lørdag 8. februar 2014

Mens eg venter


På ny sofa må stuen se slik ut...

Spisestuesofaen er sofaen min dei neste 6 ukene, har skrudd på dei laveste beina slik at den blir i normal sofahøyde:) 


Det blei utrulig luftig her nå, og veldig tomt.. Ikke så lett å få frem på bildene..


Eg liker tanken på å ikke ha vinkelsofa lengre men heller to 3-setere.. Da kan eg variere litt mer hvordan eg vil ha det :)

Kan nesten ikke vente på min fine nye sofa, den er virkelig lekker:)


Mye planer for stuen nå, grubbler fortsatt på om me skal bygge ned veggen mellom stue og kjøkken, noe som eg har veldig lyst til siden eg ikke liker kjøkkenet så godt pluss at eg få en veggplass til i stuen :) Det er jo bare denne veggen her som tv `n er på, og det er litt lite 


Snilleste kjeresten som kjøpte denne til meg til jul <3


Oliventreet i hjørnet kjøpte eg faktisk på europris. Endelig et oliventre eg ikke kan ta knekken på:)I denne delen av stuen tror eg faktisk det kommer til å bli spisestue. Eg skal lage meg nytt spisestuebord kraftig trebord med kryssbe og den fine DIY tv benken som eg laget helt selv skal få komme opp fra kjellerstuen:) Gleder meg mye til å få alt på plass:)   

Eg får sette meg tilbake på symaskinen og kose meg videre:) Eg har sydd vognteppe og sengkle til lille og resultatet blei nydelig, viser dere siden, da vil det og komme "oppskrift"  

Nyt kvelden videre 

<3 <3 <3


42 kommentarer:

 1. Hei Silje!

  Det ble veldig luftig uten den digre hjørnesofa, gleder meg til du får på plass den nye:)

  Jeg har et spm. til deg, som jeg håper du kan svare meg på.

  Meg og min kjære har kjøpt oss nytt hus, og spisestuen er liksom firkantet, den ene veggen tuter litt ut, som et ark, om du vet hva jeg mener? Og i spisestuen passer kun et stort firkantet bord og ikke et avlangt.. Har du tips til bord til meg? Stoler vet jeg hvilke jeg skal ha men bordet finner jeg ikke:(
  Heeeeeeelp! Hehe.

  Håper du svarer, for du er så flink ;)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann :):) ja det blir gøy å få den nye sofaen på plass:)

   Du kan jo eventuelt ha et rundt bord?:) Eg syns dei har et bord fra mobelringen som er kanllfint:) Rundt stort solid bord:) det heter vintage spisebord, og sammen med olliverstolene blir det knall:) Eg skal selv spare til 3 stoler fra olliver:)
   se link under:)

   http://www.mobelringen.no/spiseplass/bord/vintage-rundt-spisebord-o150.html

   En fin kveld til deg og:)

   Slett
 2. Tusen takk for svar, nå ble jeg glad :))))))))

  SvarSlett
 3. Blir spennende med ny sofa, den du hadde var jo også kjempefin:) Når det gjelder oliverstolene så har jeg spisestuesofaen og er veldig fornøyd med den:) Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 4. Stua di er koselig med eller uten stor sofa :)))
  Så lunt og innbydende.
  Gleder meg til å se når det selv lagede spisebordet er på plass.
  Håper du legger ut bilder under spisebord-byggingen, steg for steg :)))
  Har såå lyst å lage meg mitt eget, men kvir meg til å sette i gang da jeg aldri har bygget et møbel selv.
  Mye har jeg montert, men det er jo en helt annen sak :)))

  Ønsker deg en fin søndag
  Klem Heidi

  SvarSlett
 5. Hei ! Tittet på bilder av den fine stua deres og synes den ser så lun og varm ut.
  Hva heter den mørkeste fargen du har på veggen.
  Jeg skal bytte om fra lyse vegger og mørk beisede vegger, til hvite møbler . Ef derfor ute etter en fin lun og varm farge til veggene. Må ikke være for mørk da det er lite vinduer. Gjerne noe i bruntoner. Noen tips ?

  SvarSlett
 6. elsker den tv-benken! kan jeg spørre hvor den er fra? er så inspirerende å lese bloggen din å se bildene. stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du den har eg laget selv:) Har ribbet en vanlig furusjenk og laget tv benk etter innspirasjon fra home and cottage:) Eg holder på med en nå som skal i gangen og da kommer det forklarende bilder og slikt om hvordan eg har gjort det :) Tusen takk for hygglige ord:)

   Slett
  2. tusen takk for svar! gleder meg til det kommer, kanske jeg kan snike å herme litt! den var hvertfall kjempe lekker! :)

   Slett
 7. For en fantastisk flott blogg du har! Du er virkelig kreativ :) Jeg ble i hvert fall inspirert, det skal være sikkert! Tror nok ikke jeg klarer å snekre sammen en kommode eller et nattbord i en fei, men andre smarte og fine løsninger kunne jeg kanskje prøvd meg på :) Jeg følger - for her var det mye fint :)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Hei, hvordan har du gjort det med den døren som du har hengt cottonballs på? jeg har lyst til å ha en sånn dør til pynt hjemme, men vet ikke hva jeg skal gjøre :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) Du den er en gammel dør som var opprinlig hvit, eg pusset den ned og beiset det 1 strøk med drivved:) Fargen på denne blei veldig fin da treverket er så gammelt:)

   Slett
 9. hei :-) kor er den fine vasen din ifra? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) du den kommer fra IKEA :) husker ikke helt hva den kostet men nesten ingenting:)

   Slett
 10. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx
  Lijit.com
  Community.intuit.com
  Pixarcarsdiecast.com

  SvarSlett
 11. This is the game so players feel very fierce , adventurous . You try to join and play this game , you will feel great like.
  | tank trouble | learn to fly
  gun mayhem | can your pet
  | happ wheels

  SvarSlett