tirsdag 25. februar 2014

DIY- klesstativ


God tirsdags kveld dere:)  

Hatt en fin dag?  
Det har eg, i dag har eg vert på jordmor kontroll å sjekket att lille jenta vokser som hun skal:) Alltid like hyggelig å høre den søte hjertelyden hennes <3  I dag kom og MDF plata i hus slik at eg kan begynne på neste prosjekt, og dere, det blir riktig så fint!

I går Fikk eg det for meg at eg ville lage noe, Som dere har fått med dere er lista på DIY lang til lille jenta sitt rom. Nå kan eg endelig styke ut en ting og det nemlig klestativ:)  

Eg har sitt rundt om på nette og det billigste eg har funnet frem til var 8-900 kr 
"gniten" som eg er så tenkte eg heller å lage et selv, ikke bare sparer du penger men da kan du lage din variant som ingen andre har og ekstra stas når det er hjemmelaget.  Eg har gledet meg lenge til å innrede  
barneromm til min egen baby, så endelig skal eg og få låv, helst skulle eg hatt 3-4 ulike rom slik at eg kunne fått plass til alle ideene mine..   

Men her er resultatet etter noen timer i garagen, pussing og maling:)


Så fint jo!


Har flere kjoler og jakker som skal få henge fremme, men bare 3 hengere, Det er notert på handlelista til IKEA i måren. Flere kleshengere.


Har limt på fine lister for å skjule skruhull men samtidig skape det lille ekstra.


Fine korger fra europris som kommer i 1 sett med 4 korge. 3 små og en stor til 199,-


For å skape prikken over i`n har eg freset inn et skilt som står "Se min kjole"   
Syns det var en fin liten detalj som gjør klestativet litt unikt.
Ser ikke det så godt på bilde, men synes bedre i virkeligheten.


Her kan dere se litt av listene eg har brukt på alle kanter. Er barnnmurlist med profilering:) 
Stativet er malt med lady supreme glansgrad 80 i fargen Lille prinsesse. En utrulig fin rosa farge som er dus og rolig. Annbefaler virkelig den om du vil male jenterommet rosa:) 


Eg har tatt setg for steg bilder till dere så det kommer en DIY-oppskrift på dette:) Denne kan du jo lage til deg selv og bare i større versjon:)  

Det var mitt siste sprell på DIY fronten, nå kjenner kroppen at dei 2 siste dagene har eg hatt all for mangen rare og ubehaglige stillinger så nå blir det horisontalen på sofaen:)  

Tusen takk for alle dei flotte kommentarene dere legger igjenn her hos meg, betyr så uendelig mye <3 og ikke minst så er det super motiverende.  

Ønsker dere alle en flott kveld videre  

<3 <3 <332 kommentarer:

 1. Det finnes billigere klesstativ på nettet enn 800-900kr, jeg kjøpte et fra kidsparadise til 499, hvitt og fint. bel fint dette også.

  SvarSlett
  Svar
  1. ja kansje, eg har vel ikke sett akkuratt det eg da:) men men eg kom billigere ut av det å lage selv uansett så:P hehe

   Slett
  2. Ja har man tid og lyst til det er jo det kjempe fint. Sier bare at det finnes alternativer for oss som ikke har mulighet til å lage selv som ikke ksoter skjorta...

   Slett
  3. Ja men det er jo helt supert:)

   Slett
 2. Hei Silje!
  Er det egentlig noe du IKKE kan lage? Det er altså så utrolig nydelig og flott alt du lager og får til! Blir så imponert over at du som er så ung allerede er en snekkermester også. Dette kan du ha som levebrød resten av livet om du vil! For et nydelig barnerom i de lekreste farger til den kommende prinsessa! Jeg har selv etter inspirasjon fra deg skaffet meg furumøbler for å pusse opp slik du gjør. Det er min gulrot som venter til helsa blir bedre. Når det blir ferdig skal jeg sende deg bilder :-). For en heldig liten jente dere venter- og jammen er familien din heldig som har deg til å ordne opp! Skrev en kommentar til sengetøyet etc.,men det kom ikke med. Det var helt nydelig det også som alt det andre! Herlig å være i babymodus og attpåtil boble over av ideer :-) Jeg er mamma til 3 voksne jenter og husker det som om det var igår. Har nå 5 barnebarn :-) Glede! Ønsker deg lykke, lykke til videre med alt! God klem fra Vigdis, Stavanger

  SvarSlett
 3. Kjempefint!! Tenk kor kjekt det blir for ho å ha når ho blir større :)
  Ser ikkje så godt på bildet om det allerede er det du har, men på Åhlens selger dei veldig søte barne kleshengere :)
  Litt mindre enn vanlige kleshengere, og perfekt til desse små kjolane :)
  Har det sikker på ikea óg ;)

  SvarSlett
 4. Så flink du er, beundrer virkelig kreativiteten din!

  SvarSlett
 5. så fint! Kreativiteten er det i hvert fall ikke noe i veien med :) Er så koselig med ting man har laget selv, uansett om det er mulig å kjøpe det i butikk. Blir noe helt spesielt <3

  Jeanette

  SvarSlett
 6. :) alltid kjekt å komme innom og sjå kva du får til! Berre heilt fantastisk, både ideane og ikkje minst utførelsen!! Sees! Mariann

  SvarSlett
 7. Du er fantastisk kreativ og FLINK!!
  Denne ble helt nydelig ♥

  SvarSlett
 8. Utrolig fint og nydelig !!

  SvarSlett
 9. Veldig fint, mye bedre enn det man får kjøpt!! Klem fra en imponert bestemor

  SvarSlett
 10. Halloooo, tror nesten ikke det jeg ser!:) Du slutter aldri å overraske, noe så bedårende:) Nå fortjener du en hvil på sofaen,må ikke slite deg helt ut. Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 11. Litt for sukkersøtt for mitt hus, men aww så nydelig <3

  SvarSlett
 12. Hvordan i all verden har du laget dette? Fikk lyst til å prøve, men er ingen snekker:(

  SvarSlett
 13. I found your site very beautiful and distinguished too. Thank you for your good work and continue.

  SvarSlett