onsdag 24. desember 2014

GOD JUL


Vil ønske dere alle en riktig god jul:) Håper julekvelden deres blir magisk. Her i huset gleder me oss veldig til å feire jul som en familie for aller første gang <3 


Slik ser det ut i mitt julehjem <3 

Måtte dere alle ha en flott kveld 

Klemmer fra silje og leonora :)


onsdag 10. desember 2014

Jul i stuen :)Heisann alle sammen!  
Ja det er fortsatt liv i meg:) E har rett og slett bare glemt ut bloggen litt, den siste tiden har eg mistet blogglysten helt. Skal si det igrunn har vert litt deilig uten og blogge, men så får eg litt vondt av alle leserene mine som savner bloggen min. Så ta får eg ta meg litt i nakke skinnet og prøve å finne lysten igjenn. :) Etter jul skal det komme nytt gulv og vegg her i stuen, så kansje det kan være med på blogg lysten ? satser på det:)  Tror eg må slette denne bloggen og oppdrette en ny, for sidevisningen kan ikke stemme. ligger på 5-6000 til dagen og oppimot 200 000 i mnd. Nå har bloggen snart 4 millioner sidevisninger… det må være noe rart her!  eg blir poppret med spam mail og mailboksen min har 100 000 uleste mailer :P hehe så noe må gjøres!   

Men nok om det!  Dagene går som bare det og lille leonora er 5,5 mnd nå <3 Hun vokser seg så stor å fin.Eg er sikker på at hun er verdens snilleste jente:) Hun smiler og ler dagen lang, god tolmodighet til å leke alene, sover 10-12 timer i slengen om natta, ja hun er rett og slett en drømmebaby:)  Så eg stor koser meg i mammarollen, tenk å elske noen så høyt, ikke ante eg det gikk ann før eg møtte min lille datter:)  

Nå nermer det seg jul og huset vårt er julepyntet, det er blitt så koselig her nå:) 
Deler noen bilder med dere eg av vårt julepyntet stue.. 


Har sydd julestrømper til min lille familie:) Den lille i midten er leonora sin 


julestemning på salongbordet:) Som dere ser har eg malt og ikke fått fjernet tapen:P 


Her er bare noen bilder til dere, har fått pyntet enda litt mer til jul og juletreet er kommet opp. 
Deler bildet med dere siden da eg må få tatt litt mer bilder:) 
Men en liten smakebit er det…  

Me blogges da dere, håper dere kan hjelpe meg å få blogg lysten tilbake:)  

Ha det fint enn så lenge 

<3 <3 <3