onsdag 5. mars 2014

DIY

Hei alle sammen og god onsdag:) 

Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye her i furehaugen. 
Eg har nemlig siden sist fylt mine 25 år, 28 februar var dagen min. så hele helgen gikk i matlaging og kakebaking:) Familien kom på lørdagen for kos og feiring.  

Dei neste dagene har eg egentlig bare vert utrulig lat og trøtt, er godt innimellom det og, hente litt krefter. Merker godt nå i graviditeten at eg er mye mer trøtt enn eg var før så da må eg bare lytte til kroppen og ta det med ro:)  

Men eg har ikke bare ligget på latsiden heller da, litt har eg gjort, ja det er enda litt mer barnerom inspirasjon på denne fronten. Venter fortsatt på min kjære nye sofa som enda er en mnd vekke, ÅÅÅ nå eg er lei av å vente på den! Tenkte å dele litt vanlig interiør med dere, men siden eg har hjelpt enn veninne med litt styling av leilighet, så står mye av tinga mine hos henne, så når det er på plass igjenn skal eg vise dere noen rålekkre nye lamper og dill:)     

Men enn så lenge,  Barnerommet <3


Dette har eg laget i dag:)  
Tegnet på frihand, skjært ut med stikksag og malt i fargen "lille prinsesse" 
Den er skjært ut i 4 mm MDF plate. Eg har hatt den liggende i garagen i evigheter, bare ventet på motivasjon til å starte.   


Det er bare halvferdig prosjekt, da treet skal pimpes opp med blad, fugler og ugler.
Noen fylger skal fly avgårde fra veggen, små kaniner skal sitte på bakken mens noen ugler skal disse på   
en huske:) kommer til å bli så koselig:)


Her har eg laget vår lille familie. Pappa, mamma og lille prinsessa vår:) hihi 
Her har eg tegnet på papp, klippet ut og trekt om med stoff som eg har limt fast:) 


Søte ikke sant?  

Eg får sette meg ned med bordet igjenn, mangen blader skal få stoff på seg, og kaniner og fugler skal tegnes opp:)  

Gleder meg til å vise dere endelig resultat:)  

Enn så lenge ønsker eg dere alle en flott kveld videre.. 

<3 <3 <3

56 kommentarer:

 1. Du er veldig flink, koser meg alle innleggene dine.

  SvarSlett
 2. Fantastisk fint!
  Gleder meg til å se det helt ferdig!

  SvarSlett
 3. Du er skikkelig dyktig:)nydelig barnerom

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord fra deg :D

   Slett
 4. Nydelig Silje!
  Gleder meg alltid til aa titte innom! Gleder meg til aa se resten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) så hyggelig da at du liker å titte innom min blogg :)

   Slett
 5. WOW :D Herregud så utrolig fint og så sinnsykt flink du er :) Er jo litt av en jobb å lage alt dette også. Tenker hun lille prinsessa di kommer til å stortrives på rommet sitt ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord fra deg :):) hehe ja satser på det, selv om det er en stund til hun kan kose seg der inne så er det deilig å ha det ferdig:)

   Slett
  2. Ja er deilig å ha alt ferdig :) Vi holder på å pusse opp rommet til eldstemann på snart 4 år og ja, det må jo være ROSA!! hehe også skal vi ta rommet til minsten på 7,5 mnd etterpå :) Du har mye å glede deg til framover <3

   Slett
 6. Så sinnsykt kult. Blir så inspirert av deg, du e jo heilt rå:)

  SvarSlett
 7. Så sinnsykt kult. Blir så inspirert av deg, du e jo heilt rå:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig sagt av deg :)

   Slett
 8. Du er helt utrolig!! Kjempefint, stå på, men flott at du lytter til kroppen din! :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) ja en må lytte til kroppen og hva den har å si :)

   Slett
 9. Du slutter aldri å imponere! Så nydelig. Gratulerer så mye med dagen som var, og håper at du fortsetter å poste ting som har med baby å gjøre. Det er så koselig å lese om :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så fine ord fra deg <3 så hyggelig å lese:)
   Takk for det du :) ja her blir det mye baby snakk, hihi:)

   Slett
 10. Det var nå en skulle vært småbarnsmamma :)
  Så mye fin inspirasjon !!

  Fin fredag og helg til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 11. Ikke bry deg med de der komentarene med javel??,,,,,, slett de, dummeste jeg har sett,,,, misunnelige folk finnes over alt, desverre!!!!! Du er flink, veldig flink, å noen klarer bare rett å slett ikke svelge noen kameler med at de ikke har sjangs til å lage noe av alt det fine du lager. Konsentrer deg om de fine komentarene du får, fra oppriktige folk og ikke det andre tullet. Fortsett med det du er flink på du, for flink og kreativ det er du virkelig :) ❤ lykke til med alt, og kos deg med det som betyr noe for DEG :)

  SvarSlett
 12. Så flink du er !! Veldig fint :) Hva heter fargen på veggene?

  SvarSlett
 13. Mye rare kommentarer ja, men sånn er det over nett:-( kjempe fin blogg å utrolig flink e du silje:-) litt synd at det er så lite blogging til tider, men forstår godt at det blir mindre noen ganger, kan jo ikke holde på konstant heller:-) stå på du e kjempe flink:-)

  SvarSlett
 14. Det er normalt å blogge mere en detta da når man e bloggar. Greit at man forstår det men man ska jo vørra litt aktiv å..

  SvarSlett
 15. Herregud fer ei klaging på enkelte:-(e det så plagsomt så finn dåkk ainna blogg da. Vi som like her bloggen e tolmodig nok å vent på neste innlegg. Så unødvendig å sleng dritt, å itj e det nå artig te silje heller, ho må jo mist helt motet. Så hold dåkk fer go te skitkasting innpå her. Gå bærre stilt ut fra bloggen å hold det fer dåkk sjøl!!!! Digge bloggen din silje:-) klem♥

  SvarSlett
 16. Hei og hopp:) Sand er ein fantastisk fin farge:D Vurderar den sjølv i stova. Kva trur du om det? Vil den bli for mørk, og veit du kordan fargen blir opp mot mykje lys, ved stoveglasa? Enkelte fargar blir jo røde, lilla, grå osv. Har du eventuelt tips til andre fine beige\brune fargar? Har og sett på sanddyne fra Nordsjø.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann :) Eg har selv fargen sand i stuen min på en vegg og har ikke opplevd fargen rød:)
   Eg tror eg kan si deg at du trygt kan male med denne fargen her og bli såå fornøyd med resultatet:):) Eg elsker den fargen, fineste beige farger som er. Den er heller ikkje mørk så du kan bare male i vei :) Sand og sanddyne er veldig like, Eg selv har ikke prøvd sanddyne fordi det er ingen som leverer med Nordsjø

   Slett
 17. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck

  SvarSlett
 18. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!
  Cordis.europa.eu
  Urgames.com
  Yellowbot.com

  SvarSlett