onsdag 29. mai 2013

Så enkelt og så fint:)


Heisann alle sammen:) 

Hatt en fin dag?:) 

Da er me på vei til svolvær , etter noen solfylte dager i Brønnøysund:) Me skal opp der og vente på makrellen, håper den kan komme snart slik at me kan få ta sommerferie, har en syden tur me skal nå, hehe 

Men for en stund tilbake så heiv eg meg på den nye trenden i følge google. Helt glemt og vise dere!

Fra første stund da eg såg Tine K lampene tenkte eg: Dette kan da ikke være vanskelig å lage selv,Det er jo bare lamper med hvitt stoff.:) Eg søkte meg rundt på nette og fant da mangen oppskrifter på dette, Er ikke den første som har hatt den tanken tydligvis:)                                           FØR:                                                                 ETTER:


Blei den ikke fin da? 
Eg gjorde det litt på min egen måte, bare sydde en lang "strimle" med brett oppe og nede (til å sette inn strikk)  Så sydde eg den sammen i enden, satte inn strikken oppe og nede, stramte til og knyttet strikken:) Så tok eg den fint over den gamle skjermen, ville ikke ødlegge den. Så nå kan eg rett og slett bare Ta den av om eg vil ha sort skjerm:)   

Men kommer nok til å kjøpe en billig skjerm for å ribbe den. Men dette får holde enn så lenge:)
Har og sydd en kjempe stor skjerm som eg har nede i garderoben, Den hang eg opp selv for en stund siden, skulle ta bilder av den før eg reiste men da var jo selfølgelig kamera tom for batteri. Super enkelt og super billig:) Sett deg ned med symaskinen og lag deg flotte lampe skjermer som er Tine K innspirert:) Du sparer mye penger, og hva er da gøyere enn det?:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 

Snart er det tid for Give Away:) 

<3<3<3

søndag 26. mai 2013

Da var det tid for jobb!


Heisann alle sammen! 

Ja det er fortsatt liv i meg, hehe 

Bloggen har rett og slett blitt "glemt" litt ut grunnet lite tid og mye og gjøre! 

Mai måned er snart slutt og juni måned melder sin annkomst, noe som resulterer i jobb tid for meg.
Mandags kveld gikk me fra kaien hjemme og satte kursen mot lofoten-svolvær. Har kvidd meg til dette lenge siden båturen er så uendelig LANG. Nå snart en uke etter ligger me med kai i brønnøysund og venter på at makrellen skal melde sin ankomst. Håper den kommer snart slik at me kan bli ferdig og sette kursen hjemmover.:) Å gå turen opp til lofoten er en lang og kjedelig tur, om du durer av gårde 24/7 så tar det 5 døgn, men siden en må passere mye havstykker så har vinden mye og si på hvor lang tid det tar. Me er enda 30 timer unna svolvær..  
Men det er jammen mye fin natur å se, veldig rart og komme nordover der det ikke blir mørkt.:)  

Et blinksudd på turen:) 

Detter er fra trondheimsleia


Vakkert ikke sant?:)

Alt som står i hode på meg nå er at 29 juni, da reiser eg til syden. Da blir det en uke i kreta. Virkelig deilig å ha noe å se frem til:) 

Eg laget en film i fjor om turen nordover og hva jobben går ut på, Om dere vil se hva eg holder på med så trykk deg inn på linken under og ble deg neover til du finner filmen:) 


Eg får se hvor mye interiør innlegg eg klarer å komme med, litt vanskelig ombord i båten, men eg har et diy innlegg liggende som eg har helt glemt ut, deler med dere i måren eg:) 

Laget og steg for steg innlegg om hvordan lage speil, klarte ikke å gjøre det hel ferdig da eg klarte å bomm skjære den siste planken,:P men tror eg skal klare og forklare dere godt nok:) 

Så i løpet av de neste dagene så kommer det og en give away til dere, da eg har fått en flott premeie av www.helensesinterior.no  

Så litt kommer det dei neste dagene, så det er bare å følge med:)  

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 

<3 <3 <3 
mandag 6. mai 2013

Til salgs

 Heisann alle sammen:) 

Uff eg beklager så mye for dårlig blogging, men det  har stått så mye på agendaen at eg har rett og slett ikke hatt tid eller orket!  Har hjelpt familie med flytting og oppussing, hatt stor opprydning her i huset  og ukene bare forsvinner.! 

Men som overskriften sier, er me inne i spennende tider.! 
Me er rett og slett lurne på å kjøpe oss hus og selge den fine tomannsboligen me bur i nå! 
Det er ikke langt me skal flytte om alt går våres vei, er nemlig bare huset ved siden av, kan bære flyttelasset over bakken, hehe  så da får me sjå da om budet blir godtatt og dette blir solgt:) 

Trives så godt her i lindevegen og nabolaget.:) 

Så nå har me annosert huset vårt til salgs for å se om ikke noen vil kjøpe!  

<3 <3 <3

Boligen er stor og har mangen rom. 
I  1 ETG er det Bad,vaskerom, bod med egen inngang, terasse, 2 soverom, og et disponibelt rom som ikke egentlig er egnet til soverom pga vindu, men kan brukse som det og trapperom 

I 2 ETG gang, stue/kjøkken, soverom og bad 

I 3 ETG soverom, loftstue og bod 

Her er et bilderas til dere:) 
Stue

Inngangsparti med belegningstein, spotter og lys i trappetrinn:)


 Kjøkken, åpen løsning med stue:) Soverom:)
Soverom nr 2, som i mitt tilfelle er gjesterom:) Gangen:)


 Badet med bobblebad og fliser på vegg og gulv:)

Så løp og kjøp folkens:)  

Så får me håpe at denne blir solgt slik at me kan få kjøpe oss hus <3 

Kommer sterkere tilbake til dere, eg beklager så mye, 

Ha en nydelig kveld:) 

<3 <3 <3