tirsdag 25. mars 2014

Forelsket

 

God kveld alle sammen :)   

I går var det endelig tid for 3 d ultralyd i Bergen. Dette er noe eg har gledet meg stort til lenge, har telt dager og timer nesten til å få hilse på lille prinsessa i magen igjenn :)   

Gleden var stor da hun kom opp på skjermen og viste seg frem for oss. 
Noe så nydelig<3 

Eg Blei så rørt da eg såg hun og fikk tårer i øynene av det hele. 
Alt stod bra til med lille jenta. 


Eg er så stolt, forelsket og bergtatt av denne lille jenta her. 
Glede meg stort til hun kommer til verden <3 

Hun er veldig lik pappen sin.


Bare 13 små uker til nå så her du her <3   


Bilde av magehuset, som begynner virkelig å vokse:)  

Ville bare vise dere bilde av henne, er så stolt:) 
Så kommer det snart nye innspirasjonsbilder til dere :) Mangen prosjekter i ilden  

Men eg vil ønske dere en flott kveld videre   

<3 <3 <3

39 kommentarer:

 1. Så koselig! :) Ja, du får gjøre virkelighet av ideene dine nå får når prinsessa kommer blir det lite tid til prosjekter ;-) Har selv 2 prinsesser og med babyen på 8 uker er det møbelbygging/maling/vasking/rydding ++ med puppen framme føles det som i ihvertfall :P Ting tar mye lengre tid med småtasser i hus, men så finnes det heller ingen større glede i livet enn å sitte med barnet sitt i armene da:D. Ønsker deg masse lykke til! Jeg vil også dele noe med deg som ingen fortalte meg når jeg ventet nr 1.. Altså, folk forteller deg sikkert om at det blir våken netter og mye barne gråt, men det de ikke sier er at uansett hvor mye du blir fortalt om de greiene der så forstår man det faktisk ikke før man sitter der kl 02.00 med en hylende baby i armene. Så ikke la førstegangs panikken gripe deg for det eneste babyen trenger er deg! Holder du deg rolig og avslappet så får du mest mulig søvn ;-) Huff dette ble en laang kommentar, og jeg beklager hvis du syns jeg kommer med irriterende råd og greier, men jeg ser så mange "slite" så måtte bare. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp sånn er det å være småbarnsmor Silje :) Er som Madeleine sier: en vet ikke hvordan det er før en sitter midt oppi det, men babyen lærer du å kjenne etterhvert og jeg vet fortvilelsen kommer. Jeg har vært der selv og siden min datter nr 2 hadde litt kolikk og låsninger mellom skuldrebladene så var det rimelig slitsomme kvelder.. Men faktisk så er den gleden og kosen med babyen og det å vite at det er din unge, overveier alt <3 Den kjærligheten du har til barnet ditt er ubeskrivelig <3 Nyyyydelig ul bilde av lille prinsessa, så tydelig også :D Ønsker deg lykke til videre i svangerskapet og husk, lytt til kroppen din for det blir tyngre :P

   Slett
 2. Å så spesielt det må være... skjønner du er stolt :)

  SvarSlett
 3. Veldig nydelig, så heldige dere er! Dette blir stas!! Kos deg masse, både under graviditeten og som mamma! Mye å være stolt og glad for :-)

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at du er stolt :-) Kos deg med den lille i magen, nyt hver eneste stund. For tiden går så fort etter at hun er født.

  SvarSlett
 5. Så koselig :)
  Vi hadde privat UL i uke 14 og så henne i 3D da, ansiktet var fint, men kroppen var ikke helt utviklet så var litt merkelig å se. Vært på UL i uke 19 også, og skal på en i 32 for å sjekke om morkaka er der den skal.
  Men gleder meg mest til hun kommer ut selvom det er en merkelig og herlig følelse å gå å bære på et levende menneske som sparker og beveger seg...
  Lykke til med dine planer og prosjekter. Jeg har foreløpig bare en DIY på gang :P

  SvarSlett
 6. Såå koselig og så søt liten jente 😊
  Gled dere for det å få barn er det beste som kan skje i livet 😊
  Livet blir komplett når du får barn 😍
  Bloggen din er så koselig å lese 😊👍

  SvarSlett
 7. Great blog! i actually love however it's straightforward on my eyes and therefore the info area unit well written. i'm curious however i'd be notified whenever a brand new post has been created. I actually have signed to your rss feed that extremely ought to do the trick! Have a pleasant day! bolatangkasnet.org

  SvarSlett
 8. Thanks for the info, maybe I can use this ended my tufted marketing and I've been use untold anulus media in run a interaction and they someone existing a big amend on me. Marchorowitz.org

  SvarSlett
 9. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.
  Timesdirect.net
  Videolinkz.us
  Workpost.com

  SvarSlett