torsdag 3. april 2014

FØR- ETTER

  

God torsdags kveld? :)  

Hatt det fint siden sist?  
Her har det ikke sjedd så mye. Har rett og slett bare latet meg og vert ute i nydelig vær. 
Vinduer og terasse er vasket og klar for byggfolk skal komme og begynne på utestuen, er bare dager igjenn nå til den står ferdig og klar for dilling fra meg :)  

Ellers har eg brukt mye tid på gravering i det siste. Eg har tatt på meg jobben og gravere 35 glass med navn for min søster. Hennes eldste sønn skal stå konfirmant nå 4 mai, så det har vert min priovitering.. Er litt av en jobb!   

Men eg er ferdig med kappe på senga til lille mor. og senga blei nydelig i mine øyner. Fortsatt litt små plukk igjenn men eg må til bergen på stoff og stil før det er helt 100 prosent..  

Men eg deler bilder med dere


Nattbord skal lages, men eg får ikke sage i garagen nå når min kjære maler der ute! 
Så eg får vente til han er ferdig.

Slik såg sengen ut FØR: 


ETTER litt kjærlighet: 


Så fornøyd med denne fine prinsesse senga:)  
Eg har sydd kappe nede på senga og laget gavler på endestykkene.  
Det skal et fint band rundt gavelen for å skjule spriker og lim, men må få kjøpt først. 


Treet som dere ser på veggen har eg laget selv:)  skjært ut i mdf plate og limt på veggen med tape. 
Ugler og blader har eg klippet ut i papp og dekket med tekstiler i ulike farger og mønster.:)


 Den fine gyngehesten er kjøpt for 50 lapp og malt i fargen "lille prinsesse"
Veggene er malt i fargen SAND
 sengehimmelen skal ikke være slik, Eg har eg fått spesiallaget en prinsesse krone i tre som skal henge på veggen, og sengehimmel i den. Eg gleder meg veldig til å få på plass <3 


Så nå begynner rommet hennes å ligne noe.:) Eg stooor koser meg med å lage til dette til henne <3 Dette er noe eg har gledet meg til lenge


Hva syns du ?   

Gladmelding! Sofaen kommer i hus om en UKE, ååå nå gleder eg meg stort, den har eg jammen ventet lenge på. Så om litt kommer det mye bildr av stuen og utestuen:)  

Eg vile bare takke dere alle som titter innom og legger igjenn så mangen flotte kommentarer, dere er så snille <3  

Ha en nydelig kveld videre  

<3 <3 <3

80 kommentarer:

 1. Aldeles nydelig! ♡
  Heldig lita frøken som skal bo her! :) Du er så flink, og alt passer så godt ilag :)

  Her går dagene til å pusse, male og pynte ein gammal gyngehest som mi lillemor blir 3. generasjon til å ta i bruk :)
  Er så koselig å styre og stelle mens ein venter ♡

  Gleder meg til å sjå nye sofaen din :)
  Ein fin kveld videre til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det snille du <3
   hehe hun hadde vel ikke brydd seg så mye enda, men blir kjekkere å lage til noe til henne da eg kan få mer respons:) åå tenker den blir veldig fin :)
   Ja det er veldig koselig syns eg <3

   Slett
  2. Hehe, sant det :)
   Mange i min familie som ikkje kan skjønne kvifor eg absolutt må ha rommet klart før vesla er født når ho uansett ikkje skal sove der enda :p
   Men er så koselig, og det gjer kanskje ventetida litt kortare om ikkje anna :) <3

   Er forresten synd at folk slenger ut negative kommentarer til deg.
   Er veldig veldig koselig at du tar deg tid til å svare, men forventer det absolutt ikkje :)

   Slett
  3. hehe, ja det er vel noe i det og.! men å bygge rede er en del av vente tiden :) Eg tar det mens eg er i god form og tar det før hun kommer til verden, da eg heller kan bruke tiden min på henne når hun kommer:) Slippe å tenke på å pusse opp og alt det der, da har jo alle avgasser forsvunnet og alt er klart:) Grett å ha alle tingene hennes en plass og, slipper at det står i esker og stabler rundt om alle andre plasser, så å ta rommet før dei kommer er bare praktisk :P hehe ja eg er enig, vente tida blir litt mindre <3 ja men slik er det alltid, noen som bare må:) Eg tar meg ikke vanligvis så nær av det, men som gravid og ekstra følsom så kjenner eg det, eg tenker alltid slik dette fortener eg ikke:P hehe så blir eg lei meg, men men en kan bare ikke komme unna det, slik er verden desverre blitt.. Eg prøver så godt eg kan å svare folk, føler at det er på sin plass at det skal til siden dere bruker tid på å legge igjenn spor:) Noen ganger kan det bli mye og svare på, både her, mail og facebook, men bare koselig det :)

   Slett
 2. Så nydelig det blir, skjønner godt at du koser deg med å lage det så fint for prinsessa di, hun har jammen "vunnet i lotto", hun kommer til å storkose seg hos dere :) Blir spennende å se sofaen og utestuen din etter hvert! Klem fra en bestemor

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det du :):)
   hehe ja satser på at hun vil trives her hos oss, er hvertfall høyt ønsket <3
   Ja gleder meg veldig til å vise dere :)

   Slett
 3. Helt utrolig fint!!!! 😊 du er så flink!!!😊

  SvarSlett
 4. Det finnes ikke ord som kan beskrive nok hvor dyktig du er!! Så utrolig nydelig gjennomført rom.. Jeg sitter her med haka i tastaturet omtrent, haha :P

  Digger stilen din Silje <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. åå tusen takk <3 dette var virkelig en flott kommentar :) aner ikke hva eg skal svare <3

   Slett
 5. Helt sykt fint. drømme rom for ei lita prinsesse:)

  SvarSlett
 6. Eg må sei at eg glede meg verkelegen til den dagen du startar eigen bedrift. Du er jo i ferd med skapa deg eit godt navn og rykte allereie. Dette må vera byrjinga på ein fantastisk draum♥
  R.S

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det <3 så fantastisk fin kommentar :) så kjekt at så mangen står i ryggen min og heier på meg :) <3

   Slett
 7. du er kjempeflink silje.gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk <3 så hyggelig då :)

   Slett
 8. Bare så flott!!!! Gleder oss til å følge hus, hagestue, stua, kjøkken, barnerommet og lille prinsessa. Klart hun er en krone verdig. Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :D blir spennende å vise dere :)

   Slett
 9. Så fint prinsesserom :-D Du er jammen kreativ. Ikke så lenge siden jeg oppdaget bloggen din men nå må jeg kikke innom av og til for å få litt inspiradjon selv ;-) Jeg har gjprt som deg med en kommode som lekene til minstejenta skulle være oppi. Fjernet de nederste skuffene, malt, nye knotter og kurver. Må se det ble forandring å så flott den ble :-D Men kjære tid å jeg slet med finne fine kurver. Ser du har noen til blomstene dine. Synes det er kjempe fint men finner ikke noen som passer eller liker til en grei pris. Hvor pleier du kjøpe kurver? Håper pp svar ;-) mvh anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) så koselig å lese dette var da, snille du :) Eg tenker den blei riktig så lekker eg :) Dei kurvene eg har i huset har eg kjøpt på KID, der syns eg en finner kurver til rimlig peng og fin farge på rottingen:) Eg har noen ganger vert inne på skeidar og der har det vert en del rotting kurver, du kan jo sjekke det ut der og?:):) Masse lykke til på jakten :)

   Slett
 10. Dåne...sier jeg bare,du er for god til å være sann!!:) Alt du tar blir til gull!! Blir spennende å se den nye sofaen og spisestuen osv... Ha en fin helg,håper fineværet holder leeeeenge:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk snille snille du <3 aner ikke hva eg skal si til slike fine ord eg, blir nesten litt flau av det hele :P hehe
   Å ja du eg gleder meg til å få det litt på stell her nå :)

   Slett
 11. Hei. Vil bare si nok en gang, du er helt utrulig i det du gjør.blir målløs.for en heldig prinsesse☺ lurte på hva du vasker terassen med. Har mye grønske på min. Mvh veronika

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det du :) <3
   Eg bare spylte den lett nå, men eg skal vaske den med terasserens tror eg det var. Eller terasseblekner eller noe, Det fordi me skal skifte farge på den og beise på nytt :) Men om du skal bare få vekk grønske så holder det nok med husvask eller noe? hehe eg tror du får høre på en bygghandler som har peiling, eg vil ikke vill lede deg her :P :)

   Slett
 12. Mange som ønsker svar på spørsmål her Silje:-) man må kanskje være litt høflig å svare på dem når så mange spør om råd! Fin blogg uten tvil å du er kjempe flink, bare litt dårlig på tilbakemelding.

  SvarSlett
  Svar
  1. Unødvendig av deg å skrive det til meg syns eg. Hva veit du om eg ikke har hatt tid til og svare ? Eg pleier stort sett og ta meg tid til å svare på spørsmål eg får.

   Slett
  2. Hallo !!! Er du fjern over her eller??? Komme med slike spydige tilbakemld...
   Og hvilken rett har du til å kreve noe som helst??
   Vi som er faste lesere hos Silje, vet at hun svarer når hun vil. Slutt å bry deg, finn en annen blogger å plage!! IDIOT!

   Slett
  3. Slike frekke tilbakemeldinger er stygt å skrive! Hva oppnår du med det egentlig?

   Slett
  4. Helt enig!! Ikke med måte på hvor kvass man svarer tilbake over en kommentar. Syns ikke personen hadde skrevet så stygg kommentar da, var bare om å svare folk på spørsmål, resten va jo skryt egentlig. Men maken for en respons her fra en person som kaster skit utav munnen. Hold deg for god til å kalle folk idioter da. Fin blogg du har Siri:-)

   Slett
 13. Huff korr my spydigheta:-(

  SvarSlett
 14. Hallo!!!?? Hvor motbydelig er du ikke over her? Silje tar seg alltid tid til å svare sine lesere, makan te frekkhet på deg!! Du tror kanskje at Silje sitter her 24/7 å venter på at alle som skriver kommentarer skal få svar med en gang? Hallo.. Det er ikke slik bloggverdenen funker, din dust.
  Alle vi som følger Lindevegen er storfornøyd med hvordan Silje driver bloggen sin.. Vi er ganske heldige også, hun er gravid og orker fortsatt å holde på her inne.. Det er det ikke alle som hadde gjort frivillig! Så slutt å kom med slike latterlige kommentarer å slutt å vær her inne hvis det bryr deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for støttende og fine ord snille du <3

   Slett
  2. ??? Kjære min. Fine ord..her har det egentlig ikke sagt noe stygt og galt, men denne personen tar helt av å skal forsvare med langt ifra fine ord Silje..

   Slett
 15. Det var ikke hyggelig å komma inn på denne sida når det er så utrivelig kommentarar:-( skal da være hyggelig, men for et stygt ordbruk på enkelte hær:-( her blir folk kalt idioter og duster osv. Men uansett for en kjempe fin blogg Silje:-) du har en utrolig flott blogg og du er mega kreativ:-) håper folk ikke krangler å slenger kallenavn innpå her å tar bort fokuset på det som gjelder her, nemlig din flotte blogg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da bürde du over her kanskje skylde på den personen som begynte å legge ut spydige kommentarer!! Man skaper ikke et godt utgangspunkt ved å kritisere bloggeieren, da må man regne med at fansen blir irriterte!!

   Og.. det er vel litt drøyt å si at fokuset blir tatt bort fra bloggen?? :P Ingen fokus blir tatt bort fra min side hvertfall. Jeg syns Silje fortjener backup i ryggen av de som digger bloggen!! Det er derfor jeg sitter her å bruker minutter av min tid på å skrive dette også!! :)

   Slett
 16. Hej Silje :-) är så glad över din blogg. Tycker det är tråkigt att vissa människor kommer att vara så oförskämt att skriva sådana kommentarer. Det är bra att vi höja oss över dem ;-)
  De är inte värda vår tid ..
  Ser fram emot fler inlägg med den nya soffan :-)) <3
  Många kramar från Gunilla :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord fra deg, så hyggelig <3 <3

   Slett
 17. Kjempefint rom =) Er så gøy å dille og lage til =) Storkoste meg når jeg laget til rommet til gutten min som strax er 2 år nå =) Om du ikke har tenkt på det, så vil jeg anbefale å ha en god stol du kan sitte å trøste og kose med jenta i på rommet hennes ;) Jeg har en gyngestol på gutten min sitt rom, og den hadde jeg ikke klart meg uten!! Har vurdert å ta den bort nå som har har blitt så stor, men plutselig er det en natt vi trenger den og da finner jeg ut at den må bare få stå en stund til ;) Masse lykke til med alt som snart skjer, og jeg gleder meg til å se den nye sofaen din. Du er en kjempestor inspirasjonkilde <3 Takk for at det finnes sånne som deg

  SvarSlett
 18. Hei!
  Først og fremst vil jeg si at du er super dyktig! Jeg blir så inspirert og vil prøve alt selv om jeg aldri har snekret eller malt før..

  Jeg har et spm, Kan jeg male hvilket som helst ikea kommode? Er det bare å male i den fargen jeg liker? Og hvilken farge har du på kommoden din? Er det også "lille prinsesse"?

  Håper du kan svare meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :)
   Tusen takk for fine ord :) hehe du klarer det om du bare vil, så er bare å gi det litt tid og øve deg så går det helt fint:) Eg har aldri prøvd meg på å male en ikea kommode før så kansje ikke den beste på å svare å det. Men eg har sitt flere som har gjort det så eg tipper det skal gå helt fint, Du kan i grunn male det du vil:) Men ta deg en tur på fargehandler så sier du hva du skal male til di, så kan di annbefale deg hvilken maling som er best egnet til det du skal male, Da går du ut i fra hvilken overflate det er og matriale, Rekner med det er helt glatt det du skal male?:) Eg har malt kommoden i lille prinsesse ja :) super fin farge! Spør meg igjenn om du lurer på noe:)

   Slett
 19. Flinke Silje:-) håper formen e bra, det går fort no og om itj leng har du ei lita tulle å ta vare på:-) nydelig rom du har ordna no ja. Bli spennende å sjå når du får ordna i stua:-) kos dæ videre å husk og ta det med ro å nyt svangerskapet :-) klem fra monica i Trondheim:-)

  SvarSlett
 20. Venter og venter på nytt innlegg, gledes til det kommer:-) god påske Silje og kos deg flinke du:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, så koselig da:) Har vert så mye på tapete at eg har ikke hatt tid:) Men nå kommer det litt innlegg fremover til dere :)

   Slett
 21. Må bare sei d va en dum kommentar om at du må svara folk. Eg veid ikje om någen som e bære på å svara folk enn silje alså. Hu tar seg veldi god tid t lesarane sine. D kan eg sgriva onna på. Eg he fått svar kvær gong. U go girl. Ha en fin påske silje.kos dg me knøtte i magen.klem

  SvarSlett
 22. Har du oppskrift på sengekappen? :-)

  SvarSlett
 23. kan du legge ut oppskrift på gavelen ? den var nydeli !<3:D

  SvarSlett
 24. Hvordan fikk du stoffet rundt på gavelen og hva brukte du inni der?^^ hvis du skjønner hva jeg mener?:)

  SvarSlett
 25. Thanks for the data, perhaps I will use this over my tufted selling and i have been use much annulus Mainedia in run a interaction and that they somebody existing a giant amend on me. agenbolabonus.com

  SvarSlett
 26. I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation t hat's at the other blogs. Appreciate your sharing this best posting.
  Lynbet.com
  www.lynbet.com
  Lyn Bet
  Lynbet.com

  SvarSlett
 27. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!
  Visual-paradigm.com
  Inmethod.com
  Qubeshub.org

  SvarSlett
 28. I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this. Information Information Information

  SvarSlett