tirsdag 18. februar 2014

DIY- del 2


 Heisann alle sammen:)  

Ja dagene går unna di. 
Ikke fått gjort så veldig mye i det siste, garagen er fortsatt opptatt av min kjære så eg får ikke kommet til med mine prosjekter før han er ferdig. Ikke så veldig kjekt å være der heller fordi han holder på å pusse ned sparkel. Men nå reiser han på jobb i nordsjøen så da er den min for 2 uker:P  

Eg har fått malt barnerommet ferdig og gardiner er på plass. Kommer til å bli såå fint der inne:)  
Som eg har sagt til dere før så venter eg på å få reise til byn for å få ting til alle prosjekta mine, planen er å reise 26 februar:)      

Men til overskriften 

Her kommer litt bilder av noen DIY prosjekter eg har hatt til lille jenta mi <3


Lappeteppe har eg sydd til henne:) Planen er å ha det som vognteppe 
Litt av en jobb å sy slike lappetepper. 
Her har eg tegnet klippet og sydd 80 lapper sammen. 


På innsiden har eg sydd deilig mykt flecee så hun kan bruke det til kos og:)


Rundt hele kanten på teppe har eg sydd på pyntekant i herlig rosa silke:)


På teppe har eg sydd på en liten merkelapp som står "håndlaget av mamma"  
Alt av tekstiler eg har brukt er fra panduro og tilda tekstiler, nydelige farger:) 


Eg hadde så mye stoff rester igjenn så eg fikk sydd litt mer sengkle til henne. 
Syns det er så gøy å sy det isteden for å kjøpe på butikken:) 


"håndlaget av mamma" lappene har eg kjøpt på en lokal sybutikk :)


Hadde så mye lapperester igjenn så da måtte eg bruke det til noe:)  
Sydde på fin blondekant for å få en fin avsluttning på det 

Eg har tatt steg for steg bilder till dåre underveis og skal prøve så godt eg kan og forklare dere hvordan du kan lage slikt som meg, om dette er noe som er ønskelig da:) 


I det siste har eg fått en del klage kommenarer som setter seg veldig i meg! Det har vert med på å demotivere meg helt! 

Klaging på lite blogging, klaging på at eg er i "babymodus". Noen skal hele tiden fortelle meg hvor eg finner min innspirasjon fra og andre beskylder meg for å kommentere "dritt" på bloggene sine..Noe eg holder meg for god til!   
Eg syns ikke det er noe kjekt å lese slikt som dette og blir litt satt ut at noen kan komme og klage på at eg er i babymodus for tiden! Er ikke det helt naturlig da når en venter sitt første barn?   

Eg håper bare at dere som ikke har noe hyggelig å si til meg heller kan la være, eg er en følsom jente som tar dette veldig nært.! Til dere andre som legger igjenn motiverende og hyggelige ord til meg, Tusen takk <3  

Ja det er litt stilt her nå! Men det er fordi det er mye som står på "vent" om en stund blir det mye mer og blogge om.   

Ha en fin kveld videre da dere <3 

<3 <3 <3

67 kommentarer:

 1. Så flink du er :) Digger bloggen din, og er innom den daglig :)

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne se steg for steg bilder av hvordan du sydde dette ;) Venter også mitt første barn, og får om en uke vite kjønnet(jeeeij). Tidligere var jeg veldig aktiv med syingen, men har dabbet veldig av i de siste årene.. derfor tenker jeg at slike prosjekter må jo være en fantastisk motivasjon til å begynne på igjen :D

  SvarSlett
 3. Dette er jo en diy blogg for det meste. Og det sier seg selv at du ikke kan drive å lage ting bare for å kunne blogge. Man må jo ha lyst og ikke minsy motivasjon. Ikke bry deg om slemme kommentarer! Du er superflink og kreativ. Renathe

  SvarSlett
 4. Heia Siljemor:-) forstår veldig godt at du bli såra av sånt:-( forstår ikke hvorfor de må klage å bry seg. Du gjør en kjempe jobb å det er mye missunnelse ute å går. Nyt å gled deg over prinsessa dere venter å kos deg med alt det fine du lager til henne:-) vet det ikke er lett men prøv å hev deg over sånne menneska, de fortjener ikke oppmerksomheten din. Du er fantastisk flink å ser fram til alle dine prosjekt:-) goklem fra monica i Trondheim♥:-)

  SvarSlett
 5. Så fint teppe du har laget, skikkelig imponert! Kos deg under graviditeten, det er din tid. Snart er det noen andre som bestemmer over din tid ;) *trebarnsmamma*

  SvarSlett
 6. Hei Silje!:-)
  Jeg koser meg like godt med lesingen, for hver gang det kommer ett nytt blogginnlegg!:-) For meg er du en enorm inspirasjonskilde og motivator! Du er beviset på at jenter også kan klare å håndtere verktøy, bare de prøver!:-) Ikke minst, er det helt fantastisk att en blogger med mange lesere viser bilder fra sitt aldeles nydelige, gjennomførte hjem, der ikke alt man ser på er uhyre dyre møbler og interiørting!:-) For meg virker du å være en jordnær og positiv person, og jeg gleder meg til å følge deg videre! Både på interiørfronten OG på vei inn i mammarollen!!:-) Masse, masse lykke til, det er en helt fantastisk verden du skal inn i!:-) Stoor klem fra en jevngammel navnesøster og tobarnsmor!:-)

  SvarSlett
 7. Du må ikke ta deg nær av dårlige kommentarer.. De er bare kjipe mennesker som sikkert ikke er så fornøyde med sine egne liv også hakker de på andre.. Om folk ikke er fornøyde, så kan de vel bare klikke seg videre, også kan du og vi andre som setter pris på alle prosjektene dine glede oss over bloggen din.. Alltid morsomt å se hva du driver med samme hvor ofte det er, og tiden du nå har foran deg med beibi i magen er uerstattelig, så kos deg og gjør akkurat det du selv føler for.. Ingen andre har noe med å fortelle deg hvor skapet skal stå!! (Det finner man jo best ut av selv med tanke på farger, materiale osv;)

  SvarSlett
 8. Fortsett som du har gjort <3 ikke bry deg om andres misunnelse! Kos deg med babyen i magen og forberedelsene. Du er såååå flink, inspirerende lesning, sjekker hver dag for oppdateringer! Hilsen Silje

  SvarSlett
 9. Hei Silje!
  Såå alldeles nydelige sengeklær og tepper du har laget til den kommende lille prinsessa!! Kan ikke få si nok hvor dyktig du er i alt du gjør og lager til! Lykke, lykke til videre flinke flotte dame!

  Så leste jeg siste avsnitt.. Jeg kjenner at jeg blir rasende på dine vegne av at noen virkelig kan rakke ned på deg og ditt. Jeg mistet nesten munn og mæle over at det er mulig å få seg til å skrive slike ting, ja negative ting i det hele tatt. Men, Silje jeg er kanskje med på å få slike type mennesker til å rakke på deg.. Det at vi skryter over alt det vakre du får til trigger noen mennesker som ikke klarer eller kan gjøre slike ting selv eller har mulighet til det. Det er ren og skjær avensyke. Og så er det alltid noen som må trykke andre ned for å hevde selg selv. Silje, jeg håper inderlig at du ikke mister motivasjonen til å fortsette selv om jeg forstår veldig godt at det går innpå deg!

  Tenk på alle de tusen du sprer glede og inspirasjon til hver eneste gang!! Ikke bry deg om det skulle gå lang tid mellom hver gang du skulle legge ut noe. De kan prøve hvem som helst å være blogger med ansvar for hus og hjem og alt det som medfører. Å være blogger er ikke det samme som å være tilgjengelig for andre hele tiden. Det er bare du som bestemmer og kan legge opp ditt eget løp. Dette har ingen andre noe med. Jeg gleder meg stort til hver gang du legger ut noe, men vil heller at du selv skal føle når du vil dele noe og ikke bare blogge for å blogge. Mange som gjør det, men slett ikke sikkert at det blir interessant å lese da. Stå på Silje, du er et fantastisk skjønt menneske!!! Klem fra Vigdis, Stavanger

  SvarSlett
 10. Hehe nå måtte jeg flire litt her... Klage på at du er i baby modus?? Hjelpes meg hva skulle du ellers vært i :) du går med en liten baby jente i magen og skal snart bli mamma og til og med for første gang :) det er stort det :) så ikke ta deg nær av sånne kommentarer du har oppmerksomheten din akkurat der den skal være :) og nydelig sengeteppe og sengeklær og så flott med merkelappene :) så,gøy å se hva du lager, du er beundringsverdig flink :)

  SvarSlett
 11. Hei Silje. Jeg simpel hen elsker bloggen din. Du er kreativ og en flott jente. Som får til så masse lekkert. Å klart at du skal være i baby modus du venter jo på et lite vidunder. Jeg har to voksne sønner å venter nå mitt 4 barnebarn å jeg er helt tullete. Kos deg i denne tiden med prosjektene dine og den lille tulla du har i maven. Koselig når noe nytt kommer fra deg, men skjønner at du har masse annet å henge fingrene i. Ønsker deg og den lille tulla di all lykke framover. (pappaen også) Overse alle negative mennesker og kommentarer. Masse lykke til med alt du gjør :-)

  SvarSlett
 12. Bare du å fortsett å skriv på din fantastiske blogg,den er veldig inspirerende :))) De folkene som kritiserer deg eier ikke sosiale antenner,det er rett og slett synd i sånne folk. Stå på :)))

  SvarSlett
 13. Sååå fint og så personlig og koselig å ha noe man har laget selv :D

  Ha en fin Onsdag,
  Klemmer

  SvarSlett
 14. Fortsett som du gjør! Innom hver dag for å se etter nye innlegg! Elsker bloggen din, og om du skulle Være i baby modus, jeg elsker det! Lykke til med svangerskap og oppussing. :)

  SvarSlett
 15. Å så vakre ting du har laget, og så koselig å kunne trille rundt med
  selvlaget vognteppe og dyne til babyen sin :-)
  Ikke bry deg om folk som ikke har noe annet å komme med enn negativiteter, de
  er sikkert sjalu ;-) Helt naturlig å være i babymodus, skulle bare mangle!!
  Kos deg videre!
  Klemmer fra Trude C.

  SvarSlett
 16. Nok ein gang så imponerer du :) Blir så inspirert!
  Det skulle berre mangle at du er i babymodus. Venter sjølv baby for første gang, og det er fint lite anna som opptar tankene mine for tiden :) Det å skulle gjere alt klart til den lille kjem er jo berre så koselig :)
  Trur dei fleste som leser bloggen din gleder seg på dine vegne, og det er synd at noen få skal ødelegge på den måten!

  Nyt tiden, og ta vare på deg sjølv og den lille-det er det aller viktigste :)

  Torill.

  SvarSlett
 17. Ikke rart du er i babymodus nei og det er da helt lov! Det er din blogg og man kan selv velge om man vil lese den eller ikke! Selvom jeg ikke er i babymodus synes jeg det er gøy å lese om alle prosjektene dine! Stå på du er super flink og jeg får masse insprasjon av å komme hit! :)

  SvarSlett
 18. Elsker at du er i babymodus, er glad på dine vegne. Du er superflink. Jeg prøvde meg på et sengeteppe, men jeg fikk ikke til det engang hehe. Bommet på målene pga. sømmene (er en fersking på dette). Håper på steg-for-steg bilde? :) De som klager mangler litt sosiale antenner ja..

  SvarSlett
 19. Du er utrolig flink, og inspirerende! Syns ikke du skal ta til deg negativiteten fra andre. Selvom det garantert ikke er noe gøy! Og hallo? SELVSAGT er du i babymodus, det skulle jo bare mangle det da :D Stå på Siljemor :-) :-)

  SvarSlett
 20. Hei:) Legger sjelden igjennom noen spor etter meg, men denne gangen måtte jeg bare! Elsker bloggen din <3 Imponert over hva du får til. Du er ei utrolig kreativ og dyktig dame. Skal hilse fra min samboer som sier seg heeelt enig. Han blir helt satt ut verktøyskillsa dine :P Når det kommer til babyinnleggene dine syns jeg bare det er utrolig gøy å følge deg på den utrolige reisen. Blir aldri lei av babuprat jeg. Enten om det dreier seg om DIY prosjekter til barnerom eller hvordan den lille har det i magehuset sitt:) Stå på videre og husk at du har mange faste lesere som syns du er fantastisk! <3 Gleder meg allerede til neste innlegg.

  SvarSlett
 21. Blås i teite kommentarer! Folk får seg til å skrive de dummeste ting, ikke verdt å bruke energi på ;) Du er en inspirasjon, makan til kreativ jente skal du lete lenge etter! Skriv om akkurat det DU vil, om folk ikke synes det er spennende så er det fritt frem for å slutte å lese bloggen din. Her har du ihvertfall en trofast leser, gleder meg til å følge med videre på både babyrom og andre prosjekter :)

  SvarSlett
 22. Hei på du :)
  Så fint teppe, mye tid og kjærlighet som er lagt ned i det. Super fint ble det også :)
  Håper formen og alt er bra med deg og den lille :)

  Og jeg blir stadig forundret over hvor stygge voksne mennesker kan være mot andre. De burde skjemmes over det de skriver!! Jeg liker bloggen din godt og synes baby modus hører med når man er gravid, ellers burde man ikke vært gravid!
  Hilsen Elin

  SvarSlett
 23. Hei du :)
  De sure, ekle kommentarene må du bare ikke bry deg om. Din super flotte blogg og alt det nydelige du nå lager og ordner til den lille tulla deres : ) De som kommer med sure bemerkninger og slik er bare sjalue på deg. Lykke til videre med graviditet og forberedelser Gleder meg til å følge deg <3
  Klem Inger Beathe

  SvarSlett
 24. Helt utrolig at folk legger igjen stygge kommentarer ti de som er så hyggelige og deler livet og inspirasjon med omverden i en blogg. TUSEN TAKK for en kjempefin blogg! Jeg blir så inspirert og jeg er så facinert av alt du får til. Jeg kan verken sy eller snekre, men mange gode tips til farger og stil får jeg allikevel. Du imponerer og jeg har blitt fast leser. Det er alltid gøy når det er nye innlegg fra deg. Og så er det jo veldig bra at du er i babymodus! Hadde jo vært trist om du ikke var det med en baby i magen. Gleder meg til fortsettelsen. Vær velsignet!
  Hilsen Elisabeth fra sørlandet, 34 år, mor til 2.

  SvarSlett
 25. Hvor er det sødt og piget. En rigtig prinsesse værdig.

  SvarSlett
 26. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 27. Så synd at folk må utrykke seg i negative ordlag.Jeg venter og elsker siden din når det kommer noe. Er bestemor (3 og 11mnd) så jeg elsker åfølge deg med graviditeten og alt du ogsålager. Ideer fra barnerom er ogsåsupert når en er interrisert i interiør og driver med det. Stå på og vi følger og vent når det passer deg. Syns det var hyggelig de gangene vi fikk "liv" fra deg fra båten også. Dette skal være en flott tid for dere og fremtiden. Lise

  SvarSlett
 28. Hei! Måtte nesten legge igjen en kommentar til deg. Har ikke falt meg inn at folk kunne klage og skrive negative ting på bloggen din. Det er ikke noen meninger eller noe som provoserer på noen måte. Du har jo ikke denne bloggen som noen jobb, og da må du få skrive når du vil og om hva du vil.
  Jeg vil bare si at jeg blir veldig inspirert av deg! Har aldri hatt spesiell interesse for interiør osv, men i høst kjøpte jeg et stuebort som jeg pusset opp med drivved på toppen og hvitmaling på beina - og det ble ganske bra! Nå planlegger jeg tur til stoffbutikk i morgen for å kjøpe stoff, og jeg har aldri sydd på symaskin før. JA, du inspirerer!! Utrolig koselig å lese bloggen din :)

  Beklager lang kommentar, men håper du klarer å ta til deg de gode kommentarene og overse de negative. Jeg har ingen barn selv, men ELSKER babybloggingen <3 Gleder meg til flere innlegg - ta den tiden du trenger! Lykke til med graviditeten og tiden fremover - nyt det!

  SvarSlett
 29. All støtte til deg, det er då din private blogg og du legg ut det som opptek deg. Skulle berre mangle at du ikkje var i babymodus, eg ville heller bli bekymra om du ikkje var det! Det er mange uerfarne blivande mødre, og det må då være kjekt å få tips av andre. Du har vist oss kor allsidig du er, har kome med mange flotte snekkertips, og no viser du endå ei side ved deg. Koser meg når eg besøkjer deg i bloggen, og nyt den veksande veslejenta di! Ha fine dagar vidare! Mariann

  SvarSlett
 30. Kjaere Silje. Dette er den mest facinerende bloggen jeg er leser av. Du er kreativ og flink! Mange som faar gode ideer av deg. Og saa goey aa foelge en ny side naa som du venter en liten prinsesse. Vakkert sengetoey og lappeteppe. Tusen takk for at du deler med oss andre. Ikke la andre oedelegge lykketilstanden du er i. Vi venter med taalmodighet om det gaar noen dager mellom hver gang du er her. Alt godt oenskes deg! Klem til deg.

  SvarSlett
 31. Kjære, gode, flinke Silje, eg er så glad for at vi får lov til å ta del i alt dette! At du bruka så mykje tid og energi til å legge ut steg-for-steg (som eg ser mange andre ikkje har lyst til) er eg så takknemmelig for! Du vise jo at du har laga kvalitet som ser heilt fantastisk flott ut! Å at det er ditt eget :) Eg får så mykje inspirasjon frå deg! Eg blir kjempeglad for at du har lyst til å dele så mykje, så kjekt å få ta del i både hus og den lille prinsessa i magen din, å eg gler meg til å følge deg/dåke framover :) Har ei lita jente på 11 mnd, saumfarte bloggen din heile svangerskapet mitt, det hjalp meg veldig når eg var sengeliggande :) Skal lage nytt "baby"rom snart, så "endelig" (hehe) kunne eg hente inspirasjon ifra deg der og. Rommet til jenta di ser heilt nydelig ut, så fiine farga :) Syns rommet du laga til tanteprinsen din og var såå skjønt :) Kos deg masse, er heilt fantastisk å vere i babymodus :)

  Fælt med negative kommentara :( Sånt kan såre veldig :( Ser og mange mammabloggara får en del negative kommentara når det kjem til babynavn, "ho har stjelt navnet til babyen min" osv, eg får virkelig håpe at du sleppe noken negative kommentara på noke som helst. Elska bloggen din, huset ditt og at du er i babymodus, om det så tar ett år eller to før du hadde komt med nytt blogginnlegg skal eg love deg at eg fortsatt hadde lest blogge din :)

  Stå på, eg syns du virka som ei heilt fantastisk jente, håpa formen din er god, gler meg til å følge deg/dåke vidare :) <3

  SvarSlett
 32. Fortsett nett som du gjør, er innom kvar dag , koser meg med bloggen din. Er det ikkje nytt innlegg ,koser eg meg med dei "gamle" innlegga. Blogginga krever masse tid, så sure kommentarer er uhørt....Eg gav meg med blogginga, ikkje fordi det kom kommentarer, men fordi det tok for masse av tiden min. Stå på .......heier på deg. Gleder meg til fortsettelsen.

  SvarSlett
 33. Fortsett nett som du gjør, er innom kvar dag , koser meg med bloggen din. Er det ikkje nytt innlegg ,koser eg meg med dei "gamle" innlegga. Blogginga krever masse tid, så sure kommentarer er uhørt....Eg gav meg med blogginga, ikkje fordi det kom kommentarer, men fordi det tok for masse av tiden min. Stå på .......heier på deg. Gleder meg til fortsettelsen.

  SvarSlett
 34. Synes bloggen din er heilt topp :) Og at du er i babymodus er da heilt naturlig. Ikke la disse kommentarene ødelegge for deg! Stå på videre, du er så flink, gleder meg til å følge med videre :))

  SvarSlett
 35. Jeg har aldri kommentert en blogg, men da jeg leste at DU har fått negative kommentarer så måtte jeg bare. Dette handler kun om misunnelse fra en type mennesker som vet de aldri kan bli som deg, de føler seg bedre når de kan tråkke på andre, og dessverre finnes det en del slike uhyrer blant oss. Jeg synes det flott at du er i baby-modus, hadde synes det var ille om du ikke var det. Det å få et barn er altoppslukende, og den lykkefølelsen man kjenner på når man vet det er et liv som vokser inni en er helt ubeskrivelig, og det er en følelse som bør og skal nytes, og det er flott at du deler den med andre. Du virker som ei tvers igjennom nydelig jente, som også er utrolig kreativ og flink til masse. Det er veldig artig å titte innom bloggen din i ny og ne, og se hva du har gjort siden sist. Det er fantastiske arbeider du gjør! Jeg håper virkelig at du klarer å skyve alle vonde, dumme kommentarer ut av hodet ditt, og at du fortsetter og ha tro på deg selv og alt du gjør. Jeg ønsker deg lykke til videre med alt det flotte du gjør, og riktig lykke til i mammarollen, du kommer til å bli en super mamma! Klem fra en bestemor

  SvarSlett
 36. Det er nok ikke alltid like lett, men prøv å ikke bry deg om de negative kommentarene. Det er alltid noen som skal lage "kvalm" fordi de ikke er fornøyd med sitt eget liv og er misunnelig på deg /andre som har blogger, er blide og positive, kreative og får til ting. Det er helt utrolig at voksne mennesker kan oppføre seg så barnslig og rakke ned på andre. Har dere det virkelig godt med dere selv når dere holder på sånn??!
  Jeg er ikke mor selv og kan ikke få barn heller, men jeg synes det er flott at du er i baby-modus. Du skal jo bli mor for første gang, som er noe stort og fantastisk. Selvfølgelig skal du få være i baby-modus, glede deg, skrive om det, lage ting til lille prinsessa og vise oss det her på bloggen, jeg synes bare det er koselig. Vi er mange som digger deg og din blogg og alle dine kreative prosjekter, stå på og fortsett som du gjør! Teppet er forresten kjempefint. :)

  SvarSlett
 37. Hei :) Utrulig flink til å sy er du!! Fant deg på facebook på en DIY side. Ville bare gi deg et tips til tekstiler/strikk/etc du lager selv, eller til klærne til lille når de skal merkes. Jeg kjøpte merkelapper til mine håndverk så det jeg gir bort aldri skaper tvil om hvem som har laget de, hvis de engang går i arv. Som feks. på babyklær jeg holder på å strikke. http://www.ikastetiket.dk/navnebaand lager båndene spesielt til deg og det er ikke dyrt! :D Mine er kjempe fine og jeg er stor fornøyd! Du kan feks. bestille lapper med annet en "Håndlaget av mamma" eller du kan bestille lapper med navnet til baby å merke klærne hennes :) Bare et Tips :) Super blogg forresten! :D

  SvarSlett
 38. Synes du har en herlig inspirerende blogg:-), og du skal bare fortsette med å være i baby- modus:-), en fantastisk tid du går i møte og da er det lov å nyyyte den fullt ut. Artig å sjå alt det fine du lager til babyen som kommer:-). Koz dæ og nyt tia, å blogg om det som gir DEG glede.
  Hilsen helsesøster.

  SvarSlett
 39. Før en stoooor inspirasjon du e <3 Håpe vældi vældi på steg for steg innlegg på dissa tekstilan du ha laga :)

  Tuva :)

  SvarSlett
 40. Hev hodet og prøv å overse drittkommentarene (skjønner det er enklere sagt enn gjort), for det er bare noen som ikke klarer å dy seg skjønner jeg :( Ufattelig barnslig gjort å skjule seg bak tastaturet for å skrive dritt!!! Veldig synd, fordi du er en KJEMPEinspirasjon altså, jeg har fulgt med bloggen din nesten helt siden start - og jeg har BARE gode ord å komme med. Du er jo en superwoman som får til ALT, sy, snekre møbler og annet, male, osv. Kan ikke få sagt høyt nok hvor ufattelig flink jeg synes du er!!! Skulle ønske jeg bare hadde hatt en tiendedel av kreativiteten din, for da hadde jeg kanskje fått det som jeg ville her hjemme også!!! Hihi. Og SÅKLART det er normalt å være i babymodus når man venter sitt første lille gull, det skulle nå vel bare mangle!!! Hadde vært mer unormalt og ikke brydd seg om den lille i magen. Og hvis noen ikke ser logikken i det, så viser det bare hvor dumme de egentlig er :) Ønsker deg alt godt, sunshine. Keep up the good work, jeg gleder meg til hvert eneste blogginnlegg fra deg :D Klem fra Laila

  SvarSlett
 41. To create a such reasonably article is actually superb,I daily scan your blogs and provides my announcement for that here this text is simply too nice and then amusive. agenbolabonus.org

  SvarSlett
 42. That is quite surprising... I have never heard of that before reading your post!
  It makes me quite puzzled and angry too!

  SvarSlett
 43. You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website. Read More Read More Read More

  SvarSlett