikke ha den der eg hadde den sist siden den tok så mye plass for døra, Er inne på tanken på en stumtener, så eg får se om eg finner en som eg syns er fin:)
Eg har veldig lyst å dra med hjem en bjørkestamme med litt greiner på til bruk til stumtener, men der fikk eg klar beskjed av min kjære (interiørfiende) NEI! hehe får ta det når han reiser på jobb, da kan han ikke si noe:P 


Ganger begynner å ta form nå, litt mer dill skal få komme opp på veggene:) Har laget noe som skal få komme opp, viser dere siden:)
Hva syns du?:) 

Ønsker dere alle som titter innom en fantastisk flott kveld:)
og tusen takk for dere alle som har tittet innom hver dag i håp om nytt innlegg 

Blogges da dere 

klemmer fra