torsdag 13. mars 2014

God torsdag
Heisann alle sammen :)  

Eg ville bare innom for å si hei til dere og fortelle dere hvorfor det har vert så stilt her inne.. 
Lørdag som var kjente eg at eg begynte å bli unormalt sliten og trøtt, tenkte ikke så mye over det men orket ikke gjøre noe. På søndag blei formen verre. Eg fikk feber og kroppen var helt slapp, det eneste eg orket å gjøre var å ligge på sofaen… 
Mandag kom og formen blei verre trudde kansje dette bare var vanlig syke og tenkte ikke så mye over det, eg holdt meg i ro å tenkte dette går nok over. Tirsdags kveld ringte eg til legevakta da eg fikk så enorme smerter bakk i korsryggen og frem mot magen, det var så vondt at eg måtte felle noen tårer. om eg stod, gikk,låg eller satt, ingenting var godt.
Det var ikke mye hjelp på legevakta så måtte bare vente til onsdag morgen og ringe legen.   

Eg fikk time ganske med en gang og måtte bare hoppe i bilen og komme meg avsted. 
Eg var bombesikker på at eg hadde lommeboken med meg men det hadde eg vist ikke. Da blei eg vinket inn av veivesenet og fikk min første BOT. 500 kr ikke allverden men fortsatt sure penger. :P   
Da eg kom til legen viste det seg at eg hadde ikke bare hatt smerter for ingenting, eg fikk påvist nyebekkenbetennelse og antibiotika med meg hjem.  
DRITTDAG!   

Så eg ligger fortsatt på sofaen med null enegri og litt smerter. Dei begynner å avta og det er fantastisk! 
Eg er så lei av å ikke gjore noe og ikke ha energi. Har mye å vise dere på bloggen og, men siden min kjære er på jobb har eg brukt den lille energien eg har til å lage middag.. hehe  

Men eg satser på at formen min kommer seg snart for dette er bare så kjedelig.! 
Så der har dere svaret på lite blogging.:)  

Men dere har etterlyst bilde av magehuset mitt så da tenkte eg å dele et bilde med dere :) 


Slik ser eg ut nå:)    

Ønsker dere alle det godt enn så lenge så snakkes me om litt når formen min er komt seg :) 

Så til dere som hele tiden skal fortelle meg hvor ofte eg skal blogge, ikke gidd!
Eg har ikke råd til å skifte ut tinga,møblene mine og male om vegger hele tiden slik som mangen av dei store bloggerene gjør. Eg tener heller ikke en krone på denne bloggen, er bare utgifter med det. Eg får ingen sponsor gaver eller noe. Så derfor er det ikke like flitting blogging.. Eg kan heller ikke stå i garagen og lage ting hele tiden for å tilfredstille alle leserene? Det koster penger med interiør.
Eg har rekninger, huslån billån og betale og….
Eg har sagt til dere gang på gang at det er litt stilt her nå da eg venter på sofa, venter på skyvedør til utestue, bygge ned veggen i stuen osv.! Eg kan ikke trylle frem sofaen..
Så på denne bloggen bogger eg akkuratt når eg føler for det og når eg har noe og blogge om, så takk på forhand :) 

50 kommentarer:

 1. God bedring, og godt sagt!! Gjør som du selv vil!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk :) ja ikke sant ?:)

   Slett
 2. God bedring fine du :)
  Gleder meg til masse inspirasjon og koselig lesing fra deg når du er i form igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det snille du :) gleder meg til eg er i form igjenn :)

   Slett
 3. Skjønner veldig godt at du blir lei mas om evige blogginnlegg, jeg kan nok innrømme å ha etterspurt et innlegg i ny og ne, men det er ikke med vondt hjerte og er bare et skrik om hvor utrolig glad jeg er for at du nettopp kommer med disse innleggene som jeg liker så godt. Du gir masse inspirasjon med kreativiteten din. Jeg har også etterspurt når du begynner å selge dine egne møbler, å det er fordi jeg digger, DIGGER, møblene du lager.
  Jeg respekterer at du kommer med blogginnlegg når du måtte ønske og at du selfølgelig ikke er som "fotballfrue" som må blogge fordi hun skal vise frem sponsede ting og at du faktisk gjør dette som hobby og ikke av inntektsgrunn ;-)
  Vi er så glad i Lindevegen bloggen at vi håper du aldri aldri slutter å blogge, men mange flere burde kanskje gå i seg selv, å tenke etter hva de faktisk skriver og må ta hensyn til DEG :-)

  Kos deg masse med magen, gleder meg til fremtidige blogginnlegg, når den tid kommer ;-)
  Og riktig god bedring :-)
  Store klemmer fra Marie ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) ja det er helt grett og spørre om innlegg, men syns det er mye koseligere og motiverende og lese når folk spør på en fin måte:)
   og ikke som: jaja nå var det stilt igjenn ja.. en burde blogge mer enn dette når en blogger osv da er det ikke så gøy:) men når folk sier det savner innlegg i fra meg da syns eg ikke det gjør noe:) Tusen takk for dine fine og motiverende ord <3 veldig hyggelig av deg :) nei her er det ikke noe penger å hente på bloggen, hehe tusen takk for fine ord fra deg :) klemmer tilbake

   Slett
 4. God bedring.. ta vare på deg og den lille..

  Klem henriette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det henriette:)

   Slett
 5. Å så bra at det går bedre med deg silje:-) ta det med ro å kos deg på sofan:-) du skal ikke stå i garasjen å jobbe no vøttø, sett dæ godt te rette med ei bok å kos dæ med god samvittighet:-) så sant som du sei, bloggen tjene du itj på å gjør som du vil. My klaging på bærre tull:-( god bedring silje, goklem fra monica:-)♥

  SvarSlett
 6. Saa koselig aa se den fine magen! God bedring og ta den tiden du trenger til aa bli helt frisk. Du vet de som venter paa noe godt...(bloggen din) venter ikke forgjeves. Er bare kjempeglad hver gang du er her. God klem til deg fra en trofast leser.

  SvarSlett
 7. Lika bloggen din akkurat som den er, ingen over ingen ved sida ;) stå på, du er flink <3

  SvarSlett
 8. Nydelige Silje med babymage, koselig! ville bare si at jeg leser blogge din med en gang det kommer nytt innlegg og det er like spennende hver gang. Det er mye inspirasjon og glede å finne her på bloggen hos deg. Har nettopp flyttet i nytt hus, der jeg syntes rommet mitt ble litt kjedelig. Da gikk jeg på bloggen din og fant litt inspirasjon og rommet er blitt veldig bra :) tusen takk for at du er den du er og god bedring :) bruk den tiden du trenger på nye innlegg og kos deg med tiden framover <3
  Hilsen Amalie Fast leser

  SvarSlett
 9. God bedring! :)
  Blogg når du føler for det, og har tid og energi :)
  Klem fra lille hjerterom ♡

  SvarSlett
 10. For en nydelig mage! Du er vakker <3

  SvarSlett
 11. Åh du er bare så fint gravid! :) Når det gjelder nyrebekkenbetennelsen syns eg, som sjukepleier, at det er veldig rart at ikkje legevakten reagerte! Feber, vondt i ryggen og gravid! Hallo!! Godt du fekk hjelp dagen etterpå!

  Og du, blogg når du vil og kan og har noe å dele! Det er jo det som er interessant!
  Hos meg er det virkelig tørke for tida, eg et liv som eg bare henger etter. Så la di som mase, mase og ikkje bry deg!!

  Ha ei go helg og god bedring!!!

  Klem

  SvarSlett
 12. blogg er noe man skal gjøre når man har lyst, stå på!

  SvarSlett
 13. Kjempe fin mage :)) elske bloggen din, at den kje e full av reklame å sånt:D

  SvarSlett
 14. Se der ja :) Fine magen <3 Ikke tenk på alle de som maser, du er gravid og må ta det med ro. Jeg hadde selv et slitsomt svangerskap med nr 2 og hadde mye plager og vondter. Endte med 3 sykehus innleggelser så vet hvordan det er når formen ikke er på topp. Kos deg med planleggingen av babyrommet og nyyt tida selvom det blir strevsomt på slutten. Ha en fin dag og masse god bedring :)

  SvarSlett
 15. Fine voksende magen din :)
  Kjedelig å bli syk, håper du raskt blir bedre !!
  At folk maser på deg om flere innlegg... Herlighet :(
  Som leser av en blogg så må en jo bare vente i spenning på neste innlegg, eller hva ??
  Blogg når du føler du har noe å blogge om, du bestemmer selv hva du vil bruke energien din på !!

  Fin fredag, god helg og god bedring til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 16. Vi følger det du legger ut og er fornøyde med det. Elsker når det kommer noe men skjønner at du kan ikke blogge hver dag. Men liker godt å høre om barne prosjekt ogsånå. Synd du er blitt syk. Det viktigste er deg og babyn nå. Ta vare på deg selv og ha en flott helg

  SvarSlett
 17. Masse god bedring til deg Silje. Skriv/Blogg fordi du selv ønsker, ikke fordi du føler du må. Du går en fantastisk tid i møte. Sug til deg alle inntrykk og gleder ved det å være gravid.

  SvarSlett
 18. Godt sagt Silje, slik skal det være! Det er din blogg og vi er glade for at du av og til deler med oss. Håper andre også deler sitt når dei har tid så du også drar nytte av bloggane som finst! God bedring og god helg!

  SvarSlett
 19. helt fantastisk hva folk kan få seg til å skrive, da er de kun kikkere og ikke opprikitig interessert i alt det flotte du får til, kreativiteten din og møbelsnekkerskills. Tror de fleste leserne dine digger bloggen og alt du får til. Håper du snart blir i form igjen - ikke for at du skal lage blogginnlegg for oss men for at du skal ha fine, deilige dager som gravid. Klem karianne

  SvarSlett
 20. Så bra at du er på bedringens vei, og så koselig magehus-bilde!
  Kos deg videre i graviditeten og jeg følger i allefall bloggen din selvom den ikke oppdateres i hytt og pine ;)

  SvarSlett
 21. Åneei, nyrebekkenbetennelse er heelt jævlig! God bedring! :)

  SvarSlett
 22. Så dumt at enkelte ikke kan vise forståelse og respekt for deg når det blir litt stille på bloggen :( synes det er så bra at du sier i fra, man skal jo ikke ta til takke til dritt fra lesere bare fordi noen er misfornøyde! Utakknemlige folk altså :( Jeg må bare gi deg masse creds for at du holder ut og deler ditt nydelige hjem med oss likevel, elsker bloggen og ideene dine! Ble så inspirert av fargen du malte i gangen at jeg malte en vegg av den i stua mi ;) ble superfornøyd!! :D Masse god bedring og håper du får energien tilbake snart :) ps; nydelig magehus! Lykke til videre i graviditeten :)

  SvarSlett
 23. Man kan ikke være så hårsår og må tåle å høre litt sanning når man blogger. Mye kommentarer da og alle er ikke positive. Tror folk flest syns det blir blogget veldig lite innpå her i forhold til andre blogger,men som Silje sier blir hun ikke sponset å kan ikke bytte ut alt for å blogge, det blir for drøyt:-) men man må nok bite i det sure eplet og ta imot litt negative tilbakemeldinger også dessverre:-(

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg tåler og høre at det blir lite blogging, men ikke så ofte fordi eg har sagt det mangen ganger her inne at eg har rett og slett ikke råd til å bytte ut og blogge heletiden. Det er veldig dyrt og så materalistisk er eg ikke:) Eg syns det blir enda mer drøyt å lese bloggere som bytter ut sofaen 4 ganger i året og spsiestuestoler 5 ganger, da detter eg av lasset for syns da at alt har tatt overhand! :P ja det er slik, heldigvis får eg ikke så mangen, men dei få er sårende, hehe Eg føler eg blogger grett, eg deler på oppskrifter og er som regel veldig slink og svare på leserene sine spørsmål.:)

   Slett
 24. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post! Information Information Information

  SvarSlett
 25. It's actually a great and helpful piece of information. I am satisfied that you just shared this useful information for us.
  Thanks for sharing.
  cara menggugurkan kandungan
  obat penggugur kandungan
  obat aborsi
  tanda tanda kehamilan

  SvarSlett