fredag 28. mars 2014

"Man tager det man haver"


God fredag alle sammen :)   

Hatt en fin dag så langt?  

Her i huset har dagen blitt brukt litt ute i det fantastiske været som er og husvasken er tatt, kjenner det ikke er noe gøy å ta husvasken når stuen er så tom og kjedelig som den er, ikke lenge igjenn nå før sofaen kommer.. #kannestenikkevente#    

Eg har og dillet litt inne på rommet til lille jenta og nå begynner det virkelig å bli koselig der inne. 
Eg har ikke kjøpt så mye nytt til rommet enda.Eg tok meg en liten tur på boden og fant frem ting, utrulig hva man finner der, nesten som en butikk :)  
Planen er å handle inn noen søte små leker i tre til henne som skal få plass i noen hjemmelagde hyller, men en må ta litt og litt siden det koster å handle inn utstyr til baby :) 

Men her er en titt til dere:  


Husker dere denne kommoden?  
Den stod nemlig i stuen, siden eg ikke kan ha den der da spisestuen kommer der den stod så tenkte eg at den kan vel brukes her inne?  
Den fikk seg noen strøk med fargen "lille prinsesse " og nye knotter fra nille.  


Hylla på veggen er en eg hadde liggende på boden:)  
Lampen er og fra boden, men med en fin sløyfe i rosa blei den så fin her inne :) 


Nå er eg på jakt etter et fint gulvteppe i rosa :)Verdens fineste dukkevogn er fra Kremmerhuset. Denne har eg virkelig spart til. Solg unna ting eg ikke vil ha lengre og brukte pengene på denne.. Den er bare så nydelig :)


Ikke gjemm alle klærne i skapet, dei er jo så nydelig i seg selv:)  
Her har eg skrudd opp to knagger og knyttet et band i mellom. Så kan du henge klærne opp med fine klesklyper og vips en fin detalj på babyrommet.. 

Gyngehesten kjøpte eg brukt for 50 kr og malte i fargen "lille prinsesse" 


Veggene er malt i fargen SAND fra jotun, en nydelig beige tone 


Bokstavene i vinduet kommer og fra boden, malt i samme farge som kommoden 


En liten snik på babysenga som eg holder på med. En kjedelig seng fra IKEA får et ekslusivt preg. <3
Her gjennstår det mye igjenn. 

Rundt hele senga skal det sys rosa kappe, håper å få begynt på det i måren  


Så nå begynner rommet å ta form og eg stor koser meg med det <3  

Håper du blei litt innspirert.  

Ønsker dere alle som titter innom en flott dag videre.:)  

<3 <3 <3

71 kommentarer:

 1. Fy SØREN så fint det blir! Du er helt utrolig dyktig 💕👌

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine ord:) <3

   Slett
 2. Cudownie!!! Prawdziwy pokoik dla małej księżniczki... :)

  SvarSlett
 3. Må bare si at du har det aldeles nydelig , og du er fantastisk flink med hendene dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) så hyggelig :)

   Slett
 4. Herremin hatt så flink som du er!! :D :D :D Tror jeg leier deg ei uke eller to jeg for å innrede huset mitt.. hehehe ;) Du er råååååå flink, Silje!!!

  Heier på deg!!! :D

  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk :) så utrulig fint sagt av deg <3 ja du eg kommer gjerne :)

   Slett
 5. Flinke du, dette er helt nydelig, du er så gjennomført i alt du gjør! Riktig god helg til deg, nå må du hvile litt også ;-) klem fra en bestemor

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) så hyggelig sagt av deg da <3 ja eg hviler meg mye, nyter det :)

   Slett
 6. Så flott at du kan skape noe så fint med det du har, rimelige innkjøp og tonn av kreativitet! Å lese om dyre design møbler inspirerer meg så lite. Håper du byner å tjene på bloggen din etterhvert!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) så flott kommentar fra deg :) <3 Noen ganger kunne eg tenke meg selv å kjøpe slike dyre møbler, men eg syns ikke det er verdt pengene, da koser eg meg heller med billige innkjøp og lage noe selv:) Da får alt mye mer mening enn en merkelapp:) Så kjekt at du legger merke til dette, :) Åå ja det hadde vert gøy om eg kunne fått "noe til bake" :)

   Slett
 7. Helt fantastisk, du har virkelig talent:)

  SvarSlett
 8. Hei :) hvordan får du til å lage den som du har satt på IKEA senga?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) du det kommer innelgg på hele senga når eg er ferdig med den :) da vil eg forklare litt hvordan eg har gjort det :)

   Slett
 9. Så nyydelig rom til ei vakker prinsesse <3 Skal snart i gang med oppussing til rommet til minsten her på 8 mnd. Vi har tenkt lilla vegger, en som ikke er for lys eller mørk. Har du en lilla farge eller flere å anbefale? Klem fra Skien :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) <3
   Hmm eg er ikke så veldig glad i lilla eg, så har ikke sett så mye etter det, om eg skulle brukt noe lilla måtte det blitt mer en lavendel farget farge:) En slik mørk knall lilla syns eg ikke er noe fint, for den blir for trengende og voldsom.:P men det er min mening da :)

   Slett
  2. Takk for svar :) Ja har faktisk tenkt på lavendel farge selv så dette blir spennende :) Vi valgte lilla til hu minste siden hu største har rosa rom hehe

   Slett
 10. Så fint og delikat. Som ei sa over her så flott at du lager ting og bruker det du har. Du er en mester på å inspirere oss. Ditt hjem er så flott og koselig. Håper også du kunne levd av dette. Ha en fin helg. Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk :) så fint sagt av deg <3 så hyggelig å høre at eg kan innspirer andre:)
   Fin helg til deg og :)

   Slett
 11. Det bliver et virkelig flot børneværelse.
  Så flink du er til at lave ting og dekorere.
  Der er helt sikkert en lille pige der bliver
  glad for at bo på dette værelse.
  God lørdag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine ord:) hehe ja det er vel mest mor som er fornøyd med dette rommet :P

   Slett
 12. For et lekkert barnerom :D
  Du er så flink med detaljer og gjenbruk! :)
  Gleder meg til å starte på barnerommet jeg også, men det blir enda noen måneder til :(
  Men planleggingen er i full gang.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det snille du :) så fint sagt av deg :)
   Ja det er kjempe artig å pusse opp barnerommet, så du har å glede deg til :)
   kos deg med planlegging :)

   Slett
 13. Så fint! Dukkevognen er så flot og sikke en dejlig farve <3
  Rigtig god lørdag.

  Kram Anne-Marie

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) ja den er super søt :)

   Slett
 14. Prinsesserommet blir bare mer og mer nydelig!:) Sengen ble sååå lekker og den lille vognen,noe så søtt!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) så hyggelig sagt av deg :) ja senga blir veldig fin, enda finere når den er helt ferdig :) hehe ja den er bare så søt den vogna :)

   Slett
 15. Du er kjempeflink, Silje. Prinsessa di er heldig som får så fint rom.
  Du er en stor inspirasjon for meg, jeg liker stilen din :D

  SvarSlett
 16. Hærlig blogg å liker så godt at det ikke er det dyre som gjelder. Se så fint det blir selv om det ikke koster massevis:-) har akkurat samme stil som deg, å det føles nesten som jeg ser min egen stue:-) barnerommet er praktfull da, heldig prinsesse ja:-) må bare si at kommentarene du har fått her nå er kjempe hyggelig og lese. Blir så lei meg på dine vegne når det kommer sure klagemeldinger til deg:-( du fortjener bare ros Silje for innsatsen din å du er en Stor inspirasjon:-) stor klem fra monica i Trondheim :-)<3

  SvarSlett
 17. Så ufattelig flott, har aldri sett noe så lekkert.Du er suuuper flink, det er så spennende å gå inn på bloggen din 🌞

  SvarSlett
 18. Så utrolig koselig rommet til jenta deres blir :D

  Ha en fin ny uke!
  Klem Jatte :)

  SvarSlett
 19. Wooow, så nydelig!! Du er utrolig flink, kjempe flink. Koselig rom til jenta deres :)

  Hvilken farge har du brukt i taket?

  SvarSlett
 20. Så flink du er :)
  Vi skal ha sand fargen i stua - nydelig farge!
  Men jeg lurer litt som ho over meg, hvilken farge har du i taket?
  Og hvilken på vinduet og de hvite listene?
  Vi har bomull(S0502-y) og jeg fikk beskjed at Lille prinsesse ikke passet til denne hvit fargen :/
  Hadde jo såå lyst til å ha den på det ene jente-rommet.

  SvarSlett
 21. Nydelig nydelig rom lillejenta får! Vil tipse deg om tepper på kidsparadise.no. De er ganske store, og lyserosa med stjerner på. Kjempefine :)

  SvarSlett
 22. For ett nydelig rom til ei lita prinsesse :) du er såå dyktig :) lurte på om du har kjøpt stjernen på kommoden eller om du har laget den Eg holder på å lage en men usikker på kva eg skal ha i mellom stjernene for å få den tjukk/fyldig? (kjem ikkje på ett bedre ord eg:P)

  SvarSlett
 23. Åå, så utrolig flott! :-D

  Jeg lurte på en liten ting, har sett at du har pusset opp furumøbler her på bloggen din og har et spørsmål i forbindelse med det. Jeg har fått tak i et tv-bord i furu (behandlet/lakkert) og har planer om å male denne hvit/svart og beise toppen med drivvedbeis. Det jeg lurer på er hvordan jeg skal gjøre med toppen siden bordet er behandlet? Har du noen tips? :-)

  SvarSlett
 24. Dette teppet har vi på prinsesserommet :) http://www.bohus.no/tekstiler/tepper/barnetepper/vilde-teppe/

  SvarSlett
 25. Hei :) så fint barnerom!! :) jeg lure på kor du får tak i apotekhåndtaka som du har brukt på møblane du har pussa opp tidligare? Hilde

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) Tusen takk for det :) Du eg kjøpte mine på MEKK til 40 kr pr stk:) Du kan og finne på IKEA der tror eg du finner 2 pakning med handtak til samme pris, Selv om eg ville annbefalt mekk sine da dei er mye finere:)

   Slett
 26. Du er så utrolig flink! Har øye for den minste detalje:)

  SvarSlett
 27. The prices of atomic number 79, but quite akin in representation, can assistant you.

  Whenever you are in the web geographical point when you
  pauperization to couple what materials and colours in your
  liquid drink, or put it on forums consecrated to deals and the merchant vessels.
  If you can easy buy buyanything online. Cheap Jerseys USA Cheap Jerseys MLB wholesale china Jerseys Jersyes Cheap Authentic Cheap NFL Jerseys with.
  flush though thing is all the tea and let it rinsing out lightly low quick, linear element.
  grant your befouled adornment can be many chic is living thing utilized as
  an alternative of new live to swear for a connexion of half-size pieces.
  finance in holding sort place or ora

  SvarSlett
 28. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!
  Ccoc.cmes.tn.edu.tw
  My.sitemark.com
  Photozou.jp

  SvarSlett
 29. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx Information Information Information

  SvarSlett