mandag 5. mai 2014

Graviditeten så langt
Heisann alle sammen:)  

Tenkte eg skulle fortelle litt om svangerskapet mitt så langt eg da noen av dere lesere lurer veldig på hvordan det står til med meg og lille prinsessa:)  så koselig at dere bryr dere om det  

Noen lurer og på om eg kommer til å vise henne frem til dere. Mest sansynlig så skal dere få en titt på henne <3  

Termin: 29 juni <3
På vei: 32+5 
Neste kontroll: 29 mai  
Kjønn: Liten prinsesse <3
Utolmodig: Kjenner eg begynner å bli litt utolmodig ja, men det er bare for eg er så spent på  treffe henne 
Navn: Det er nesten bestemt, hun får hvertfall et vakkert og unikt navn <3 tenker å dele det med dere snart :) 
Innkjøp: Nesten alt er på plass, litt små ting igjenn som apotekvarer og vaskekluter osv, men det skal handles nå på torsdag, deilig å være ferdig med det meste  
Vektøkning: vekta har gått opp 6 kg til nå 
Hevelser og vann i kroppen:  Har ikke noe enda, men rekner med det kommer snart 
Strekkmerker: Ingen som har kommet enda, satser på at det forblir slik, men kommer di så kommer di, ikke noe og gjøre med det :) 
Hode ned: var nett på kontoll hos jordmor og da mente hun at hun har plassert seg med hode ned, men hun kunne fortsatt flytte på seg 
Aktivitet: Ja hun er veldig flink til å vise seg frem, sparking og mye romstrering der inne. Helst på morgen kvisten og dagen og når eg skal legge meg. Men utrulig koselig å kjenne, da setter eg meg i ro og nyter bevegelsene hennes 
Tungt: Ikke i det hele tatt, er i min livs besteform føles det ut som 
Kynnere: Har ikke merket noe til det enda nei 
Babyrom: Ja det er nesten klar det og,litt små plukk igjenn, men det haster ikke:) selv om hun ikke får brukt det på en stund så er det veldig fint å ha det klart. Så kan eg bare nyte den nye tilværelsen når hun er her:)  
Sulten: Ikke noe mer enn vanlig faktisk  
Matkick: Under hele savngerskapet har eg hatt veldig lyst på frukt. Da snakker me jordbær,blåbær kiwi og ananas:) Kunne ikke gå en dag uten blåbær, så hadde stort forbruk på det noen uker, heldigvis har det roet seg ned litt. 
Plager: Eg må ha hatt det "perfekte" svangerskapet. Helt fra begynnelsen så har eg ikke hatt noen plager, kvalmen kom aldri til meg. Det som gjorde det vanskelig å finne ut om spiren. ( 9 uker da eg fant det ut grunnet ekstremt ømme bryst)  bekkenet har ikke plaget meg enda, humøret er stort sett på topp. Energien min er upaklagelig men eg kjenner jo selv at eg er mer trøtt enn eg normalt sett pleier å være:) Men uten om det så priser eg meg heldig.   
Humør: Det er stort sett på topp! Ikke så mye sur og gretten. Men eg blir veldig lett rørt og tar lett til tårene. I dag fikk eg hentesette hennes i posten og når eg kom hjem for å se på det så kjente eg tårene presse på, var så røerende og endelig å ha et hentesett selv og såg for meg henne i det <3 
Sykehusbagen: Den er ikke pakket enda, men eg tenkte og begynne på den nå snart slik at den ligger klar. Eg er en jente som liker å ha litt kontroll å ting på stell. Grett å ha det klart så en slipper å springe galman i huset om det skulle skje før termin. 
Tanker om fødselen: Eg er egentlig ganske klar og gleder meg veldig til å få oppleve dette. Noen dager kvir eg meg litt men stort sett så tenker eg på fødselen som noe fint og fantastisk. Gleder meg veldig til det øyeblikket eg får se henne for første gang<3 
Høygravid: Ikke enda. Men om 13 dager går eg vel under det å kalle seg høygravid (hjelp) 

Så slik er altså mitt svangerskap til nå :) 

Deler noen magebilder med dere og eg da:)


magen 31+ 4 <3 Magen i uke 32 <3


Klar for konfirmasjon her er eg 32+4 <3


Nydligste hentesette <3 tenk dette blir hun vakker i 


Fine prinsessa <3


gleder meg til å treffe deg nå <3 

Så slik står det til med meg og lille <3 Alt bra med oss begge.:)  
Håper dere syns det var litt koselig å lese om dette ?  
Ønske dere alle en fin kveld videre 

<3 <3 <3


74 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig silje:-) du er jo helt nydelig som gravid, å så godt at du er i bra form:-) gleder meg til å høre navnet på prinsessa:-) kos deg videre, å ta godt vare på deg selv:-) klem fra monica i Trondheim :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra du syns det:) åå tusen takk, så utrulig fint sagt av deg <3 ja eg er veldig heldig som er i så god form, så setter stor pris på det :) Ja det er veldig fint navn <3 Takk for det og ilige så du :)

   Slett
  2. Dr Hope is a real genuine and a very powerful spell caster who has helped so many people all over the globe. He has also helped me my friends and family in many ways. When my husband left me for another woman i contacted dr Hope and explained everything to him and he calmed me. After he did his work, my husband ran back to me in 2 days as he said. He also cured my uncle's cancer. Thanks Dr Hope. Contact Dr hope now on his email
   Ultimatesolutionhome55@yahoo.com and you can still contact him through his website on:
   http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope He will help you. Contact him quickly.

   Slett
  3. THIS IS NOT A JOKE. TRUST GREAT DR KUMAR. My names are Gina Tom from United States. Great Dr Kumar is really powerful and knows how to do his job perfectly. If not for him i could not imagine what would have happened. My ex was always picking up an argument with me and was always beating me. He started acting strange and funny and left me for no cause for another girl. I thought all hope was gone. I searched for help on the internet and i came across Great Dr Kumar. I saw so many testimonies about him. I was delighted and i contacted him on his email and told him what was going on. He laughed and assured me to calm down that he will help me and that my ex will come back begging me. He did his work and cast the spell for me and in 3 days time, my ex came apologizing just as he told me. Today we both live together and we are even more in love than how we use to be before he left. Contact the Great Dr Kumar for your own help. You can contact him on: drkumartemple@yahoo.com and his website is:
   https://drkumartemple.wixsite.com/dr-kumar

   Slett
 2. Hei! Kjempekoselig at du vil dele såpass med oss. Det er så moro å lese om. Jammen har du hatt ett drømme svangerskap. Ikke fullt så lett gikk det her, hverken under eller rett etter på, men premien var helt fantastisk! Og bare så du er klar over det, morskjærligheten kommer til deg med engang, og den er sterk, mye sterkere enn noe annet <3 Lykke til, gleder meg til å høre mer fra deg og babyjenta di :) Jannike.

  SvarSlett
  Svar
  1. så hyggelig at du synes det :) ja eg har vert heldig og er enda heldig:) tenk om noen dager er eg høygravid:P hehe hjelp! Eg gleder meg enormt til å endelig skal få oppleve denne kjærligheten alle snakker om :) <3 Tusen takk for lykke ønskninger, skal bli morro å titte innom dere med lille jenta :)

   Slett
  2. Mitt navn er Lizzy, Fra Amerika. Jeg ønsker å dele vitnesbyrdene mine med allmennheten om hva denne mannen kalt Dr osazuwa nettopp har gjort for meg, denne mannen har nettopp brakt min tapte Ex-ektemann til meg med sin store stave, jeg var gift med denne mannen, kalt Steven, vi var Sammen i lang tid og vi elsket oss selv, men da jeg ikke kunne gi ham et barn i 2 år, forlot han meg og fortalte meg at han ikke kunne fortsette lenger da jeg nå var på utkikk etter måter å få ham tilbake til en venn av Min fortalte meg om denne mannen og ga kontakt med e-posten, da vil du ikke tro på dette da jeg kontaktet denne mannen på mine problemer, han forberedte denne stavekastet og tok med seg min tapte ektemann, og etter en måned savner jeg måneden min og går etter En test og resultatet er at jeg er gravid, er glad i dag er jeg en mor til en baby jente, takk igjen den store Drosazuwa for det du har gjort for meg, hvis du er ute og går gjennom noen av disse problemene som er oppført nedenfor:

   1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
   (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.
   (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
   (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
   (5) Hvis du vil ha et barn.
   (6) Du vil være rik.
   (7) Du vil knytte din mann / kone til å være
   din for alltid.
   (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
   (9) Hvordan du ble svindlet, og du vil gjenopprette, mistet du penger
   - Du kan kontakte ham via: email Drosazuwa5050@gmail.com eller mobiltelefon
   +2349032581113

   Slett
 3. Så utrolig at man kan få "bilde" av babyen i magen, og hyggeligt at du vil dele det med oss. Ønsker deg lykke til med resten av svangerskapet, gleder meg til å høre hva dere skal kalle henne 😊
  Mvh Anne Lise, Telemark  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er veldig morro :) annbefaler alle å gå til 3d ultralyd <3 så fantastisk rørende når hun plutselig kom opp å skjermen og me kunne få de litt hvordan hun så ut:)

   Slett
 4. Super koselig innlegg, godt å høre du ikke har noen store utfordringer med svangerskapet :)
  Vi har mye å glede oss til framover :) Jeg også er av den oppfatning at det er lurt å ha alt unnagjort i god tid! Ingen vits å stresse med ting hvis man faktisk har tid til å gjøre litt og litt :)
  Ønsker deg en fin fin dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra :) nei du eg priser meg heldig asså:) håper resten går like knirkefritt og at lille jenta er like snill på utsiden som i magen, :P Ja eg hadde aldri orket tanken på å ikke ha alt på plass til hun kommer, tenk det stresse da, det første en må er ut å handle inn.. Nei godt å ha et skritt forann :)

   Slett
 5. Så koselig deling. Du skriver så fint. Blir glad på dine vegne å lese det. Så vi trenger ikke bare interiør fra deg. Blogging av alt er koselig. Gled og kos deg videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) så hyggelig da :) hehe nei kansje ikke, men merker at det er interiør innleggene som får mest kommentarer:) har prøvd mangen ganger å fortelle litt om meg og min jobb, men slår ikke altid like mye ann :P hehe

   Slett
 6. Snart tobarnsmamma7. mai 2014 kl. 13:41

  Kjempekoselig innlegg! Setter pris på flere slike, i tillegg til alle de fantastiske interiør og DIY innlegga dine selvfølgelig. Du er virkelig en inspirasjon :-) masse lykke til videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine fine ore <3 setter stor pris på det :)

   Slett
 7. Så koselig å lese dette! Er glad på dine vegne som har et så fint svangerskap :-) Gleder meg til å få vite navnet til prinsessen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, så hyggelig da :) Ja skal bli spennende å dele med dere:)

   Slett
 8. Så deilig å være så i form! Slik er det ikke her i huset de tre første månedene… Har et spørsmål. Hva vet du om maling når man er gravid? Jeg tenker på sterke lukter og sånt for babyen. Har sy mye jeg skulle malt, men er redd for det når jeg er gravid. Men forstår at du har gjort det mye, så jeg lurer på å male litt jeg også. Er det noe maling som er bedre enn annet? Takk for en super blogg. Hilsen fast leser på sørlandet. Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Sa det er helt herlig:) uff da så kjedelig….
   Eg veit egentlig ikke så mye, men det di sier til meg på fargehandler er at malingen i dag er mye mildere og snillere enn det den var før:) Du bør ikke male med oljemaling og slikt da…
   Når eg har malt har eg sørget for at det er mye lufting, du kan og bruke maske om du vil…
   Du får jo tak i jotun sens som er veldig egnet for dette bruket, den er allergivennlig og ikke noe lukt og avgasser:) Eg passer meg for avgasser og slikt, men eg mener en trenger ikke låses inne på et rom i ni mander fordi man er gravid, noen er så forsiktig med alt at en graviditet nesten blir en sykdom. :P hehe men hør deg med fargehandleren så har nok di gode svar til deg :) kan du male noe ute med god lufting så er jo det helt supert:) Takk for fine ord:)

   Slett
  2. Tusen takk for tips og svar!

   Slett
 9. Så herlig at du har hatt et fint svangerskap :-)) Jeg hadde også et drømmesvangerskap, ikke kvalm, formen var strålende, det eneste jeg kan "klage" på er kynnere og endel strekkmerker, men sånn er det, ikke noe som plager meg! Og GLED deg til å føde, ja det er selvsagt vondt, men det er virkelig en fantastisk og helt rå opplevelse! Hør på jordmor og jobb med kroppen så går det fint :-) Jeg fødte for 3 uker siden, og håper allerede jeg får mulighet til å oppleve en fødsel igjen :-) For ikke å snakke om mammatilværelsen, det å bli så ufattelig glad i et menneske så fort er helt spesielt <3 Lykke til framover!

  SvarSlett
 10. Translate text or webpage
  Type text or a website address or translate a document.
  Cancel
  Translate from: English
  mitt navn er ANITA SMITH, jeg er her for å spre dette glade budskap til hele
  verden, om hvordan jeg ble gravid etter 14år av marriage.have møtt så mange
  spell caster på grunn av min tilstand, men til ingen nytte, før jeg møtte en venn som
  introduserte meg til dreghogho verden størst spell caster som hjalp meg
  i kraft av sine guder, og jeg ble gravid for første gang etter
  14år av ekteskap og jeg fødte tvillinger GABRIEL og Gabriella .... am
  veldig glad for å være en mor now.please ikke glipp av denne flotte muligheten .. hvis
  du har noen problemer, vennligst kontakt verden større spell caster gjennom
  denne e-posten .. dreghogho@gmail.com. han er også spesialisert i løsning av andre
  problemer, inkludert følgende:
  (1) Hvis du vil at din ex tilbake.
  (2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
  (3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
  (4) Du vil kvinner / menn til å løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Hvis du trenger økonomisk bistand.
  (7) Hvis du ønsker en kur for hiv / aids og andre sykdommer.
  kontakte ham nå for umiddelbar løsning på ditt
  problemer på dreghogho@gmail.com
  Thank you

  SvarSlett
 11. These Wicked a pas de sagesse spirituelle, cette fois de rester aussi moncler pas cher Muji, que ceux de couleur rouge moncler pas cher foncé lumière traction, l'âme n'est certainement pas de combat. Hands flash de lumière, trois éléments vont disparaître, moncler pas cher dit. Bien sûr, vous le pouvez. Doudoune Moncler pas cher Tiens à remercier mon frère l'argent. Léger sourire, l'instant d'après son flash de lumière de la taille, ce qui continue à tomber, mettre en œuvre, l'immortalité, livres, et moncler pas cher moncler pas cher Petit frère, ce sont les trois éléments que vous souhaitez. Doudoune Moncler solde Vous voyez comment. Oui, l'argent que mon frère, il ya aussi des instruments utilisés dans l'immortalité de la prochaine quels livres vous moncler pas cher pouvez me donner convertibles en Lingshi. enfin empilés un hill.After de l'argent de pompage enveloppé dans un linge obtenu âme me.

  SvarSlett
 12. Mate this is often a really nice web log here. I needed to comment & say that I enjoyed reading your posts & they're all fine written out. you create web logging look straightforward lol I’ll attemp to begin a blog later nowadays and that i hope it’s [*fr1] pretty much as good as your blog! abundant success to you! bolatangkasgratis.org

  SvarSlett
 13. Mitt navn er Andrew Allen fra Norge, vil jeg raskt fortelle verden at det er en reell on line spell caster som er kraftig og ekte, er hans navn DR ADODO, hjalp han meg nylig for å gjenforene mitt forhold til min mann som forlot meg , Når jeg kontaktet DR ADODO han kastet en kjærlighet spell for meg og min mann som sa at han ikke har noe med meg å gjøre igjen ringte meg og begynte å tigge meg. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. I dag er jeg glad for å fortelle dere alle vet at dette spell caster har krefter til å bringe elskere tilbake. fordi jeg er nå fornøyd med min mann. Til alle som leser denne artikkelen, og trenger hjelp, DR. ADODO kan også tilby alle typer hjelp som å gjenforene av ekteskap og forhold, herding av alle typer sykdommer, graviditet Stave, og mye står mer. Du kan kontakte ham Via denne e Adodospelltemple@gmail.com eller ring ham 2348156784928. nettside; http: //adodospelltemple.wix.comadodospelltemple.

  SvarSlett
 14. Jeg har noe å dele med dere !!! Det er en stor glede i hjertet mitt som jeg ønsker å dele med alle. Mitt navn er Marie. Jeg hadde en misforståelse med min kjæreste i fjor som førte oss til å bryte opp og han aldri ønsket å høre stemmen min igjen. Han så en vakker kvinne som han finner mer penere enn meg, men ettersom tiden gikk jeg møtte Doctor Adodo. Han er en stor spell caster (medisinmann). Jeg kontaktet ham gjennom hans e-post og forklarte alt til ham. Han sa at jeg ikke skulle bekymre deg, at min kjæreste skal komme tilbake til meg på kne tigge om tilgivelse. Etter alt var forberedt han fortalte meg at min kjæreste skal komme til meg innen 24 timer tigge. Min største glede er nå at han faktisk kom tilbake til meg og falt på kne tigge om tilgivelse, og i dag er vi glade for. Har du problemer med din kjære? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? bekymre deg ikke mer fordi Doctor Adodo kan gi deg en spell å få ham eller henne tilbake. Med hjelp av en spell akkurat som han hjalp meg. Kontakt lege Adodo i dag via e-post for din spell: Adodospelltemple@gmail.com eller ringe ham på mobilen +2348156784928 på nettstedet http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

  SvarSlett
 15. Svar
  1. Mitt navn er Lizzy, Fra Amerika. Jeg ønsker å dele vitnesbyrdene mine med allmennheten om hva denne mannen kalt Dr osazuwa nettopp har gjort for meg, denne mannen har nettopp brakt min tapte Ex-ektemann til meg med sin store stave, jeg var gift med denne mannen, kalt Steven, vi var Sammen i lang tid og vi elsket oss selv, men da jeg ikke kunne gi ham et barn i 2 år, forlot han meg og fortalte meg at han ikke kunne fortsette lenger da jeg nå var på utkikk etter måter å få ham tilbake til en venn av Min fortalte meg om denne mannen og ga kontakt med e-posten, da vil du ikke tro på dette da jeg kontaktet denne mannen på mine problemer, han forberedte denne stavekastet og tok med seg min tapte ektemann, og etter en måned savner jeg måneden min og går etter En test og resultatet er at jeg er gravid, er glad i dag er jeg en mor til en baby jente, takk igjen den store Drosazuwa for det du har gjort for meg, hvis du er ute og går gjennom noen av disse problemene som er oppført nedenfor:

   1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
   (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.
   (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
   (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
   (5) Hvis du vil ha et barn.
   (6) Du vil være rik.
   (7) Du vil knytte din mann / kone til å være
   din for alltid.
   (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
   (9) Hvordan du ble svindlet, og du vil gjenopprette, mistet du penger
   - Du kan kontakte ham via: email Drosazuwa5050@gmail.com eller mobiltelefon
   +2349032581113

   Slett
 16. Mitt navn er Kim Leon. Jeg er her for å spre hele arbeidet er en ekte magi Gorge kalt Dr Ogudugu som bare har bidratt til å hente foreningen av mann og forholdet vårt er sterkere og glede og lykke i ekteskapet vårt. Jeg har mye svindel, falske spell trinser, men jeg senere ringte en venn i Ogudugu Dr. Tammy Smith er en stor mann som vil hjelpe ham til å gjenopprette forholdet tilbake med sin husband.He kan hjelpe meg og tørke bort mine tårer. Dette gjør at målgruppen for denne fantastiske vitnesbyrd for alle som ønsker å kontakte ham via e-post GREATOGUDUGU@GMAIL.COM
  1. Få ditt EX LOVER TILBAKE.
  2. BLI SPELL.
  3. WINNING lotteri.
  4. Breaking GENERASJON KURS.
  5. Den første jobben.
  6. fruktbar.
  7. PENGER SPELL.
  8. kur HIV og mange flere.
  9. HERBAL CARE.
  10. BEAUTY SPELL.
  11. BUSINESS å gå videre GODT ..

  SvarSlett
 17. Paul Gregg

  Jeg er Paul Gregg, da jeg til slutt fant vitnesbyrd om dette spell caster Dr.sunny, hvor han hjalp mange mennesker til å få sine elskere og ødelagt hjem, jeg kontaktet ham via hans e-postadresse drsunnydsolution1@gmail.com fordi jeg var helt desperat å få min kone tilbake. Et liv uten min kone var en reell rot for meg og mine barn. Jeg ønsket en dramatisk endring, og jeg tenkte at magi kan være løsningen. Etter diskutere oppløsning med Dr. solrik, han ga meg håp om at han vil gjenopprette min ekteskap. Jeg følte at han faktisk skulle gjøre min kone til å vende hjem, og han gjorde! Det er utrolig hva denne store spell caster har gjort for meg, er hans hjelp uvurderlig! Jeg vet ikke hva jeg ville ha gjort uten Dr.sunny, han gjør jobben sin så godt han er organisert og svært funksjonelle, jeg tror han er den beste spell caster jeg kan stole på når det kommer til noen form for spell jeg var floored at passet hans var i arbeid, hvis du trenger hjelp, kan du kontakte ham på drsunnydsolution1@gmail.com eller telefonnummer 2348077620669 eller Whatsapp meg

  HE Varsle følgende problem for alle
  OVER THE GLOBE PÅ:
  1. Lær din elsker eller mann tilbake
  2. Åndelig shot
  3. Opplæring
  4. Penger spell
  5. Lang levetid spell
  6. Prosperity spell
  7. Beskyttelse spell
  8. Få en jobb spell
  9. Å bli sjef spell
  10. få enorme lån uten å betale noen avgift spell
  11. Få en bløff pengene tilbake
  12. Barn stave
  13. graviditet spell
  14. Frihet staving
  15. Kjærlighet spell
  16, forsvinn spell
  17. Invisible menneskelig spell
  18. Suksess eller pa ** spell
  19. Ekteskap spell
  20. Revenge spell
  21. Popularitets stave
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. naturlige krefter stave
  25. Madness spell
  26. Gratis hus låneopphold
  27. produksjonsperiode på filmer og film
  28. HIV / AIDS spell
  29. Tuberkulose spell
  30. Gå ned i vekt og kropp spell

  SvarSlett
 18. Hei kjære venn mitt navn er Anisey Mary fra USA Jeg giftet meg med mannen min om et år siden vi begynner å ha problemer hjemme som vi slutter å sove på samme seng, slåss om små ting han alltid kommer hjem sent på kvelden, drikker for mye og sover med andre kvinner ut siden. Jeg har aldri elske noen mann i livet mitt bortsett fra ham. han er far til mine barn, og jeg ønsker ikke å miste ham fordi vi har jobbet så hardt sammen for å komme dit vi er og har i dag. For noen måneder siden han nå bestemt seg for å forlate meg og barna, å være en enslig mor kan være vanskelig noen ganger, så jeg har ingen å vende seg til, og jeg var hjertet knust. Jeg ringte min venn og forklare alle ting til ham, fortalte hun meg om Dr Brown hvordan han hjalp henne å løse problemet mellom henne og ektemannen jeg var overraskende om det fordi de har vært uten hverandre for tre og et halvt år, og det var som et mirakel hvordan kom de tilbake til hverandre. jeg ble sendt til Dr Brown og forklare alt til ham, og jeg bestille en kjærlighet spell fra ham, så han love meg ikke å bekymre seg for at han vil kaste den spell min mann elsker meg mer enn noen gang før, og gjør ting komme tilbake til hvordan vi der så mye forelsket igjen. Dr Brown fortalte meg at min problemet vil bli løst i løpet av en dag hvis jeg tror jeg sa OK. Så etter spell er støpt, jeg ventet for 24hours min mann kom tilbake huset ber meg om å tilgi ham. Jeg er så glad nå. slik at grunnen til at jeg bestemte meg for å dele min erfaring med hver kropp som har et slikt problem kontakte ham på dr.brownlovespellhome@gmail.com Tlf: +27846918903

  SvarSlett
 19. Mitt navn er Michelle Sweeney fra Honolulu i USA ... Mitt liv er tilbake etter ett år av ødelagte ekteskap, min mann forlatt meg med to barn. Jeg følte at livet mitt var i ferd med å ende i nesten begikk selvmord, jeg var følelsesmessig ned i svært lang tid. Takket være en spell caster kalt Dr. aften som jeg møtte på nettet. På en trofast dag, som jeg var surfer via Internett, kom jeg over allot av vitnesbyrd om denne spell caster. Noen mennesker har forklart at han tok med seg Ex kjæreste tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter liv, kurere kreft, HIV / AIDS og andre sykdommer, noen vitnet om at han kan kaste en spell å stoppe skilsmisse og så videre. Jeg kom også over en bestemt vitnesbyrd, var det om en kvinne som heter Sonia, hun vitnet om hvordan han brakte henne tilbake Ex-lover i mindre enn 4 dager, og på slutten av hennes vitnesbyrd hun droppet Dr. Eve e-post adresse. Etter å ha lest alle disse, bestemte jeg meg for å gi det et forsøk. Jeg kontaktet ham via e-post og forklarte problemet mitt til ham. På bare 72hours, min mann kom tilbake til meg. Vi løste våre problemer, og vi er enda gladere enn før. Dr. Eve er virkelig en kraftfull og begavet afrikanske Stave Caster, og jeg vil ikke slutte å publisere ham fordi han er en fantastisk mann ... Hvis du har et problem, og du er på utkikk etter en ekte og genuin spell caster for å løse alle problemer for du. Prøv dr.eveherbeshome@gmail.comanytime, han kan være svaret på dine problemer. Her er hans kontakt: dr.eveherbeshome@gmail.com

  SvarSlett
 20. Mitt navn er Cynthia og er fra USA, meg og min gutt venn brøt opp forholdet vårt fordi jeg så ham kysse en annen jente, og jeg plukke en kamp med henne, kom han tigge meg og jeg nekter å la ham tilbake i tre uker, og senere ble han ble lei og kom aldri tigge igjen. Så begynte jeg savner ham og kalte ham, men han var nå sint på meg at han gjorde plukke mine samtaler. Jeg dro til huset hans og han nektet å la meg og han sa det var over fordi jeg over reke ham, så jeg gikk til internett på jakt etter hjelp, så jeg så et vitnesbyrd hvordan DR. brun hjulpet en fyr å gjenvinne sin kjæreste da jeg mailet ham (dr.brownlovespellhome@gmail.com) og han ga meg sitt ord at etter 24 timer vil han bringe tilbake eksen min kjæreste tilbake for meg hvis jeg bare adlyde hans instruksjoner. Jeg gjorde alt han sa, og etter 24 timers det var akkurat som en drøm når min Sachs ringte meg og begynte å tigge om tilgivelse. Er så glad og takknemlig, hvis du trenger hjelp kan du sende ham på (dr.brownlovespellhome@gmail.com Tel: 27846918903

  SvarSlett
 21. hvordan jeg fikk min ex tilbake21. juni 2016 kl. 20:58

  Er her for å vitne om hva denne store spell caster gjort for meg. jeg aldri tror på spell casting, før når jeg ble fristet til å prøve det. Jeg og min mann har vært
  har mye problem å leve sammen, vil han alltid ikke gjør meg glad fordi han har forelsket seg i en annen dame utenfor vårt forhold, jeg prøvde mitt beste for å
  sørge for at min mann forlate denne kvinnen, men jo mer jeg snakke med ham jo mer han gjør meg falt trist, så mitt ekteskap er nå fører til skilsmisse fordi han ikke lenger
  gir meg oppmerksomhet. så med all denne smerten og pine, bestemte jeg meg for å kontakte denne spell caster for å se om ting kan trene mellom meg og min mann igjen. dette spell
  caster som var en kvinne fortalte meg at min mann er virkelig under en stor spell som han har vært sjarm med litt magi, så hun fortalte meg at hun hadde tenkt å gjøre alt
  ting normal rygg. hun gjorde spell på min mann og etter 5 dager min mann endret helt han selv beklager med måten han behandlet meg at han ikke var ham selv, jeg virkelig takke denne kvinnen hun heter DR Momodo hun har få tilbake min mann tilbake til meg jeg ønsker dere alle til å kontakte henne som har noe problem knyttet til

  ekteskap problem og forholdet problem hun vil løse det for deg. hennes e-post er: {momodospelltemple@gmail.com
  hun er en kvinne, og hun er flott. ønsker deg god tid.
  Han kastet forbannelser til ulike formål som
  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) Hvis du alltid har dårlig drøm
  (3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
  (4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Du ønsker å være rik.
  (7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være din for alltid.
  (8) Dersom du trenger økonomisk en ** heten.
  (9) HIV / AIDS CURE
  (10) Loretta spell
  (11) kjærlighet spell
  (12) virksomhet spell
  hvis du er i en hvilken som helst problem e ham nå og han vil hjelpe deg
  Kontakt ham i dag på :: {momodospelltemple@gmail.com
  DR Momodo

  SvarSlett
 22. hvordan jeg fikk min ex tilbake21. juni 2016 kl. 21:48

  Mitt navn er Hellen Els, Fra Baltimore. Jeg ønsker å dele mine vitnesbyrd med allmennheten om hva denne mannen heter Dr.Eve har nettopp gjort for meg, har denne mannen bare brakt tilbake glede til mitt hjem og mitt liv i personen jeg har hørt om ham før, og jeg var tvilende ham, men da jeg ga ham en prøve angående min feil å ha min egen baby og bli gravid for mannen jeg giftet meg med kalt Mr.Kenny vi var sammen i lang tid, og vi elsket vårt selvbilde-tallet, men da jeg var ute av stand til å gi ham et barn for 2 år forlot han meg og fortalte meg at han ikke kan fortsette lenger da jeg var nå på utkikk etter måter å få ham tilbake til en venn av meg fortalte meg om denne mannen og ga sin kontakt via e-post: (dr.eveherbeshome@gmail. com), så du vil ikke tro dette da jeg kontaktet ham, takk igjen den store Dr.Eve for hva du har gjort for meg, hvis du er der ute som går gjennom noen av dette problemer er oppført nedenfor:

   1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
  (3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
  (4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Du ønsker å være rik.
  (7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være din for alltid.
  (8) Hvis du trenger økonomisk bistand.
  (9) Har du blitt lurt, og du vil gjenopprette du tapt penger eller egenskaper? Kontakte ham via e-post: dr.eveherbeshome@gmail.com

  SvarSlett
 23. Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til en mann som har hjulpet me..My heter Joy Clifford, og jeg baserer i London.My livet er tilbake !!! Etter 8 års ekteskap, min mann forlot meg og dro meg med våre tre barn. Jeg følte at livet mitt var i ferd med å avslutte, og var falt fra hverandre. Takket være en spell caster heter DR SUNNY som jeg møtte på nettet. På en trofast dag, som jeg var surfer via internett, ble jeg søker etter en god spell caster som kan løse mine problemer. Jeg kom over rekke vitnesbyrd om denne spell caster. Noen mennesker har forklart at han tok med seg Ex kjæreste tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter liv, noen vitnet om at han kan kaste en spell å stoppe skilsmisse og så videre. Det var en spesiell
  vitnesbyrd jeg så, var det om en kvinne som heter nåde, hun vitnet om hvordan Dr SUNNY brakte henne tilbake Ex kjæreste i mindre enn 72 timer, og på slutten av vitnesbyrdet hun slippe Dr SUNNY e-post adresse. Etter å ha lest alle disse, bestemte jeg meg for å gi DR SUNNY en prøve. Jeg kontaktet ham via e-post og forklarte problemet mitt til ham. I løpet av bare tre dager, min mann kom tilbake til meg. Vi løste våre problemer, og vi er enda gladere enn før. Dr SUNNY er virkelig en talentfull og begavet mann, og jeg vil ikke stoppe publiseringen av ham fordi han er en fantastisk mann ... Hvis du har et problem, og du er på utkikk etter en ekte og genuin spell caster for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr SUNNY i dag, han kan være svaret på problemet. Her hans kontakt: ham en e-post, drsunnydsolution1@gmail.com Takk stor solrikt. Kontakt ham for følgende:

  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
  (3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
  (4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) [Du ønsker å være rik.
  (7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være din for alltid.
  (8) Hvis du trenger økonomisk bistand.
  (9) Herbal omsorg
  10) Hjelp å bringe folk ut av fengsel
  (11) Ekteskap Spells
  (12) Miracle Spells
  (13) Skjønnhet Spells
  (14) PROFETI SJARM
  (15) Attraksjon Spells
  (16) Evil Eye Spells
  (17) Kissing Spell
  (18) Slett Sykdom Spells
  (19) VALG vinner staver
  (20) SUKSESS på eksamener staver
  (21) Charm å få som å elske deg.
  (22) Forretnings spell
  (23) Fjern HIV Sykdom staver

  Kontakt ham i dag på: drsunnydsolution1@gmail.com 2348077620669. Du kan også kontakte ham på whats-app på samme telefonnummer....

  SvarSlett
 24. Uten DR Akwuke mange mennesker ville ha vært død gjennom hjertet pause. Mitt tilfelle er ikke forskjellig fra hjerte pause, jeg er gift kvinne med 2 barn, og det var en tid da jeg hadde problem med min mann fordi han hadde et forhold utenfor ekteskapet vårt, og dette gjorde meg dårlig. Så jeg prøvde å finne løsning på problemet mitt ved å lese en masse forhold tips på internett, og det var slik jeg kom i kontakt med DR Akwuke kontaktinformasjon og gjennom hjelp av DR Akwuke på Akwukespiritualtemple@gmail.com min mann igjen jenta han hadde affære med, og han kom tilbake til meg og våre barn. Etter en godt utført av DR Akwuke jobb jeg følte at det vil være urettferdig hvis jeg holde dette hemmelig for meg selv, og det er derfor jeg kommer til å droppe kontaktinformasjon for DR Akwuke akkurat nå, eller du kan også nå ham via denne e-posten: Akwukespiritualtemple@gmail.com

  SvarSlett
 25. Dr Goko Stave restaurert mitt forhold, forrige måned, jeg hadde alvorlige problemer med kjæresten min, mitt forhold var falt fra hverandre, og jeg ble knust. Min kjæreste slo opp med meg, og det ble en veldig stor og vanskelig problem jeg nesten døde av hjertesorg , jeg må finne en løsning, jeg dro til 3 forskjellige spell trinser de alle sviktet meg, jeg var ikke sikker lenger om magi var real slik som jeg gjorde et søk en morgen jeg så noen flotte anmeldelser om Dr.Goko, jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men jeg kjøpte en kjærlighet spell fra denne spell caster og han sa at han vil ta sin tid til å gjøre en kjærlighet spell som vil bringe min mann tilbake i 3 dager, etter 3 dager som han sa min kjæreste forsonet med meg, det føltes godt å ha min kjæreste tilbake, da han returnerte han sa han aldri ville forlate meg igjen. Jeg så ham forvandle fra en dårlig fyr til en bra fyr. lykke er det beste ordet for å beskrive hvordan jeg føler meg, kontakt (dr.gokosspiritualcaster@gmail.com), vil han redde forholdet whats app ham +2348056398964

  SvarSlett
 26. Svar
  1. Mitt navn er Lizzy, Fra Amerika. Jeg ønsker å dele vitnesbyrdene mine med allmennheten om hva denne mannen kalt Dr osazuwa nettopp har gjort for meg, denne mannen har nettopp brakt min tapte Ex-ektemann til meg med sin store stave, jeg var gift med denne mannen, kalt Steven, vi var Sammen i lang tid og vi elsket oss selv, men da jeg ikke kunne gi ham et barn i 2 år, forlot han meg og fortalte meg at han ikke kunne fortsette lenger da jeg nå var på utkikk etter måter å få ham tilbake til en venn av Min fortalte meg om denne mannen og ga kontakt med e-posten, da vil du ikke tro på dette da jeg kontaktet denne mannen på mine problemer, han forberedte denne stavekastet og tok med seg min tapte ektemann, og etter en måned savner jeg måneden min og går etter En test og resultatet er at jeg er gravid, er glad i dag er jeg en mor til en baby jente, takk igjen den store Drosazuwa for det du har gjort for meg, hvis du er ute og går gjennom noen av disse problemene som er oppført nedenfor:

   1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
   (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.
   (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
   (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
   (5) Hvis du vil ha et barn.
   (6) Du vil være rik.
   (7) Du vil knytte din mann / kone til å være
   din for alltid.
   (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
   (9) Hvordan du ble svindlet, og du vil gjenopprette, mistet du penger
   - Du kan kontakte ham via: email Drosazuwa5050@gmail.com eller mobiltelefon
   +2349032581113

   Slett
 27. Mitt navn er Anna Fernadez. Ut av respekt for deg og dine staver må jeg gjøre dette vitnesbyrdet vet alt. Jeg har vært til andre spell trinser uten å se noe resultat. Jeg ønsket jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Min ex mann var borte i et år, og jeg gikk overalt og andre spell trinser for hjelp, men uten resultat før min venn introdusere meg til Dr. Isikolo Etter Love Spell var ferdig, fikk jeg endelig en anrop fra ham. Hans staver gjort underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det var som et mirakel! Han plutselig kom tilbake med blomster og sa at jeg skulle til å gi ham, jeg var virkelig forbløffet og sjokkert da min mann knele ned tigge om tilgivelse og for meg å akseptere ham tilbake. Jeg er egentlig kort av ord og glad, du er en Gud sendte til meg og hele min familie. Og nå er jeg en glad kvinne igjen. Takk så mye Dr Isikolo. Til alle som er ute etter en virkelig spell caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kaller ham +2348133261196.

  SvarSlett
 28. Dr Goko du har gjort det igjen arbeidet ditt er så fantastisk for meg, giftet jeg meg for tre år siden, og da var det søt "i begynnelsen etter et år og noen måneder, jeg fødte en guttebarn. i det øyeblikket jeg begynte overfor åndelige utfordringer i livet mitt, langs prosessen automatisk min mann endret sin holdning til meg å komme hjem i det siste, etter en stund sa han at han ikke kan leve under samme tak med meg og han forlot hjemmet. mitt liv var i helvete fra den dagen mannen min dro hjem han stoppet plukke mine samtaler han blokkerte meg på sin Facebook-konto, og jeg hadde ingen annen mulighet enn å søke om bistand fra Dr Goko fordi noen ganger jeg bruker å høre hvordan Dr Goko gjenopprette glede tilbake til de i trykke ned. Til slutt fant jeg en restaurering sentrum var jeg søker om hjelp! Jeg kontaktet ham umiddelbart for å få hjelp! min mann fant veien hjem fredelig. Jeg er så mye takknemlig alt har endelig avgjort. Jeg skåret vitnesbyrd for alle hvem trenger hjelp til å gjenopprette ekteskap. her er Dr Goko epost kontakte ham for restaurering .. dr.gokosspiritualcaster@gmail.com også Whatsapp ham +2348056398964

  Vennligst også informere andre når problemet er bosette for OK ...........

  SvarSlett
 29. Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister's cancer disease, by also curing my cousin's hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won't be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
  http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.

  SvarSlett
 30. Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister's cancer disease, by also curing my cousin's hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won't be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
  http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.

  Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister's cancer disease, by also curing my cousin's hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won't be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
  http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.

  SvarSlett
 31. Mitt navn Alicia Howard, er her for å informere deg om at Dr Ozala urtemedisin er et godt middel for herpes, jeg var en bærer av herpes og jeg så et vitnesbyrd om hvordan Dr. Ozala kurere herpes, bestemte jeg meg for å kontakte, kontaktet jeg ham og han veiledet meg. Jeg spurte ham etter løsninger, og han startet rettsmidler for min helse. Takk Gud, nå er alt greit, jeg er kurert av Dr. Isikolo urtemedisin , jeg er veldig takknemlig til Dr. Isikolo, nå ham isikolosolutionhome@gmail.com og
  isikolosolutionhome@gmail.com Eller kontakte sin nummeret via (WHATSAPP KUN: Du
  kan også Whatsapp ham via +2348133261196) (Kun samtaler: ring ham på
  +2348133261196

  DOCTOR OZALA KAN OGSÅ CURE FØLGENDE SYKDOM: -
  * herpes
  * HSV 1 & HSV 2
  *ASTMA
  * dIABETES
  * epilepsi
  *KREFT
  * ufruktbarhet
  * Stafylokokker.
  * ALS
  *HEPATITT B
  * Graviditet urtemedisin

  SvarSlett
 32. Dr Hope is a real genuine and a very powerful spell caster who has helped so many people all over the globe. He has also helped me my friends and family in many ways. When my husband left me for another woman i contacted dr Hope and explained everything to him and he calmed me. After he did his work, my husband ran back to me in 2 days as he said. He also cured my uncle's cancer. Thanks Dr Hope. Contact Dr hope now on his email
  Ultimatesolutionhome55@yahoo.com and you can still contact him through his website on:
  http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope He will help you. Contact him quickly.

  SvarSlett
 33. I read some testimonies about a spell caster and a herbalist name Dr.Yaya on how he has helped lots of people in bringing back their ex lovers within 48 hours, and curing people with his herbal medicine. Sincerely I was just thinking if that was real and if this man could really help bring back my wife and kids whom I love so much. I decided to contact him because I love my family very much and we have been apart for a couple of months I really missed them so much, I have tried all other means to get them back but couldn't. I contacted Dr.Yaya and he told me that my family will come back to me in the next 48 hours, i was not suprised because i have seen a lot of testimonies.. and after 48 hours My family was back to me again.As I`m writing this testimony right now I`m the most happiest man on earth and me and my family are living a happilly and our love is now stronger than how it were even before our break up.All thanks goes to Dr.Yaya for the excessive work that he has done for me by helping me to get back with my family. I would like to drop Dr.Yaya mail address and hope you see this testimony and contact him if you have any problem that you really want to solve so badly contact him by His mail: yayaperfecthome@yahoo.com, or visit him via web sit:yayaperfecthome.wixsite.com/dr-yaya  I read some testimonies about a spell caster and a herbalist name Dr.Yaya on how he has helped lots of people in bringing back their ex lovers within 48 hours, and curing people with his herbal medicine. Sincerely I was just thinking if that was real and if this man could really help bring back my wife and kids whom I love so much. I decided to contact him because I love my family very much and we have been apart for a couple of months I really missed them so much, I have tried all other means to get them back but couldn't. I contacted Dr.Yaya and he told me that my family will come back to me in the next 48 hours, i was not suprised because i have seen a lot of testimonies.. and after 48 hours My family was back to me again.As I`m writing this testimony right now I`m the most happiest man on earth and me and my family are living a happilly and our love is now stronger than how it were even before our break up.All thanks goes to Dr.Yaya for the excessive work that he has done for me by helping me to get back with my family. I would like to drop Dr.Yaya mail address and hope you see this testimony and contact him if you have any problem that you really want to solve so badly contact him by His mail: yayaperfecthome@yahoo.com, or visit him via web sit:yayaperfecthome.wixsite.com/dr-yaya

  SvarSlett
 34. THIS IS NOT A JOKE. TRUST GREAT DR KUMAR. My names are Gina Tom from United States. Great Dr Kumar is really powerful and knows how to do his job perfectly. If not for him i could not imagine what would have happened. My ex was always picking up an argument with me and was always beating me. He started acting strange and funny and left me for no cause for another girl. I thought all hope was gone. I searched for help on the internet and i came across Great Dr Kumar. I saw so many testimonies about him. I was delighted and i contacted him on his email and told him what was going on. He laughed and assured me to calm down that he will help me and that my ex will come back begging me. He did his work and cast the spell for me and in 3 days time, my ex came apologizing just as he told me. Today we both live together and we are even more in love than how we use to be before he left. Contact the Great Dr Kumar for your own help. You can contact him on: drkumartemple@yahoo.com and his website is:
  https://drkumartemple.wixsite.com/dr-kumar

  SvarSlett
 35. Jeg er fru Danila fra USA, jeg ønsker å dele et vitnesbyrd om mitt liv til hver og en. Jeg var gift med min mann john smith, jeg elsker ham så mye vi har vært gift i 5 år nå med to barn. da han gikk for en ferie til Frankrike han mente en dame, fortalte han meg at han ikke lenger er interessert i ekteskapet lenger, og sa at vi skulle gå for skilsmisse. Jeg var så forvirret og søker om hjelp, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre før jeg møtte min venn glipp Edwina som fortalte hvem som ga meg løsningen på problemet mitt. Hun fortalte meg ikke å bekymre deg om det at hun hadde et lignende problem tidligere, og introdusere meg til en mann kalt Dr ISIKOLO som kastet en spell på sin eks og bringe ham tilbake til henne etter 24hrs.I kontaktet ham for å hjelpe meg bringe tilbake min mann og han spør meg om ikke å bekymre deg om det at gudene hans forgrunnen-fedre vil kjempe for meg. Han fortalte meg etter 24 timer vil han gjenforene meg og min mann sammen. Etter to dagers min mann ringte og fortalte meg at han kommer tilbake til søkt ut ting med meg, jeg var overraskelse da jeg så ham, og han begynte å gråte om tilgivelse. Akkurat nå er jeg den lykkeligste kvinnen på jorden for hva denne store spell caster gjorde for meg og min mann, er hans kontakt Adresse: isikolosolutionhome@gmail.com. Han er den beste spell caster på internett så langt email: isikolosolutionhome@gmail.com. Takk igjen far, vil jeg fortsette å dele dine gode arbeidet så lenge jeg lever, og jeg vil råd alle i lignende situasjon til å prøve og see.email adressen nedenfor isikolosolutionhome@gmail.com og hans telefon cotact er 2348133261196.

  SvarSlett
 36. Hei folk i huset, jeg vil at dere alle skal hjelpe meg med å takke denne fantastiske åndelige faren, ring Dregbo for det fantastiske arbeidet han har gjort for meg.
  Livet mitt var så betyr at forvirring var røff på hele mitt ansikt til det punktet jeg blir latter til min Junior.
  Jeg har en god ansettelse og kult lønn, men problemet mitt er at jeg finner det vanskelig å tiltrekke seg en mann eller finne en mann som er klar til å gift meg.
  Alle mennene som kommer til meg, forblir vi for en gang minst tre munner og går av meg uten grunn, jeg var så forvirret fordi jeg er en veldig god jente som respekterer en mann og aldri vil ha noe fra en annen mann, Jeg tilbringer selv pengene våre til da.
  Den som smerter meg mest, er den siste fyren jeg mente februar i år.
  Fyren var så forelsket i meg og var veldig glad fordi jeg fortalte meg selv at hvis jeg kan bli gift i år, vil jeg bare drepe meg selv fordi alle mine yngre har giftet seg og har alt til to barn.
  Fyren jeg mente sist var så forelsket i hverandre, og jeg var så glad for at jeg kjøpte ham bil og han fikk jobb gjennom meg, vi var veldig glad og planla å gifte seg i april, solidt, han bare Chang Og vil aldri se ansiktet mitt, en dag kom han til meg og returnerte alt jeg både for ham selv bilen, han ønsket selv å ha den gode jobben han har, jeg fortalte ham ikke å jobbe helt fordi det ikke er Går lett å få en slik sånn.
  Jeg ble veldig undertrykt og forvirret fordi du ikke virkelig kjente grunnen til at menn vil elske meg og slutten de vil bare gå og aldri vil se meg igjen uten grunn.
  Jeg gråter dager og natt nekter å spise fordi hvis jeg ikke kan gifte meg nå, da dette betyr at jeg aldri vil bli gift igjen i livet igjen.
  En dag jeg venn av meg ringe meg og gi denne mannen e-post fra Afrika, fortalte min venn at han fant denne e-posten fra gjennom hemmelig side.
  Jeg fortalte min venn at jeg ikke vil få en mann gjennom hemmelighet eller magi, min venn fortalte meg at det ikke er en hemmelighet eller magi at jeg bare skulle kontakte mannen og forklare alt om meg selv til ham via e-posten, og hun fortalte også Jeg skal også be mannen svarer på meg.
  Jeg sa ok, jeg skriver alt og sender det til e-posten, omtrent en time senere, svarer han på meg og fortalte meg at han ikke skal bekymre seg for et gråt igjen at han skal hjelpe meg.
  Senere sender han også en annen post til meg og fortalte meg å sende ham bildet mitt og navnet til ham,
  Jeg var glad umiddelbart, jeg sendte kravet til ham. Jeg var så undertrykt at han sendte meg og emailet igjen og fortalte meg at alle mennene som løper fra, ikke gjorde det med vilje at jeg har en åndelig mann som ikke vil at menn skal få Giftet seg med meg for ekte, jeg var så forvirret han fortalte meg en stund når jeg våkner om natten, finner jeg meg selv våt som noen som elsker, og dette skjedde med meg en gang i munnen eller to ganger i munnen, jeg fortalte ham alt Er sannhet, og dette skjedde virkelig med meg, men jeg har ikke grunnen til at han fortalte meg at det var på grunn av min åndelige mann.
  Jeg ber mannen om å hjelpe meg fordi alt han fortalte meg var sannhet.
  Han fortalte meg ikke å bekymre seg for at alt vil bli bra.
  Han fortalte meg hva vi må gjøre umiddelbart for å skille meg og han.
  Han fortalte meg hva jeg må gi for å gjøre arbeidet.
  Jeg gir alt han trenger, og han hjelper meg virkelig i tre dager for å gjøre arbeidet.
  Jeg er så glad akkurat nå fordi jeg kommer til å bli gift neste uke med en fantastisk mann av mitt valg.
  Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke denne mannen, jeg vil at hver kropp skal hjelpe meg, takk denne mannen, og vær så snill, hvis du har noe problem, vennligst kontakt ham via denne e-posten.
  dregbosolutioncenter@gmail.com
  Jeg elsker deg så mye pappa, jeg virkelig som du kan komme til bryllupsdagen min.

  SvarSlett
 37. Livet mitt ble ødelagt da mannen min sendte meg pakking, etter 17 år som vi har vært sammen. Jeg var tapt og hjelpeløs etter å ha prøvd så mange måter å få mannen min til å ta meg tilbake. En dag på jobb var jeg fraværende uten å vite at sjefen min ringte meg, så han satt og spurte meg hva det handlet om, jeg fortalte ham, og han smilte og sa at det ikke var et problem. Jeg forstod aldri hva han mente fordi det ikke var et problem å få mannen min tilbake, han sa at han brukte en stave for å få sin kone tilbake da hun forlot ham for en annen mann, og nå er de sammen til dato og i begynnelsen var jeg sjokkert å høre Slik ting fra sjefen min. Han ga meg en e-postadresse til den store stavekasteren som hjalp ham med å få sin kone tilbake, jeg trodde aldri at dette ville fungere, men jeg hadde ikke annet valg enn å komme i kontakt med stavekassen som jeg gjorde, og han ba om min informasjon og Det som min ektemann gjorde for å få ham til å kaste stavningen, og jeg sendte ham detaljene, men etter to dager ringte moren min at mannen min kom og ba om at han ville ha meg tilbake, jeg trodde aldri det fordi det var akkurat som en drøm og jeg Måtte rush ned til min mors sted og til min største overraskelse, min mann knelte før jeg ba om tilgivelse at han vil ha meg og barna hjem, da ga jeg DR IREDIA et anrop om plutselig forandring av mannen min, og han gjorde det Klart for meg at mannen min vil elske meg til verdens ende, at han aldri vil forlate meg. Nå er jeg og min mann igjen sammen igjen og har begynt å gjøre hyggelige ting han ikke har gjort før, han gjør meg glad og gjør det han antar å gjøre som en mann uten å gnage. Alt takk til DR IREDIA. Hvis du trenger hjelp angående ekteskap, vennligst kontakt DR IREDIA for å få hjelp. Du kan nå ham via e-post: drirediaherbalhome@gmail.com Han er en pålitelig mann.

  SvarSlett
 38. Necesita ayuda para resolver su problema de infertilidad o para quedar embarazada? Contacte al baba eromosele home de la solución en este email (babaeromosele12345@gmail.com) ¡Soy de los EEUU, he estado intentando por 5 años para conseguir embarazada y la ayuda necesitó! He estado yendo a los doctores pero todavía nada. El doctor dijo que yo y mi esposo estamos bien y no sé a dónde más dirigirnos. Hasta que un día mi amigo me presenta a este gran lanzador de hechizos que la ayudó a recuperar a su marido perdido con un hechizo de amor y también la hizo embarazada, así que decidí contactar a este lanzador de hechizos baba eromosele en su correo electrónico ((babaeromosele12345@gmail.com) después de la interacción con él me instruyó sobre qué hacer, después de que entonces debería tener relaciones sexuales con el mi marido o cualquier hombre que amo en este mundo, y lo hice así, dentro de los próximos meses fui a un chequeo y Mi médico me confirmó que estoy 2 semanas embarazada de dos bebés. ¡¡Estoy tan feliz!! Si usted también necesita ayuda para quedar embarazada o necesita su ex volver por favor póngase en contacto con su dirección de correo electrónico: (babaeromosele12345@gmail.com o llame o whatsapp él su línea directa +2347037137208

  SvarSlett
 39. Affordable Loan Offer ( PergoCF@cheerful.com )
  Do You Need A Business Loan,Or A Personal Loan,At 1.0% If Yes? Name,Amount,Country,Loan Durations,Phone Mobile, Interested Applicants Should Contact Us Via Email: PergoCF@cheerful.com ,( PergoCF@qualityservice.com ), PergoCF@gmail.com
  Affordable Loan Offer ( PergoCF@cheerful.com )
  Kindly write us back with the loan information;
  *** Complete Name:
  *** Loan amount needed:
  *** Loan Duration:
  *** Purpose of loan:
  *** City / Country:
  *** Telephone:
  *** Name of the Site:
  Interested Applicants Should Contact Us Via Email: PergoCF@cheerful.com ,( PergoCF@qualityservice.com ), PergoCF@gmail.com
  Yours Sincerely,
  Mrs. Ceren Kelly
  Interested Applicants Should Contact Us Via Email: PergoCF@cheerful.com ,( PergoCF@qualityservice.com ), PergoCF@gmail.com
  We look forward to hear from you ASAP.

  SvarSlett
 40. TESTIMONIO SOBRE CÓMO ME EMBARAZO. Me casé a los 26 años y de inmediato traté de quedar embarazada. Cuando yo era incapaz de concebir tuve análisis de sangre para la fertilidad y me dijeron que tenía un FSH (hormona folículo estimulante) de 54 y no sería capaz de tener hijos. Aunque los médicos sabían que me habían diagnosticado la tiroiditis de Hashimoto desde los 20 años, nadie se molestó en revisar mis niveles de tiroides. Mi TSH se midió en .001. Mi dosis de Synthroid se redujo. Un amigo me aconseja contactar a un médico de hierbas DR.MIDNIGHT que ayudan con la fertilidad con su medicina, recogí su contacto y explicar mi situación a ella ella preparó para mí una medicina herbal que tomé como describir por ella. Quedó embarazada muy rápidamente, tuve un embarazo exitoso. Tengo a mi bebé marzo 2015. para quedar embarazada a la edad de 35 con mi segundo hijo en mayo de 2017, gracias mamá, este es su contacto de correo electrónico si usted requiere su ayuda puede correo electrónico dr.midnight5@gmail.com él si usted necesita su Asistencia en su relación o cualquier otro caso.
  1) Hechizos de Amor
  2) Hechizos de Amor Perdido
  3) Hechizos de divorcio
  4) Conjuros de Matrimonio
  cura para el cancer,
  ASMA,
  IMPOTENCIA,

  Póngase en contacto con este gran hombre si tiene algún problema para una solución duradera
  A través de dr.midnight5@gmail.com o llame o whatsapp él su línea directa +2347037137208

  SvarSlett

 41. Min lidenskap for kjærlighet og liv har gjort at jeg tar på her for å fortelle alle hvordan presten manuka brakte tilbake mannen min som har vært borte i 9 måneder. Det var all forvirring og nød for meg når min mann som jeg elsker og verner, ikke ville elske meg lenger, men heller valgte å holde meg til en annen dame på bekostning av mine følelser uten overbevisende grunner som gjør meg gal. Men det er all historie nå, har prestemankaen vist seg verdig å bli kalt en sann og utvalgt, da han har slettet ut mine tårer ved å bringe mannen min tilbake til meg.Her er hans kontakt for å nå ham lovesolutiontemple1@gmail.com og han er også på hangout for ansiktskart .. takk og Gud velsigne for din hjelp.

  SvarSlett
 42. HVORDAN DR IFA GAVE REDEGJØRENE FOR Å VÆRE HAPPY FOREVER
  Det er utrolig hvor heldig jeg føler etter å finne nettstedet ditt. I de siste 6 månedene har jeg vært så deprimert etter å ha mistet mannen min til en annen kvinne. Min pengesituasjon forverret seg så mye at jeg trodde jeg måtte fil for konkurs. Jeg hadde en stor del gjeld og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Ut av fullstendig og total desperasjon kontaktet jeg mange av de såkalte enkeltpersoner som lovte kraftig magi, hekseri eller svart magi. Ingen av dem jobbet, og ingen var like fantastiske, kjærlige og varme som Dr Marvel har vært. Han er definitivt forskjellig fra de andre, og jeg følte øyeblikkelig håp og styrke fra å høre om løftene han måtte tilby. Han bærer en renhet og guddommelig styrke som er så ren som frisk snø på bakken. Jeg ba om Dr. IFA mest kraftfulle magi og jeg ble lettet umiddelbart med at jeg hadde noen til å løse mine problemer for meg. Hans magi virket underverk og jeg er nå tilbake med mannen min og mine penger problemer løst seg selv etter å ha vunnet lotteriet. Dr. Marvel, jeg aner ikke hva jeg ville ha gjort uten at du var der for å hjelpe meg ut. Du kan kontakte ham via e-post ifasolutionhome@gmail.com eller ring ham på hans telefon +2348159101215.

  SvarSlett