mandag 9. juni 2014

Graviditeten


Hei alle sammen:)  

Den siste tiden da eg har vert fraværende fra bloggen har eg fått en del "bekymrings" meldinger fra dere, der dere har lurt på hvordan ting står til med meg og den lille. Så utrulig hyggelig at dere bryr dere om det <3 så da tenkte eg å oppdatere dere litt om hvordan ting står til:)  • Termin : 29 juni 
 • På vei: 37+4 
 • Kjønn: En prinsesse <3 
 • Neste kontroll: 10.06.2014 
 • Utolmodig:  Ja nå begynner eg å kjenne på det. Men nå har eg lov til det og syns eg,  på torsdag har eg 2 uker igjenn til termin.  Gleder meg så veldig til å treffe den lille mageboeren som eg nå snart har ventet på i 9 mnd <3 
 • Navn: Prinsessen i magen skal hete LEONORA <3 Hun blir da oppkalt etter sin av døde oldermor. Dette er fra min kjære sin side, han hadde nemlig et veldig nært og speiselt forhold til sin bestemor og ville da kalle opp lille jenta si etter henne. Først var me litt uenige med nevnet, fordi bestemora kalte seg nemlig for Nora og ikke leonora fordi hun syns det var stygt. Så min kjære var mer på Nora men eg syns Leonora er såå mye finere og mer speiselt navn:)  
 • Innkjøp: Alt skal være på stell, eneste eg mangler er vippestol og uro,men venter enda på at nettbutikken skal få det inn. Ser ut som eg må bestille en annen plass ja. 
 • Vektøkning: Har gått opp 9 kilo til sammen. så spennende å se hva vekta sier i måren hos jordmor
 • Strekkmerker:  Ikke et eneste enda, så blir spennende å se om di holder seg vekke:) 
 • Hevelser: Ikke noe eg har merket til enda, men kjenner litt i beina nå når det er så varmt ute, men det har eg gjort før eg blei gravid og så. 
 • Hode Ned: Ja hun har ligget med hode ned siden uke 34 og på sist kontroll sa jordmor at det var festet. 
 • Aktivitet: Den er blitt mye mer annerledes enn før. Er forstatt mye aktivitet men mye mer romstrering i magen og litt mer rolige bevegelser. Noen gangen kommer hun med et realt kikk i ribbebeina mine, auuu. Nyter dei små fine bevegelsene hennes <3 
 • Tungt: Kan ikke si eg syns det er så veldig tundt nei, eg har fortsatt energi og lyst til å gjøre mye, men den siste tiden har eg fått veldig mye kynnere som er regelmessige, så eg har rett og slett sagt til meg selv at nå må eg roe ned litt.:) 
 • Kynnere: Ja det har eg hatt ein del av dei siste dagene. Veldig ofte og regelmessige 
 • Babyrom: Det er så og si ferdig, men det vil jo ikke bli brukt på en stund enda så litt små dill gjennstår der inne:) 
 • Sulten: Ikke noe mer enn vanlig, orker ikke spise så mye av gangen fordi eg blir så fort mett. Men blir flere små måltider i stedenfor:) 
 • Matkick: Ikke noe spesielt for tiden, er fortsatt veldig glad i frukt så det det går i her. Ellers i varmen har det gått en del sunlolly is <3 
 • Plager: Ikke noen plager i det hele tatt. Eg må ha hatt det "perfekte" savngerskapet helt fra første stund. Eg har enda ikke fått hilse på den berømte bekkenplagen eller kvalmen. Så når eg tenker på det har mitt svangerskap vert fantastisk:) kan ikke gjøre annet enn å prise meg svært heldig:) Noen ganger har eg faktisk nestem "glemt ut" at eg er gravid og må stoppe meg selv litt å si, du silje, du er jo faktisk gravid:) Ellers den siste tiden har eg kjent litt til nedpress, stikninger. Litt smerter i korsryggen og i dag litt smerter i magen, kansje det er noe på gang? 
 • Humør: dette skulle vel heller min kjære svart på, hehe Men eg vil si humøret mitt er bra eg:) Eg tar svært lett til tårene da, kan grine bare eg ser på ultralyd bilder av lille Leonora <3 
 • Sykehusbag: Den er ferdig pakket og står på soverommet og bare venter på å bli tatt i bruk:)  
 • Tanker om fødsel: Nå er eg klar som et egg og gleder meg til å ta den utfordringen, men eg må si at eg kvir meg en del og, for eg aner jo ikke hva eg går til, så mye av tankene mine om dager går nettopp til dette. Men eg gleder meg veldig til å få lille jenta i armene mine og se hun for første gang <<3 
 • Høygravid: JA  

I går var eg og tok noen gravidbilder av meg og magen. Dette er ikke noe som er i min komfortsone og var veldig usikker på om eg ville det. Men nå angrer eg ikke et sekund, for et fint minne og ha <3 

Eg har ikke fått alle bildene enda men fått en liten smakebit. Eg er superfornøyd med resultatet og det blei slik eg såg for meg at det skulle. 
Eg liker at bildene er så kunstneriske og harmoniske. Det er bilder som fint kan pryde stueveggene våre det er fokus på magen på en veldig fin måte.

 Foto: Jorun Larsen  

Dette bilde syns eg er så fint! En fantastisk flink fotograf som eg annbefalere dere lokale og ta kontakt med om du skal ta bilder. 

Foto: Jorun Larsen

Liker at bildene er tatt ute i det fri og ikke i fotostudio, det blei noe mer magisk over di syns eg 


Foto: Jorun Larsen 

Dette er di eg har fått sett til nå, gleder meg til å se resten:) 
kommer nok til å dele med dere om dere vil det?   
Så hva syns du om bildene?  

Eg vil ønske dere alle en fin kveld videre 

<3 <3 <338 kommentarer:

 1. Det er bare SÅ moro å følge deg. Og at du deler så mye fra både interiør og graviditet, som egentlig er veldig privat, er helt magisk. Så moro og gleder meg til neste innlegg :) :) Og det første bilde er min favoritt, fantastisk flott. Tenk så moro å ha på veggen. Lykke til, gleder meg til neste oppdatering og til Leonora kommer :) Klem fra Jannike :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig at du syns det :) er veldig gøy og dele med dere og så :) ja det er min favoritt og, er noe så fint over det, så gleder meg til eg får resten av bildene:)

   Slett
 2. Lykke til med kommende fødsel😊 Leonora var et fint navn. Jeg likte best bilde 2😊 klem Fra Cami

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) ja me er veldig fornøyd med valge av navn :)

   Slett
 3. For nokre fantastiske bilder! Kvifor tenkte eg ikkje på dette då eg gjekk gravid! Eg har bare et bilde av meg sjølv der du virkeleg ser magen...Dette skal eg hugse på om eg blir gravid igjen!

  Håpar alt står bra til med deg og magen! Likar termindatoen (bursdagen min) ;0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) ja ikke sant? eg tenkte lenge på dette om eg skulle tørre, men nå er eg super glad for at eg gikk litt utav komforsonen min, gleder meg til å få noen meningsfulle bilder på veggene her hjemme:) eg har tatt litt variert, noen slik som dette og noen bare av magen, så skal bli spennende å se:) uansett så er bilder av graviditeten kjekt å ha, så neste gang får du komme deg på shoot:)

   Alt står bra til her:) hehe satser på hun komme før:P hihi

   Slett
 4. Er sååå enig med de andre !!! :-) Fantastiske bilder ! Likte alle tre, og navnet :-) Gleder meg allerede til neste innlegg ;-) Lykke til !!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) så snilt av deg :)
   Skal prøve å bli flink å blogge fremover, men må ta det med ro og, siden kroppen begynner å gjøre seg klar:)

   Slett
 5. Desse bilda var fantastiske Silje! Jorun er dyktig, og denne vrien har eg ikkje sett før :)
  PS: Eg kom på at du kan jo evt skriva eit eige innlegg om at folk bør følgja deg på Instagram (viss du vil det), for der oppdaterer du jo mykje oftare! Viss du får pes for at du ikkje bloggar så ofte, liksom ;) Ser mange bloggarar gjer det om dagen, nevner Instagram-kontoen sin sidan dei oppdaterer hyppigare der :) Ha ein flott dag!

  http://monagoldie.blogspot.no/

  SvarSlett
 6. Snart tobarnsmamma10. juni 2014 kl. 01:20

  Så koselig med oppdatering! Du er så flink :-) Og nydelig babymage du har. Du kler den så godt♡ Nyt siste dagene/ ukene med magen og sparka. Vi savner det fort nok når babyen er komt til verden :-D

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder!
  Jeg rakk aldri å komme meg til fotografen, men noen bilder av magen har jeg heldigvis allikevel ♥
  Lykke til med innspurten :)

  PS: Kanskje mitt siste blogginnlegg kan være av interesse for deg? Bare et lite tips :)

  SvarSlett
 8. Så utrolig koselig oppdatering om graviditeten din silje:-) så godt å høre at alt går bra, å du er nydelig gravid:-) fantastiske fine bilder, for et minne å ha med sæ:-) Leonora va kjempe fint navn uten tvil:-) gledes til å høre å se mere av graviditeten og interiør fra deg:-) kos deg videre silje:-) stor klem fra monica i Trondheim <3

  SvarSlett
 9. Hei! Så mega flotte bilder. klart vi vil se mer. Lykke til. Lise

  SvarSlett
 10. Har du noen nettsider å anbefale ang kjøp av babyting/utstyr? Nydelige bilder ;)

  SvarSlett
 11. Beautiful pictures that you can cherish. Good Luck for a smooth delivery of your little baby girl.

  SvarSlett
 12. You already know how much fun you can have playing video games.
  If you can use different connections on your monitor or TV,
  what do you prefer. It's still in that suitcase and goes with me wherever I
  go.

  Also visit my blog Clash of Clans HackClash of Clans CheatsClash of Clans BotClash of Clans Free GemsClash of Clans Unlimited Gems

  SvarSlett
 13. Nydelig bilder og kjempe fin blogg, utrolig fine løsninger du har:-))) kjempe kjekt å kunne få lese bloggen din:-)) lykke til med fødselen. God Sommer:-))) Hilsen Anne Kari

  SvarSlett
 14. Sommige ontwijken ogen afgewend., en gekwetst zijn armen niet zijn genezen, dus ik onlangs Goedkope UGGs Kopen verliet omwille van UGG Australia Sale een aantal dingen, en mijn wonden hebben niet de fantasie om zo . UGG Australia Sale UGGs sale Bovenkant van de tafel, de twee zitten tegenover. Waarom weggaan voordat Liu UGG Australia Sale girl.Duanqifanwan naar de mond vastklampen maaltijd, zoals per ongeluk gevraagd. Voordat een aantal evenementen UGG Australia Sale Chikako dat is een diepe Nep UGGs Kopen concern.Come weer voorzichtig een, maar meer dan duizend woorden UGG Australia Sale honderdzeventig zevende hoofdstuk als je wilt huilen, huilen van te maken. Sommige doffe ogen UGG Australia Sale looked.Also, is er een soep, ik pak je eerst warm te eten.

  SvarSlett
 15. barbour sale almost barbour jackets outlet a slum. The home is in this slum, the only source of income for the family barbour sale There gathered barbour outlet mostly migrant workers and small business operators, almost all low-income populations. And because there has not yet been developed, building backward, is barbour sale the parents every day to put thirteen Street night market stalls. Stalls are not the kind barbour sale of drove charcoal burning oven stall selling mutton barbour sale string, just a small cart.

  SvarSlett