fredag 26. april 2013

Har du blitt innspirert av lindevegen?

God fredag alle sammen:)  

Eg låg å tenkte litt en dag, på noe som hadde vert litt artig å gjøre.! 
Eg får hele tiden super fine kommentarer på mail og blogg om at eg er en stor innspirasjon. 
Det er noe som er super hyggelig at lille meg kan innspirere så mangen mennesker og takker for alle dei flotte orda dere legger igjenn til meg.<3 Det er en innspirasjon for meg, så tusen takk:)  Utrulig gøy! 

Men så tenkte eg, det hadde jo vore så gøy å fått sitt litt av dette, hva har dere gjort hjemme som eg har kunnet innspirert til.?? 

Har dere malt samme farger som meg, kjøpt mye av dei samme tinga, dekorert som meg? Ja hva har dere gjort? 

Så tanken min da var å få dere fantastiske lesere til å sende meg bilder av noe dere har funnet innspirasjon fra min blogg
Så lager eg et innlegg her med mangen flotte bilder som andre igjenn kan hente innspirasjon fra og som eg selv kan bli innspirert fra, det blir  Som en innspirasjons bølge:) Hadde ikke det vert artig da? Det syns hvertfall eg:) Er dere med på dette? 

HAR du blitt innspirert av lindevegen?Send meg bilder og fortell litt om hva du har gjort og hva lindevegen har bidratt med på min mail: 
silje_8989@hotmail.com 

Eller om du har blogg, kan du godt blogge om det så kan dere sende meg linken i kommentarfeltet under:) 

Kom igjenn da dere, dette blir gøy:) 

Ønsker dere alle en flott dag videre, måtte den bli fin:) 

Nå stikker eg på en liten "fjelltur" 

Ha det godt enn så lenge da:) 

<3 <3 <3

fredag 19. april 2013

Fredag

  
God fredags kveld alle sammen:)  

Eg måtte bare vise dere den flotte nye blomsten min. Oliven tre 
Min nye lille skatt, herregud så fin den er:) 

Fikk penger av søsteren til bursdagen min, skulle egentlig spare dei til ikea tur, men da eg fikk øye på dette treet måtte det bare bli mitt:) 
 Så lekker oppi denne flotte kjøleren fra KID:) eg kjøpte kjøleren på 50 % og fikk den for 299,-  hoho for et KUPP!

           


Eg er ikke akkuratt fødd med grønne fingrer, så håper eg ikke tar knekken på denne:P Noen som har tips til å holde den i live lengst mulig så takker eg på forhand:)

Hvor kan eg få kjøpt falske oliventre som ser mest mulig ekte ut?


 Er så glad i denne kassen som eg kjøpte på en blomsterbutikk:) 


 Får mangen spørsmål om hvor lampen min kommer fra, den er i Merket HK-living 

psst. Til dere lokale så har Buketten denne lampen inne i ulike størrelser. Ta turen ogver til halsnøy, vent helts til lønningsdag:PØnsker dere alle som titter innom en flott fredagskveld videre:) 
Eg holder sofaen i dag, uvanlig trøtt 
Begynt et nytt og bedre liv, ingen søtsaker og brus og går tur hver dag. hold meg sbart en uke uten søtsaker. (snopesjuk) Eg gjer meg klar for bikinisessong:) hehe 

Ha ein fin kveld da dere 

<3 <3 <3 

torsdag 18. april 2013

Badet


God torsdags kveld alle sammen:) 

Eg vil ta dere en tur med inn på badet her i huset:) Me har 2 stk dette er i hovud etg. Flaks for meg at det ikke finnes stikk kontakt her oppe, da er alltid badet ryddig og pent til gjester.:) 
Det er nede det skjer for min del. Der rorter eg fælt med sminke og hår. hehe  

Me har ikke selv valgt noe i dette huset, siden me kjøpte dette brukt. Så noe drømme bad er ikke dette, men for all del, det er et fint bad, men ville aldri valgt noe av matrialene som er brukt her inne. 

Men da må en bare gjøre det beste ut av det 

Velkommen inn på mitt bad:)


En lun og god stemmning her inne syns eg


Det eg ikke liker med dette badet, er den dekor stripen på veggen. Den blir litt "jalla" for meg, hehe 
Og det dolokket skal og byttes ut. Grøss og gru!Slik oppbevarer eg smykker, øredobber og klokker:) Hvorfor gjemme det inni skapet ditt? Det er jo så vakkert å se på:) Legg det oppi vekre glasskrukker og la det bli en del av interiører. Ikke bare er det fint og se på men det er jo så tilgjengelig og du finner akkuratt det du leter etter:) 

Krukkene kjøpte eg på nille til 129,- pr stk 


Fine handkleder med flotte detaljer 


En drømm å ha bobblebad da! Legge seg oppi her og nyte et glas vin, det er deilig det:)
Dopapira oppbevarer eg oppi en kurv. Syns ikke det er fint med slik vanlig dorull holder. Her er dei tilgjengelig og går en tom for papir er det super lett og begynne på neste rull:) 

Kurven kommer fra KID til 159,-Handklena oppbevarer eg og oppi en rotting kurv.:) Det er fin pynt i seg selv du får plass til andre mindre pene ting i skapene dine. Det som er fint med plasseringen her er at når du er ferdig badet, tar du bare handa rett over kanten og der har du rent handklede:) 

Kurven kommer fra KID til 179,- (tror eg) 

Det runde teppe kommer fra Europris til 129,-


Så slik ser det ut på badet mitt:)  
Håper du fant litt innspirasjon her 

Ønsker dere alle en flott kveld videre 

<3 <3 <3


mandag 15. april 2013

Mugtails og stjerner:)God mandags kveld kjære lesere:) 

Hatt en fin dag? 

Min mandag har vert grufull kjedelig, har ikke kommet i gang med noe i dag, en sikkelig sløve dag, uff får håpe energien kommer seg til i måren:) Har mangen prosjekter eg vil begynne på:) 


Eg har gått til innkjøp på mugtails og stjernelykter.:) 
Elsker å tenne i mugtails, skaper virkelig en vakker stemmning når mørket siger på, flotte dyremotiv som blaffrer så fint:) LEKKERT

For en stund tilbake så kjøpte eg noen stjernelykter på nille for BARE 39.90 pr stk, hallo det er jo nesten gratis jo:) Fikk nappet med meg 6 styk, har 4 i stuen og to hengende ute med inngangspartiet:) 
Tenkte å vise dere nye bilder fra inngangspartiet, men været har ikke tillatt en fotoshoot der enda:) Hadde sett for meg en stor flott hortensia her i potten, men utvalget på blomster her er så himla dårlig jo! Rema 100 har bedre utvalg. 


Se så fine stjernelyktene er da dere:) 40 kr pr stk


Fine mugtails, ikke så lett å få fremm motivet nå, er ikke mørkt nok, men dere kan nå se det litt:)DIY-stjerner pryder vinduet:)


 <3


Har stjernelykter her mellom kjøkken og stue:) DIY knagg og DIY hus skjært ut av rester fra speilet eg laget:)Ønsker dere alle som titter innom en flott kveld videre:) 
Tusen takk for at dere titter innom min blogg:) STAS:) 

Me blogges da dere 

Klemmer fra 

søndag 14. april 2013

Gamle talenter:)


God søndagskveld alle sammen:) 

Hatt en fin dag? 

Hele helgen har bare flydd av sted, eg hadde store planer om at dette skulle bli en flott helg med magen fine blogg innlegg, men den gang ei! hehe nei nå må eg virkelig sjerpe meg!  

Eg var hjemme hos mamma for noen dager siden og gikk opp på rommet mitt og rotet i gamle ting! Der fant eg et lass med tegninger og maleri som eg har laget da eg gikk 3 år på tegning form og farge:) 
Utrulig morsomt å se igjennom. Eg må virkelig si at eg hadde et talent innen dette før:) 

Har alltid vert en jente som har likt å tegnet å male. Da gikk det mye i båt tegning (pappa sin) så hermet eg etter malerier i kalendere. Noen ganger gikk eg faktisk å solgte malereiene mine på dørene til folk,hehe kostet ikke mer enn 10-15 kroner stk ,og noen ganger fikk eg hele 20 og gikk med et stort smil til neste dør:) Skal ikke si noe på fantasien for å få tak i penger til lørdags godteri:P  

Så eg tenkte å vise dere noen av tegningene eg har laget:) 

I 2006 hadde me en oppgve på solen der me skulle tegne oss selv, dette var jo det første året mitt på tegning form og farge:) 

Så this is me:)


 Hehe, ser jo gammel og sint ut her!


 Dette er tegnet med blyant:)

Så hadde me en oppgave der me skulle tegne en politiker, og da blei valget mitt siv jensen:)

Her kan dere se hva bilde eg såg etter.:) Ikke helt likt men en kan se hvem det er, eller?
Dette er tegnet med kull!Det siste året fikk me en oppgave der me kunne tegne hvem man ville. Da var ikke valget mitt vanskelig, eg valgte min sjønne tantegut:) 

Dette er et bilde eg er utrulig stolt over, bruke veldig lang tid på dette og var veldig nøyen med detaljene. Er ganske likt bilde eg såg etter, kan vise dere det en annen gang:)Dette er og tegnet med blyant:) 
 Eg gidde dette til min søster i gave, så det henger å pryder veggen i stuen:) Fikk faktisk karakter 6 på dette bilde:)


Inni ramma:)


Var eg ikke litt flink da? Angrer meg i hel på at eg la blyanten og penselen på hylla. Kansje eg må prøve meg på nytt at eg har egenskapene i fingrene enda?:) 

Har mangen malerier eg og kan vise dere om dere vil se?:) 
Har planer om å hente alle hjem her til å henge dei opp på veggen:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre, i måren er eg tilbake med fine interiør innlegg:) 

Klemmer fra 

tirsdag 9. april 2013

Det trenger ikke være det det skal være:)

 Hei igjenn alle sammen! 
Ja det blei jammen en lang lang bloggpause dette her! Det var ikke planlagt i det hele tatt, men eg skal innrømme det har vert innmari godt å bare legge pc,kamera og blogging vekk en liten stund:) Har hått så lite energi i det siste så det har vert en av grunnene til lite blogging. Men den begynner å komme seg så det føles helt herlig:)  

Har fått en del meldinger om at eg er savnet her inne så det har jo vert utrulig koselig:) 
Dere er virkelig noen gode trofaste lesere:) Tusen takk 

På den tiden eg har vert borte har bloggen min fylt 1 år her på blogger. På 1 år har eg hatt 470 000 sidevisninger noe som eg syns er utrulig mye for min lille blogg:) Så tusen takk til dere alle som har lest bloggen min, til dere som er innom hver eneste dag på jakt etter nye innlegg og til dere som legger igjenn så utrulig mangen flotte ord her til meg. Er utrulig rørende å lese<3 
Det vil komme give away snart som en liten fest. Har fått skaffet 3-4 gaver som skal loddes vekk så dette blir bra:) 

Men over til overskriften:) 

Når kid hadde 50 % på hele butikken fikk eg nappet med meg noe hjem. Litt nye handkleder til badet og rotting kurver.:) Men så hadde dei noen fine hvite "strikk" kurver som bare kostet 40 kr stk på tilbud da. Eg fikk en tanke med en gang på hva eg skulle bruke dei til, og resultatet blei da super fint:) Husk, det er kun kreativiteten som setter grenser:)

Se så fine da!


Det er egentlig kurver men eg har satt to glass kupler oppi sammen med kubbelys. Lager så stemmningsfult utrykk:) Vanskelig å fange slikt opp på kamera,men dere ser jo litt da:)


Så da fikk eg to flotte lykter til kr 90:) Elsker når eg finner ting på tilbud og rimlig peng, da føler eg at eg har gjort et kupp:) En trenger ikke tømme lommeboka for å få det fint:)


 Den fine "lysestaken" med 8 lys i kjøpte eg på europris for bare 299,- Har virkelig fått sansen for den. Første gang eg såg den i butikken var den ikke så fin, men etter en stund så hadde dei fått inn noen som var helt "sølv" og da blei den med meg hjem, angrer ikke et sekund på det:)


Fortsatt like glad i den fine DIY- kommoden min:)


 Denne kroken her er så koselig syns eg:) Er veldig førnyd med den:) 


Reinsdyret mitt har kommet for å bli! Har prøvd å flytte det men da blir det liksom så tomt, det er noe som mangler uten det:) 

pssst. Til dere lokale, Buketten har 2 slike fine reinsdyr stående i butikken:)
Haha, mye en legger merke til når en ligger på gulvet for å ta bilder, Det er faktisk ikke malt under karmen der:P eg får finne fremm malerpenselen med en gang:) 


Dei er og super fine til å bruke til potteskjulere, det har eg og prøvd ut:)
Er så mye finere i virkligheten en det som kommer frem på bildene her, stikk innom KID selv og skaff deg noen slike:)


Litt gøy og å noe annet enn bare blomster i vinduet:) 

Hva syns du?:) 

Vil ønske dere alle en flott kveld videre:) 
I måren kommer bilde av inngangsparti, stikkord er Stjernedryss, noen som vil gjette hva eg har funnet på nå?:) hehe 

Me blogges da dere:) 

Klemmer fra