onsdag 12. februar 2014

DIY- del 1

 

 Heisann alle sammen:)  

Hatt en fin dag så langt?  

I dag stod eg opp, laget meg frukost og satt meg godt til rette i sofaen og slo på litt OL. Må jo få det meg meg, men kjenner eg begynner å bli litt mettet på det. Savner det å sette meg ned med middagen kl 4 og se på home and Away. Bare en liten stund igjenn nå så er me tilbake til normalen..  

Etter litt sofa sliting gikk eg bort til sysakene mine og var litt kreativ:) 
Eg har så mye stoff rester igjenn så da måtte eg finne på noe å lage. 
Siden Butikkene rundt her ikke kan tilby meg fine sengkle til lille prinsessa, tok eg saken i egne hender og sydde selv. Ikke bare er det gøy å lage, men ekstra gøy når ingen har likt:)  

Her kan dere se resultatet: 


Alle tekstiler eg bruker har eg kjøpt på panduro i herlige TILDA tekstiler, såå utrulig mye fint.  


Siden eg ikke hadde nok til å ha samme stoff på begge sider blei dette stoffet på baksiden:)  
Passer veldig godt sammen og om du vil kan du snu dyna så har du plutselig "nytt" sengkle:) 


For å pynte det litt ekstra, så sydde eg på en remse med rosa stoff på fremsiden. Satte på litt blonder for en fin avslutning. 
Teksten har eg printet ut hjemme på papir som en kan stryke på tekstiler:)  
Hadde egentlig tenkt å ha navnet hennes der, men siden me ikke har bestemt oss for det enda, får eg sy et til når det er bestemt:) 


Hadde enda en del rester igjenn og så da sydde eg liksågodt en koseklut til henne og:) 
Butikkene kan ikke tilby meg en som eg liker, så da er det ekstra stas og lage det selv:) 


Bamsen kjøte eg på KID på 40 % og klippet den i to, toppen brukte eg som dere ser her.:)
Igjenn ingen som har lik.


På innsiden av kosekluten er det sydd deilig myk flecee og rosa band som en pyntekant.
Har og kjøpt fine merkelapper som står "håndlaget av mamma" som eg skal sy på <3


Hun begynner å få noe hjemmelaget nå. 
Til nå har eg sydd 2 sett med sengkle, et koseteppe/vognteppe i lappeteknikk og en koseklut. 
Eg har tatt litt steg for steg bilder så om det er interesser så kan eg legge ut oppskrift til dere:) 
Del 2 kommer i måren.


Kommer til å bli såå fint i vogna hennes:)  

Så hva syns du?:)   

Ønsker dere alle en flott kveld videre 

<3 <3 <3

49 kommentarer:

 1. Fantastisk fint :) Du er så flink og utrolig kreativ !

  SvarSlett
 2. Nydelig!! :)
  Er ikkje flink å sy sjølv, men viss du legger ut oppskrift kan eg kanskje få noken i familien til å prøve seg! ;)

  SvarSlett
 3. Super nydelig sengetøy, særlig med den koselige borden med tekst på :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for hyggelig kommentar :) har vært dårlig igjen i natt, fordøyelsen går så sakte så blir uvell av den grunn. men satser på en fin form nå som det går mot varmere tider. Venter en liten jente vi også, men vil holde det litt hemmelig for familien bare for gøy :)

   Slett
 4. Så utrolig flink du er:-) selger maileg kaniner på en butikk i Arna, husker selvfølgelig ikkje ka den heite, men trur uansett det er billigere å bestille fra nettet for de er ganske dyre i butikkene:-(

  SvarSlett
 5. Åååå hadde jeg bare hatt en liten brøkdel av din kreativitet så hadde jeg vært kjempe fornøyd :) Så utrolig fint sengetøy :) Gir meg litt inspirasjon til hu lille snuppa mi på 6,5 mnd :)

  SvarSlett
 6. Ja det hadde vært gøy om du delte oppskrift. Syr selv men er gøy med litt mer inspirasjon :) du er så utrolig flink til alt du gjør. Veldig fin blogg :)

  SvarSlett
 7. Du er så utrolig flink! Har sagt det flere ganger før her, men får aldri sagt det nok :) Så mye inspirasjon! Utrolig stilig!

  - Helle M

  SvarSlett
 8. Så NYDELIG!!! Bare én ting: Jeg kom til å tenke på sikkerheten for lille vesla di, med tanke på at bamsen er klippet i to. Regner med du har tenkt på det selv, at sømmen da må være veldig god, slik at hun ikke får slitt det opp og får noe i halsen. Ikke ment som kritikk, bare for å minne om sikkerheten for barnet ditt. Når det er sagt, bøyer jeg meg i støvet for dine fantastiske ferdigheter. Både sengtøyet, teppet og kosekluten var bedårende!

  SvarSlett
 9. Så utrolig flink du er.

  SvarSlett
 10. Så utrolig fint - jeg og vil lage sånn! :)

  Erd et noen mulighet for at du kan legge ut step by step DIY? Hvordan man syr på kantbånd, hvor mange cm, størrelse, hva den fylles med, hvordan du festet bamsen etc

  På forhånd tusen takk!

  Hilsen helt grønn ; )

  SvarSlett
 11. Kommer det til og bli bare blogging om barnerom å div framover nå?? Eller bli det litt av begge deler?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo en selfølge for meg at det kommer til å bli litt av det, siden det er det som står i hovudfokus akkuratt nå, men det sjønner du vel?:) Det kommer til å bli annet og, men akkuratt nå står det litt stilt der siden eg venter på ny sofa. Me skal bygge en vegg i stuen og om en liten stund kommer det ny ute stue, så det kommer vanlig interiør snart og, men stuen ser ikke ut nå når den er så tom og vil ikke lage noe møbler før eg ser hvordan sofaen blir her.. Men spisebord skal snart lages og..

   Slett
 12. Så utrolig flink du er , og så fint det blir ! Har du alltid hatt interesse for og sy og det og lage ting selv samt det med interiør ? Kunne ønske jeg var like flink som deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :):)
   Eg har vel alltid vert kreativ jente, egentlig helt siden eg var liten, men det er ikke før dei siste 4 åra det virkelig har satt sine spor, og føler kreativiteten bare blomstrer videre som etterhvert tiden går:) hehe eg får alltid noen ideer og da må eg bare prøve det ut:) Sying er ikke så lenge si eg prøvde meg på, eg fikk bare lyst å begynne å har sydd litt små ting oppover:) Den beste egenskapen eg har er vel det at eg tør og prøve ut ting før eg sier at eg ikke kan, noe som alle kan gjøre:) Eg er sikker på at om du bare tør og prøve og feile, så blir du like flink:):)

   Slett
 13. Syns du ska blogg om det du ønske æ silje, fer du e like flink uansett:-) så klart e det spennende å my fin inspirasjon te barnerom no, å det e stort og ska få ei lita prinsesse:-) det bli kjempe spennende å sjå når du får ordna stua ferdig:-) klem fra monica:-)

  SvarSlett
 14. Helt nydelig! Du har mange kreative sider. Fin blogg!!

  SvarSlett
 15. Skikkelig fint, du er kjempe flink

  SvarSlett
 16. Herelighet! du er utrolig flink! Skulle så ønske jeg kunne sånne ting. Det virker så enkelt men jeg aner jo ikke hvor jeg skal begynne?!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snille du :) Det klarer du lett:) eg kommer til å legge ut oppskrift på hvordan eg har laget det, så kansje det blir enklere og prøve da?:)

   Slett
 17. Veldig fint. :) Du burde kanskje skrevet at du har fått inspirasjon fra Kid, siden den borden med "sov søtt lille venn" så å si er identisk som på de nye sengesettene fra Kid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm? har eg liksom fått innspirsjon fra KID siden det står sov søtt lille venn? hehe
   det er vel naturlig at det står sov søtt når det er på et dynetrekk?:P jaja viss du sier det så beklager eg veldig..Om du vil vite hvor eg finner innspirasjon til tekst så googler eg veggord for barn og finner fine tekster der..

   Slett
 18. Så utrolig flink du er!! imponert:)

  www.bryllupstid.no

  SvarSlett
 19. Sjelden blogging her...

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå må du gi deg "Anonym"! Det er vel bloggeren selv som bestemmer hvor ofte det skal blogges! Plages du så finn en annen blogg å lese imens du venter på herlige innlegg fra Silje :)

   Slett
 20. Hei, her var det litt av hvert ja... At folk gidder å være så negative pga småting som tydeligvis ikke passer de. De kan jo for eksempel finn seg en annen blogg som er mer i deres ånd? Skam seg. Du har en aldeles nydelig og inspirerende blogg. Alltid like spennende å titte innom deg:) Lykke til videre med svangerskapet og kreativiteten, hev deg over disse kverulantene, de når deg ikke til knærne. :)

  SvarSlett
 21. Så flink du er !!:)) Du er stor inspirasjon både på interiørfronten av møbler og diy til barn ! Fortsett med det DU liker og det DU vil :) Ingen skal komme å fortelle deg hva de mener at du skal blogge om ! Jeg har fulgt deg en god stund og synes det er kjempe gøy å få lov til å være med å følge deg nå som du venter ditt første barn! om folk ikke forstår at man blir i "babymodus" og går over til å lage ting til baby, så er det deres problem :-) nei stå på videre, du gjør en kjempe jobb og du inspirerer MANGE!:) Har selv fått symaskin etter å blitt inspirert av deg og lagd mitt eget konsollbord... hvem skulle vel tro det ?! ikke jeg ihvertfall :D så en stor takk til deg :)

  SvarSlett
 22. Hei
  Kjempe fint dynetrekk :-)
  Eg lurte på kva skrifttype du har brukt?

  SvarSlett
 23. Congratulations on your blog ! And most importantly, thank you for that content which always makes me happy !!

  SvarSlett
 24. Thanks for the very useful information, If you do not know then we will share the article. Please read because this is very important for us all.

  obat kaligata
  obat keputihan
  obat luka bernanah
  obat pengering luka
  obat herbal eksim

  SvarSlett