onsdag 31. juli 2013

Soverommet


God kveld alle sammen:) 

Hatt en fin dag?  

Her i furehaugen har det egentlig bare gått i husarbeid og dilling. Godt å få alle klær og slikt på plass! 
Blei ingen diy og garage på meg i dag, har et prosjekt stående og vente på meg, men huset trengte litt egen pleie så eg begynner på det i måren:) 

Men eg tenkte å vise dere en liten titt på soverommet i dag! Det er langt i fra ferdig så dere får ta det med i betraktningen:) Mangen prosjekt som står på vent der og, men da må en liten bytur til for å for å handle inn det eg trenger. Litt ulemper med å bu på "landet" hehe 
Men eg spør dere, Hvor får eg tak i fint lin stoff i beige/sand farget?:)  


Viser dere bilder fra prospektet som før bilde.:) 


Ja hva skal man si? Lys og kjedelig og grusomt skap! Grøsser meg over furu. 
Her var det bare å brette opp armene og begynne. 
Eg var lenge usikker på hvilken farge eg skulle velge her inne, som dere sikkert har sjønt så er eg VELDIG glad i jordfarger og liker å skape lune og gode stemninger. 
Men eg klarte aldrig å rive meg fra fargen marrakech, den står mitt hjerte nært! Så valget blei rett og slett den:) Har jo ikke hatt den på soverom før så blir liksom en "ny" farge:) 


Litt maling til så blei det seende slik ut: 


Se så lekkert skapet blei da dere? 

Eg var luren på hvilken farge eg skulle male skapet i. Den første tanken var å male det hvitt, men når eg skulle male veggene med marrakech så ville kontrasten mellom vegg og skap bli så stor at det hadde vert skapet som fikk all oppmerksomhet. Det ville og hatt tatt så "mye" av rommet visuelt. 
Så da malte eg det rett og slett med samme farge som veggene. Men for å bryte av en kontrat her så valgte eg å male veggene matte og skapet i lady supreme finish superblank

Og dere, eg angrer ikke et sekund på det! For resultatet blei riktig så lekkert.

Taket og listene blei jo bare så fine med litt farge på veggene:)  Ikke så super begeistret på gulvet men det får være en stund til:)Planen er å lage en fin sengegavel i linstoff:) Gler meg til å begynne på det prosjektet for det kommer til å bli sååå fint! 
Bildene henger her bare midlertidlig.Eg hadde et mini DIY prosjekt i går! hehe Eg laget seng til katten. 
Siden eg savner himmelsenga mi son og ikke kan ha det nå, så tenkte eg at da må jo katten få det! hehe 
Alle bare ler av meg, men eg e så glad i pusen min og vil han skal ha det godt:) er jo babyen min dette:)


Skilte har eg skrevet med fresen min, ikke så veldig fint, ser nesten ut som en 6 åring som har skreve, men det kommer seg en gang det og:P  
Pusen er hvertfall strålende fornøyd.! Grunnen for at eg lagde den er for pusen den SKAL bare såve sammen med oss om natten, lukker me døren så står han bare utforbi og mjauer og klorer på døren:P hehe 

Så da må han og få en plass å såve.  Blei den ikke bare super søt da?:)Når dere ser på hvordan eg har redd opp senga, så "later" eg som eg har dobbel dyne. Eg syns det er så mye finere når en skal re opp senga med det enn to enkle.  
Men eg har klart å lure dere til å to det på et enkelt grep:)


Legg dynene på tvers over senga slik som dette, Ta og legg senge teppe over og la det være en resterende kant igjenn som du kan legge over sengeteppe igjenn:) 

Vips, plutselig blei senga mye mer innbydende og lettere å dandere fint:)


Så slik ser vårt soveromm ut akkuratt nå! 
Gler meg til det blir helt ferdig, ønsker meg nye gardiner og har sett meg ut akuratt hva eg skal ha:) 

Så langt så bra eller?:) 

Vil takke for alle flotte kommentarer på forje innlegg, dere er så snille med meg <3 

Eg får gjøre meg kler til vinkos hos naboene i kveld,:) 

Blogges da dere:)

pssst! Følg meg gjerne på instagram lindevegen heter eg der:)

<3 <3 <3

tirsdag 30. juli 2013

DIY- nattbord:)God kveld kjære lesere:) 

Ja dagene bare fyker av gårde og eg er sikkelig DIY modus, i dag har eg tilbraggt så og si hele dagen i garagen og har stor kost meg:) 
Konsollbordet kom på plass i gangen i dag og det blei riktig så lekkert må eg si, til å ha laget det selv skal eg si meg fornøyd:) kommer bilde til dere. 

Nå me solgte huset vårt så solgte me med seng og nattbord. Då dette måtte kjøpes nytt. Senga fant me fort men nattbord, det var jammen ikke lett. Her på husnes er det jo bare møbelringen som kan tilby dette, og dei hadde ingen fine engang. Det billigste kostet 2300,-   eg fikk bakoversveis når eg såg det. Gnitalus som eg er så leitet eg heller på finn lokalt:) Der fant eg to stusslige nattbord til bare 100,- pr stk. Hmm dei her kan da bli fine! og det blei dei jammen meg, så fine nattbord har eg ikke sett på butikken en gang:) 

Slik såg dei ut før:


Kjedlige nattbord spør du meg:)


Men med litt preg i lindevegen stil så blei dei sende slik ut:


Er jo ikke til å kjenne igjenn spør du meg:) Super fine blei dei.


Eg har malt nattborda hvite og beiset toppen med fargen drivved:) Er blitt så glad i å kombinere hvitt og drivved på denne måten her eg:)


Det var opprinnlig runde føtter på nattborda, men dei syns ikke eg er noe fine. Vil heller ikke la hybelkaninene ha en opning å komme under på:) Tanken min var å få nattborda til å få et solid og røft utrykk men samtidig klassisk og pent:) Da gikk eg å kjøpte meg profilerte gulv lister, super fornøyd og det satt virkelig prikken over i `n


Så nattborda kostet meg totalt 400 kr altså 200 pr stk:) En kan ikke klage på det:)
Det er jo så gøy å finne bruktfunn og sette sitt preg på det. Da får ingen likt så deg og du har plutselig et unikt møbel:) GØY GØY GØY


Så blei dei ikke bare lekkre da?:) 

Kansje dere skal få ta en liten titt på soverommet i måren?  

Nei eg får komme meg ut i garagen og jobbe videre:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 

<3 <3 <3

søndag 28. juli 2013

Husets utside

 Heisann dere:) 

Tror eg skal døpe om bloggen min til sløvblogger.no hehe 
Men solen har stått på det høyeste nå en god stund så eg har rett og slett tatt meg en mini ferie. Da har eg kost meg med venner og familie, noe som trengtes sårt etter flere uker på sjøen og flyttekaos! Det har virkelig stått stille her hjemme, frister ikke å male,rydde og sette på plass ting når det viser 25 grader:)

Soverommet begynner å ta form nå, ikke helt ferdig men dere skal snart få se:) Driver å pusser opp 2 nattbord eg kjøpte på finn og dei har blitt super fine, til og med min kjære kom inn etter han var i garagen og sa kor fine dei har blitt:) så bare gled dere! Klarte selfølgelig å skjære litt feil så må vente til i måren for å handle nytt matriale!!

Men tenkte å vise dere litt av husets utside i dag! Det er virkelig idyllisk her oppe på furehaugen:) 

Velkommen til vårt nye hjem!

Baksetball korga er nå skrudd ned og skal erstattes med et gammelt kjerrehjul:)


15 meter lang bed! her har eg luket og barket på nytt! Blei bare såå fint:) Se på den flotte natursteinen her da:)


Er ikke så veldig glad i fargen som er på terassen og inganspartiet, men det får me gjøre noe med til neste år:) Vil ha hvitt eller grått:)


Litt av utestuen:)


Utestuen i dagslys:)


 Utsikten fra terassen:)


Vårt gamle hjem <3 savner det litt kjenner eg, men heldigvis er me ikke langt vekke:)


Enda mer blomsterbedd:)Når me tok over huset så ikke brosteinen ut her.! Det var mose,alger og ugras rundt hver eneste stein. Den hadde ikke blitt tatt vare på siden den blei lagt.

Så da begynte me jobben med en gang siden været tilatte det! Da var det igang med kloring som skal drepe ned alger og mose, Så var det å spyle med hageslange mellom hver enste fuge mellom alle steinene. HJELPE meg for en jobb, me brukte hele 3 dager på dette! Etter 2 dager med fint vær var det å fylle i ny fugesand. Og steinen såg ut som ny:) Det var vert alt streve for å få det slik:)


Eg glemte helt og ta før bilde av tunet slik det var, men eg fikk tatt av brosteinen på nedsiden av huset, det var jo like ille der og! Se på dette her da dere, ikke noe fint!

ETTER: 


Se den forskjellen da, ser jo helt nytt ut:)


Elsker den fine trappa i naturstein, her har dei virkelig lagt igjenn penger i flotte matrialer, flott for da slipper me:) Så slik ser ut det hos oss:) Var det ikke bare fint da dere?:) 
Me stortrives og er storfornøyd med dette kjøpet, føler me har gjort et kupp:) 

Gleder meg til å vese dere mer av huset, må bare få kommet litt på plass 

Så vil eg takke dere alle for flotte kommentarer<3 så uturlig kjekt å lese, skal bli flinkere til å svare dere, har vert inne i en dårlig periode nå, uff håper å komme ut av den:) 

Vil ønske dere alle en flott kveld videre 

<3 <3 <3
onsdag 17. juli 2013

Stuen-Del 2 :)


God kveld alle sammen! 

En sliten sjel som blogger i dag, kjenner på kroppen nå at nå er det nett nok!Den siste tiden har vert all for stressende og ikke tid for avslappning, men det vil ikke stoppe der! Et hus som står på hode og en jente som ikke klarer å sitte i ro er ingen god kombinasjon:P Att på til er eg midt oppi en forsikringsak angående garagen, den er viss så skjev noe som ikke var opplyst med kjøp. Heldigvis kjøpte me forsikring sammen med huskjøp!boligkjøpforsikring,? tror eg:P  Det paste meg veldig dårlig at min kjære måtte på jobb nå for å si det slik.  

Men eg har ikke logget på latsiden siden sist::P soverommet er malt ferdig,ganske utfordrende med sin takhøyde, Graderobeskapet er tatt ned, pusset,grunnet og pusset, klar for støk nr 1 med maling noe eg skal gjøre nå:)Her har eg måttet være så nøyen, for eg skal male med høyglans, så da synes alle skavanker gjennom:P Alle vinduene er vasket utvendig,spikerhull er tettet igjenn, ikke alle, da det sikkert er på tusenvis igjenn, JIPPI   

Men eg fikk knipset noen bilder til dere i kveld av stuen:) 
Er ikke alt som er kommet på plass enda, og det som er kommet på plass er eg ikke sikker på om skal stå enda:P men son er det, dere får hvertfall en liten smakebit:) 

Men først vil eg visere dere noen før bilder:) 


Slik såg det ut i prospektet

Men den samme kroken er blitt slik i dag: Den andre "delen" av stuen såg slik ut: Her har eg det slik i dag:  Var det ikke koselig da?:)


Ny tv benk står på tapetet, og det ganske snart. Denne var absolutt ikke fin her i det hele tatt. Eg har et oppussingsprosjekt gående, og håper det vil bli like fint som i hode mitt:) Satser på å få begynt med det prosjektet så fort helga er over:) Gleder meg! 
Elsker forresten den nye fine sofaen min! En er jo bare så gøy å kunne flytte og dille med, Kan jo bli mangen meter lang om du setter alle på lang lang rekke:) Er avtagbare trekk på den så alt kan vaskes. Den kommer fra living og heter mono mondulsofa. Den kostet egentlig 16 000, men me fikk den for 10 000. Dei hadde prosenter på den og i tillegg fikk du et gavekort på 3800 ved kjøp av sofaen, det kunne du velge om du ville bruke eller bare trekke av summen:)  Me kjøpte denne ganske spontat og såg den aldri "live" hehe en risk og ta, men angrer ikke et sekund!  Om den er god å sitte i? Det aner eg ikke, for eg har faktisk ikkje prøvd den ut enda:) men det såg ut på min kjære at den falt i smak:)


Den fine peisen vår! Kleberstein som skal holde på varmen:) Gler meg til å teste den ut.:) Kan jo bunn i grunn gjøre det nå, for det er jo så kaldt ute! For en "sommer" skal heldigvis komme litt fint vær nå til helga, 20 grader og full sol <3  

Som dere ser så er ikke ting hengt opp enda. da eg ikke har bestemt meg helt hvordan ting skal være:)


Er mye vinduer her i huset, noe som er veldig kjekt, men samtidig så byr det på utfordringer når det kommer til møblering.

Kommer ikke til å få så mye gardiner opp her, men på dei to vinduene med sofaen kommer det fine lifter.:) Det er ganske luftig her, med sin fine takhøyde:)Sett fra kjøkken og inn i stuen:)

Så langt så bra får eg vel si:)  

Hva syns dere da?:) 

Nå har eg endelig fått internett oppe å går i huset, i går da streiket det gamle, så eg kjente panikken kom. Å være uten internett er jo grusomt, hehe  

Eg vil takke dere alle sammen for fantastisk fine kommentarer her inne. Eg blir så glad og så rørt av å lese <3 tusen takk:)  

Til slutt vil eg ønske dere alle en flott kveld videre, Nå tar eg frem et glas vin, skrur opp musikken og finner frem malingsspannet. Blogges da dere:) 

<3 <3 <3